Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολυμπια,μαλλον πρεπει να γνωριστουν οι γιοι μας...ο δημητρης χαριζει τα ρουχα του σ οποιον του ζητησει,πριν λιγες μερες χαρισε μεχρι κ το μποξερακι του ολυμπιακου σ ενα φιλο του (στον οποιο πριν λιγο καιρο ειχε χαρισει ενα παλτο κ μια μπλουζα) κ μου ηρθε σπιτι μονο με παντελονι........

χαχαχα ωραίος ο Δημήτρης

και μένα μια φορά είχε ανταλλάξει φανελάκι με κάποιον άλλο.

Άλλα το μπουφάν μας το κλέψανε στην ψύχρα.

Το έβαλε μάλλον κάποιο άλλο παιδάκι και πήγε σπίτι του.

Η άχρηστη η μάνα του δεν είδε ότι δεν είναι δικό τους να το στείλει πίσω;;;;

A, τώρα θυμήθηκα ότι μου έχουν χάσει και κάτι ολοκαίνουριες γαλότσες, δεν πρόλαβε το παιδί μου να τις βάλει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα ωραίος ο Δημήτρης

και μένα μια φορά είχε ανταλλάξει φανελάκι με κάποιον άλλο.

Άλλα το μπουφάν μας το κλέψανε στην ψύχρα.

Το έβαλε μάλλον κάποιο άλλο παιδάκι και πήγε σπίτι του.

Η άχρηστη η μάνα του δεν είδε ότι δεν είναι δικό τους να το στείλει πίσω;;;;

A, τώρα θυμήθηκα ότι μου έχουν χάσει και κάτι ολοκαίνουριες γαλότσες, δεν πρόλαβε το παιδί μου να τις βάλει.

εμενα δεν ανταλασσει,χαριζει...ευτυχως παντα στο ιδιο παιδακι (εχει μονο ενα φιλο κ παλι καλα γιατι παιδακια σαν το δημητρη δεν κανουν ευκολα φιλους) που γνωριζω τη μαμα του κ μου τα δινει πισω....αλλα κ μποξερακι????????

εγω παντως θα εκανα φασαρια στο σχολειο μεχρι να βρεθει το μπουφαν......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε??

δεν εχω διβασει ακομα τι εχετε γραψει,γιατι δεν κρατιεμαι ,θελω να σας πω τι ψωνισαμε...

λοιπον πηραμε πολλα πραγματακια...πετσετουλες,πανες,κουβερτουλες αγκαλιας,σαλιαρες,μπουκαλια,σετ με ψαλιδακι και χτενουλες...καλτσακια...και αλλα πολλα...το μονο που μου εχει μεινει ειναι τα σεντονακια,κουβερτουλα για τη κουνια,το σετ της προικας και τα ρουχαλακια του...

αχ εχω ξετρελλαθει τα ανοιξα ολα ,τα διπλωσα και τα χαιδευα ...ο αντρας μου γελαγε ...και με κοροιδευε....

76IGp3.png

νυχτικακια δεν βρηκα και θα παρω απο αλλου..αααα πηρα και για μενα επιθεμετα για το στηθος και μαντηλακια καθαρισμου για το στηθος για οταν ειμαι εκτος σπιτιου

76IGp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε??

δεν εχω διβασει ακομα τι εχετε γραψει,γιατι δεν κρατιεμαι ,θελω να σας πω τι ψωνισαμε...

λοιπον πηραμε πολλα πραγματακια...πετσετουλες,πανες,κουβερτουλες αγκαλιας,σαλιαρες,μπουκαλια,σετ με ψαλιδακι και χτενουλες...καλτσακια...και αλλα πολλα...το μονο που μου εχει μεινει ειναι τα σεντονακια,κουβερτουλα για τη κουνια,το σετ της προικας και τα ρουχαλακια του...

αχ εχω ξετρελλαθει τα ανοιξα ολα ,τα διπλωσα και τα χαιδευα ...ο αντρας μου γελαγε ...και με κοροιδευε....

μεγιεσ αγαπη μου με το καλο να τα φορεσει ο μπεμπουλησ σου1!!!!!!!!!!!!!!! αρχιζει και γεμιζει το σπιτι με μωρουδιλα ε? τι καλα σου ευχομαι τα καλυτερα και να εισαι καθε μερα τοοοοοοοοοοοοσο χαρουμενη!!!!!!!!!!

εχω και εγω νεα χεχεχε την κοπαναω το απογευμα για μια εβδομαδα στην μαμα μου στον πορο αρχιζουν οι διακοπουλεσ χωρισ τον καλο μου βαιβαια αλλα τι να κανουμε ειπαμε επειδη θα φαω στην μαπα ολο το καλοκαιρι ασ φυγω τωρα που μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χεχεχε

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

ευχαριστω μαιρουλα,ευχομαι και σε σενα να χαρεσαι το μπεμπακι σου ....

διακοπουλες ε????μια χαρα κι εγω θα ηθελα αλλα δεν γινεται...καλα να περασεις κοριτσακι μου ωραια θα ειναι θα ξεσκασεις και θα εισαι ανανεωμενη και ετοιμη για τη γεννα μετα.....

bibicos κι εγ δεν παιρνω πανακριβα πραγματα,αυτα που λεω 100 ? ειναι σεντονι και παπλωματακι και παντα και κουνουπιερα και μαξιλαροθηκη και δεν θυμαμαι τι αλλο ...ειδα και στο jumbo σημερα ειχαν τετοια ...θα δω ομως στο τελος τι θα παρω δεν ξερω ακομα...ειμαι στο ψαξιμο...μακαρι να ειχα κι εδω ικεα,απο εκει θα τα αγοραζα,εχει πολυ καλες ποιοτητες και πολυ οικονομικα...

λιακι ωραιος ο δημητρης σου...αγαπαει το φιλο του..

ολυμπια μου ετσι ειναι τα παιδακια ,μην σου φαινεται παραξενο που το εχασε,δεν μπορει να καταλαβει τη αξια...γι'αυτο τα καλα ρουχα δεν ειναι για το σχολειο

76IGp3.png

καλησπερα κοιλουμπες!

τι κανετε? πηγα σημερα ΖΑΡΑ και στα παιδικα ειχε κατι γλυκουλικα εσωρουχακια... απορω τι κορμακια θα μπουν εκει μεσα... αλλα δεν πηρα τιποτα! κρατηθηκα!

πηρα μαγιο! δυσκολο να βρω στο νουμερο μου (το πανω κομματι) αλλα τελικα βολευτηκα. δεν τρελλαθηκα αλλα...οκ

βρηκα και φορεμα&παπουτσακια για ενα γαμο που εχω αρχες ιουλιου αλλα δεν τα πηρα... θα παω απο βδομαδα μαλλον

ακομα δεν ξεκινησαμε να φτιαχνουμε το δωματιο και φυσικα ουτε εχουμε ψωνισει κατι. να αγχωθω? ελεγα να αφησω τα ψωνια για οταν ξεκινησω αδεια (και εκπτωσεις) δηλαδη μεσα ιουλιου... ειναι αργα? εχω καταληξει βεβαια σε ποια μαγαζια θα παω (κυριως mothercare)....

μονο καλαθουνα δεν βρηκα απο που θα παρω ακομα (σκεφτομαι να παρω απο τα jumbo αλλα να αλλαξω τα υφασματα της) και επισης ειμαι μεταξυ maclaren xlr & maclaren xt (αλλα θα το παρουμε απο το internet μετα τη γεννα)

ZOrwp3.png

ακομα δεν ξεκινησαμε να φτιαχνουμε το δωματιο και φυσικα ουτε εχουμε ψωνισει κατι. να αγχωθω? ελεγα να αφησω τα ψωνια για οταν ξεκινησω αδεια (και εκπτωσεις) δηλαδη μεσα ιουλιου... ειναι αργα? εχω καταληξει βεβαια σε ποια μαγαζια θα παω (κυριως mothercare)....

μονο καλαθουνα δεν βρηκα απο που θα παρω ακομα (σκεφτομαι να παρω απο τα jumbo αλλα να αλλαξω τα υφασματα της) και επισης ειμαι μεταξυ maclaren xlr & maclaren xt (αλλα θα το παρουμε απο το internet μετα τη γεννα)

Μην αγχώνεσαι, ούτε και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα.

Εκτός από μερικά ρουχαλακια και το μπάνιο/αλλαξιερα δεν έχω παραγγείλει τίποτα άλλο.

Δεν μπορώ να αποφασίσω τι κούνια να πάρω....έχω βάλει στο μάτι την Stokke sleepi άλλα είναι ακριβή γμτ., δεν λέει να δώσω τόσα λεφτά.

Πολύ καλή επιλογή το maclaren xlr, νομιζω στο εχω ξαναπει.

Εγώ ακομαααααααααα να παραγγείλω το δικό μου...τα εχω ρίξει πολύ στον κόκορα, πρέπει να ανασκουμπωθώ.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κοριτσακια καλοριζικα τα πραγματακια σας,κ με το καλο τα μωρακια να τα γεμισουν...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

καλοριζικα!!!!!!!!!:)

Ολυμπια μου το ειδα το κρεββατακι κ ειναι τελειο......τελικα αυτη η μαρκα μ αρεσει πολυ!!!!!!αλλα ακριβα ρε γμτ.....

Λια η κορη μου δεν χαριζε αλλα συνεχως της χαριζαν πραγματακια στα νηπια .....:):):) !!!!!!

Νανο μου πηρα κ εγω 2 κορμακια απο το ΖΑΡΑ τελεια!!!!!ειναι τα πιο μικροσκοπικ

α απο ολα που εχω αγορασει....ακριβως για νεογεννητο!

Μην αγχωνεσαι για τις αγορες...απλα επειδη βαραινουμε στο τελος δυσκολευομαστε πιο πολυ κ λεμε αντε να το αγορασω να τελειωνω....κ ειδικα τωρα που ειναι κ καλοκαιρι.....

Εγω δεν θυμαμαι τπτ απο τιμες στα κρεβατι-κουνια,καλαθουνα .προικα κτλ....της κορης μου.....δεν εδινα σημασια μαλλον !...τωρα ειμαι πιο συνειδητοποιημενη :) αλλα τα πανακριβου οπως λεει η Ντιμ τα θελωωωωωω οοοοολα!!!!!!!(οχι οτι θα τα παρω...)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλησπέρα!!!

Είχα μια απίστευτα κουραστική μέρα.... επιτέλους βάψαμε το φυστικίσιο δωμάτιο!!!! Την άλλη εβδομάδα περιμένω να μου φέρουν τα έπιπλα... μόλις το ετοιμάσω θα σας στείλω φοτο!!!

happy με το καλό να γεμίσει το μικρό σου τα ψώνια!!! Λέω και εγώ να ξαναπάω jumbo για τα τελευταία... (κάνουν εκπτώσεις τα jumbo??? μπααα)

Πω, πω κορίτσια έχω τόση κούραση, αλλά είναι τόοοοσο γλυκιά...!!!!

Ας είναι καλά η μανούλα μου που με βοήθησε.... για τελευταία φορά, διότι γυναίκα θα παίρνω από δω και πέρα.... αν το σκεφτείτε, δίνουμε τόσο χρήματα από δω και από κει, και στη κατάσταση που είμαστε δεν είναι ότι καλύτερο να κάνεις τέτοιες βαριές δουλειές!!!

καλά θα κάνουμε να μην αναφερθούμε στο θέμα κιλών.... 60 ξεκίνησα (με 1,74 ύψος) και αισίως έφτασα τα 75!!!!! οΕΕΕΟοοοο Αρκούδα μαλλιαρή!!! χαχαχα Μέχρι να γεννήσω θα εμφανιστεί και το 8άρι στη ζυγαριά... Doesn't matter, κορίτσια.... μετά τη γέννα θα ανταλάσουμε διατροφικές συμβουλές!!!!

Να'στε όλες καλά και καλό βραδάκυ!!! πάω για ξεκούραση...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

μπραβο ιντι !!!!!

ωραια ειναι σιγα σιγα να φτιαχνεται η φωλιτσα !!!!!!!:)

εγω δωματιο δεν εφτιαξα....εχουμε 2 παιδικα αλλα τωρα το 1 ειναι ο παιχνιδοτοπος της Βασιλικης κ θα το αφησουμε προς το παρον ετσι....

Σε ποια Jumbo πας;;;;το Jumbolino εννοεις;;;;

Καλη ξεκουραση!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλημερα! ολες βολταρετε???

εγω εχω κατι πονακια σαν πονους περιοδου απο χτες το βραδυ. μαλλον λογω κουρασης αλλα αν συνεχισουν, θα παρω τη γιατρο να δω τι ειναι (νομιζω ειναι οι ωοθηκες αλλα δεν ειμαι σιγουρη)

απορια: η μικρη μου λυσσαει εδω και μερες. νομιζω οτι ολο το 24ωρο ειναι ξυπνια... συνεχεια πετανε εξογκωματα τα οποια ποτε ποτε πονανε κιολας, τα χαϊδευω και με παταει πιο δυνατα! ωραια ειναι, δεν λεω αλλα δεν ηρεμει καθολου??? δεν κουραζεται?

ZOrwp3.png

γεια σας κοριτσακια....εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας μπανακι στη θαλασσα και ηταν πολυ ωραια...το ευχαριστηθηκα,αν και φοβομουνα λιγακι ....παρ'ολα αυτα μια χαρα περασαμε....

νανο μου αν δεις οτι ειναι σε τακτα διαστηματα να παρεις τη γιατρο σου,αν και νομιζω επρεπε να την ειχες παρεις...κατσε λιγο ξαπλα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...