Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξέρεις αν η Olivia ΄που πρότεινε τις υφασμάτινες πάνες τις πήρε και αν είναι ευχαριστημένη;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέρω ότι σκεφτόταν να τις πάρει... Κοίτα, τώρα που διαβάζω περισσότερα σε ξένα σάιτς, καταλαβαίνω ότι οι πιο εύκολες υφασμάτινες είναι οι All-in-one που δε χρειάζονται έξτρα κάλυμμα απ' έξω. Δυστυχώς οι Wonderoos δε διευκρινίζουν αν χρειάζονται ή δε χρειάζονται... Θα το ψάξω περισσότερο και θα ενημερώσω!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλό είναι αυτό... Ίσως το γραφε η Ολίβια, εγώ σήμερα ξαναδιάβασα το monogiapaidakia που δεν έλεγε τίποτα, ίσως γι' αυτό δεν το είδα.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

θα πάω και στο κατάστημα που έχει στο πάρκο Τρίτσης να ρωτήσω και να δώ απο κοντά. Θα πηγαίνω που θα πηγαίνω για περπάτημα, μη με τρώει και το καυσαέριο της Αθήνας, θα πάω να λύσω και καμία απορία.

κοριτσακια παω για ντουζακι....δεν αντεχω αλλο με τη ζεστη ειμαι μουσκεμα....

θα τα πουμε αυριο....

μολις γυρισω απο τα ψωνια θα σας πω τι αγορασα...φιλακια πολλα και καλο βραδυ..

αααα,να χαιδεψετε τις κοιλιτσες σας.....

76IGp3.png

galat 58 κιλα ειπες????58 κιλα εγω θυμαμαι ημουν στο γυμνασιο :roll: ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΣΑΝΑΜΙΛΑΩ ΠΑΛΙΟΑΔΥΝΑΤΗ...:tongue:

Κοριτσια βλεπετε τι ωρα ειναι και τι τραβαω...Ολο το πρωι εκανα το σπιτι γενικη.....Μου την ειχε βαρεσει να ειναι καθαρα οταν θα ερθει ο μπιμπικος...Τραβηξα καναπεδες...Εκανα ντουλαπες-ντουλαπια...Σκουπισμα-Ξεσκονισμα-Σφουγγαρισμα...Τα μπαλκονια μεχρι και τις γλαστρες επλεινα...Τωρα η αποθηκη εμεινε να κανω και ειμαι κομπλε να υποδεχτω τον ζουζουνο...Βεβαια ολη μερα σημερα ελεγα αχ ατιμη κοινωνια εχε χαρη την βρωμοκριση και που μας κοψανε κατι επιδοματα στην δουλεια αλλιως θα την χτυπαγα μια γυναικα για τις δουλειες..Τωρα με το παιδι που περιμενουμε και τις περικοπες δεν παιζει ουτε για αστειο γυναικα...Οποτε το γυρναγα στην τρελη και ελεγα απο μεσα μου Η ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΑ....

Πεθαινω απο καουρα τωρα που σας γραφω...Αφου νιωθω οτι αμα φυσηξω θα καει ολος ο Υμηττος..Ενα λιτρο γαλα εχω πιει πηρα και 2 σιμεκο αλλα τιποτα...Καιγομαι καιγομαι καιγομα....

χαπινεςς 100 ευρω λιγο ακριβα δεν ειναι τα σεντονακια και η παντα???καλα για τα δικα μου δεδομενα μιλαω...ο καθενας αναλογα με την οικονομικη του κατασταση αγοραζει...εγω πηρα απο ικεα σεντονακια με λαστιχο τα 2 10 ευρω...πηρα 4 σεντονακια ,μου εφερε και η πεθερα μου 2 σετ σεντονακια laura ashley (εγω δεν χρυσοπληρωνα σεντονια με την καμμια) και προς το παρον θα δω πως θα παω με αυτα και βλεπουμε...Στην φαση που ειναι τοσο μικρο το παιδι για εμενα ειναι σπαταλη να αγοραζουμε πανακρινα ρουχα επιπλα και γενικως μπιχλιμπιδια μιας και τα ιδια δεν τα χαιρονταια αλλα εμεις..Εγω και το ξαναλεω οτι κρινω βαση την δικη μου κατασταση προς το παρον τα πηρα ολα ικεα και λιγα mothercare και ετσι μου βγηκαν αρκετα οικονομικα...Οταν μεγαλωσει και θα αρχισει να καταλαβαινει τοτε ισως διαθεσω περισσοτερα για το δωματιο του...Αλλα προς το παρον του πηρα οικονομικα μιας και προτιμω να διαθεσω αργοτερα λεφτα που μπορει να εχω μαζεψει απο τις μη σπαταλες μου τωρα σε ενα ταξιδι στην Disneyland ας πουμε ή να διαθεσω τα χρηματα αυτα για την εκπαιδευση του...Για εμενα σε τετοια θεματα δεν χωραει οικονομια οπως και σε θεματα υγειας...

Α το αλλο σας το ειπα????Οπως ημουν ξαπλωμενη στα πλαγια στο κρεβατι νωριτερα μου εριχνε κατι γερες ο μικρος και καποια στιγμη επιανα το ποδαρακι του...με πιεζε συνεχεια με το ποδαρακι του και αρχισα και εγω να γαργαλαω εκει που με πιεζε...ε αρχισε να κανει σαν τρελο...βρε κοριτσια λετε να γαργαλιοταν η εγω ειμαι τρελη???Σας λεω ενιωσα μαγικα οταν εκανε ετσι...Θελω να τα φιλησω αυτα τα ποδαρακια μωρε...

Γραφω γραφω και ακομα η καουρα να περασει ουφ....

Αααα σας ξαναλεω οτι δεν θελω να γεννησω...Ξερετε τι σκεφτομαι τωρα και μου ερχονται δακρυα???καθε φορα που ειναι να παω στον γιατρο εχω τρελη λαχταρα να παω για να δω τον ζουζουνο...κοιταω με αγωνια την οθονη μπας και πετυχω την φατσα του...αλλα ο γιατρος ολο κατι μετρησεις κανει και ολο ποδια χερια κοιλια κεφαλι μετραει...Οταν γεννησω και θα ξαναπαω στον γιατρο δεν θα εχω τιποτα να περιμενω να δω στην οθονη...Αδεια κοιλιτσα θα εχω και αδεια οθονη...βεβαια θα μου πειτε θα εχεις γεματη αγκαλιτσα αλλα να μωρε πως να το πω...μου αρεσει που συγκατοικουμε μαζι στο ιδιο σωμα...Η καλυτερη συγκατοικηση που ειχα ποτε με ανδρα ειναι αυτη...

Σας φιλω ολες και ευχομαι εσεις τουλαχιστον να ριχνετε τρελους υπνους τωρα...

Παντως με τοση καουρα νιωθω πολυ γυναικα φωτια....:mrgreen:

Φιλακια και καλο ξημερωμα...

Διαφημίσεις

galat 58 κιλα ειπες????58 κιλα εγω θυμαμαι ημουν στο γυμνασιο :roll: ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΣΑΝΑΜΙΛΑΩ ΠΑΛΙΟΑΔΥΝΑΤΗ...:tongue:

Kαλε το κανονικο μου ειπα... μαλιστα το ειχα φτασει μετα την κορη μου, φυσικα με βοηθεια διαιτολογου, μονη μου δεν... Ομως πηρα βαρος ξανα και πριν μεινω εγκυος τωρα ημουν 66! ... ΑΛΛΑ γλυκουλα μου ειμαι και 1,60 ανθρωπος! τωρα ειμαι 76 φαντασου πως ειμαι...σαν μπαλα.... δεν μου κανει τιποτις!!!! Και 73 ημουν οταν γεννησα την κορη μου κλαψ κλαψ...

Τεσπα θα τα χασουμε μετα ειπαμε!

Βρε ξενυχτακι κι εγω τετοια ωρα κοιμηθηκα , απλα επειδη δεν μπορουσα! Εχω κατι αυπνιες που και που τελευταια ειανι τα καλα του τριτου τριμηνου...

Φτανει με τις δουλειες, μην ζοριζεσαι με τετοια, μια στοιχειωδη καθαριοτητα χρειαζεται και ολα ειναι οκ...

Πολυ γελιο με το γαργαλητο. Εγω στην κορη μου(αυτη η εγκυμοσυνη ειναι αδικημενη το ομολογω) επαιρνα ενα ηχειακι και της εβαζα μοτσαρτ, και οπου πηγαινα το ηχειακι, ερχοταν κι αυτη ! χαχαχαχαχαχα

Αυτο που λες για μετα τη γεννα...εχεις πολυ δικιο...οταν ειχα παει μετα απο 40 μερες για επισκεψη στον γυναικολογο και μου εκανε υπερηχο, ενιωσα μια περιεργη αισθηση μοναξιας!!! Απιστευτο αλλα οταν εβλεπα αδεια τη μητρα μου ερχοταν να κλαψω, βεβαια τοτε και τον μαναβη να εβλεπα μου ερχοταν να κλαψω αλλα λεμε!!!!:-D:-D:-D

Αλλα οταν κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα, με αυτο το υπεροχο απαλο , εξωπραγματικα βελουδινο δερματακι του, δεν θα σου λειπει και πολυ η εγκυμοσυνη!

Επεξεργάστηκαν by galat
κ

eNeap2.pngTSzHp3.png

και εγώ κορίτσια μου αρέσει που είμαι έγκυος, μου αρέσει όταν κλοτσάει, όταν τις κάνω ζουζουνιές και ανταποκρίνετε, όταν φιλάει ο μπαμπάς μας την κοιλια και αυτή ακολουθεί τα φιλάκια σε όποια κατεύθυνση και αν είναι. Μου αρέσει να της χαϊδεύω πλατούλα όταν τεντώνεται και αυτή δώστου τέντωμα στο τοίχωμα της κοιλιάς. Όσο για τα πράγματα το πως κρατιέμαι να μη πάω να της πάρω τα σεντονάκια τα πανακρίβου και τα ρουχαλάκια του ακόμα πανακρίβου ένας θεός ξέρει. Αυτο που με συγκρατεί είναι οτι η μπουμπου δεν τα χρειάζεται όλα αυτά οπότε δικές μου αναγκες θα ικανοποιώ. Σήμερα παω για μπάνιο και με την άδεια του γιατρού.

Καλημεραααααααααααα...

μια ξενυχτισμένη και εγώ χαχαχα

Αχ μην μιλάτε για κιλαααααααα, πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω το νούμερο 7 στην ζυγαριά μπουουουου

Όσο για τα πράγματα το πως κρατιέμαι να μη πάω να της πάρω τα σεντονάκια τα πανακρίβου και τα ρουχαλάκια του ακόμα πανακρίβου ένας θεός ξέρει. Αυτο που με συγκρατεί είναι οτι η μπουμπου δεν τα χρειάζεται όλα αυτά οπότε δικές μου αναγκες θα ικανοποιώ.

Να σου πω την δική μου εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα γιατί έχω πέσει και εγώ σε αυτή τη παγίδα.

Όταν είναι πολύ μικρά εκτός του ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν τα χαίρονται, μεγαλώνουν πολυ γρήγορα και πανε τα λεφτά χαμένα.

Μέτα όταν μεγαλώσουν δεν τα προσέχουν καθόλου, τα λερώνουν τα σκίζουν και πάλι πάνε τα λεφτά βόλτα.

Εμένα μου έχει τύχη και το εξής κουφό, τα χάνει!!!!!!

Του πήρα φέτος το χειμώνα ένα τέλειο πουπουλένιο μπουφάν Μπενετον 70? και "ναι" το έχασε στο σχολείο.

Μας το φάγανε άλλα τέλος πάντων.

Τώρα είπα ξανά τα καλά και ακριβά ρούχα μόνο όταν πάμε βόλτα μαζί, στο σχολείο θα τον στέλνω μόνο με απλά φνηνα ρούχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα σας.....

καναμε αναλυση αιματος στα 3 παιδια σημερα....ηταν πολυ καλυτερα απο οτι φανταζομουν.δεν εκλαψε ουτε ο γιωργακης...να δουμε τωρα τ αποτελεσματα.

ολυμπια,μαλλον πρεπει να γνωριστουν οι γιοι μας...ο δημητρης χαριζει τα ρουχα του σ οποιον του ζητησει,πριν λιγες μερες χαρισε μεχρι κ το μποξερακι του ολυμπιακου σ ενα φιλο του (στον οποιο πριν λιγο καιρο ειχε χαρισει ενα παλτο κ μια μπλουζα) κ μου ηρθε σπιτι μονο με παντελονι........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...