Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολυμπια,μιας κι εχεις ορεξη για σιδερο δεν ερχεσαι καμια βολτα απο δω να κερασω χυμο πορτοκαλι?????

Ευχαρίστως να ερχόμουνα έλα είσαι πολύ μακριά…..και τώρα που το ξανασκέφτομαι έχεις 3 παιδιά και 2 εσείς…..πολλά ρούχα θα έχεις απαπαπα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλα δεν λες τιποτα...βουνα...πλυμενα,απλυτα,ασιδερωτα...σαν το γεφυρι της αρτας...μολις βαλω το τελευταιο πληντηριο,αμεσως εχει μαζευτει το επομενο....ευτυχως ερχεται καλοκαιρι κ θα ειναι λιγοτερα......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

θα σου μαγειρευω εγω......θα μου σιδερωνεις???????????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

ωραια.....ετοιμαζω ριζοττο με γαλοπουλα,πολυχρομες πιπεριες κ μανιταρια....(κ εχω εξω 2 πλυντηρια απλωμενα.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλέ τρελοκοιλούμπες... είχα καιρό να μπω κ τα διάβασα όλα μαζεμένα... Ζήλεψα.. κ εγώ με τα ψώνια μέσω internet κ μου φαίνεται θα πάω μία βόλτα από τα mothercare (καθώς δε μου κάνει τίποτα πια) κ μετά παραγγελία από το web... Οσο για τα H&M δεν το ήξερα ότι έχει κ εγκυμοσύνης... Αύριο κιόλας θα τρέξω...

Τώρα όσο για τις ανταλλαγές που κάνετε με σίδερο κ μαγείρεμα... κ εγώ... θέλω .. το μισώ το σίδερο... ελάτε βάλτε με κ εμένα...... :P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

εγω προσφερω το μαγειρεμα....το λατρευω,γιαυτο κ το εκανα επαγγελματικα για 12 χρονια.......

βεβαια στο τελος που ειναι η ωρα της λαντζας,κατι παθαινω,αλλα ενταξει...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες ...πηραμε χθες τα αποτελεσματα του papp-a και ειναι πολυ καλα 1:10000,ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος και παμε πολυ καλα ειπε....

μονο λιγο με τα κιλα πρεπει να κανω κρατει ηδη εχω φτασει τα 5 και δεν εχω κλεισει ακομη τον τριτο...

Μη τρελαίνεσαι.... στον 4ο είμαι και έχω πάρει ήδη 5 κιλά... ξεκίνησα από τα 60 και ελπίζω να μην πάρω πολλά, γιατί απο παιδί είχα μια τάση στο πάχος...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 26/9 ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΔΥΜΗς ΚΥΗΣΗς ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

καλησπερα indie,που χαθηκες εσυ???ολα καλα????

Εδώ είμαι σας παρακολουθώ.... :P

Κάποιες ενοχλήσεις τελευταία, αλλα γενικά όλα καλά.... τρώω, παχαίνω και το απολαμβάνω... χεχε

περιμένω στις 2 του μηνός να πάω να δω το φυστίκι μου... χθές που με είδε εκτάκτως ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον έχω κοριτσάκι, και θα φανεί σίγουρα σε 2 εβδομάδες... Το ένστικτό μου όμως γιατί μου λέει ότι είναι αντράκι???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...