Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω σε μπερδεψα? η δευτερη μου αρεσει παρα πολυ, ειναι με το φυλλαρακι, και προτεινω να μην παρεις γαλαζια γιατι ειανι το πρωτο σου παιδακι!

Σεντονακια δεν εχει τυχει να παρω απο τζαμπα αλλα νομιζω καλα ειναι! Ειχα παρει απο Λητω πιερ γκαρντεν πολυ καλη ποιοτητα αλλα πανακριβα δε λεει με τιποτα, εμενα ηταν δωρο...

Απο Ικεα ειχα παρει με λαστιχο, για το παρκοκρεβατο ηταν τελεια σε ποιοτητα μαλακουλια, και ειχα παριε και παπλωματοθηκε παλι πολυ καλη ποιοτητα.

Απο μαδερκεαρ μου ειχαν κανει δωρο μια παπλωματοθηκη αλλα βγηκε μαπα η ποιοτητα, εχει κανει τσκισμτα-γραμμες ασπρες απο το πληντηριο και πλενω σοτυς 30 συνηθως....

Απο σεντονια δεν ξερω τι λενε... Μπορεις να τα δεις λιγο στο μαδερκεαρ τωρα στις εκπτωσεις, και να παρεις δευτερα απο τζαμπο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Παντως κατι πικε κουβερτουλες που πηρα απο τζαμπο τελευταια(ομως αυτες μπορεις να τις πιασεις δεν ειναι σε πακετακι) ειναι απλα τελειες... πολυ καλοραμενες και μαλακουλες....

Και κατι φανελενια σεντονακια σκυλια βγηκαν....αρα γιατι οχι και τα σεντονακι τους...το καλο ειναι οτια τα αλαλζεις ευκολα αν δεν σου αρεσουν

eNeap2.pngTSzHp3.png

εγω σε μπερδεψα? η δευτερη μου αρεσει παρα πολυ, ειναι με το φυλλαρακι, και προτεινω να μην παρεις γαλαζια γιατι ειανι το πρωτο σου παιδακι!

Σεντονακια δεν εχει τυχει να παρω απο τζαμπα αλλα νομιζω καλα ειναι! Ειχα παρει απο Λητω πιερ γκαρντεν πολυ καλη ποιοτητα αλλα πανακριβα δε λεει με τιποτα, εμενα ηταν δωρο...

Απο Ικεα ειχα παρει με λαστιχο, για το παρκοκρεβατο ηταν τελεια σε ποιοτητα μαλακουλια, και ειχα παριε και παπλωματοθηκε παλι πολυ καλη ποιοτητα.

Απο μαδερκεαρ μου ειχαν κανει δωρο μια παπλωματοθηκη αλλα βγηκε μαπα η ποιοτητα, εχει κανει τσκισμτα-γραμμες ασπρες απο το πληντηριο και πλενω σοτυς 30 συνηθως....

Απο σεντονια δεν ξερω τι λενε... Μπορεις να τα δεις λιγο στο μαδερκεαρ τωρα στις εκπτωσεις, και να παρεις δευτερα απο τζαμπο...

καλε καταλαβα πια εννουσες το ονομα μου μπερδεψες....

76IGp3.png

Παντως κατι πικε κουβερτουλες που πηρα απο τζαμπο τελευταια(ομως αυτες μπορεις να τις πιασεις δεν ειναι σε πακετακι) ειναι απλα τελειες... πολυ καλοραμενες και μαλακουλες....

Και κατι φανελενια σεντονακια σκυλια βγηκαν....αρα γιατι οχι και τα σεντονακι τους...το καλο ειναι οτια τα αλαλζεις ευκολα αν δεν σου αρεσουν

αυριο το πρωι θα παω να τα δω και θα κανω και μερικα ψωνια...

να σε ρωτησω τι πρεπει να προσεξω στα κουβερτακια και γενικα στα υφασματα να ειναι απαλα???

σε εχω πρηξει αλλα δεν ξερω και πολλα απο αγορες για μωρακια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Happiness αν θες κάτι απο το ανατέλλω και αμφιβάλεις για την ποιότητα του από Δευτέρα που θα είμαι Αθήνα μπορώ να πάω να δω είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Μη πάρεις μόνο πικέ κουβερτούλα γιατί τέλος Αυγούστου πολύ συχνά κάνει ψυχρούλες. Πάρε και μια φλις που είναι πιο ζεστές. Να κοιτάξεις να είναι βαμβακερές και μαλακές. Για παράδειγμα τα σεντόνια της Ήρας είναι βαμβακερά αλλά αν το πιάσεις λες ότι το έχουν πλαστικοποιήσει, μπορεί να φταίει τα χρώματα που χρησιμοποιούν.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

τέλεια η ταινία!!!!!!! Απο πού την πήρες;;

ναι,κι εγω θελω να μαθω.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλησπερίζω τις κοιλίτσες.

Άρχισαν και εδώ οι ζέστες αλλά δεν νομίζω να κρατήσουνε για πολύ.

Χαπακι εμένα μου άρεσε η πρώτη προίκα....και η ταινία που βάλατε στον τοίχο είναι τέλεια.

Μια συμβουλή...μην πάρετε παπλωματακια, είναι άχρηστα και αν δεν κάνω λάθος δεν κάνει να σκεπάζουμε τα μωρά με παπλώματα, μόνο κουβερτούλες και σεντονακια να πάρετε.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Απο μαδερκεαρ μου ειχαν κανει δωρο μια παπλωματοθηκη αλλα βγηκε μαπα η ποιοτητα, εχει κανει τσκισμτα-γραμμες ασπρες απο το πληντηριο και πλενω σοτυς 30 συνηθως...

Για πες Αθηνά είναι μάπα οι προίκες από το Mothercare;

Έχω βάλει στο μάτι κάνα δυο και είχα σκοπό να τις παραγγείλω από το Αγγλικό, άμα είναι χάλια να μην τις πάρω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλε καταλαβα πια εννουσες το ονομα μου μπερδεψες....
Αχ ναι σορυ χαχαχαχαχαχαχα ειχε ενα μηνυμα απο πανω η Κατερινα για αυτο... πρεγκο μπρειν γιου νοου???
αυριο το πρωι θα παω να τα δω και θα κανω και μερικα ψωνια...

να σε ρωτησω τι πρεπει να προσεξω στα κουβερτακια και γενικα στα υφασματα να ειναι απαλα???

σε εχω πρηξει αλλα δεν ξερω και πολλα απο αγορες για μωρακια...

εγω ενστικτωδως τα διαλεγω, ναι να ειναι 100% βαμβακερα, απαλα οσο γινεται και φυσικα χωρις σταμπες και πολλα πολλα πανω...

Μη πάρεις μόνο πικέ κουβερτούλα γιατί τέλος Αυγούστου πολύ συχνά κάνει ψυχρούλες. Πάρε και μια φλις που είναι πιο ζεστές. Να κοιτάξεις να είναι βαμβακερές και μαλακές. Για παράδειγμα τα σεντόνια της Ήρας είναι βαμβακερά αλλά αν το πιάσεις λες ότι το έχουν πλαστικοποιήσει, μπορεί να φταίει τα χρώματα που χρησιμοποιούν.

Φλις λιγο δυσκολο να βρεις που να μην ειναι συνθετικο, κουβερτουλα πιο χοντρη αν παρεις οντως καλα λεει η ντιμ χαμενη δεν παει, καλα τον αυγουστο δυσκολο να την βαλεις αλλα αργοτερα σιγουρα....

Κουβερτουλες εχει διαφορες στο τζαμπο, ειχα δει και μια ωραια στο Ικεαα τελεια μια χακι-λαδι ηταν, την ηθελα πααρα πολυ αλλα κρατηθηκα γιατι ειχα, ηταν σαν πλεκτη...

Α! και στο Η&Μ εχει μια κουβερτουλα που εμενα προσωπικα με βολεψε παααρα πολυ... απο τη μεσα μερια ειναι μακο, απο την εξω βελουδο βαμβακερο μαλακο που ωραια....

Και αυτο το να ειναι ρε παιδι μου να ειναι μαλακά οπως λεει η ντιμ, οχι τα κολαριστα τα σκληρα...

Μια συμβουλή...μην πάρετε παπλωματακια, είναι άχρηστα και αν δεν κάνω λάθος δεν κάνει να σκεπάζουμε τα μωρά με παπλώματα, μόνο κουβερτούλες και σεντονακια να πάρετε.

Ακριβως, στον πρωτο χορνο απαγορευοντια, αλλα και μετα αχρηστα ειναι τα παπλωματα ειναι υπερβολικα ζεστα για τα παιδακια οσο κρυο να ειναι το σπιτι, και οσο λεπτα και να ειναι.

Για πες Αθηνά είναι μάπα οι προίκες από το Mothercare;

Ολυμπια μου δεν ξερω για τις προικες, που ενταξει η παντα δεν πλενεται κιολας, αλλα η παπλωματοθηκη ηταν χαλια, που ειναι σαν σεντονι χοντρο...

Δεν θυμαμαι επισης αν ειναι "πιο αφρατες" απο αυτες του ΙΚΕΑ, αλλιως νομιζω συμφερει απο ΙΚΕΑ. αν δεν βιαζεσαι, μπορει καποια απο εμας να περασει απο ενα Mothercare να σου πει...

Γεικως ομως τελευταια τις παντες με κορδονακι λενε να τις αποφευγουμε για ασφαλεια...κι εμενα ετσι ειναι με κορδελακια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχρηστες κι οι παντες μου βγηκαν... οταν το μωρο ειναι μωρο δεν κουνιεται, οταν μεγαλωνει αρχιζει να μαθαινει και δεν κουτουλαει πολυ νομιζω... δεν ξερω βεβαια γιατι εμενα κοιμηθηκε μονη της κατευθειαν σε μονο,,,:rolleyes::roll::roll: και ειχα παρει 2 κιολαςςςςςςςς να καλυψω γυρω γυρω γιατι κοιμοταν σαν σβουρα.... τι ζωον...

παντως ειναι πολυ ομορφες και δινουν την αισθηση φωλιτσας....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ειχα γραψει αλλο εν ακατεβατο...αλλα προνοησε για σας η κορη μου και χαθηκαν ολα!!! χαχαχαχα

Λοιπον επιγραμματικα απο ΙΚΕΑ MUST HAVE είναι αυτή η πετσετούλα για μπάνιο ειναι τελεια!!!

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10124731

(στα αλλα μαγαζια ξενικνουν απο 20 ευρω)

ΕΠισης τελευται ειναι της μοδας τα κουκλια τα πανινα χωρια σωμα ειναι δηλ πανι και εχει μαλακο πανινο κεφαλι και μοσχοπουλιουντια για να κοιμαται μαζι το μωρο κλπκλπκ στο ικεα εχει αυτο που ειναι το ιδιο πραγμα, η μικρη μου το λατρευει και το εχει και σε βατραχο

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10132774

Και η κουβερτουλα που ειχα δει, νομιζω ητνα σε αλλο χρωμα αλλα πρεπει αυτη να ειναι, ειναι πιο χοντρη απο πικε και σνα πλεκτη αλλα βαμβακερη, ειναι τελεια φαινεται πολυ χουχουλιαρικη...

και εχει καποιο σχεδιακι στην πλεξη.

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60153245

Καληνυχτα σας!!! Αλλο ενα δελτιο αγορων τελειωσε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαχαχα, τα δελτία αγορών είναι πάντα πολύτιμα, Αθηνά, πρέπει ν' αρχίσω να τα μαζεύω! By the way, μήπως να φτιάχναμε μια λίστα περιφερόμενη (όπως αυτή με τις ΠΗΤ) για να συγκεντρώσουμε όλα τα σάιτ με καλές αγορές; Νομίζω το 'χε ζητήσει και κάποια άλλη...

Θα έκανα την αρχή, αλλά εγώ μόνο το σάιτ με τις πάνινες πάνες έχω. Δε βαριέσαι, το βάζω! Συμπληρώστε ό,τι έχετε ευχαρίστηση!

Λίστα e-shopping

http://monogiapaidakia.com/

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...