Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

με τον ωρλ δεν εγιναν κ πολλα,απλα εξετασε τη μικρη (που ηταν παραδοξως το πιο καλο παιδι) κ μου ειπε να της κανω ακτινογραφια (που ειχα στο προγραμμα,αλλα δεν περιμενα να γινει χθες...).φυσικα δεν με αφησαν (ουτε εγω εμπαινα ) να την κανω,μιας κ η συγκεκριμενη ακτινογραφια απαιτει οχι ενα,αλλα δυο ατομα να κραταν το παιδι,αφου πρεπει να ειναι το κεφαλι σε συγκεκριμενη θεση κ ακινητο.οποτε αυριο (που θα παμε στην ιατροπολη να κανουμε γενικες αιματος κ στους τρεις -εκει θα πεσει το πολυυυ γελιο- κ θ αξιωθω επιτελους να κανω κ την καμπυλη),θα περασουμε απο το παιδων κ θα την κανουμε..

θα περιμενουμε κ το ακοογραμμα 1/7 κ βλεπουμε...

αυτα τα νεα μας...

επρεπε να εχω κανει απο την προηγουμενη εβδομαδα υπερηχο αναπτυξης,αλλα δε βρηκα το χρονο.ελπιζω να τα καταφερω απο βδομαδα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοιλίτσες!

Για την κοιλιά μετά την καισαρική, να σας πω τη δικιά μου εμπειρία. Στο δωματιο ήμουν η μονη που εκανα καισαρική, οι άλλες δυο κοπέλες γεννησαν φυσιολογικά. Οι συγγενείς τους που ερχόντουσαν για επίσκεψη, με ρωτάγανε για ποιο λόγο ήμουν εκεί, δεν πίστευαν ότι είχα γεννήσει! Η κοιλιά μου είχε σχεδόν εξαφανιστεί (και τα έχω τα κιλάκια μου, δεν είμαι καμια συλφίδα). Δεν ξερω αν παιζει ρόλο το ότι είχα παρει λίγα κιλά (10 και γυρίζοντας στο σπίτι είχα χασει τα :cool: ή το ότι μεχρι πριν κανα χρόνο γυμναζόμουν (μιλάμε για πόρωση με τους κοιλιακούς). Οι διπλανες κοπέλες είτε γεννησαν είτε όχι, το ίδιο και το αυτό ήταν οι κοιλίτσες τους όσες μέρες ήμασταν στο μαιευτήριο. Το μόνο που μπορώ να πω ότι είναι ενοχλητικό, είναι το ότι η κοιλιά πλέον δεν είναι ομοιόμορφη, "πεφτει" το δερμα πάνω από την τομή (σα να εχουν αφαιρέσει το λίπος από εκει, ενα πράγμα) και ειναι αντιαισθητικό.

Κορίτσια, κοιμηθείτε τώρα που μπορείτεεεεεεεεε!!!!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Α κι σε σενα πεφτει ε? κι εμενα και νομιζα οτι ηταν λογω που ειχα κοιλιτσα γενικως και πριν μεινω εγκυος.... λοιπον μετα θα πλακωθω στους κοιλιακους δεν γινεται!!!

Κι εγω σητν πρωτη 13 κιλα ειχα παρει και αφησα τα 7 στο μαιευτηριο... τωρα να δωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Καλημερα σας ειπα? Καλημερα!!!

Λια καλο κουραγιο με τα τρεξιματα!!! Η Βενετια θυμισε μου εχει προβλημα με κρεατακια? ακουογραμμα γιατι?

Αχ κοριτσακι μου μωρε ταλαιπωρειται το ζουζουνακι μου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγω χθες κατα τις 3 το πρωι ειχα μια ψιλοπεριπετεια... οπως κοιμομουνα αρχισα να εχω πααααρα πολυ εντονη και διαπεραστικη φαγουρα, σαν να με τσιμπουσαν μικρες βελονες, εκατο φορες πιο ενοχλητικη απο κουνουπι, και ξαφινκα ενιωθα μια εξαντληση, ετοιμη να λιποθυμησω κι ας ημουν ξαπλωμενη...ενιωθα να χανομαι...

Και εβγαλα καποια σπυρακια σαν κουνουπι στο ενα χερι... αυτο να δειτε που ειναι αλλεργια και μαλιστα πρεπει να επαθα σαν ψιλο σοκ....

Σηκωθηκα και εβαλα φενιστιλ δεν αντεχα αλλο, καλως κακως το πρωτο φαρμακο στην εγκυμοσυνη....

Σημερα εχουν εξαφανιστει... τι να πω... να ηταν κουνουπι? να ηταν αλλεργια? και με αυτα δεν βγαζεις ακρη, τροφικα δεν ελλαξα κατι, αλλα παιζει ρολο και η κουραση το στρες...

Παντως σημερα ξεκουρση δεν κουναω... βγηκα το πρωι για να κανω μια επαναληπτικη σακχαρου πηγα σουπερμαρκετ, θα φτιαξω και μια μακαροναδα τωρα και μετα νανι με τη μπουμπου αγκαλια...ευτυχως ηρθε ο πατερουλης μου και την εβγαλε βολτα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαιρετώ όλες τις κοπέλες και όλα τα μωρουλίνια που είναι μέσα στις κοιλιές.

έχω 2 χαζές ερωτήσεις: 1ον) τι θα κάνουμε με την ζέστη? εγώ θα φύγω για ΣΚ στην θάλασσα αλλά δεν νομίζω να βουτήξω, θα είναι παγωμένη! και 2ον) γιατί ρε κορίτσια δεν περνάει ο καιρός λίγο πιο γρήγορα, να γεννήσουμε και εμείς να τελειώνουμε?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΧΤΑΡΑ!!!! ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ!!!!

dev223prs__.png

Διαφημίσεις

χαιρετώ όλες τις κοπέλες και όλα τα μωρουλίνια που είναι μέσα στις κοιλιές.

έχω 2 χαζές ερωτήσεις: 1ον) τι θα κάνουμε με την ζέστη? εγώ θα φύγω για ΣΚ στην θάλασσα αλλά δεν νομίζω να βουτήξω, θα είναι παγωμένη! και 2ον) γιατί ρε κορίτσια δεν περνάει ο καιρός λίγο πιο γρήγορα, να γεννήσουμε και εμείς να τελειώνουμε?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΧΤΑΡΑ!!!! ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ!!!!

xaxaxaxa κατερινουλα μου ολεσ το ιδιο λεμε κανε υπομονη τον φαγαμε τον γαιδαρο! εμεινε η ουρα λιγο μεγαλη βαιβαια αλλα.......... το καλο πραγμα αργει να γινει! τωρα με την ζεστη περα απο υπομονη τιποτα αλλο δεν μπορουμε να κανουμε! ελα μωρε μεχρι να ανοιγοκλεισουμε τα ματια μας θα εχουμε γεννησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...