Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

νυχτοπουλι κι εγω... τη ζωνη κανονικα θα τη φορατε απλα θα τραβατ το κατω μερος να ακουμπαει στους μοιρους και οχι στην κοιλια. ΠΑΝΤΑ ζωνη.

Ολυμπια γιατι σου μενει η κοιλαρα με την καισαρικη? εμενα μου εμεινε αρκετη αλλα νομιζω δεν εχει σχεση, εχω φιλες που ειναι πλακα μετα απο καισαρικη και αλλες που εχουν κοιλια μετα απο φυσ. τοκ...

Τουλαχισοτν να εχω εναν λογο να λεω χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ντιμ τι περιστατικο?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό με την αριστερή πλευρά μου το έχει πει και η μαία μου -έχουν παρατηρήσει ότι τα μωρά παίρνουν πιο εύκολα θέση όταν κοιμάσαι στο τελευταίο τρίμηνο αριστερά κι επίσης ότι έτσι διευκολύνεται και ο τοκετός. Εγώ προσπαθώ να το θυμάμαι!

Καληνύχτα τσούπρες, έφτιαξα κι εγώ το φαγητό μου και πάω -μεγάλη μέρα σήμερα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ολυμπια γιατι σου μενει η κοιλαρα με την καισαρικη? εμενα μου εμεινε αρκετη αλλα νομιζω δεν εχει σχεση, εχω φιλες που ειναι πλακα μετα απο καισαρικη και αλλες που εχουν κοιλια μετα απο φυσ. τοκ...

Εγώ γέννησα φυσιολογικά και την άλλη μέρα δεν είχα τίποτα, εξαφανιζολ η κοιλιά.

Η αδερφή μου και οι κουμπάρα της έκαναν καισαρική, και οι δυο σαν να ήταν το μωρό ακόμα μέσα στην κοιλιά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Αυτό με την αριστερή πλευρά μου το έχει πει και η μαία μου -έχουν παρατηρήσει ότι τα μωρά παίρνουν πιο εύκολα θέση όταν κοιμάσαι στο τελευταίο τρίμηνο αριστερά κι επίσης ότι έτσι διευκολύνεται και ο τοκετός. Εγώ προσπαθώ να το θυμάμαι!

Καληνύχτα τσούπρες, έφτιαξα κι εγώ το φαγητό μου και πάω -μεγάλη μέρα σήμερα...

Α, πολυ ωραια...τωρα πρεπει να κοιμαμαι μονο αριστερα;;;

Μου είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν μπορώ να πάρω αναπνοή αλλα θα προσπαθήσω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τί κανετε εγκυούλες?

Εγω πολύ καλυτερα με το κεφάλι μου, βεβαια έχει έρθει και η μανουλα μου και τα έχει αναλαβει όλα και ετσι εγω χαλαρωσει αρκετα.

Για την οδηγηση που λετε και στην 1η εγκυμοσυνη οδηγουσα μεχρι και 1 βδομαδα πριν γεννησω. Την ζώνη τη φορουσα αλλά μονο στο πλάι όχι κατω απο τη κοιλιά.

Α και για τις μεγαλες κοιλιες που λετε με την καισαρική δεν ειναι απαραιτητο να μεινει η κοιλιά. Εμενα η κοιλια μου εφυγε στο 6μηνο με καισαρική και της κολλητης μου στις 40 μερες. Μια άλλη φιλη μου που γεννησε φυσιολογικα της εφυγε στον χρόνο. Πιστευω οτι το καθε σωμα είναι διαφορετικο και οφειλετε πιο πολυ στην ελλαστικότητα.

Το κακο με την καισαρικη για μενα είναι οτι πονας μετα. Οσο να είναι κάνεις χειρουργείο, επέμβαση... πονουσα πολλες μερες μετα.

Βεβαια ο δοκτορ μου ειπε οτι ξεκιναμε για φυσιολογικό αυτη τη φορα και αν δουμε ζορια τοτε πάλι καισαρική.

Αχ γερα μωράκια να εχουμε και ας γεννηθουν οπως θέλουν!

καλημέρα κοπιελίες!!!!!!! Μόλις παρέλαβα τα ρουχαλάκια της μικρής και τα σουτιέν. Πιο γρήγορα έρχονται απο Αγγλία παρά απο Αθήνα. Πέντε εργάσιμες κάνανε. Τα κιμονό που πήρα για τη μικρή είναι κορυφή. Εγώ απο ρούχα τέλος γιατι θα καταλήξω να μη της τα βάλω ούτε μία φορά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημερεσ ομορφα κοριτσια τι κανετε?

λιακι μου να τα εκατοστησεισ με το καλο να ερθει το παιδακι σου και να χαιρεσαι οοοοοοοοοολη την οικογενεια!

κοριτσια εγω πιστευω ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικο γερα παιδακια να βγαλουμε και μετα το ραβουμε και κανουμε ενα κορμι!!!!!!!!! λαμπαδα! χαχαχαχαχα τωρα οσον αφορα τον πονο οι ειδικεσ ξερουν καλητερα εγω παντος δεν θελω να ξερω χεχεχε θελω να παω με πληρη αγνοια

κατα τα αλλα πως ειστε?

ttc72e7.aspx

καλημέρα κοπιελίες!!!!!!! Μόλις παρέλαβα τα ρουχαλάκια της μικρής και τα σουτιέν. Πιο γρήγορα έρχονται απο Αγγλία παρά απο Αθήνα. Πέντε εργάσιμες κάνανε. Τα κιμονό που πήρα για τη μικρή είναι κορυφή. Εγώ απο ρούχα τέλος γιατι θα καταλήξω να μη της τα βάλω ούτε μία φορά.

καλημερα καρδουλα τι κομονο ρε συ? θα τρελαθω!!!!!!!!!!! αν θεσ βαλε φοτο να δουμε!

ttc72e7.aspx

καλημερα κοιλουμπες....

ντιμ απο πιο site τα πηρες???

μαιρουλα τι κανεις???το μπεμπε??

κων κων ακομα με το κεφαλι σου...???

κοριτσια εγω προσπαθω να κοιμηθω αριστερα αλλα δεν με βολευει καθολου,και χθες που ξυπνησα καμποσες φορες καθε φορα ξαπλωνα απο αριστερα αλλα μετα ξαναγυριζα δεξια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ειναι τελειο μεγεια και καλοφορετο να ειναι στο παιδακι!!!!!!!!! χαχαχαχα πολυ ζουζουνιαρικο!

χαπακι μου καλα ειμαι δυσκολευεσαι στον υπνο ε?

ttc72e7.aspx

ωραια πραγματακια εχει...

μαιρουλα οχι παντα καποιες φορες τυχαινει να ξυπνησω και να μην μπορω να κοιμηθω...

αλλα τα περισσοτερα βραδυα κοιμαμαι καλα ....αλλα γενικα δεν κοιμαμαι πολλες ωρες τη μερα συνολο 6-7 ωρες ...

76IGp3.png

ωραια πραγματακια εχει...

μαιρουλα οχι παντα καποιες φορες τυχαινει να ξυπνησω και να μην μπορω να κοιμηθω...

αλλα τα περισσοτερα βραδυα κοιμαμαι καλα ....αλλα γενικα δεν κοιμαμαι πολλες ωρες τη μερα συνολο 6-7 ωρες ...

λιγο κοιμασαι οπως λενε και οι παλιεσ κοιμησου τωρα που μπορεισ χεχεχε γιατι μετα ................. μακαρι να πληρωθεισ αγαπη να ξεμπερδευεισ με ολα εγω τα εχω παρει ολα εκτοσ απο ρουχα και σενονια κτλ θα παω τελοσ του μηνα! αχχχχχχχχχχχ καλε το καλυτερο δεν σασ ειπα το αφεντικο μου ( ο αντρασ μου δηλαδη ) μου δινει αδεια μια εβδομαδα και θα παω πορο στην μαμα μου! αυριο το απογευμα θα φυγω ωραια θα ειναι θα ξελαμπικαρω λιγο! περιμενω πως και πως!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...