Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μου είπε να αποφεύγω να οδηγάω γιαπροληπτικούς λόγους.... σε περίπτωση φρεναρίσματος η ζώνη μπορεί να βλάψει το μικρό... Επίσης μου είπε ότι πιθανόν να έχω μειωμένα αντανακλαστικά, οπότε όσο μπορώ να το αποφεύγω... και μακριά από εδώ, σε περίπτωση ατυχήματος, έχει περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσει η κοιλιά μου παρά εγω...

Σήμερα αγόρασα μισοτιμής τέλειες, αναπαυτικές, ορθοπεδικές παντοφλίτσες..... θα πέσει πολύ περπάτημα...!!!!!

κι εγω αυτα τα φρεναρισματα φοβαμαι,η ζωνη ειναι ακριβως στο σημειο που ειναι το μωρο,αλλα δεν μπορω να μην βαλω τη ζωνη γιατι εχει αεροσακο και χωρις ζωνη ειναι οτι χειροτερο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν έβαλα ζώνη στο αμάξι... πολύ κακώς βέβαια....

οδηγώντας βέβαια έχω μισό μέτρο απόσταση από το τιμόνι... έλα μωρέ... ας μη τα σκεφτόμαστε αυτά.... πείτε κάτι ευχάριστο...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν έβαλα ζώνη στο αμάξι... πολύ κακώς βέβαια....

οδηγώντας βέβαια έχω μισό μέτρο απόσταση από το τιμόνι... έλα μωρέ... ας μη τα σκεφτόμαστε αυτά.... πείτε κάτι ευχάριστο...

σωστα..τι τα σκεφτομαστε....τωρα εισαι σε αδεια ε???

76IGp3.png

ναι σε άδεια... άρχισε τη Δευτέρα.

Το φυστίκι ξέρω ότι μοιάζει πολύ στον άντρα μου.... πάντα παρακαλούσα το γιατρό σε κάθε επίσκεψη να μου "βγάλει και μια φωτογραφία"

Ανυπομονώ μεν... αλλά νομίζω ότι έχω αρχίσει να φοβάμαι... όσα βιντεάκια και να δω στο youtube, μου είναι δύσκολο να εξοικειωθώ με την ιδέα της γέννας....

Αν και θεωρώότι θα τα καταφέρω... έχω ένα θέμα βέβαια με τη μυωπία μου, αύριο θα πάω στον οφθαλμίατρο για να εξετάσει το βυθό.... ελπίζω να μην με παραπέμψει αυτός σε καισαρική...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κούκλες. Σήμερα το βράδυ πήγα στο γιατρό 1340γρ. η μικρή, έχει πάει μια βδομάδα μπροστά, αλλά δε πηράζει λέει ο γιατρός γιατι είναι ομοιόρφη η ανάπτυξη. Ευτυχώς δεν έχει επιρεαστεί καθόλου απο το ζάχαρο και το αμνιακό υγρό είναι φυσιολογικότατο. Μου έκανε και ντοπλέρ είναι ιδανικότατος και μου είπε οτι αφού έχουμε το μηχάνημα θα μου το κάνει κάθε φορά. Μου είπε επίσης οτι βοηθάει πολύ στο οτι απο την αρχη κοιμάμαι στο αριστερό πλευρό που θεωρείται ιδανικότερο για την αιμάτωση του πλακούντα και του μωρού. Αχ πολύ χάρικα που δεν έχει πηράξει τη μικρή το ζάχαρο. Όσο για την ζώνη εγώ έχω πάρει αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10601&itmid=2094440 και μια φορά που φρέναρα απότομα τη δουλεία του την έκανε μια χαρά. εμένα με έχει σώσει, αφου και στου συνοδηγού να είμαι το μεταφέρω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Α ξέχασα να σας πω, η μικρή πήρε και θέση, την έκανε την κολοτούμπα της. Το είχα καταλάβει οτι γύρισε. το θέμα είναι οτι κλοτσάει κάποιες φορές το στομάχι και λόγο της οισοφαγικής παλινδρόμησης κάνω ψιλο εμετό. Σαν αυτό που κάνουν τα μωράκια, ένα τέτοιο πράγμα, εμένα ο οισοφάγος μου δεν έσφηξε ποτέ.

ναι σε άδεια... άρχισε τη Δευτέρα.

Το φυστίκι ξέρω ότι μοιάζει πολύ στον άντρα μου.... πάντα παρακαλούσα το γιατρό σε κάθε επίσκεψη να μου "βγάλει και μια φωτογραφία"

Ανυπομονώ μεν... αλλά νομίζω ότι έχω αρχίσει να φοβάμαι... όσα βιντεάκια και να δω στο youtube, μου είναι δύσκολο να εξοικειωθώ με την ιδέα της γέννας....

Αν και θεωρώότι θα τα καταφέρω... έχω ένα θέμα βέβαια με τη μυωπία μου, αύριο θα πάω στον οφθαλμίατρο για να εξετάσει το βυθό.... ελπίζω να μην με παραπέμψει αυτός σε καισαρική...

κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μεσα στον 8ο θα πρεπει να κανω επισκεψει σε οφθαλμιατρο για βυθομετρηση...κι εγω εχω μυωπια ...

εγω δεν φοβαμαι,αν το σκεφτω πιο πολυ φοβαμαι την καισαρικη,δεν ξερω με τρομαζουν τα νυστερια...παντως ειμαι σιγουρη ολες θα τα παμε πολυ καλα

76IGp3.png

ντιμ μια χαρα το κοριτσακι σου...μπραβο γλυκια μου....και απο κιλακια μια χαρα τα παει...δεν ηξερα οτι βοηθαει να κκοιμασαι απο αριστερη πλευρα,εγω βολευομαι πιο πολυ δεξια και παντα κοιμαμαι ετσι...και να με παρει ο υπνος αριστερα θα αλλαξω πλευρο ενδιαμεσα ....

76IGp3.png

ΒΡΕ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ;;

Εγώ είμαι σίγουρη ότι αυτό το παιδί θα μοιάζει εμένα.

Καισαρική δεν θέλω να κάνω με τίποτα...απαπα...πονάει, σου μένει και η κοιλαρα τούρλα.

Μακάρι να ξαναγυρίσει ο μάγκας να μην έχουμε περιπέτειες, μια χαρά τα πήγα στον πρώτο μου τοκετό, μην μας τα χαλάσει τώρα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

ντιμ μια χαρα το κοριτσακι σου...μπραβο γλυκια μου....και απο κιλακια μια χαρα τα παει...δεν ηξερα οτι βοηθαει να κκοιμασαι απο αριστερη πλευρα,εγω βολευομαι πιο πολυ δεξια και παντα κοιμαμαι ετσι...και να με παρει ο υπνος αριστερα θα αλλαξω πλευρο ενδιαμεσα ....

ούτε εγώ το ήξερα αυτός μου το είπε. Τώρα χαζομάρες λέει, χαζομάρες λέω. Εγώ βηθοσκόπιση έχω κάνει και όλα οκ. Βέβαια κανένας δεν σου λέει, όλα είναι μια χαρά μπορείς να πας για φυσιολογικό τοκετό. Εδώ πέριση έγινε ένα πολύ άσχημο περιστατικό με μια έγκυο και απο τότε όλοι είναι υπερβολικά προσακτικοί στο τι λένε.

κουκλιτσες σας αφηνω παω για ντουζακι ...γιατι σε λιγο θα ερθει ο συζυξ...

καλο βραδυ και θα τα πουμε αυριο!!!!

καλη ξεκουραση σε ολες!!!!!!!!!

Καληνύχτα, καλή ξεκούραση.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...