Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για οσες χρησιμοποιειτε λιμπερο πανες, τις εχει 9 ευρω μειον ο σκλαβενιτης, πηρα ενα πακετο της μικρης να δοκιμασω.

Το θερμομετρο πουεχει απο σηεμρα στα λιντλ ειναι ΑπλΑ ΤΕΛΕΙΟ παρτε το θα σας βολεψει πολυ με το νεογεννητο, μετραει θερμοκρασια απο το μετωπο η το αυτι(για μεγαλυτερα παιδακια) θερμοκρ χωρου, φαγητου , χρονομετρο κλπκλπκλπ

ειναι πολυ ομορφο και μικρουλι και κυριως ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ στις μετησεις, το τσεκαρα...

Ειχα ενα παρομοιο απο Λητω 50 ευρω και εκανε εκτο ωρες να μετρησει και οχι σωστα...αυτο κανει 1 δευτερολεπτο και κανει μονο 12 ευρω!!!! εχει 3 χρονια εγγυηση.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ.

Επισης εχει πολυ ωραια φωτκαι νυκτος ενεργοποιουνται αυτοματα με το σκοταδι 3 ευρω, θα τα χρειαστειτε

και ασχετο με μωρα, αλλα πηρα κι ενα μπικνι με 8 ευρω για δευτερο επισης ωραιοτατο σε ποιοτητα.

Αυταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα με βαρεσετε στο τελος με τα ψωνια αλλα να μην ενημερωσω????

:( Κρίμα, δεν έχω λιντλ κοντά και ακούγεται ωραίο, να πάρει...

Για τα λίμπερο δεν έχω ακούσει καλά, όλοι λένε ότι τους κάνει σύγκαμμα. Αλλά φαντάζομαι ότι εξαρτάται κι από το παιδάκι...

Λιάκι, χρόνια πολλά και...εύκολα, ανώδυνα, με πολλή πολλή αγάπη!

Εγώ δε μαγείρεψα σήμερα, μας έμεινε απο χθες χοιρινό με σάλτσα γιαούρτι, πολύ ωραίο με το ρυζάκι του:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ σε άκουσα galat από την προηγούμενη φορά που το πρότεινες κ πήγε πρωί πρωί ο μπαμπάς κ τα πήρε κ τα δύο... Όσο για το αν θα σε βαρεθούμε... οχι... ποτέ... καλά κάνεις κ μας ενημερώνεις...

Ολυμπιάκι να τους χαίρεσαι κ τους δύο... :D Κούκλοι

Εγώ κοριτσάκια πρέπει να κάνω αυστηρή δίαιτα κ σήμερα θα φάω σαλατίτσα κ ένα αυγό... (έχω ήδη φάει τα φρουτάκια μου)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

στελλα,σ ευχαριστω κι εσενα...

ολυμπια μου,κουκλος (ο εξω...)...εχει ομορφυνει πολυ απο μια παλιοτερη φωτο που ειχα δει...

να τον καμαρωσεις ευχομαι...

οσο για τις φωτο,εγω τι να πω,που δεν μπορω να κανω τιποτα??????

εσυ τουλαχιστο μεγαλες,μικρες,κατι κανεις...(εγω βεβαια ειμαι κ γρια γυναικα......)

galat,,σε ποιο σκλαβενιτη???γιατι κατι διαβασα κ στο παρεντς κ πηγα κ μου ειπαν (στο ν κοσμο) οτι δεν εχουν καμμια προσφορα,ουτε θα κανουν μεχρι τελος του μηνα...ισως ειναι τοπικη προσφορα,πες μου σε παρακαλω,να επιστρατευσω το συζυγο...

εγω πηρα απο mark's and spenser's φανελακια (που χωραει κι η κοιλουμπα) μονο 7,90 το κομματι.εχει σε διαφορα χρωματα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Λια μου εχει σιγουρα σοτν δικο μου στο Χαλανδρι, οδο Αγ. παρασκευης...δεν ξερω ομως αν βρεθει ο συζυγος προς τα βορεια...

Μου κανει εντυπωση που δεν εχουν ολοι τις ιδιες...

κι εγω τις φοβαμαι για συγκαμα τις λιμπερο αλλα εντεξει τωα μεγαλη ειναι και δεν φοραει και ολη μερ,α οποτε αεριζεται καλα.... τη θελω για εξω καμια βολτα και για το βραδυ...

επισης πηρα ΠΑΜΦΘΗΝΕΣ πυτζαμουλες απο τζαμπο 5 ευρω μονο φανελιτσα σορτς, με κουμπακια που βολευουν για θηλασμο, βαμβακερες πολυ μαλκουλι μακο...

Πηρα 2 ζευγαρια να εχω και στο μαιαυτηριο. Γενικως στο τζαμπο ειναι χααααλια ολα εχουν σταμπε κλπκλπ αλλα που και που βρισκεις και κατι

να τες DSC00012.JPG

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

τελειες,αλλα δεν ξερω αν θα με παρουν στο στηθος......

ο αντρας μου εχει ταξι,οποτε βρισκεται παντου παντα......θα του πω να περασει,εχω κ κουπονια,αν τα παρουν θα την βγαλω τζαμπα...

κι εγω παμπερς τους φοραω,κ παιρνω λιμπερο για οικονομικους λογους τωρα που φοραν μονο τη νυχτα.περισυ η βενετια ειχε συγκαει ασχημα με λιμπερο,αλλα για το βραδυ (εδω κ κανα μηνα που τις ξαναπηραμε ) προς το παρον δε μου εχει εμφανισει κατι...βεβαια τις φοραει μονο νυχτα,κ δεν κανει πια πολλα τσισα...

τελικα για τα τικερακια δεν φταιω εγω...το συστημα δεν τα παιρνει 4 μαζι,κιας ειναι μινι.παλι καλα,κ νομιζα οτι ειμαι χαζη......θα μεινω με το ενα λοιπον κ ελπιζω να καταφερω κ τις φωτο....

φιλια,παω ωρλ.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

χμμμμμ,αυριο ο μαρινοπουλος θα εχει λιμπερο -50%,για οσες θελουν να στοκαρουν.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Λια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ!!!!!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου και την ομορφη οικογενεια σου!!!!Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!

galat τι με κανεις τι με κανεις...με το που διαβασα για το θερμομετρο ετρεξα σφαιρα να παω να τα παρω...2 τελευταια ειχε και τα πηρα και τα 2 χε χε!!!ααα πηρα και ενα φωτακι!!!καταπληκτικο λεμε το φωτακι...ανοιγα πατζουρι εκλεινε φωτακι εκλεινα πατζουρι αναβε φωτακι!!!!

τωρα σχετικα με τα πυζαμακια απο τζαμπο ποσο αδυνατη εισαι μανουλα μου????εγω πρεπει να παρω 3 τετοια και να τα ενωσω για να μου κανουν με τετοια κοιλουμπα που εχω...

Ολυμπια τι κουκλος ο γιος σου!!!!Να τον χαιρεσαι!!!!Φοβερο τυπακι...Οσο για το μωρακι σου πολυ συγκινηθηκα με τον υπερηχο....

DimRous περαστικα σου...

Βρε κοριτσια αληθεια τα libero δεν ειναι καλα???και εχω παρει 3 συσκευσιες για αποθεμα....:?

Κατα τ'αλλα εχτες το βραδυ ο γιος μου πρεπει να χορευε "μπρεικινγκ ντανσ" πανω στην κυστη μου και μιλαμε σηκωνομουν καθε 30 λεπτα για τουαλλετα...Φρικη λεμε...Να δουμε πως θα παει το σημερινο βραδυ...

Ααααα ετοιμαζω και την βαλιτσα σιγα σιγα...

Χαπινεςς εγω το δωματιο του μικρου φουλ ικεα το εχω κανει...Μου αρεσουν και εμενα πολυ τα πραγματα του ικεα...

Τελικά εσείς που επιλέξατε ΙΚΕΑ την καλύτερη δουλειά κάνατε....!!! Το κακό είναι ότι από δω και πέρα ο γιατρός δε μου επιτρέπει να οδηγάω (προληπτικά...) οπότε κομματάκι δύσκολο να πεταχτώ Θεσ/κη για ΙΚΕΑ, εκπτώσεις κλπ....

Έχετε το νου σας εσείς στο "μεγάλο το χωριό" πότε θα αρχίσουν εκπτώσεις τα mothercare, γιατί κάπου διάβασα ότι αρχίζουν νωρίτερα και μάλιστα με 40%!!!!!

Και όσο αφορά τις πάνες, σκέφτομαι πλύ σοβαρά τις υφασμάτινες... Η ανιψούλα μου 2 χρονών έπαθε ουρολοίμωξη.... (δε θέλω να το αποδόσω στις πάνες.... γιατί η μαμά της είναι πολύ σχολαστική με την υγιεινή της μικρής)

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

μπιμπικοοοοοοοοο ελα να σε φιλησω, καλε οι συγκεκριμενες ειναι ΧΧΛ για να χωραει ο πωπωος και η κοιλουμπα, πηρα και ενα ΧΛ για το μαιευτηριο που θα φυγει καποιο μερος της κοιλιας.,,,

Αλλα οχι αδυνατη δεν ειμαι... ειδικα σε αυτη την εγκυμοσυνη εφτασα 74-75 που το κανονικο μου ειναι 58!!!! ειμαι και κοντουλα καταλαβαινεις σαν παπακι εχω γινει! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=yUumfFMr1Z8&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=yUumfFMr1Z8&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

παρτε κι ενα τραγουδακι!

μπιμπι χαιρομαι που σου αρεσαν, γιατι πηρες 2 καλε??? χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κοιλουμπες μου..εγω επλυνα λιγο τις αυλες ,μαγειρεψα και για αυριο,μαζεψα και τα πατια και τωρα ειπα να κατσω να χαλαρωσω μαζι σας ..μπας και κουνησει και ο μπομπιρας που μαλλον μου κανει σκηνες παλι...

σας ειπα θελω σαν τρελλη να φαω σοκολατα,τοσο καιρο που μπορουσα να φαω δεν ηθελα,τωρα που ειπε ο γιατρος να αποφευγω τα γλυκα,τωρα θελω να τσακισω μια τεραστια ...γιατι ειμαι τοσο αναποδη δεν μπορω να καταλαβω

εσεις τι κανετε???τα ζουζουνια σας???

bibicos κι εγω αν ειχα ικεα εδω θα αγοραζα πολλα πραγματακια απο εκει,αλλα δυστυχως δεν μας εχουν κανει την τιμη...

λιακι τι εγινε με το ωρλ???

galat κι εγω σκεφτομαι απο το jumbo να παρω τα νυχτικακια για το μιαιευτηριο,και μ'αρεσουν που μερικα μοιαζουν με φορεματακια...

indie τι σου ειπε ο ντοκ για την οδηγηση???κι εγω λεω απο τον αλλο μηνα να αρχισω να το αποφευγω

76IGp3.png

μου είπε να αποφεύγω να οδηγάω γιαπροληπτικούς λόγους.... σε περίπτωση φρεναρίσματος η ζώνη μπορεί να βλάψει το μικρό... Επίσης μου είπε ότι πιθανόν να έχω μειωμένα αντανακλαστικά, οπότε όσο μπορώ να το αποφεύγω... και μακριά από εδώ, σε περίπτωση ατυχήματος, έχει περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσει η κοιλιά μου παρά εγω...

Σήμερα αγόρασα μισοτιμής τέλειες, αναπαυτικές, ορθοπεδικές παντοφλίτσες..... θα πέσει πολύ περπάτημα...!!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...