Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας...ευχαριστω ολες για της ευχες σας να ειστε καλα κ μ ενα πονο.....

ειδα οτι καποιες μπηκαν κ στον 8ο.....αντε με το καλο,να παρουμε σειρα κι εμεις.....

εδω ολα καλα,μια μερα σαν ολες τις αλλες,τρεχω κ δε φτανω απο το πρωι....

με τα τικερακια παιδευομαι απο το πρωι,τα εχω φτιαξει,αλλα δεν το δεχεται το συστημα...ευτυχως ειναι ακομα μια πολυτεκνη που προσπαθει να βαλει 4 κ δεν μπορει,ετσι δεν αισθανομαι ΠΟΛΥ χαζη......

το απογευμα εχω ωρλ της βενετιας...αντε να δουμε το πορισμα...(ο αντρας μου λεει οτι αντι να κερασω τουρτα,κερναω ραντεβου με διευθυντη ωρλ-που κανει 75 ευρω....)

η σχεση μου με την καρεκλα εχει επανελθει κ εβγαλα την ελεινη κ τρισαθλια "φασκια" (ο αντρας μου το λεει τσιγκινο.....) που φορουσα...

για το κλιματιστικο που ρωτησατε,εγω εχω στο παιδικο δωματιο κλιματιστικο,απλα φροντιζω να ειναι σε χαμηλη θερμοκρασια (27 το βαζω),να εχω κ υγραντηρα στο δωματιο,να μην εχω κλειστες πορτες κ να μην χτυπαει ο αερας το μωρο απευθειας.ο παιδιατρος μου μας ειχε πει οτι καλυτερα το μωρο να βρισκεται στη δροσια,παρα να ιδρωνει κ να σκαει...

θελει συχνο καθαρισμα το φιλτρο (εγω το κανω καθε εβδομαδα)

αυτα απο εμας.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

λιακι να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου...με το καλο να δεχτεις και το μωρακι σου!!!!

ευχαριστω...κι εσυ το ιδιο (κ τα 4 που θελεις......)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

αχ μακαρι να τα καταφερω να κανω 4....ο θεουλης ξερει ποσα θα μου δωσει...

κι εγω ετσι ελεγα κοριτσακι....κ ειδες τι εγινε......

αμα το θελεις,θα γινει....στο ευχομαι ολοψυχα...

μονο μη παρεις φορα κ δε σταματιεσαι μετα.........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

κι εγω ετσι ελεγα κοριτσακι....κ ειδες τι εγινε......

αμα το θελεις,θα γινει....στο ευχομαι ολοψυχα...

μονο μη παρεις φορα κ δε σταματιεσαι μετα.........

λες και να φτασω στα 10 οπως εδειχνε και την οικογενεια στο αξιζεις να το δεις ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Για οσες χρησιμοποιειτε λιμπερο πανες, τις εχει 9 ευρω μειον ο σκλαβενιτης, πηρα ενα πακετο της μικρης να δοκιμασω.

Το θερμομετρο πουεχει απο σηεμρα στα λιντλ ειναι ΑπλΑ ΤΕΛΕΙΟ παρτε το θα σας βολεψει πολυ με το νεογεννητο, μετραει θερμοκρασια απο το μετωπο η το αυτι(για μεγαλυτερα παιδακια) θερμοκρ χωρου, φαγητου , χρονομετρο κλπκλπκλπ

ειναι πολυ ομορφο και μικρουλι και κυριως ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ στις μετησεις, το τσεκαρα...

Ειχα ενα παρομοιο απο Λητω 50 ευρω και εκανε εκτο ωρες να μετρησει και οχι σωστα...αυτο κανει 1 δευτερολεπτο και κανει μονο 12 ευρω!!!! εχει 3 χρονια εγγυηση.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ.

Επισης εχει πολυ ωραια φωτκαι νυκτος ενεργοποιουνται αυτοματα με το σκοταδι 3 ευρω, θα τα χρειαστειτε

και ασχετο με μωρα, αλλα πηρα κι ενα μπικνι με 8 ευρω για δευτερο επισης ωραιοτατο σε ποιοτητα.

Αυταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα με βαρεσετε στο τελος με τα ψωνια αλλα να μην ενημερωσω????

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για οσες χρησιμοποιειτε λιμπερο πανες, τις εχει 9 ευρω μειον ο σκλαβενιτης, πηρα ενα πακετο της μικρης να δοκιμασω.

Το θερμομετρο πουεχει απο σηεμρα στα λιντλ ειναι ΑπλΑ ΤΕΛΕΙΟ παρτε το θα σας βολεψει πολυ με το νεογεννητο, μετραει θερμοκρασια απο το μετωπο η το αυτι(για μεγαλυτερα παιδακια) θερμοκρ χωρου, φαγητου , χρονομετρο κλπκλπκλπ

ειναι πολυ ομορφο και μικρουλι και κυριως ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ στις μετησεις, το τσεκαρα...

Ειχα ενα παρομοιο απο Λητω 50 ευρω και εκανε εκτο ωρες να μετρησει και οχι σωστα...αυτο κανει 1 δευτερολεπτο και κανει μονο 12 ευρω!!!! εχει 3 χρονια εγγυηση.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ.

Επισης εχει πολυ ωραια φωτκαι νυκτος ενεργοποιουνται αυτοματα με το σκοταδι 3 ευρω, θα τα χρειαστειτε

και ασχετο με μωρα, αλλα πηρα κι ενα μπικνι με 8 ευρω για δευτερο επισης ωραιοτατο σε ποιοτητα.

Αυταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα με βαρεσετε στο τελος με τα ψωνια αλλα να μην ενημερωσω????

μμμμμ,καλα μου ακουγονται....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...