Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

To β' επιπέδου τι ΠΗΤ σου δίνει?

Συνήθως οι γιατροί του ΙΚΑ με βαση αυτήν την ΠΗΤ σου γράφουν την άδεια.

αν θυμαμαι καλα 30/8...γιατι θυμαμαι που εγραφε 5 μερες πισω...αλλα εγω πηρα τηλ στο κεντρο μανας και παιδιου και μου ειπαν να κραταω μονο το βιβλιαριο μου,το αμκα,και τη βεβαιωση του γιατρου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοιλίτσες, τι μου κάνετε;;

Εμείς πήγαμε με τον Μιχάλη το πρωί στον παιδίατρο για να μας γράψει λογοθεραπειες και μας είπαν ότι πρέπει να ξανακάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς γιατί έχει έξαρση αυτό τον καιρό.

Με ρώτησαν αν την έχω περάσει μικρή, εγώ δεν θυμάμαι και μου είπαν ρώτα την μαμά σου.

Εν το μεταξύ έχω κάνει εξετάσεις αίματος για αντισώματα άλλα δεν ξέρω πιο από όλα είναι η ανεμοβλογιά γμτ., πρέπει να πάρω την γυναικολόγο να μου πει.

Η μαμα μου λεει οτι οταν ημουν μικρη την ειχα περασει, τι να κάνω;;

Να περιμένω να γεννήσω και μετά να του το κάνω;;:confused:

ολυμπια μου....στα ντισωματα κανεις για ερυθρα νομιζω οχι για ανεμοβλογια...αλλα μιλα καλυτερα με το γιατρο σου...θα σου πει τι πρεπει να κανεις

76IGp3.png

ζουζουνελ,μαλλον λαθος κανω....για εμενα ελεγε ακριβως την βδομαδα που ημουνα...αλλα λιγο παρακατω αναφερε οτι το εμβρυο ειναι 5 μερες πισω...θα το κοιταξω το απογευμα

76IGp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Zouzounel, εμένα με τη μέση μ' έχει βοηθήσει φοβερά ο οστεοπαθητικός. Πηγαίνω μια φορά στις 3 βδομάδες, από τότε που μ' έπιασε η μεγάλη κρίση, και μου χει περάσει ο πόνος τελείως.

Λίγο νωρίς δεν είναι, βρε κορίτσια, να λένε πότε θα γεννηθεί το καθένα; Η δικιά μου μου λέει ότι δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις κι οτι ακόμα και η πρόβλεψη που θα μου κάνει μόλις μπω στον ένατο, μπορεί πολύ εύκολα να βγει λάθος...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Σήμερα είμαι χάλια κορίτσια. Όλο ζαλίζομαι και έχω φοβερή ατονία. Πήρα πίεση, είναι λίγο χαμηλή για τα δικά μου δεδομένα 9 η μεγάλη και 5,5 η μικρή, αλλά οχι και ανησυχητική. Βαριέμαι να κάθομαι άπραγη στον καναπέ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Zouzounel, εμένα με τη μέση μ' έχει βοηθήσει φοβερά ο οστεοπαθητικός. Πηγαίνω μια φορά στις 3 βδομάδες, από τότε που μ' έπιασε η μεγάλη κρίση, και μου χει περάσει ο πόνος τελείως.

Λίγο νωρίς δεν είναι, βρε κορίτσια, να λένε πότε θα γεννηθεί το καθένα; Η δικιά μου μου λέει ότι δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις κι οτι ακόμα και η πρόβλεψη που θα μου κάνει μόλις μπω στον ένατο, μπορεί πολύ εύκολα να βγει λάθος...

εμενα με πονάει ο γοφός, μεσα στη λεκάνη, όχι η μέση... λες να βοηθησει οστεοπαθητικός? τι σου κανει στις επισκέψεις? δε μου στελνεις τηλ με πμ μπας και παω να δω?

εννοείται πως δε μπορεις να ξερεις πότε θα θελει να βγει το μωρο. γι' αυτό τη λεμε ΠΗΤ "πιθανή ημερομηνία τοκετού" ;) Πάντως πρεπει να έχεις μια πητ, γιατι με βαση αυτήν θα παρεις τις αδειές σου... εσύ μαλλον εισαι σε άλλο ταμειο, οχι ικα, οπότε δεν ξερω τι ισχυει για σας...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Περαστικά κ σε σένα dimrous...

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι, γιατί ακόμα δεν έχω βρει παιδίατρο για να ρωτήσω... Επειδή σκέφτομαι να βάλω κλιματισμό στο σπίτι (αν κ εγώ δεν τα θέλω καθόλου, λόγω αλλεργίας - το σπίτι όμως είναι πολύ ζεστό κ δε θα την βγάλουμε)... είναι καλό για το μωρό να έχει a/c το δωμάτιο? ή όχι? Γιατί όταν είχε γεννηθεί ο αδερφός μου (πάνε βέβαια 14 χρόνια) λέγανε οτι δεν κάνει για τους πνεύμονές του ...

Όσο για την πιθανότητα να γεννηθεί νωρίτερα... για εμένα τουλάχιστον, νομίζω ότι το είπε με βάση βάρους. Ίσως εννοούσε ότι θα πάμε με ραντεβού για νωρίτερα (για να μην πάρει κ άλλο βάρος) ... δεν ξέρω... πάντως ο μπέμπης έχει ήδη πάρει θέση κ με πιέζει πάρα πολύ... Δεν ξέρω αν συμβαίνει κ σε σάς αυτό... τόσο νωρίς..

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Εγώ πάλι, συγχωρέστε με, άλλα δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέτε μερικές...ότι έχω ΠΗΤ στις 22/08 ας πούμε άλλα θα γεννήσω αρχές Αυγούστου.

Γίνεται να περνούν τα μωράκια τόσες μέρες πιο νωρίς;;;

Δεν πειράζει;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι, συγχωρέστε με, άλλα δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέτε μερικές...ότι έχω ΠΗΤ στις 22/08 ας πούμε άλλα θα γεννήσω αρχές Αυγούστου.

Γίνεται να περνούν τα μωράκια τόσες μέρες πιο νωρίς;;;

Δεν πειράζει;;

Εγω παω για καισαρική... ειθισται η προγραμματισμένη καισαρική να γινεται την 38η εβδομάδα, ώστε να μην εχουν ξεκινήσει οι συσπασεις. Αν το μωρό εχει παρει καλό βαρος, δεν υπάρχει θέμα. πχ ο δικός μου ο μπεμπης στην 38η εβδομαδα ήταν ήδη 3.550 και 53 πόντους. Στις γυναικες με διαβητη κύησης φοβουνται οι γιατροι μηπως παρουν τα μωρά πολύ βαρος, ειδικά τον τελευταίο μήνα, και μετά παρουσιάζει υπογλυκαιμίες.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Περαστικά κ σε σένα dimrous...

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι, γιατί ακόμα δεν έχω βρει παιδίατρο για να ρωτήσω... Επειδή σκέφτομαι να βάλω κλιματισμό στο σπίτι (αν κ εγώ δεν τα θέλω καθόλου, λόγω αλλεργίας - το σπίτι όμως είναι πολύ ζεστό κ δε θα την βγάλουμε)... είναι καλό για το μωρό να έχει a/c το δωμάτιο? ή όχι? Γιατί όταν είχε γεννηθεί ο αδερφός μου (πάνε βέβαια 14 χρόνια) λέγανε οτι δεν κάνει για τους πνεύμονές του ...

Όσο για την πιθανότητα να γεννηθεί νωρίτερα... για εμένα τουλάχιστον, νομίζω ότι το είπε με βάση βάρους. Ίσως εννοούσε ότι θα πάμε με ραντεβού για νωρίτερα (για να μην πάρει κ άλλο βάρος) ... δεν ξέρω... πάντως ο μπέμπης έχει ήδη πάρει θέση κ με πιέζει πάρα πολύ... Δεν ξέρω αν συμβαίνει κ σε σάς αυτό... τόσο νωρίς..

Αυτό που ξέρω για τα air – conditions είναι ότι στο δωμάτιο του νοσοκομείου που θα γεννήσω, όπου το μωρό θα βρίσκεται μαζί μου από την ώρα που θα γεννηθεί, έχουν κλιματιστικό. Αυτό βέβαια δε λέει και πολλά, αλλά σίγουρα ένα καλό κλιματιστικό που θα γίνονται συχνά οι συντηρήσεις και με έναν καλό υγραντήρα μάλλον δε υπάρχει θέμα. Αλλά εγώ θεωρώ ότι καλύτερα είναι να καταλήξεις σε έναν παιδίατρο, ούτος ή άλλος θα πρέπει να το κάνεις σύντομα, γιατί μόλις βγείτε από την κλινική θα πρέπει να τον φέρεις σπίτι να δει τον παίδαρό σου και να ρωτήσεις εκείνον. Μπορεί για παράδειγμα κάποια τεχνολογία τελευταία να θεωρείτε ακίνδυνη και να σου πει να πάρεις αυτή.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Εγω παω για καισαρική... ειθισται η προγραμματισμένη καισαρική να γινεται την 38η εβδομάδα, ώστε να μην εχουν ξεκινήσει οι συσπασεις. Αν το μωρό εχει παρει καλό βαρος, δεν υπάρχει θέμα. πχ ο δικός μου ο μπεμπης στην 38η εβδομαδα ήταν ήδη 3.550 και 53 πόντους. Στις γυναικες με διαβητη κύησης φοβουνται οι γιατροι μηπως παρουν τα μωρά πολύ βαρος, ειδικά τον τελευταίο μήνα, και μετά παρουσιάζει υπογλυκαιμίες.

Μάλιστα, κατάλαβα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Γλυκιες εγκυουλες καλησπερα σας! Η συν-εγκυουλα σας κ φιλεναδα μου theolvas σημερα εχει γενεθλια! Θα χαρει πολυ να της ευχηθουμε: http://parentscafe.gr/showthread.php?t=1545

Με το καλο τα μωρακια σας!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...