Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειχα ελαφρα πονακια περιοδου απο αριστερα...εχω σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη και ξερω να τις ξεχωριζω...ο γιατρος μου ειπε να παιρνω ντεπονακι μολις το νοιωθω,ακομα αν εχω και ψιλοτσιμπηματακια

πετρώνει και η κοιλία σου όταν το παθαίνεις;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καποιες φορες ναι,να σου πω δεν θα επαιρνα ντεπον αλλα ημουνα στη δουλεια κια δεν μπορουσα να ξαπλωσω...

δουλειά πότε σταματάς;; Εμένα μου έμειναν κάτι μαθήματα μέχρι κυριακή και μετά τέλος!!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε? Εμείς καλά... Μεγαλώνουμε (κ μας φωνάζουν οι γιατροί... θα βγει χοντρός λέει ο μπέμπης κ πρέπει να προσέχω)... Είμαστε ήδη 1.800 κ δε με πιστεύουν ότι δεν τρώω το καημένο... Ειδικά αυτό το μήνα είχα κ τα δόντια κ πρόσεξα πάρα πολύ κ πήρα 2.5 κιλά... Τι να κάνω? Αφού κ πριν μείνω έγκυος τα κιλά τα έπαιρνα κατευθείαν ... Αέρα δεν μπορώ να τρώω τώρα... Πολύ με τσάντισαν... Μου είπαν το παιδί μου χοντρό... Τους είπα ότι είναι ψηλό, αφού έχει κ ψηλό πατέρα (σχεδόν δίμετρο) κ δεν το δέχονται... Θα πάω για καισαρική λέει αν βγει μεγάλος... Μα εγώ φταίω? Πολύ με στενοχώρησαν χθες...

Τα ακούει κ ο μπέμπης κ κλωτσάει περισσότερο...

Επίσης, μου είπε ότι μπορεί να γεννήσω αρκετά νωρίτερα, ίσως στις αρχές Αυγούστου. Και εδώ θέλω να σας ρωτήσω... αν γεννήσω νωρίτερα η άδεια του ΙΚΑ μεταφέρεται μετά??? Γιατί θα σταματήσω την δουλειά τώρα στις 20 αλλά αν γεννήσω αρχές αυγούστου θα χάσω γύρω στις 15 μέρες... Αυτές μεταφέρονται μετά? Ξέρει καμία?

Αυτά κοιλουμπίτσες... Ελπίζω να είστε όλες καλά... Φιλάκια πολλά

ΑΑΑΑ κ κάτι άλλο μου είπε ότι μπορώ να κάνω τώρα σφράγισμα... αλλά δε θα το ρισκάρω μάλλον...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα αγαπες ομορφες !!!!!!!!!!!!! εχτες οοοοοοοοοοολη μερα κοιμομουν απο το μεσημερι και μετα τι ωραια που ηταν ξυπνησα πουλακι σημ,ερα!!!!!!!!!!!!!! νικολινα μου παιδαρας θα βγει ο γιος ακου χοντρος !!!!!!!!!!!! υπομονη και τον φαγαμε τον γαιδαρο οσο για το σφραγισμα καντο καλε χωρις ενεση θα πονεσεισ 10 λεπτα και μετα σουπερ! οι αλλεσ κοιλιτσεσ που ειαστε οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο???????????

ttc72e7.aspx

Τι κάνετε? Εμείς καλά... Μεγαλώνουμε (κ μας φωνάζουν οι γιατροί... θα βγει χοντρός λέει ο μπέμπης κ πρέπει να προσέχω)... Είμαστε ήδη 1.800 κ δε με πιστεύουν ότι δεν τρώω το καημένο... Ειδικά αυτό το μήνα είχα κ τα δόντια κ πρόσεξα πάρα πολύ κ πήρα 2.5 κιλά... Τι να κάνω? Αφού κ πριν μείνω έγκυος τα κιλά τα έπαιρνα κατευθείαν ... Αέρα δεν μπορώ να τρώω τώρα... Πολύ με τσάντισαν... Μου είπαν το παιδί μου χοντρό... Τους είπα ότι είναι ψηλό, αφού έχει κ ψηλό πατέρα (σχεδόν δίμετρο) κ δεν το δέχονται... Θα πάω για καισαρική λέει αν βγει μεγάλος... Μα εγώ φταίω? Πολύ με στενοχώρησαν χθες...

Επίσης, μου είπε ότι μπορεί να γεννήσω αρκετά νωρίτερα, ίσως στις αρχές Αυγούστου. Και εδώ θέλω να σας ρωτήσω... αν γεννήσω νωρίτερα η άδεια του ΙΚΑ μεταφέρεται μετά??? Γιατί θα σταματήσω την δουλειά τώρα στις 20 αλλά αν γεννήσω αρχές αυγούστου θα χάσω γύρω στις 15 μέρες... Αυτές μεταφέρονται μετά? Ξέρει καμία?

ΑΑΑΑ κ κάτι άλλο μου είπε ότι μπορώ να κάνω τώρα σφράγισμα... αλλά δε θα το ρισκάρω μάλλον...

Κάπου το έχω ξαναγράψει, μια ξαδέλφη μου γέννησε ένα μπεμπαρο 5.100 με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς επισκληρίδιο! Μη σε ψαρώνουν, δεν εχει σημασία το βάρος του μωρού (εκτός βεβαια αν εσύ είσαι μινιόν!) Καμπύλη σακχάρου έχεις κάνει? Είναι σε καλά επίπεδα το σάκχαρό σου? Μην έχεις θεμα διαβήτη και δεν το ξέρεις (με τον διαβήτη κύησης τα μωρά παίρνουν περισσότερο βάρος).

Οι μέρες της άδειας κυοφορίας μεταφέρονται μετά τη γέννα, έτσι ώστε σύνολο να εχεις 17 εβδομάδες. Κι εγώ έχω ΠΗΤ 22/8, αλλά θα γεννήσω αρχές Αυγούστου, την πρωτη βδομάδα μάλλον, οπότε τις μέρες που χανω πριν, θα τις παρω μετά, καλύτερα!

Χθες πήγαμε στον γιατρό, είναι 1.620 γρμ η μπέμπα, κεφαλι-κοιλιτσα στις ημερομηνίες μας, ποδαράκια μακρια. Ολα καλά λέει ο γιατρός μας, για το γοφό μου δεν υπάρχει καμία γιατρειά, ξεκούραση και υπομονή. Μιλάμε δε μπορώ να περπατήσω, σαν την πάπια πάω! Ευτυχώς δεν πονάω όταν κάθομαι στην καρέκλα στο γραφείο, παλι καλά...

Καλημερούδια κοιλίτσες!

:)

dJzIp2.png Fysmp3.png

αααααααααααααααααααααααααααα αλλαξε και το μπεμπακι στο τικερακι!!!!!!!!!!!! τωρα το ειδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επισημα και στον 8ο λοιπον!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Μαιρουλα! Αντε, λίγο έμεινε ακόμα!!!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

zouzounel ευχαριστώ για όλα... Άρα το ΙΚΑ τις μεταφέρει τις μέρες... Καλό αυτό.... Δεν ψάρωσα... γιατί έτσι έλεγε κ στη μαμά μου για το μικρό αδερφό μου, οπότε. Απλά με τσάντισαν. Καμπύλη έχω κάνει κ είναι μια χαρά... Απλά κ εγώ κ ο άντρας μου γεννηθήκαμε 4.500 κιλά... άρα το παιδί από που θα πάρει? :tongue:

Κουράγιο με τον γοφό...

mary13 άντε άντε με το καλό...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

δουλειά πότε σταματάς;; Εμένα μου έμειναν κάτι μαθήματα μέχρι κυριακή και μετά τέλος!!!!!!

καλημερα κοιλουμπες μου!!!

τελος του μηνα,νομιζω 1/7 πρεπει να παω να καταθεσω τα χαρτια...θα ξερω ομως σιγουρα στις 24/6 που θα παω να μου γραψουν την αδεια...θελω να δω και τη ημερομηνια θα μου δωσει ο γιατρος,γιατι βαση περιοδου ειμαι 25/8 αλλα το μπεμπακι μου παιζει απο 29/8 μεχρι 2/9

76IGp3.png

νικολινα μου μια χαρα ειναι το μπεμπακι σου...ετσι ειναι αλλα μωρακια ειναι μεγαλα και αλλα μικρουλια...τι ειναι αυτοι και σου λενε τετοια...

οσο για την αδεια ξερω οτι συνολικα ειναι 17 βδομαδες πριν και μετα...αν γεννησεις νωριτερα,την παιρνεις σαν αδεια λοχειας...

76IGp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου!!!

τελος του μηνα,νομιζω 1/7 πρεπει να παω να καταθεσω τα χαρτια...θα ξερω ομως σιγουρα στις 24/6 που θα παω να μου γραψουν την αδεια...θελω να δω και τη ημερομηνια θα μου δωσει ο γιατρος,γιατι βαση περιοδου ειμαι 25/8 αλλα το μπεμπακι μου παιζει απο 29/8 μεχρι 2/9

To β' επιπέδου τι ΠΗΤ σου δίνει?

Συνήθως οι γιατροί του ΙΚΑ με βαση αυτήν την ΠΗΤ σου γράφουν την άδεια.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες, τι μου κάνετε;;

Εμείς πήγαμε με τον Μιχάλη το πρωί στον παιδίατρο για να μας γράψει λογοθεραπειες και μας είπαν ότι πρέπει να ξανακάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς γιατί έχει έξαρση αυτό τον καιρό.

Με ρώτησαν αν την έχω περάσει μικρή, εγώ δεν θυμάμαι και μου είπαν ρώτα την μαμά σου.

Εν το μεταξύ έχω κάνει εξετάσεις αίματος για αντισώματα άλλα δεν ξέρω πιο από όλα είναι η ανεμοβλογιά γμτ., πρέπει να πάρω την γυναικολόγο να μου πει.

Η μαμα μου λεει οτι οταν ημουν μικρη την ειχα περασει, τι να κάνω;;

Να περιμένω να γεννήσω και μετά να του το κάνω;;:confused:

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...