Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τις στέλνεις με μαιλ ξέρεις;;

Να μου τις στείλεις να τις βάλω εγώ.

χα...ουτε αυτο...εχω δοκιμασει τα παντα...αν στις στειλω σε κινητο????αυτο ξερω να το κανω......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Χαχαχα! Ρε, πότε προλάβατε; Εγώ είμαι ακόμα στα 86!!! Πες, βρε, nano κι εσύ, που είμαστε κοντά στην ημερομηνία...

97εκ... ειναι μυτερη και γι αυτο εχει εκτοπισμα! βασικα χαιρομαι γιατι πλεον παει πρωτα η κοιλια και μετα το β@ζι!

ZOrwp3.png

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

theolvas υπομονη... θα περασει και αυτο...

εμενα σημερα με πηραν τηλεφωνο απο το ιπποκρατειο και την αλλη τεταρτη εχω μαθημα θηλασμου!!! πολυ χαρηκα!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

για τη θάλασσα αλικές αλικανά δεν υπάρχει θέμα, τα νερά είναι ζεστα, αλλά δεν είναι κλειστός κόλπος με αποτέλεσμα τα νερά ανανεώνονται πολύ καλά. Όταν θα έρθεις δε θα έχει και πολύ κόσμο, αλλά καλύτερα να μπαίνεις απόγευμα όπου η συγκεκριμένη θάλασσα είναι τόσο ζεστή που δεν έχεις ιδέα. Αφού ο ρευματολόγος του πατέρα μου, χωρίς να ξέρει, του έδωσε συγκεκριμένες παραλίες που μπορεί να κάνει μπάνιο και από τις πρώτες ήταν αυτές εδώ. Αλλά θα σου πρότεινα να μη πάτε σε παραλίες όπως Λαγανά, Καλαμάκι και γενικά όπου βγαίνουν οι χελώνες γιατί τα νερά δεν ανανεώνονται καλά και είναι επικίνδυνα. Γενικά αν θες καμιά πληροφορία εδώ είμαι.

Ευχαριστω πολυ ντιμ, το ξερω οτι ειναι ζεστες ειχα καταευχαριστηθει περυσι!!! ΑΠλα δεν ηξερα αν ειναι καθαρες..

Λαγανα κλπ δεν εχω σκοπο να παω πολυ αγγλοι και βαβουρα.

help please...δεν ξερω να βαζω φωτο.......

Πρεπει να τις ανεβασεις στο ιντερνετ και μετα να πατησεις δεξι κλικ πανω στη φωτο που σου βγαζει τις ιδιοτητες, εκει εχει την ηλεκτονικη διευθυνση την αντιγραφεις και πατωντας το εικονιδιο της φωτογραφις εδω οταν στελνεις μηνυμα στο βγαζει...

Μμμμ καταλαβες τιποτα?

Σε μεηλ, σε οποιο και να εχεις, καπου θα εχει επισυναψη ή attachment Πατας εκει και σου λεει να διαλεξεις ποιο αρχειο θες να στειλεις διαλεγεις τη φωτο και βουαλα!

Αν παλι δεν...στειλτη σε κινητο αλλα η αναλυση δεν θα ειναι και πολυ καλη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κοριτσακια...τι κανουν οι ομορφες κοιλουμπες????

εμεις ειμαστε μια χαρα,παρατηρησα και συσπασουλες το μεσημερι..πηρα ενα ντεπονακι και ηρεμησα μετα...δεν ξερω τι εχει γινει αλλα οταν παω στο γιατρο θα του το αναφερω...

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσακια...τι κανουν οι ομορφες κοιλουμπες????

εμεις ειμαστε μια χαρα,παρατηρησα και συσπασουλες το μεσημερι..πηρα ενα ντεπονακι και ηρεμησα μετα...δεν ξερω τι εχει γινει αλλα οταν παω στο γιατρο θα του το αναφερω...

καλησπέρα κοριτσάκι!!!!!!!! μήπως δεν ήταν συσπάσεις;;; Γιατι στον 5ο μήνα που αισθανόμουν κάτι και νόμιζα οτι ήταν συσπάσεις, μόλις είπα και στους δύο γιατρούς οτι πήρα ντεπόν και μου πέρασαν μου είπαν οτι οι συσπάσεις δεν περνανε με ένα ντεπόν. Πάντος αν αργείς να πας στο γιατρό σου πάρτον ένα τηλέφωνο και πές του το.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

97εκ... ειναι μυτερη και γι αυτο εχει εκτοπισμα! βασικα χαιρομαι γιατι πλεον παει πρωτα η κοιλια και μετα το β@ζι!

...εμενα παει πρωτα το βυζι (κλαψ-κλαψ) κ δυστυχως δεν εχω δει ποτε την κοιλια μου μεγαλυτερη,ουτε οταν ημουν στο μηνα μου...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

αφου καταφερες το τικερακι παντως δεν σε φοβαμαι!!! χαχαχχα

χαχαχα...τρεις βδομαδες προσπαθω να βαλω 4 τικερακια,εχει γινει ολοκληρο θεμα στο παρεντς,αλλα τιποτα...

μαλλον πρεπει να περασουν καναδυο χρονια ακομα,να με μαθουν τα παιδια...............

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

καλησπέρα κοριτσάκι!!!!!!!! μήπως δεν ήταν συσπάσεις;;; Γιατι στον 5ο μήνα που αισθανόμουν κάτι και νόμιζα οτι ήταν συσπάσεις, μόλις είπα και στους δύο γιατρούς οτι πήρα ντεπόν και μου πέρασαν μου είπαν οτι οι συσπάσεις δεν περνανε με ένα ντεπόν. Πάντος αν αργείς να πας στο γιατρό σου πάρτον ένα τηλέφωνο και πές του το.

ειχα ελαφρα πονακια περιοδου απο αριστερα...εχω σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη και ξερω να τις ξεχωριζω...ο γιατρος μου ειπε να παιρνω ντεπονακι μολις το νοιωθω,ακομα αν εχω και ψιλοτσιμπηματακια

76IGp3.png

χαχαχα...τρεις βδομαδες προσπαθω να βαλω 4 τικερακια,εχει γινει ολοκληρο θεμα στο παρεντς,αλλα τιποτα...

μαλλον πρεπει να περασουν καναδυο χρονια ακομα,να με μαθουν τα παιδια...............

η προσπαθεια μετραει κουκλιτσα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

76IGp3.png

Sorry κι όλας, αλλά ακολούθησες το tutorial που έχουν βάλει στο καφέ με τις οδηγίες για την υπογραφή και δε τα κατάφερνες;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ξεχασα να σας πω τελικα δεν μου δεχτηκαν την καρτα που εφτιαξα στην πειραιως για τα πραγματακια που ειχα παραγγειλει...σκεφτηκα να παω απο εδω να τα παρω,γιατι σε αγγλικα site den βρισκω αυτα που θελω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...