Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

...150 για το υπερηχο κ 50 για το αιμα.αν τα ειχα δωσει περισυ απο την αρχη,θα γλυτωνα 3000 περιπου που στοιχισαν οι επιπλεον εξετασεις.ειπα φετος που ειμαι κ μεγαλυτερη να μη το ρισκαρω...

ξυπνησε ο μικρος κ κλαιει.....τα λεμε το βραδυ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά έκανες Λία...τα αξιζε και με τα παραπανω τα χρηματα, μονο τη ψυχολογικη φθορα σας να μετρησει κανεις...παντως εγω θα την εβριζα μετα αυτην την γενετιστρια πολυ ασχημα...δε βαριεσαι τελος καλο ολα καλα...

πηγα ψωνισα για τη μικρή εχει τωρα τρελες εκπτωσεις, τζιν παντελονι απο το ζαρα 5 ευρω απο 20...

Επισης στα accesorize εχει 70% εκτωση στα ρουχαλακια της μονσουν και ειναι πολυ ομορφα...της πηρα για του χρονου και για το καλοκαρι... και πηρα και κατι πυτζαμες απο το μαδεκεαρ, αν και με 50% εκτωση παλι τσιμπημενες μου φανηκαν οι τιμεςτεσπα πηρα 2 ζευγαρια με 18 ευρω. ισως επειδη γενικα ψωνιζω απο Η&Μ (καλες τιμες) αλλα και απο τζαμπο αν ειναι κανα καλο μακο...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

...να'ξερες ποσες φορες μου ηρθε να παρω το γιωργακη κ να παω να της τον δειξω κ να φυγω...απο την αλλη σκεφτομαι γιατι να αναλωνομαι???γιατι αν παω,θα τη βρισω κ στο τελος εγω θα χαλαστω γιατι θα τα ξαναζησω ολα...

πηγα κι εγω ζαρα σημερα,αλλα τα παιδικα τα εχουν 2ο οροφο κ ειχα το καροτσι με το γιωργο κ τη βενετια κ το ασανσερ ειχε χαλασει...

οι πυτζαμες του μαδερ ειναι λιγο τσιμπημενες,αλλα κρατανε χρονια...οπως κ τα εσωρουχα..

εγω ψωνιζω καθε φορα στις εκπτωσεις για του χρονου.ρουχα κ παπουτσια.κ απο το φακτορυ επισης.h&m που εχει???μου εχουν πει οτι εχει καλα ρουχα κ τιμες,αλλα δεν εχω εντοπισει κανενα.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

καλημερα φιλεναδες ...πηραμε χθες τα αποτελεσματα του papp-a και ειναι πολυ καλα 1:10000,ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος και παμε πολυ καλα ειπε....

μονο λιγο με τα κιλα πρεπει να κανω κρατει ηδη εχω φτασει τα 5 και δεν εχω κλεισει ακομη τον τριτο...

76IGp3.png

καλημερα φιλεναδες ...πηραμε χθες τα αποτελεσματα του papp-a και ειναι πολυ καλα 1:10000,ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος και παμε πολυ καλα ειπε....

μονο λιγο με τα κιλα πρεπει να κανω κρατει ηδη εχω φτασει τα 5 και δεν εχω κλεισει ακομη τον τριτο...

κι εγω στο πρωτο παιδι πηρα πολλα κιλα,κυριως επειδη σταματησα απο τη δουλεια κ καθησα ξαπλα...συνολο 37.κ βεβαια δεν εχασα κανενα,εμεινα εγκυος καπακι,πηρα αλλα 17.μετα εχασα μερικα,κ συνεχισα να χανω κ στην τριτη μου εγκυμοσυνη (επειδη ετρεχα...).την τεταρτη την ξεκιναω με +14,κι ευτυχως δεν εχω παρει ακομα...εχω βεβαια κ την ταση.....(του στρουμπουλεματος )...

βαριεμαι να κανω δουλειες,κ το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο (βαριεμαι να κανω οτιδηποτε...)

λεω ν απεργησω κ σημερα σαν τους ταξιτζηδες.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Κι εγω βαριεμαι και δεν κανω τιποτα...το χαλί ειναι γεματο απο παζλ και ξυλομπογιες και καθε ειδους παιχνιδιου, μεχρι και το αυγο βαριομουνα να της βραζω σημερα...

εκανα εμετο χθες και προχθες το βραδυ πωπω δεν το ειχα συνηθισει ειμαι εξαντλημενη...ελπιζω να ηταν τυχαιο και να μην αρχισω τωρα που τελειωσε το πρωτο τριμηνο!!!

Η&Μ εχει στο κεντρο της αθηνας, χαλανδρι, και στο avenue στην Κηφισσιας Μαρουσι... εσενα σε βολευει το κεντρο μονο... εχει και εγκυμοσυνης αλλα και γενικά νουμερα που χωράς , οχι και πολυ μοντερνα αλλα για εγκυμοσυνη οτι πρεπει!!!

Τα παιδικα εχουν πολυ πολυ καλη ποιοτητα συνηθως βιολογικο βαμβακι και πλενονται στους 60 (που σημαινει τοι δεν ξεβαφουν εγω στους 40 πλενω)

Και ειναι καλες οι τιμες ειδικα στις εκπτωσεις... πηρα ενα πουκαμισακι με σατεν γραβατα και μανικετοκουμπα 5 ευρω για τον ανιψιο μου για 2 μηνων χαχαχαχαχα το ειχαν 18 ευρω αρχικη...

σε απλα ρουχα καθημερινα φορμες κλπ εχει πολυ καλες τιμες...και ωραια σχεδιακια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα εγκυουλες!!!

Χαίρομαι πολύ για τα καλά σας νέα, πάντα τέτοια να βλέπω!!!

Εδώ επιτέλους ανέβηκε η θερμοκρασία, λιώσανε τα χιονιά και μπορώ επιτέλους να βγω έξω να περπατήσω.

Βαρέθηκα τόσο καιρό κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Μούχλιασα!!!

Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα και έχω κουράγιο να κάνω δουλείες, να σιδερώσω…

Ευτυχώς ο Μιχαλακος μου πάει στο σχολείο και λείπει σχεδόν τη μίση μέρα, από τις 7:30 ως τις 15:00 .

Τα H&M είναι super κορίτσια , ο γιος μου με τέτοια μεγάλωσε.

Έχω πάρει και εγώ ήδη τρία παντελόνια εγκυμοσύνης και κάτι μπλουζάκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

...εγω μονο μαγειρεμα θα κανω,κι ευκολο φαγητο.θα βαλω κ πλυντηριο κ τελος...ξαααπλα,γιατι αυριο που δεν εχουν σχολειο κ μεθαυριο προβλεπεται δυσκολη μερα...

galat,οταν λες κεντρο εννοεις κηφισιας κ αλεξανδρας???/καπου εκει μου λεει ο αντρας μου που ειναι ταξιτζης κ γυρναει....εγω ειμαι αγεωγραφητη......

εγω στα δυο αγορια ειχα εμετους μεχρι που γεννησα...στη βενετια 2-3 φορες ολες κι ολες,κι αυτες εν μερει τις ειχα προκαλεσει εγω...τωρα,εκτος απο μια βδομαδα που πηγα σερι,κ αλλη μια μερα προχθες,δεν εχω πολλα πραγματα,γι αυτο κ μου ειχε καρφωθει οτι ειναι κοριτσακι....

στα calzedonia εχουν καλτσες με 1,5 κ καλσον απο 2,5.πηγα χθες κ πηρα καλτσες για οοοοολο το χρονο,για τα παιδια,για το βασιλη.....μονο για μενα δεν πηρα...

ρουχα εγκυμοσυνης χρειαζομαι κ εγω,γιατι τον οκτωβριο (αφου ημουν σιγουρη οτι δεν θα κανω αλλο παιδι) τα εδωσα οοοοολα.κ τα βρεφικα επισης.ακομα κ αποστειρωτη πρεπει να παρω...κ οοολα τα ρουχα μεχρι 6 μηνων...(αν ηταν κοριτσι θα επρεπε να παρω μεχρι 18 μηνων.....)

τις πυτζαμες απο το μαδερ,αν τις παρεις σε γιουνισεξ χρωματακι,θα τις βαλει κ 2ο κ 30 παιδι σαν καινουριες...στο 4ο θα ειναι λιγο παλιες αλλα θα φοριουνται...

ολυμπια,κι εμενα μεχρι τις 15.00 λειπει ο δημητρης,κ μεχρι τις 15.30 η βενετια...

ξερετε αν στο h&m εχει μεγαλα νουμερα?????γιατι ειμαι xxl...

Επεξεργάστηκαν by theolvas

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Οχι κεντρο κεντρο εχει στη σταδιου 49 αλλα απο οτι βλεπω στο ιντερνετ για παιδικά νομιζω εχει στην αιολου 89 και στην κολοκοτρώνη 3-5 μόνο... επισης εχει και στο athens heart ενα καινουργιο εμπορικο που ανοιξε στην πειραιως δεν ξερω που πεφτει αυτο...

για τις πυτζαμες γελασα ,...ολα τα ρουχα που αγοραζω τα παιρνω ουδετερα, αλλα τωρα αυτες βρηκα μονο κοριτσιστικες και τις πηρα ειναι πολυ ομορφες...εξαλλου μαλλον για κοριτσι παω, για 3ο χλωμο(αν και τα 2 απροειδοποιητα ηρθαν οποτε δεν ξερω) χαχαχαχαχα

αποστειρωτη και ρουχα να παρεις απο το ιντερνετ εγω χτυπιομουνα με τις διαφορες των τιμων εδω...οταν το πηρα χαμπαρι τα ειχα αγορασει σχεδον ολα...πχ μπορεις να μπεις στη σελιδα του αγγλικου μαδερκεαρ τα εχει ολα στη μιση τιμη απο οτι εδω...διαλεγεις τι θελεις και εχει μεταφορικα καμια 15 ευρω απο οτι θυμαμαι...αν παρεις αρκετα ρουχαλακια συμφερει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

theolvas μου και εγώ έτσι ξεγελάστηκα στην αρχή, είδα ότι αυτή η εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη και νόμιζα ότι θα είναι κοριτσάκι αλλά μας την έφερε το έμβρυο.

Mothrecare εδώ στην Γερμανία δεν έχουμε μάλλον πρέπει να παραγγείλω από Αγγλία.

Όσο για τα μωρουδιακά και εγώ τότε τα είχα δώσει όλα γιατί ήξερα ότι θα αργήσω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Τώρα θα πάρω καινούρια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Ολυμπια εσεις εκει εχετε ομως τα Η&Μ και τα baby club είναι καλά ποιοτικά μου εχει φερει η πεθερα μου αρκετα... για ψαξτο να δεις τι συμφερει...α! Και στα παρισσοτερα σαιτ τα μεταφορικα για Γερμανια ειναι πολυ λιγοτερα απο οτι για ελλάδα...

Απο Γερμανια και συγκεκριμενα απο το mytoys.de εχω παρει τα 2 καρεκλακια αυτοκινητου μιση τιμη απο οτι εδω, το καρεκλακι φαγητου, και ειχαν μεταφορικα μονο 15 ευρω!!!!

Και παραγγέλνω και της weleda απο το violey.com πχ το αφρολουτρο-σαμπουαν το εχουν 5-6 ευρω και εδώ 14!!!!!

Yparxoyn και πολύ φθηνότερα σαιτ βεβαια αλλα δεν στελνουν Ελλάδα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

πχ αυτο ειναι καταπληκτικο καρεκλακι το πηρα ως δευτερο και κραταει απο 9 μηνων εως 11 χρονων!!

http://www.mothercare.com/Britax-Evolva-1-2-3-Plus-Seat/dp/B0038Q4ACM

και το εχει 100 και κατι ευρω δεν ξερω την αναλογια με την λιρα... αλλα εδω το εχουν 270 ευρω...μεγαλη αισχροκερδεια...

δεν το στελνει ομως Ελλδα στελνεουν μονο ρουχα και τετοια...εγω το πηρα γυρω στα 130 ευρω απο άλλο σαιτ...

ειδα τωρα πχ 3 κορμακια, 4,5 ευρω(4 λιρες)

http://www.mothercare.com/Mothercare-Short-Sleeve-Bodysuits-3-Pack/dp/B001PH5FKW/sr=1-37/qid=1266573558/ref=sr_1_37/275-0752766-0668532?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42843041&mcb=core

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοιτά, καρεκλάκι αυτοκίνητου, αποστειρωτη, ρηλαξ και καρότσι θα μου τα στείλει η αδερφή μου.

Γέννησε το καλοκαίρι και μέχρι να γεννήσω εγώ δεν θα τα χρειάζεται πια.

Α… της τα είχα πάρει όλα εγώ από εδώ γιατί εκεί, λυπάμαι που το λέω, αλλά σας δουλεύουν κανονικά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

galat,ποτε μη λες ποτε...εγω ελεγα παντα λογω του γυναικολογικου προβληματος που εχω,οτι θα ειμαι τυχερη αν καταφερω να κανω ενα παιδι κ κοιτα τι εγινε...ακομα κι ο γιατρος μου δεν το πιστευει......

πως γινονται οι αγορες απο το ιντερνετ???χρειαζεται πιστωτικη???ειμαι λιγο ασχετη...τα εχω κοιταξει τα σαιτ,κι εχω δει κ τις διαφορες στην τιμη,αλλα ειμαι λιγο τεχνολογικα πισω (ουτε ε μειλ δεν ξερω να στειλω) κ φοβαμαι να το κανω μη βρεθω μπλεγμενη.....

ολυμπια,μιας κι εχεις ορεξη για σιδερο δεν ερχεσαι καμια βολτα απο δω να κερασω χυμο πορτοκαλι?????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

εγώ εχω βγάλει μια πιστωτική που ειναι προπληρωμενη δηλαδη βαζεις ενα ποσο και αυτο ειναι, οποτε και δεν ρισκαρεις να γινει καιμια συναλλαγη που δεν θες...αν και δεν γινονται ευκολα...

Ολυμπια εννοειται οτι μας δουλευουν...εγω πλεον οοοοολα απο ιντερνετ... εδω μονο κανα ρουχο στις εκπτωσεις και αυτο γιατι ειναι δυσκολο να σου κανει σωστα κλπ... ομως πχ πας στο μαδεκεαρ δοκιμαζεις οτι θες και μετα τα παργγελνεις...

λοιπον, ξεχασα να σας πω οτι μπηκα στα accesorize χθες για ασχετο λογο και ειχε κατι φανταστικα ρουχαλακια παιδικα με 70% εκπτωση...eidika ta agoristika htan teleia... της πηρα κανα 2 μπλουζες για το χειμωνα και μια για το καλοκαιrι...

και τα μπενετον επισης 70% πηρα φορμα πολυ ωραια πανω κατω 8 ευρω... αλλα δεν εχει μεινει σχεδον τιποτα, τρεξτε!

αυτα σταματαω σταματαω χαχαχαχαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...