Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγω ετοιμασα το φαγητο και παω για σιδερο... η μικρη μου εχει απιστευτη γκρινια σημερα...φφφφ

...κι οταν τελειωσεις απο κει,ελα κι απο δω καμια βολτα...(το εχω ξαναπει,αλλα εχω τεραααστιο θεμα με το σιδερο)

ζουζουνελ,κι ο δικος μου τα ιδια...αλλα γνωριζω κ κοπελες που εκαναν μπανιο μεχρι τελευταια μερα..εγω παντως δε θα το ρισκαρα,εχω ηδη θεμα με τους μυκητες,εχω κ το φοβο της προωροτητας κ δεν το παιζω,οσο κι αν με χαλαει (γιατι κατα βαθος ειμαι ψαρι σαν νησιωτισσα που ειμαι)...ενα καλοκαιρι ειναι (του χρονου θα το οργανωσω καλυτερα),θα περασει......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κι εγώ εχω φιλες που έκαναν μπανιο κανονικά, όλο το καλοκαίρι και μάλιστα εντός Αττικής... Απλά κι εγώ φοβάμαι, κρίμα δε θα είναι να τρέχω για θεραπείες? Τη βλεπω τη θαλασσα και τη λιγουρεύομαι (νησιώτισσα κι εγώ), περσυ έλεγα "υπομονή, θα κάνω του χρόνου", φέτος λέω "αντε, υπομονή, του χρόνου θα κάνω σίγουρα"... αλλά μήπως καλύτερα να μη λέω μεγάλες κουβέντες?!!! :D

dJzIp2.png Fysmp3.png

...νικολινα τι επαθε το δοντι???εμενα εχει φυγει μισο σφραγισμα απο την αρχη της εγκυμοσυνης,αλλα πρωτα θα γεννησω κ μετα θα παω οδοντιατρο...

για πειτε μου κι εμενα,πως βαζουμε μια φωτο??πχ θελω να σας δειξω τους ταλιμπαν μου,αλλα καποιες φορες νιωθω οτι ειμαι απο αλλη εποχη......

Αφήστε κορίτσια πίκρα μεγάλη με αυτά τα δόντια... Είχα που είχα θέμα... τώρα έχει γίνει χειρότερο... Έχει χαλάσει ένα κ ο γιατρός μου δε με αφήνει να κάνω σφράγισμα. Πήγα οδοντίατρο το μόνο που μπορεί να μου κάνει είναι γαρυφαλέλαιο. Από την πρώτη μέρα που πήγα, γυρίζοντας σπίτι τα ίδια... Ανακουφίζομαι για λίγο κ μετά συνεχίζει... Και το κακό είναι ότι με πιάνει τα βράδια... Φρίκη... Μιλάμε για πολύ πόνο. Και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα, τώρα δηλ. πριν λίγο, έφυγε κ το πρόχειρο του φρονιμήτη (που το είχαμε σφραγίσει με πρόχειρο από τον 2ο μήνα)...

άντε... περιμένουμε τα ταλιμπανάκια σου... :-D

Όσο για τα μπάνια σας... κοριτσάρες μου τι καλά... άν μπορείτε καλά κάνετε... Κ εγώ για του χρόνου λέω ... με τον κούκλο μου αγκαλιά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

.(μαλλον φταινε κ οι δευτεροι τραπεζιτες που βγαζει εδω κ ενα εξαμηνο περιπου)

Αχ μην μου λες τετοια εχει βγαλει τους δευτερου τραπεζιτες τους 2 κατω και πιστευα οτι θα ξεμπερδευαμε συντομα και με τους πανω...ουφφφφ εχουμε μελλον ακομα,ε???

...κι οταν τελειωσεις απο κει,ελα κι απο δω καμια βολτα...(το εχω ξαναπει,αλλα εχω τεραααστιο θεμα με το σιδερο)

Τελιεωσα αλλα με περιμενει δευτερο πλυντηριο παλωμα ταισμα μικρη και νανι...χαχχαχαχαχαχα

Κοριτσια πολυ με προβληματισατε με τη θαλσσα, και τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου (θα μπαινω και στον 8ο) παμε Ζακυνθο...τοσο ταξιδι και δεν θα βουτηξω λιγουλακι? Εγω μυκητες δεν εχω ευαισθησια... θα δουμε και πως θα νιωθω βεβαια, σε οδηγει και το ιδιο σου το σωμα...

Στην πρωτη εγκυμοσυνη ο γιατρος μου ειχε πει ανετα και οτι κανει και καλο, μονο να αποφευγω τον ηλιο, αλλα τοτε ημουν 5ο-6ο το καλοκαιρι... :roll::roll::roll:

Τωρα ν δουμε τι γνωμη εχει και ο καινουργιος ντοκ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλό κανει το μπάνιο στη θαλασσα ναι, είναι η καλύτερη άσκηση για τις εγκύους, γιατι λόγω της άνωσης δε νιώθεις το βάρος. Εγω φοβάμαι μωρε, είμαι ευαισθητη στα μικρόβια...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κι εγώ εχω φιλες που έκαναν μπανιο κανονικά, όλο το καλοκαίρι και μάλιστα εντός Αττικής... Απλά κι εγώ φοβάμαι, κρίμα δε θα είναι να τρέχω για θεραπείες? Τη βλεπω τη θαλασσα και τη λιγουρεύομαι (νησιώτισσα κι εγώ), περσυ έλεγα "υπομονή, θα κάνω του χρόνου", φέτος λέω "αντε, υπομονή, του χρόνου θα κάνω σίγουρα"... αλλά μήπως καλύτερα να μη λέω μεγάλες κουβέντες?!!! :D

ναι,ναι,μη λες.....σου μιλαω εκ πειρας......

νικολινα,καλα κανει ο γιατρος κ δε σε αφηνει.ποναει φριχτα,το ξερω,αλλα το σφραγισμα εχει υδραργυρο κ αλλα βαρεα με τις γνωστες παρενεργειες...

ελα να κανουμε παρεα...περισυ ειχα πρηστει κιολας (κ δεν πηρα αντιβιωση φυσικα,παρα μονο brasan για το πρηξιμο,κι αυτο με φοβο.

ουτε το γαρυφαλελαιο εκανε δουλεια,σ εμενα τουλαχιστο,παρα μονο δυναμωσε τις καουρες.

κι εμενα το βραδυ με πιανει μολις χαλαρωσω.ο γιατρος μου ειχε πει κι αναβραζον παναντολ,αλλα δεν εχω παρει ακομα

galat,oi panv einai xeiroteroi...εμας εχει σκασει μονο ενας,οι υπολοιποι τρεις ειναι φουσκωμενοι εδω κ καιρο,αλλα δε μας κανουν την τιμη...παντως η βενετια δεν νομιζω οτι θα σταματησει να γκρινιαζει,ακομα κιαν βγουν τα δοντια...το εχει μεσα της....

οσο για διακοπες,ας μπορουσα να παω,κι ας μην εκανα βουτια...

κι εμενα ο γιατρος με αφηνε στη θαλασσα στον 5ο κ 6ο,αλλα οχι στον 7ο.....

ηρθε ο ταλιμπαν νο 1.........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

να σας πω την αλήθεια δε τον ρωτησα. Αλλα πηγα σε παραλια ζεστή και οχι μόνο συσπάσεις δεν είχα, αλλά η μικρή γούσταρε κι όλας. Καθαρές δεν είναι όλες οι παραλίες στη Ζάκυνθο, εγώ ξέρω όμως που να πάω για να μην υπάρχει θέμα. Θα τον ρωτήσω αύριο όμως που θα πάω, αλλά ξέρω απο τώρα οτι εδώ στη κοντινη παραλία θα με αφήσει επειδή είναι απο τις πιο ζεστες, δεν έχει πέτρες και τα νερά είναι καθαρά .

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Γεια σας κοριτσούδια! Σας νιώθω εσάς τις δύο με τα δόντια, εγώ έχω χρόνια τώρα θέμα με το σμάλτο στην πάνω σειρά και τώρα έχει απογίνει το κακό: με το που ακουμπάω την οδοντόβουρτσα νομίζω ότι ακουμπάω νεύρο. Ο οδοντίατρος μου πε ότι θέλουν σφράγισμα τα περισσότερα, με ρητίνη λευκή, αλλά δε μου το κάνει πριν γεννήσω. Καλά Χριστούγεννα δηλαδή...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Γεια σας κοριτσούδια! Σας νιώθω εσάς τις δύο με τα δόντια, εγώ έχω χρόνια τώρα θέμα με το σμάλτο στην πάνω σειρά και τώρα έχει απογίνει το κακό: με το που ακουμπάω την οδοντόβουρτσα νομίζω ότι ακουμπάω νεύρο. Ο οδοντίατρος μου πε ότι θέλουν σφράγισμα τα περισσότερα, με ρητίνη λευκή, αλλά δε μου το κάνει πριν γεννήσω. Καλά Χριστούγεννα δηλαδή...

εχω σωθει με την οδοντοκρεμα colgate sensitive pro-relief,τουλαχιστο για μια ωρα δεν ποναω...

ηρθε κ ο ταλιμπαν νο2.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Πηρε ο υπνος τη μικρη μονη της στον καναπε και δεν φοραει και πανα οιμε οιμε οιμε, αλλα οοχι δεν την ξυπναω εβαλα εναν σελτε προχειρα απο κατω και ιδωμεν...

Ντιμ εκει που θα μεινουνε ατον Αλυκανα ειναι καθαρη η θαλασσα? Περυσι τουλαχιστον ετσι μου ειχε φανει και δεν μαζευε πολυ κοσμο...ε τωρα και τελη ιουνιου θα εχει ακομα λιγοτερο νομιζω...

Αυριο θα παω να διαλεξω ενα υφασμα να μου φτιαξει μια θεια μου που ραβει, ενα ρινγκ σλινγκ και πολυ χαιρομαι! σιγα σιγα ετοιμασιες αντε περασε ο καιρος....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ μην μου λες τετοια εχει βγαλει τους δευτερου τραπεζιτες τους 2 κατω και πιστευα οτι θα ξεμπερδευαμε συντομα και με τους πανω...ουφφφφ εχουμε μελλον ακομα,ε???

Τελιεωσα αλλα με περιμενει δευτερο πλυντηριο παλωμα ταισμα μικρη και νανι...χαχχαχαχαχαχα

Κοριτσια πολυ με προβληματισατε με τη θαλσσα, και τελος Ιουνιου αρχες Ιουλιου (θα μπαινω και στον 8ο) παμε Ζακυνθο...τοσο ταξιδι και δεν θα βουτηξω λιγουλακι? Εγω μυκητες δεν εχω ευαισθησια... θα δουμε και πως θα νιωθω βεβαια, σε οδηγει και το ιδιο σου το σωμα...

Στην πρωτη εγκυμοσυνη ο γιατρος μου ειχε πει ανετα και οτι κανει και καλο, μονο να αποφευγω τον ηλιο, αλλα τοτε ημουν 5ο-6ο το καλοκαιρι... :roll::roll::roll:

Τωρα ν δουμε τι γνωμη εχει και ο καινουργιος ντοκ

για τη θάλασσα αλικές αλικανά δεν υπάρχει θέμα, τα νερά είναι ζεστα, αλλά δεν είναι κλειστός κόλπος με αποτέλεσμα τα νερά ανανεώνονται πολύ καλά. Όταν θα έρθεις δε θα έχει και πολύ κόσμο, αλλά καλύτερα να μπαίνεις απόγευμα όπου η συγκεκριμένη θάλασσα είναι τόσο ζεστή που δεν έχεις ιδέα. Αφού ο ρευματολόγος του πατέρα μου, χωρίς να ξέρει, του έδωσε συγκεκριμένες παραλίες που μπορεί να κάνει μπάνιο και από τις πρώτες ήταν αυτές εδώ. Αλλά θα σου πρότεινα να μη πάτε σε παραλίες όπως Λαγανά, Καλαμάκι και γενικά όπου βγαίνουν οι χελώνες γιατί τα νερά δεν ανανεώνονται καλά και είναι επικίνδυνα. Γενικά αν θες καμιά πληροφορία εδώ είμαι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Λιάκι μου το παν κ εμένα για αυτή την οδοντόκρεμα... Θα πάω κ εγώ να την πάρω... Περιμένουμε φωτό από τα ταλιμπανάκια σου... ε? Μην το ξεχάσεις...

stellunak γιατί δεν μπορούμε μετά την γέννα να σφραγίσουμε??? Δεν κάνει ούτε αν θηλάζουμε???? :?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Χμ, δεν ξέρω, δεν το πα γι' αυτό (αν είναι έτσι θα μου πάρει μήνες!). Απλώς φαντάζομαι ότι μετά τη γέννα το τελευταίο πράγμα που θα έχω στο μυαλό μου για κανένα δίμηνο θα είναι ο οδοντίατρος...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Λιάκι μου το παν κ εμένα για αυτή την οδοντόκρεμα... Θα πάω κ εγώ να την πάρω... Περιμένουμε φωτό από τα ταλιμπανάκια σου... ε? Μην το ξεχάσεις...

stellunak γιατί δεν μπορούμε μετά την γέννα να σφραγίσουμε??? Δεν κάνει ούτε αν θηλάζουμε???? :?

help please...δεν ξερω να βαζω φωτο.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...