Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λια περαστικα να ειναι οσο πιο γρηγορα γινεται....

Σχετικα με την αντιβιωση πηρα και εγω τωρα στην εγκυμοσυνη ενα κουτι augmentin διοτι επαθα κιστιτιδα χωρις να εχω κανενα συμπτωμα!!!!:roll:

Τι να κανω αφου το ειπε ο ντοκ....

Εμεις ντοκ πηγαιναμε καθε μηνα στην αρχη μετα καθε 3 εβδομαδες και τωρα καθε 2....

Το καινουργιο σας το ειπα???Δεν θελω να γεννησω...Καλα ειμαι και ετσι...Τρωει οτι τρωω,πινει οτι πινω...τον κουβαλαω συνεχεια μαζι μου...Που να μπαινουμε σε διαδικασιες αποχωρισμου....Φοβαααααααμαι και την γεννα....:?

Αυταααα....Ευχομαι σε ολες να εχετε ενα καλο βραδυ....Φιλια

bibico κι εγω το σκεφτομαι που και που , οχι τοσο για το φαγοποτι(με το θηλασμο ευκολα τα πραγματα) αλλα γιατι σαν δευτερο πιστευω οτι θα ειναι μεγααααααλο ζορι....

και τα ξενυχτια., και τα αλλαγματα κλπκλκλπκλπκλπ

δειτε τι νουμερο παιδι που εχω(λιγο παλια βεβαια πριν κανα τριμηνο αλλα τη βρηκα και γελασα)

Καληνυχτα απο τον πλανητη των Τζεντάι

IMG_3135.JPG

eNeap2.pngTSzHp3.png

kαλημερα σας...τελικα με πεισατε κ αρχισα αντιβιωση...κι ο θεος βοηθος....

σημερα κοιμηθηκα καλα,κι απο οτι φαινεται δεν εχω κ ιδιεταιρο προβλημα με την καρεκλα...παντως πολυυυυυ πολος,σε σημειο δακρυων....

galat,το ιδιο παιδι εχουμε (μονο που σας ριχνουμε λιγακι στα κυβικα κ τα μαγουλα...)..

τυχερη που σου καθεται ακομα στο μπανακι (το ιδιο εχω κι εγω σε λαχανι).εμενα ολοι βγηκαν με το που χρονισαν (κ τρεμω καθε φορα που τα κανω μπανιο)

σημερα εχει η βενετια γιορτη στο σχολειο...εχω μεγαααλη περιεργεια να δω τι σοι γιορτι θα κανουν με μωρα 8 μηνων με 2,5 ετων.....(μου τα εχει ψιλοχαλασει ο καιρος βεβαια,αλλα καλυτερα οπως σημερα,παρα με 40 βαθμους.

η δικη μου κοιλια δεν ξερω ποσα εκ ειναι,(κ φοβαμαι να πιασω τη μεζουρα) αλλα παει μπροστα πολυ...θα δω κατα τη διαρκεια της μερας κ θα σας πω.τα κιλα παντως συνεχιζουν να ειναι 4 (κ καπου 20 απο τις προηγουμενες...)

απο ψωνια δεν θα κανω τιποτα...στα προηγουμενα παιδια τα ειχα παρει ολα απο το δημα στο κορωπι.πολυ καλη ποιοτητα κ τιμες κ για καθε 1000 ευρω αγορων,εδινε πισω 300 για επομενες αγορες (περισυ κ προπερισυ,δεν εχω παει φετος,αλλα απ οτι ειδα στο σαιτ κ φετος κατι παιζει.....)

αυτα απο εμας...παω για μαγειρεμα

μπουμπου,περαστικα στην ελλη.κυκλοφορει κ γαστρεντεριτιδα να ξερετε,εμεις την εχουμε γλυτωσει προς το παρον.....

εγω παλι θελω πολυ να γεννησω,να κοιμηθω κ μπρουμυτα,αλλα επειδη ο συζυξ μαλλον δεν θα μ αφησει να το ευχαριστηθω κ θα μου κανει κανενα αλλο,λεω να περιμενω να φτασει στις μερες του...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τί κανετε εγκυούλες?

Πήγα τον μικρό στο σχολείο. Ο καιρός πάλι μας τα χαλασε. Βεβαια προτειμώ να είναι έτσι παρα να καίγομαι.

Λια μου καλη αρχη με την αντιβιωση. Ελπίζω να σε ηρεμησει. Ακόμα πονάς? Καλα να περασετε στη γιορτουλα σημερα!

galat μου φοβερη η κόρη σου!:-D Ο δικός μου με το που στάθηκε στα ποδια του κατευθειαν στη μπανιέρα.

bibicos κ εγω θελω να καθησει μεσα οσο περισσοτερο μπορεί να παρει και τα κιλάκια του γιατι μετά θα έχουμε άλλα ζόρια!

Ολυμπία μου το νινι σου έχει μπερδεψει τη μερα με τη νυχτα:mrgreen:.

nikijo θηριάκι ο γιός σου!:D Μια χαρα τον βρίσκω!

μπου μπου μου περαστικά σας. Πώς είναι σημερα η μικρή? Εμείς το ΣΚ κάναμε ενα πυρετούλι μεχρι 38,3 και περασε χωρις άλλα συμπτωματα.

Καλημέρα κοιλίτσες!

Επεστρεψα στη δουλειά παλι σήμερα, εχθές την έβγαλα στο σπίτι, με συσπάσεις και επισκέψεις στην τουαλέτα... Μη σας ανησυχουν οι συσπάσεις, σε αυτό το στάδιο είναι απαραίτητες, είναι προπαρασκευαστικές, προετοιμάζουν τη μήτρα για τη γέννα και βοηθούν στην εξάλειψη του τραχήλου. Δυστυχώς είναι και επίπονες, αλλά τι να κάνουμε...

Σήμερα έχω ραντεβού, παω να δω τη μπέμπα... εμείς πηγαίνουμε κάθε 2 εβδομάδες πλέον στον γιατρό μας.

Ο μικρός μου σήμερα κοιμήθηκε συνεχόμενα, έκανε την εμφάνισή του το δοντάκι και ελπίζω να μην πονάει πια τοσο πολύ ο μικρούλης μου.

galat τι κουκλάκι έχεις! τρέλλα είναι, να τη χαίρεσαι!!!

κωνκων περαστικά σας, μηπως βγάζει δοντάκι?

theolvas περαστικά, έχω γράψει και στο θεμα σου, καλά εκανες και άρχισες την αντιβίωση, τρώγε όμως γιαουρτάκια, μη χειροτερέψει το θέμα με τους μύκητες

bibicos κι εγώ το ίδιο έλεγα στην πρωτη εγκυμοσύνη, δε θελω να τον βγάλω... τελικά φάνηκε ότι κι εκείνος δεν ήθελε να βγει και τον τράβηξαν με βεντούζα παρ' ότι έκανα καισαρική... κάλύτερα μην του περνάς τέτοια μηνύματα! :)

Όσο για τα μετρήματα... πριν 2 εβδομάδες ήμουν στα 111 εκ., ποιος ξέρει πόσο εχει παει τωρα η κοιλιά μου, μάλλον σας ρίχνω! Μου αρέσει όμως η κοιλιά μου που είναι έτσι φουσκωτή, σαν καρπουζάκι!

Μάλλον ξεχασα αρκετά, θα επανέλθω!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Τι κάνετε?

Λιάκι περαστικά κ από εδώ... Ελπίζω να ανακουφιστείς με την αντιβίωση...

κωνκωνάκι και μπου μπου περαστικά... Ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα...

bibicos κ εγω αυτά έχω αρχίσει να σκέφτομαι.. Μήπως είναι καλύτερα μέσα? Θα συνεννοούμαστε με τους υπερηχους... Που να τρέχουμε τώρα σε μαιευτήρια???

zouzounel βγάλατε δοντάκι, ε? Αχου το ... Λες κ εσύ να μην περνάμε τέτοια μηνύματα στα μπεμπάκια μας ε? Τα θέλουμε να βγουνε ... να το ακούνε... ε?? :P Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα....

galat φτου φτου τέλεια η μικρή σου...

Εγώ πέρασα άλλη μία δύσκολη νύχτα... Μία το δόντι, μία ο μπέμπης με τις ανασκαφές του... Τουλάχιστον σήμερα θα πάμε να τον δούμε... Ελπίζω να είναι όλα καλά... (άγχος κ αυτό λίγο πριν τους υπέρηχους...)

Α! κορίτσια, το doppler από πότε το κάνουμε?

Φιλάκια πολλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα! Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το κοριτσακι μου!

Λία [/b Καλη γιορτουλα, παρε και χαρτομαντηλα μαζι-αυτα ειναι τα ωραια των παιδικων σταμων- και γρηγορη αναρρωση!!!!

]κι εμενα δεν καθεται στο μπανακι, ετυχε να την πεισω μια μερα με πολλα πολλα πολλα παιχνιδια.... ντουσ ορθια και τελευταια και σε αυτο τσιναει... ασε τα μαλλιααα τωρα τελευταια αρχισε να το δεχεται, πριν περνουσε και εβδομαδα και 2 καμια φορα να την λουσω και εκλαιγε πολυ. Δεν της αρεσε το νερο να πηγαινει στο προσωπο, αν και ποτε δεν πηγαινε ειχαμε διαφορα κολπα...

Ζουζου κι εμενα η κοιλια μου ειναι πολυ πεταχτη και καμαρωτη ακριβως σαν να εχω καρπουζακι κατω απο τη μπολουζα. Ετσι ηταν και την πρωτη φορα, αλλα νομιζω ειχα και στα πλαγια περισσοτερο τωρα παρελαση!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

zouzounel μου μαλλον καμια ιωσουλα θα ήταν. Απο δόντια περιμενουμε τους 4 τραπεζίτες εδω και 10 μήνες, νομίζω.... Με το καλο να δεις τη μπεμπα σου!

nikolina μου δεν πας μια βολτα στον οδοντίατρο να δεις αν μπορεις να κάνεις κάτι? Doppler απο 30-32 εδβομαδα.

Διαφημίσεις

αΧΧΧΧΧ Πως μας τα πετας ετσι αυτ ντιμ???? φοραω μαγιω και παω για μπανακι...χαχαχχα αντε κανε και καμια δροσερη βουτιτσα και για μας!

Κι εγω ετοιμασα το φαγητο και παω για σιδερο... η μικρη μου εχει απιστευτη γκρινια σημερα...φφφφ

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!! Galat κούκλα η μικρή σου!!!!!

Μόλις ετοιμάστηκε το φαγάκι μου, φοράω μαγιό και πάω για μπανάκι!!! Φιλιά...

δε μου λες κοπελιά, τον γιατρό σου τον ρώτησες αν κανει να κανεις μπάνιο? η θαλασσα είναι κρύα ακόμα, μην παθεις τίποτα συσπασεις...

dJzIp2.png Fysmp3.png

δε μου λες κοπελιά, τον γιατρό σου τον ρώτησες αν κανει να κανεις μπάνιο? η θαλασσα είναι κρύα ακόμα, μην παθεις τίποτα συσπασεις...

...εμενα παντως μου ειχε πει απο την πρωτη εγκυμοσυνη οχι μπανιο στη θαλασσα πριν τον ιουλιο ωστε να εχει ζεσταθει καλα κ σε καμια περιπτωση απο τη στιγμη που θα μπω στον 7ο μηνα.για συσπασεις κ για μικροβια....

μολις γυρισαμε απο τη γιορτουλα...πολυ κλαμα,κλαμα (galat,δεν προλαβα να διαβασω τη συμβουλη σου κ δεν ειχα ουτε ενα χαρτομαντηλο).η βενετια βεβαια μολις με ειδε,φωναξε,μαμα κι εφυγε απο τη σειρα της κι ηρθε σ εμενα κ φυσικα μετα δεν ξεκολλουσε που ηθελα να φυγω.κι εκεινη εχει νευρακια σημερα..κ γκρινια (μαλλον φταινε κ οι δευτεροι τραπεζιτες που βγαζει εδω κ ενα εξαμηνο περιπου)

νικολινα τι επαθε το δοντι???εμενα εχει φυγει μισο σφραγισμα απο την αρχη της εγκυμοσυνης,αλλα πρωτα θα γεννησω κ μετα θα παω οδοντιατρο...

για πειτε μου κι εμενα,πως βαζουμε μια φωτο??πχ θελω να σας δειξω τους ταλιμπαν μου,αλλα καποιες φορες νιωθω οτι ειμαι απο αλλη εποχη......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

...εμενα παντως μου ειχε πει απο την πρωτη εγκυμοσυνη οχι μπανιο στη θαλασσα πριν τον ιουλιο ωστε να εχει ζεσταθει καλα κ σε καμια περιπτωση απο τη στιγμη που θα μπω στον 7ο μηνα.για συσπασεις κ για μικροβια....

Ναι κι ο δικός μου τα ίδια, μου ειπε αν θελω σωνει και καλά να κανω μπανιο, να βρω μια παραλία εκτος αττικής και χωρίς κοσμο. Και αυτά στην πρωτη μου εγκυμοσύνη, που ήταν ακόμα Ιούλιος όταν το εμαθα. Παντως επειδή γενικά την εχω την ευαισθησία μου και επειδή έτρεχα με μύκητες και ουρολοίμωξη μετά από μπάνιο σε παραλία στη Ζάκυνθο, που εννοείται είναι καθαρά τα νερά κλπ κλπ, φοβάμαι και τη σκιά μου, που λένε. Φετος θα βαλω μαγιο, θα παω παραλια να πλατσουρίσει ο μικρός μου (πρωτη φορά στη θαλασσα, ανυπομονώ!!!), αλλά εγώ θα βάλω μόνο τα πόδια μου μεσα (θα σας πω πού θα βρίσκομαι, για να προσέξετε μη γίνει κανένα τσουνάμι!)

Για τις φωτο κι εγω δεν ξερω πώς μπαινουν, οχι αυτές που τις ανεβάζουμε σε άλλο site, αυτές που μπαίνουν εδώ απ' ευθείας.... για πείτε, για πείτε!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...