Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

happiness εμείς πάμε καθε 2-3 εβδομαδες στον γιατρο. Πάντως αν σε ξαναπιάσουν τα πονακια πάρε ενα τ/φ τον δοκτορ. Αυτα τα πονακια που περιγραφεις τα εχω κ εγω που και που.

Απο την 30η εβδομαδα μπαίνουμε και στον καρδιοτοκογραφο ε?

και το εχεις αναφερει του γιατρου σου...τι σου εχει πει οτι ειναι???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερούδια σας! Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη! Τι καλό τρώτε σήμερα? Εμείς βραστό κότσι που έφτιαξε ο μπαμπάς μου και έπεσε ταπεράκι :mrgreen:

Το πρωί σηκώθηκα με ένα πιάσιμο στα πόδια λες και έτρεχα στον ύπνο μου:roll: μάλον κουράστηκα αρκετά εχθές με τα ψώνια :?

Πριν λίγο μου ήρθε με κουριερ το βαλιτσάκι από την babylino! Έχει ένα πακέτο πάμπερς 28τμχ. για 2-5 kg, ένα πακέτο μωρομάντηλα για νεογέννητα, ένα πακέτο βαμβάκι, ένα πακέτο every day Χ2 double dry maxi night 31cm, δειγματάκια σερβιετάκια και κουπόνια! :P

Τα πρώτα μας εφόδια αποκλειστηκά για την νέα μπουμπου!!!!!

εμας το μενου εχει σημερα φασολακια....και ανυπομονω να παω σπιτι να τα χτυπησω....

μετα απο ποσο καιρο σου ηρθανε τα πραγματα ,εγω ακομα περιμενω...

με το καλο να τα χρησιμοποιησεις στη μπουμπου σου

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσακια...

εγω χθες επαθα αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1599502#post1599502

κ εχω τρελλαθει γιατι δεν μπορω να καθησω (ουτε να ξαπλωσω λογω της θεσης του μωρου) κι εχω τρελλαθει....

αν καποια εχει παρομοια εμπειρια,δωστε μου τα φωτΑ σας....

φιλια...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

δεν το πιστευω κοριτσακι μου,ολα θα τωρα θα τα παθεις....περαστικα σου..δεν εχω εμπειρια για να σου πω κατι..ευχομαι να περασει γρηγορα και να μην πονας..οσο για την αντιβιωση ρωτα το γιατρο σου

76IGp3.png

nikolina μου πάνω που σε σκεφτόμουν αυτες τις μέρες, εμφανιστηκες!:D Αυτα που νιωθεις δεν νομιζω οτι είναι συσπάσεις. Στις συσπάσεις ο πόνος έρχετε και φευγει ανα τακτα χρονικα διαστηματα.

happiness ο γιατρος μου είχε πει οτι τα πονάκια αυτα οφειλονται στο άνοιγμα της μητρας και στο ότι σιγα σιγα μεγαλωνει το μωρο και δεν έχει πολύ χωρο.

Λια μου περαστικά σου κοπέλα μου και απο εδω. Σου απάντησα και στο θεματάκι που άνοιξες. Γνωρίζω μονο για την αντιβίωση οτι μπορείς να πάρεις ceclor των 500 mg tabs και όχι των 750, πάντα σύμφωνα με τη γνωμη του γιατρου μου. Ρωτα κ εσύ τον γυναικολογο σου για το τί μπορείς να πάρεις. Μου έχει δωσει μια λιστα με τί φαρμακα επιτρέπεται να πάρει η έγκυος και δεν επιρεάζουν το έμβρυο.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια...

εγω χθες επαθα αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1599502#post1599502

κ εχω τρελλαθει γιατι δεν μπορω να καθησω (ουτε να ξαπλωσω λογω της θεσης του μωρου) κι εχω τρελλαθει....

αν καποια εχει παρομοια εμπειρια,δωστε μου τα φωτΑ σας....

φιλια...

περαστικά σου κοπέλα μου. Δεν γνωρίζω κάτι επι του θέματος, αλλά άκου και κανένα γιατρό, μην απορρίπτεις έτσι την αντιβίωση.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Περαστικα Λια...να παρεις αντιβιωση απλα να δεις ποιες ειναι συμβατες...ισως υπαρχει και τοπικη αντιβιωτικη κρεμε η κατι τετοιο? Γοα ρωτα πρωτα για τοπικα. Το πυον θελει προσοχη

eNeap2.pngTSzHp3.png

μολις το ειδα :)

Σ ευχαριστω πολυ πολυ Ολυμπια μου!!!!!!...απορια....(λες κ ειμαι πρωταρα αλλα...)

Χωρις το πορτ μπεμπε δεν γινεται;;;;;δλδ να παρω μονο το καροτσι στην βασικη εκδοση......θα μπορω να βαζω το νεογεννητο εεεε;;;;(πωπω λες κ περασαν 100 χρονια κ δεν θυμαμαι τπτ....)Στο τρικυκλο εχει ακομα του 2009...μαλλον απο εκει σκεφτομαι να παρω....200 ευρωπουλα μειον...

Δυστυχώς δεν μπορείς να βάλεις το νεογέννητο κατευθείαν στο κάθισμα

του Stokke.

Στις οδηγίες λέει από 6 μηνών ότι μπαίνουν στο κάθισμα.

Μπορείς όμως να πάρεις τους ανταπτορες και το maxi cosi και να το βάλεις εκεί στην αρχή.

Καλησπέρα κοιλίτσες, είπα;;;

Εγώ μέχρι τώρα πήγαινα στη Γυναικολόγο κάθε 4 εβδομάδες, από δω και πέρα μου είπε θα πηγαίνω κάθε τρεις εβδομάδες και μετά την 32η εβδομάδα κάθε δυο εβδομάδες.

Τον καρδιοτοκογραφο εδώ τον ξεκινάνε πολύ νωρίτερα, έμενα με έχουν βάλει ήδη τρεις φόρες.

Λια μου περαστικά βρε κοπέλα μου, εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που ταλαιπωρείσαι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ευχαριστω happiness, να σου πω δεν θυμάμαι ακριβώς καμιά 10-15 μέρες :roll: σήμερα καλύτερα είσαι, έτσι?

theolvas περαστικά κοριτσάκι μου! άλλο πάλι και αυτό, τι να πω....δεν έχω εμπειρία, ελπίζω να περάσει σύντομα.

Στον γιατρό πάω προς το παρόν 1 φορά τον μήνα. Από τον άλλο μήνα θα πηγαίνω πιο συχνά και στο τέλος κάθε εβδομάδα.

Το κοριτσάκι μου ανέβασε πάλι σήμερα το μεσημέρι πυρετό :( τι να πω , τι έπαθε πάλι τώρα πάνω που συνήλθε? Και την Πέμπτη είχα κλείσει να κάνουμε εμβόλιο :? Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Stellunak με 86εκ. και μου παραπονιέσαι στο ημερολόγιο ότι έχει μεγαλώσει η κοιλιά σου και λερώνεσαι συνέχεια;;; Τι να πω και εγώ που έχει πάει 106εκ και είμαι μόνο 4 μέρες μπροστά από εσένα.

Εσύ δίκιο έχεις, αλλά εγώ εξακολουθώ να λερώνομαι:) Μάλλον για να κάνω εξάσκηση στα πλυντήρια!

Λιάκι, περαστικά και πάλι, σου άφησα μήνυμα στο άλλο θέμα...

Εγώ στη γιατρό πάω κάθε 40 μέρες περίπου, δε μου χει πει ακόμα για πιο συχνά. Τώρα θα πάω γύρω στις 10 Ιουλίου, μετά εκείνη θα φύγει διακοπές, οπότε λογικά θα την ξαναδώ αρχές Αυγούστου.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

hello girls!!!!!!!!:)

πηγα κ ειδα τον γιο....εφτασε 1534γρ !!!!!!ολα καλα...μου ειπε ομως να συνεχισω τα γιουτοπαρ-υπαρχουν που κ που σπασμοι-και για προληπτικους λογους....

εγω καθε 15 μερες παω απο την αρχη...κ θα κανω κορδελα ισως την επομενη φορα...

Ολυμπια μου το Maxi cosi ειναι καθ.αυτοκινητου;;;και οι ανταπτορες για να το πιανουν στο αμαξι;;; ...γιατι εχω ηδη 2 καθισματακια...δε λεει να παρω κ 3ο....

Φιλουδιαααααααα:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

κοριτσια,σας ευχαριστω για τις ευχες,ειμαι αρκετα καλυτερα,αν κ καθομαι ακομα απο τη μια πλευρα...

με την αντιβιωση δεν ξερω ακομα,εχω ενδοιασμους,αλλα ολοι λενε οτι πρεπει,κι ετσι μαλλον θα κανω την πικρα μου χαρα.....

οσο για ευχελαιο,οσα κ να κανω,δεν μπορω να ξορκισω την κακια γλωσσοφαγια της πεθεριξ η οποια εχει σκασει απο τη ζηλεια που μας πανε ολα καλα κ τα καταφερνουμε παντα παρα τις δυσκολιες (λες κ ο βασιλης δεν ειναι παιδι της)...

τεσπα...εχει ο καιρος γυρισματα που λενε,καποια στιγμη θα γυρισει κ για μενα (ελπιζω με τη μορφη τζοκερ η λοττο μετα απο 5-6 τζακ-ποτ.......

με ολα αυτα ο μπιμπης γυρισε πλευρο - επιτελους- κ μαλλον θα κοιμηθω καλα σημερα....

φιλια κ καλο βραδυ (δεν μπορω να καθησω αλλο.....)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Ολυμπια μου το Maxi cosi ειναι καθ.αυτοκινητου;;;και οι ανταπτορες για να το πιανουν στο αμαξι;;; ...γιατι εχω ηδη 2 καθισματακια...δε λεει να παρω κ 3ο....

Το maxi cosi cabrio fix η το maxi cosi Pebble είναι καρεκλάκια αυτοκινήτου που ταιριάζουν πάνω στο Stokke και οι ανταπτορες είναι για να κουμπώσουν πανω στο καρότσι.

Άμα έχεις όμως ήδη καρεκλάκι, τι να πω, μην το πάρεις.

Πρέπει τότε να πάρεις το πορτ μπεμπε του Stokke γιατί αλλιώς που θα το βάλεις το βρέφος

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...