Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοιλιτσεσ ομορφεσ!!!!!!!!!! τι μου κανετε α το βραδυ που θα παω σπιτι θα βρω μεζουρα να δω και εγω τι θα αντικρισω!!!!!!!!!!!!!!! χεχεχε τι αλλα νεα? σαν να επιασε παλι ζεστη ε? ουφφφφφφφφφ

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειμαι καλυτερα σημερα,χθες εκανα ντουζακι και ξαπλωσα και μετα απο λιγο ηρεμησα...

καρδουλα μου μην αγχονεσαι νομιζω οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα μεγαλωνει ο μπεμπουλης!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι και πως εχει καθησει μωρε αντε ολα καλα!

ttc72e7.aspx

εγω ειμαι καλυτερα σημερα,χθες εκανα ντουζακι και ξαπλωσα και μετα απο λιγο ηρεμησα...

Καλημέρα χαπάκι, καλημέρα indie .

Πολύ χαίρομαι χαπάκι που είσαι καλύτερα, αλλά πάντως ενημέρωσε το γιατρό σου και εσύ και η indie για το τι ακριβώς νιώθατε για σιγουριά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καρδουλα μου μην αγχονεσαι νομιζω οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα μεγαλωνει ο μπεμπουλης!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι και πως εχει καθησει μωρε αντε ολα καλα!

να σου πω με αγχωσε λιγο οτι ψιλοπονουσα...και φοβηθηκα μην ηταν συσπασουλες....αντε να ερθει η αλλη βδομαδα να παω να τον δω γιατι κοντευω να σκασω....

76IGp3.png

να σου πω με αγχωσε λιγο οτι ψιλοπονουσα...και φοβηθηκα μην ηταν συσπασουλες....αντε να ερθει η αλλη βδομαδα να παω να τον δω γιατι κοντευω να σκασω....

ελα ολα καλα θα ειναι αληθεια οι συσπασεισ πως ειναι οεο??????????? ακομα μια ασχετη ερωτηση που περιμενει απαντηση!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα χαπάκι, καλημέρα indie .

Πολύ χαίρομαι χαπάκι που είσαι καλύτερα, αλλά πάντως ενημέρωσε το γιατρό σου και εσύ και η indie για το τι ακριβώς νιώθατε για σιγουριά.

ναιο οταν θα παω θα τον ενημερωσω και αν με ξαναπιασει σιγουρα θα τον παρω τηλεφωνο...

μου απαντησε και η συμβουλος θηλασμου...

μου εστειλε και καποιες ενημερωσεις...μου ειπε πως πρεπει να πιανω το στηθος μου οταν θηλαζω ...ενταξει με βοηθησε πολυ με αυτα που μου εγραψε και μου ελυσε και καποιες αποριες...νομιζω θα καταφερω να θηλασω

76IGp3.png

ελα ολα καλα θα ειναι αληθεια οι συσπασεισ πως ειναι οεο??????????? ακομα μια ασχετη ερωτηση που περιμενει απαντηση!!!!!!!!!!

κοιτα εγω απο την αρχη ειχα κατα διαστηματα συσπασεις...τις ενοιωθα σαν πονακια περιοδου ή τσιμπηματα εκει που ειναι οι σαλπιγγες....

χθες δεν ξερω αν ηταν συσπασεις αλλα ενοιωθα πολυ χαμηλα ψιλοπονακια και ενα σφιξιμο και μια πιεση....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

happiness εμείς πάμε καθε 2-3 εβδομαδες στον γιατρο. Πάντως αν σε ξαναπιάσουν τα πονακια πάρε ενα τ/φ τον δοκτορ. Αυτα τα πονακια που περιγραφεις τα εχω κ εγω που και που.

Απο την 30η εβδομαδα μπαίνουμε και στον καρδιοτοκογραφο ε?

Αθηνα χρόνια πολλά κ σε σένα κουκλα μου. Με το καλό το μωράκι σου... (sorry σε ξέχασα χθες)

Κοριτσάρες με βάλατε κ εμένα στο τρυπάκι... κ μετρήθηκα μόλις (στην δουλειά φανταστείτε) κ έχουμε φτάσει τα 100εκ. Αύριο θα δουμε κ τον όμορφο. Λογικά θα μου κάνει κ Doppler. Άντε να βάλω στο σπίτι internet να σας διαβάσω με την ησυχία μου γιατί ... έτσι δουλειά δεν γίνεται...

Φιλάκια σε όλες τις κοιλούμπες...

Ελπίζω να είστε όλες καλά κ να πέρασαν τα πονάκια σας...

Υ.Γ. Εγώ νιώθω που κ που κάτι σαν να ψαχουλεύει ο μπέμπης τις ωοθήκες μου... Δηλαδή αυτά είναι συσπάσεις??? Κ εγώ νόμιζα ότι είναι πολύ χαμηλά ο μικρός κ με πιέζει...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα όμορφες!

Πως πάνε τα πονάκια κι η διαθεσή σας;

Εχω χασει επεισοδια γιατι βαλαμε τεντες, σε λιγο κατι ρολερ στα παραθυρα και ψαχνω και για επιπλα για το μπαλκονι να το σουλουπωσουμε πια να καθομαστε σαν ανθρωποι.

Η καμπυλη μου μια χαρα βγηκε...αλλα έχω κάτι μελανιές νααααα από τις αιμοληψίες. :(

Μη λέτε για διαστάσεις και κοιλιές...ξύνετε πληγές! Πάντως χαίρομαι που πια ειναι ξεκάθαρο ότι είμαι έγκυος!

Εγω τη μπουμπού μου θα τη δω την επομενη Τριτη, και doppler θα κάνω προς το τέλος του μήνα, στις 32 εβδομάδες.

Απο χθες πολύ κλωτσιά και τούμπα ρε παιδί μου, σαν κοκορέτσι γυρνάει εκει μέσα...ώρες ώρες φοβάμαι ότι κάτι έχει και κάνει έτσι...

Φιλάκια!!!!!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλησπερούδια σας! Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη! Τι καλό τρώτε σήμερα? Εμείς βραστό κότσι που έφτιαξε ο μπαμπάς μου και έπεσε ταπεράκι :mrgreen:

Το πρωί σηκώθηκα με ένα πιάσιμο στα πόδια λες και έτρεχα στον ύπνο μου:roll: μάλον κουράστηκα αρκετά εχθές με τα ψώνια :?

Πριν λίγο μου ήρθε με κουριερ το βαλιτσάκι από την babylino! Έχει ένα πακέτο πάμπερς 28τμχ. για 2-5 kg, ένα πακέτο μωρομάντηλα για νεογέννητα, ένα πακέτο βαμβάκι, ένα πακέτο every day Χ2 double dry maxi night 31cm, δειγματάκια σερβιετάκια και κουπόνια! :P

Τα πρώτα μας εφόδια αποκλειστηκά για την νέα μπουμπου!!!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...