Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια !!!!!:)

σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω γιατι εχουμε ενα βομβαρδισμενο σπιτι απο την ανακαινιση κ τα βαψιματα.....

Κωνκωνακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!:)

Αθηνουλα Χρονια ΠΟλλα κ σε σενα !!!!!!!Να τα εκατοστησεις!!!!!:)

Στα γρηγορα να πω οτι:

Κοιλια 102 εκατ.:)

Συσπασεις-πετρωματα μαλλον συνεχιζουν-αυριο παω να το δω:)

Doppler μου κανει καθε φορα(αφου λεει εχει το μηχανημα γιατι να περιμενουμε την 30η εβδ.)

Η κορη μου κοιμαται ολο το βραδυ απο 40 ημερων...

ααα..κ επειδη ειμαι ασχετη με online αγορες δεν φτιαχνετε κ μια λιστα με εγκυρες κ φερρεγγυες διευθυνσεις μπας κ ξεστραβωθω λιγακι.....χιχιχιχιχχι!!!!!!!!:):):)

Φιλια σε ολες!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

μολις το ειδα :)

Σ ευχαριστω πολυ πολυ Ολυμπια μου!!!!!!...απορια....(λες κ ειμαι πρωταρα αλλα...)

Χωρις το πορτ μπεμπε δεν γινεται;;;;;δλδ να παρω μονο το καροτσι στην βασικη εκδοση......θα μπορω να βαζω το νεογεννητο εεεε;;;;(πωπω λες κ περασαν 100 χρονια κ δεν θυμαμαι τπτ....)Στο τρικυκλο εχει ακομα του 2009...μαλλον απο εκει σκεφτομαι να παρω....200 ευρωπουλα μειον....Ευχαριστω κ παλι:)

κ καληνυχτα!!!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημερα!

Είχατε κέφια πάλι βραδιάτικα ε?:D

Σας ευχαριστω και πάλι για τις ευχές σας! Να είστε όλες καλα και να έχουμε καλη λευτερια!

Ο πονοκεφαλος μου συνεχίζεται, αλλα είμαι λιγο καλυτερα.

Αχ δεν μπορω να βρω τη μεζουρα να μετρησω την κοιλιά μου. Χθες με συνάντησε μια γνωστη μου (η οποία έχει 6 παιδιά) και μου λέει "εισαι στον 4ο μήνα?":shock: οχι της λέω στον 7ο. Και έμεινε η κοπέλα. :confused: Τί να πω.... έχω την εντύπωση οτι έχω μεγάλη κοιλιά αλλα μάλλον όχι. Και τα 12 κιλά που έχω πάρει πού πήγαν??? οεο?

Πάω να κλεισω ραντεβου για το doppler.

Διαφημίσεις

Ε βέβαια....αν το ξενυχτατε τα πρωινα θα κοιμάστε ακόμα!

Μόνο εγω είναι πρωινός τύπος?

Αχ sorry κάποιες πρεπει να ειστε στη δουλεια ακομα...

Χθες το βραδυ κόλλησα με τη τουρκικη σειρα στον ΑΝΤ1. Πολύ δράμα...

Ραντεβου για doppler έκλεισα για την αλλη Τεταρτη, αντε να περάσουν οι μέρες τωρα...

καλημερούδια κοπελιές!!!!!!!!

Bibicos μας τρώς όλες αλλά δικαιολογημένα είσαι ένα μήνα μπροστά σε σχέση με μένα.

Stellunak με 86εκ. και μου παραπονιέσαι στο ημερολόγιο ότι έχει μεγαλώσει η κοιλιά σου και λερώνεσαι συνέχεια;;; Τι να πω και εγώ που έχει πάει 106εκ και είμαι μόνο 4 μέρες μπροστά από εσένα.

Πάντως έχει φάση το πώς έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου. Έχει πεταχτεί όλη προς τα μπροστά στα πλαϊνά δεν έχει πάει τίποτα. Η κοιλιά, κοιλία αλλά η μέση κλεψύδρα. Η δε περιφέρεια έχει μικρύνει, γιατί μη ξεχνιόμαστε έχω πάρει 300γρ που ζυγίστηκα σήμερα, αφού πήγα και πήρα μικρότερο νούμερο εσωρούχων χθες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...