Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά κωνκων για το μικρούλη σου... Να τον χαίρεσαι... Να είναι γερός κ τυχερός...

Οι υπόλοιπες κοιλούμπες τι κάνετε? Κοριτσάρες μου λείπετε πολύ... Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω κ να απαντάω καθημερινά... Ελπίζω να βάλω σύντομα στο σπίτι internet... Σας σκέφτομαι όμως κάθε μέρα κ ελπίζω να είστε όλες καλά κ εσείς κ τα μωράκια σας...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα

κωνκων,να χαιρεσαι τον κωνσταντινο κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις..με το καλο κ το μωρακι...

galat,επισης πολυχρονη κι οτι επιθυμεις...

μαζευτηκαμε τα διδυμακια.εγω τα εχω την πεμπτη...

χαιρομαι που ειστε ολες καλα,εμεις εδω καλουτσικα εκτος απο την διαθεση μου που δεν εχει πιασει απλα πατο,αλλα κανει κ γεωτρηση...(ελπιζω τουλαχιστο να βρει κανα διαμαντι στο τελος,γιατι με βλεπω να μενω εκει κατω...

indie,σ'ευχαριστωωωωωωω

Λιακιιιιιιιιι μουτς μουτς μουτς και παλι μουτς να επανελθουν οι ορμονες!

δεν ξερω μαιρουλα εμενα ριχνει μερικες το πρωι ή το μεσημερι αναλογα με την ορεξη του και μετα θα ριξει και λιγες το βραδυ και μετα τελος...με ανησυχει λιγο αυτο ...(βεβαια ειναι και καποιες μερες που ξεκιναει απο το πρωι και δεν σταματαει,αλλα αυτο ειναι σπανιο)φαντασου οτι απο το πρωι μου εχει δωσει μονο μια...μηπως κατι δεν παει καλα???

Κι εμενα ετσι ειναι ηαπακι μην ανησυχεις, ολη μερα τον ακουω μεσημερι, βραδυ και στο ενδιαμεσο αν φαω, κατι καθισω κλπ...

καλημέρα κι από μένα, κοιλίτσες!

Χρόνια πολλά σε παιδάκια και μαμάδες! Δε σας διάβασα καθόλου το σκ, είχα πολύ χάλια διάθεση (μαζί σου, Λιάκι!), η μικρή ήταν πολύ νευρική και συνέχεια είχα στο μυαλό μου ότι κάτι θα συμβεί (ή συμβαίνει τώρα)... Σήμερα δουλειά, οπότε δεν έχω περιθώριο για μιζέριες! Καλημέρα σε όλες και με καλό κέφι (να μου στείλετε λίγο:))!

Ela up up up up!

Kι εμενα τελευταια ξυπναει η μικρη δεν το εχει κοψει....κοντευει 2,5 και πουθενα φως για σερι... και μαλιστα τωρα ειναι πααρα πολυ ανησυχη, δεν μπορει να κοιμηθει, αν κανεις να κουνησεις οταν την παρει ο υπνος το καταλαβαινει και λεει που πας εχει μια αναστατωση φοβερη και ολο ζηταει/ερχεται στο κρεβατι μας...

Προσπαθω να μην την αφηνω αλλα τελικα φαινεται πολυ φοβισμενο το παιδι και μονο αν κοιμηθει μαζι μου γαληνευει... :roll::roll:

τεσπα τουλαχιστον εχουμε κοψει τις πανες και μετα απο 3 εβδομαδες μπορω να πω οτι παμε αρκετα καλα...

Ασχετο αλλα ειπαμε εδω οι καλες προσφορες. Την Πεμπτη(Στα γενεθλια σου Λιακι) στο λιντλ εχει προσφορα θερμομετρο μετωπου -αυτιου μονο 12 ευρω.,,,

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20100610.p.thermometrometopouautiou

θα το παρω σιγουρα, διοτι βολευει σαν δευτερο αν θες να μετρησεις μπορεις να το κανεις χωρις να ξυπνησει το παιδι... αν παλι βγει μουφα, το επιστρεφω εχει 3 χρονια εγγυηση!

Ειχα παρει απο Λητω ενα με 50 ευρω και εσπασε...

Και εχει και ωραια φωτακια νυκτος ειναι καταπληκτικα ειχε μια φιλη μου παλι απο Λιντλ ενα παρομοιο...

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20100610.p.fortakinixtos

Σας αφηνω παω για το τελευταιο μου ιδιαιτερο, ζητω η ελευθερια μετα!(και καλα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα το πρωί ξεκίνησα να πάω για ψώνια, μπήκα στο αμάξι αλλά κάτι ξέχασα και πήγα να ξανα ανέβω σπίτι αλλά κλείστηκα στο ανσασερ :twisted::twisted::twisted: χτυπούσα το κουδούνι αλλά τίποτα....κανείς δεν άκουγε! Άρχισα να βαράω μέσα και κάποια στιγμή ευτυχώς με άκουσε ο άντρας μου και με έβγαλε! Είχε πολύ ζέστη εκεί μέσα και έγινα μούσκεμα και απέκτησα και έναν ωραιότατο πονοκέφαλο!!! Και είχα σηκωθεί τόσο καλά σήμερα!

M4B1p3.pngQIghp3.png

μπου μπου τι επαθες κοριτσακι μου???

τι ητανε αυτο...ελπιζω να μην σου ξανατυχει...ααα και κατι ακομα οταν σε πιασουν οι πονοι μην μπεις στο ανσασερ...σε παρακαλω!!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

άστα να πάνε....όλη την ώρα χαλάει αλλά τι να κάνεις και χωρίς αυτό :? ειδικά όταν είμαι με την μικρή και έχω και ψώνια είναι ζόρι.

Τώρα ήρθε και το έφτιαξε ο συντηρητής, ελπίζω να μην ξαναχαλάσει!

Λες να γεννάω και να μείνω εκεί :confused: απαπααααα

M4B1p3.pngQIghp3.png

άστα να πάνε....όλη την ώρα χαλάει αλλά τι να κάνεις και χωρίς αυτό :? ειδικά όταν είμαι με την μικρή και έχω και ψώνια είναι ζόρι.

Τώρα ήρθε και το έφτιαξε ο συντηρητής, ελπίζω να μην ξαναχαλάσει!

Λες να γεννάω και να μείνω εκεί :confused: απαπααααα

εγω παντως δεν θα το διακινδυνευα...το ξερω ειναι εξυπηρετηση...ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη να μην ανεβαινεις τις σκαλες με ψωνια ή με τη μικρουλα αλλα τις τλευταιες μερες θα το αποφευγα....καλα εγω ειμαι και τρελλη μην δινεις σημασια,αγχωνομαι με το παραμικρο...

76IGp3.png

καλησπερα κοιλιτσες!!!! τι κανετε???

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!!!

να σας ποσταρω τη κουνια που κλεισαμε?

http://www.mothercare.com/Mothercare-Addington-cot-bed-White/dp/B0031OSRDE/sr=1-5/qid=1275929088/ref=sr_1_5/276-3333681-4638439?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλιτσες!!!! τι κανετε???

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!!!

να σας ποσταρω τη κουνια που κλεισαμε?

http://www.mothercare.com/Mothercare-Addington-cot-bed-White/dp/B0031OSRDE/sr=1-5/qid=1275929088/ref=sr_1_5/276-3333681-4638439?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core

τέλεια η κούνια!!!!!!!!! Με το καλό, με το καλό!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...