Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμενα το κανει αυτο με το μπλε και το κοκκινο χρωμα..καθε φορα...δεν ηξερα οτι αυτο ειναι το doppler

Οι σύγχρονοι υπέρηχοι στα ιατρεία των γυναικολόγων έχουν δυνατότητα ελέγχου της ροής του αίματος στην καρδιά και στον ομφάλιο λώρο και για καλύτερη απεικόνιση η εικόνα αυτή ειναι εγχρωμη (κόκκινο νομίζω ειναι οι φλέβες και μπλε οι αρτηρίες). Ομως το doppler γίνεται από εξειδικευμένο μηχάνημα υπερήχων, οπως αυτό που γίνεται το β' επιπέδου ή η αυχενική διαφάνεια.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζουνελ,αναλογα με τα κεφια του...εδω κ 2-3 μηνες ξυπναει καναδυο φορες τη βδομαδα (εγω το ματιαξα που ελεγα τι καλοβολο μωρο που ηταν,επειδη δεν ειχε ξυπνησει ουτε στο μαιευτηριο),απο την περασμενη πεμπτη δε,καθε μερα...κ δεν ειναι σαν τη βενετια που μολις πιει το γαλα ξανακοιμαται,θελει να παιξει κιολας...η βενετια το εχει κανει συνηθειο παντως (κ μαλλον φταιω εγω γι αυτο) κ μαλιστα εχει κ σταθερη ωρα,σαν να εχει καταπιει ξυπνητηρι.....ο δημητρης κοιμαται απο 18 ημερων που σταματησε να θηλαζει σερι (κ μονος του,τον εβαζα στο κρεβατι 9 η ωρα κ κοιμοταν χωρις δευτερη κουβεντα μεχρι τωρα)..πολυ καλοβολο παιδι (μη τον ματιαξω κι αυτον κ μου αρχισει τα κολπα).η βενετια.....αστα να πανε....γεννημενη γκρινιαρα,ακομα δεν κοιμαται αν δεν ξαπλωσω διπλα της (μαλλον πηρε οοολα τα ασχημα του χαρακτηρα της πεθερας-ευτυχως οχι κ την εμφανιση) ελπιζω ο τεταρτος να ειναι καπως βολικος,γιατι με βλεπω να βαζω οδοντογλυφιδες στα ματια,σαν το ντοναλντ...(εβλεπα χθες ενα επεισοδιο.......)

Ο δικός μου δεν είχε ξυπνήσει ποτε βραδυ, μέχρι που έγινε 6 μηνών. Από 6 μηνών και μέχρι 9 ξύπναγε κάθε μια ωρα! Θηλαζε και ξανακοιμόταν. 9 μηνών εμφανίστηκαν και τα πρωτα μας δοντάκια, οπότε και ησυχάσαμε κάπως. Τωρα πλέον ξυπνα 2-3 φορές μέσα στη βδομάδα, αλλά μετά από τα ξενύχτια που έχουμε περάσει, μου φαίνεται παιχνιδάκι!

Το βασικό πλεον για μας είναι ότι έμαθε να κοιμάται νωρίς, γυρω στις 10-11, ενώ πιο μικρός δεν κοιμόταν πριν παει 2-3 τα ξημερώματα! Ελπίζω να μην τραβηξω τα ίδια και με τη μπουμπου!

dJzIp2.png Fysmp3.png

εγω με τον αδερφο μου εχω 12 χρονια διαφορα ...και το χειροτερο ηταν οτι περασα γ@@@σετα εφηβια,γιατι η μανα μου μου τον αφηνε να τον προσεχω και μετα οταν εβγαινα μου ελεγε να τον παιρνω μαζι μου γιατι εκλαιγε...πολυ σπαστικο σας λεω...και ακομα και τωρα οποτε τους κανει κατι με παιρνει τηλ και με πρηζει,αυτο ο αδερφο σου και να του μιλησεις κα αλλα τετοια...

76IGp3.png

Οι σύγχρονοι υπέρηχοι στα ιατρεία των γυναικολόγων έχουν δυνατότητα ελέγχου της ροής του αίματος στην καρδιά και στον ομφάλιο λώρο και για καλύτερη απεικόνιση η εικόνα αυτή ειναι εγχρωμη (κόκκινο νομίζω ειναι οι φλέβες και μπλε οι αρτηρίες). Ομως το doppler γίνεται από εξειδικευμένο μηχάνημα υπερήχων, οπως αυτό που γίνεται το β' επιπέδου ή η αυχενική διαφάνεια.

Σύμφωνα με τη μαμά μου, ακλουθώντας τις συμβουλές της παιδιάτρου ο αδελφός μου πέρα της πρώτης μέρας που με πήγαν στο σπίτι, δεν εξέφρασε ποτέ ζήλια απέναντι μου. Τσακωνόμασταν που και που, αλλά δεν ήταν και καθημερινότητα. Τη σχέση των παιδιών την ορίζουν οι γονείς, βέβαια κατά πόσο με τέσσερα παιδιά για παράδειγμα μπορείς να εφαρμόσεις και ψυχολογικά τερτίπια είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. όσο για τον υπέρηχο, ο γιατρός μου είναι στο νοσοκομείο και εκεί πάω και με εξετάζει Έχουν έναν υπέρηχο καλό και με αυτό κάνουν όλες τις εξετάσεις.

.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κοριτσια Καλησπέρα και απο εμένα!!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα...

κωνκων να χερεσαι το παιδακι σου.Παντα γερο και ευτυχισμενο να ειναι το μαναρι σου...τωρα σχετικα με τον πονοκεφαλο εγω πριν 3 βδομαδες περιπου και με διαρκεια μια ολοκληρη εβδομαδα ειχα τρομερο πονοκεφαλο...δεν μπορουσα να φαω τιποτα....μονο φιδε ή ρυζι....και δεν μπορουσα ουτε απο το κρεβατι να σηκωθω...επερνα ντεπον αλλα δεν μου εκανε τιποτα...ετσι σταματησα να περνω ντεπον και το μονο που με χαλαρωνε λιγακι ωστε να μπορεσω να κοιμηθω ηταν μια πετσετα βρεγμενη με νερο ή παγο...υπεφερα για μια εβδομαδα...αφου εκλαιγα θυμαμαι απο την ταλαιπωρια....ειμαι σιγουρη οτι ηταν κατι ορμονικο στην δικη μου περιπτωση και απλα περασε μονο του...εγω γενικως οταν εχω πονοκεφαλους ειναι καθαρα ορμονικο...οταν πχ περιμενα περιοδο ή οταν ειχα ωορρηξια ας πουμε....Υπομονη κουκλιτσα και ευχομαι να σου περασει το συντομοτερο δυνατον....

galat να εισαι πολυχρονη γερη και ευτυχισμενη και με το καλο να δεχτεις το 2ο μωρακι σου...

μπουμπου ευχαριστω πολυ για το tip με την μουσταρδα!!!Θα το δοκιμασω την επομενη φορα

χαπινεςς και εμενα ο μουργος οποτε γουσταρει εμφανιζεται οποτε δεν γουσταρει μουγκα στην στρουγκα...να το πρωι που ξυπνησα και ημουν μονη μου στο κρεβατι ηθελα να τον ακουσω αλλα αυτος στην κοσμαρα του...αρχισα να του μιλαω αλλα τιποτα...αρχισα να του τραγουδαω τιποτα....μετα αρχισα να κουναω την κοιλια μου...παλι τιποτα...μετα πηρα ενα ραδιοφωνακι και το εβαλα πανω στην κοιλια μου μπας και ξυπνησει αλλα παλι τιποτα....μετα τα πηρα κρανιο και σηκωθηκα και αρχισα να χορευω και να κουναω την κοιλια μου και παλι τιποτα....ε μετα βαρεθηκα και πηγα να πλεινω πατζουρια!!!!Εκει με το νερο λυσσαξε....μαλλον θελει την μανα του δουλαρα να πλενει πατζουρια και οχι χαλαρη στο κρεβατι να του τραγουδαει....αβυσσος η ψυχη του παιδιου μου :mrgreen:

ντιμρους καλα ε θα καλοπερασεις τωρα που θα ερθεις Αθηνα...Στα ωπα ωπα θα σε εχουν....εμενα παλι δεν με προσεχει κανεις...Να αρχισω να ανησυχω???

ζουζουνελ στο θεμα κοιλια σας τρωω ολες!!!!!Μηπως να κανουμε διαγωνισμο και να βαλουμε και κανενα βραβειο????Λεω εγω τωρα...

theolvas μια λεξη θα πω για εσενα...ΗΡΩΑΣ!!!!απλα να ξερεις οτι η μεγαλυτερη προικα που δινεις στα παιδια σου ειναι τα αδερφια τους...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...Εγω με τον αδερφο μου εχω 5 χρονια διαφορα και το τι ξυλο επεφτε δεν λεγεται....Εστω και για ενα λεπτο να μας αφηνανε μονα μας βρισκομασταν μετα με μαυρισμενα ματια....Βεβαια καταλαβαινεται ποιος ετρωγε τις πιο πολλες αλλα οσες φαω και οσες ριξω...Μετα ηρεμησαμε (λεγοντας μετα εννοω μετα τα 18+) και τωρα ειμαστε παρα πολυ αγαπημενοι...

Σχετικα με τα ρουχα εγω με κοντομανικα φορμακια θα τον εχω και αμα δω οτι κρυωνει θα του βαζω και καλτσακια και ενα σεντονακι ή πικε κουβερτουλα και τελος...εγω εξαλλου εγω ΠΗΤ 1/8 οποτε δεν νομιζω τοτε να κανει ψυχρα....

Διαφημίσεις

εγω με τον αδερφο μου εχω 12 χρονια διαφορα ...και το χειροτερο ηταν οτι περασα γ@@@σετα εφηβια,γιατι η μανα μου μου τον αφηνε να τον προσεχω και μετα οταν εβγαινα μου ελεγε να τον παιρνω μαζι μου γιατι εκλαιγε...πολυ σπαστικο σας λεω...και ακομα και τωρα οποτε τους κανει κατι με παιρνει τηλ και με πρηζει,αυτο ο αδερφο σου και να του μιλησεις κα αλλα τετοια...

Εμείς πάλι περάσαμε μια χαρά εφηβεία, είχαμε κοινές παρέες και βγαίναμε μαζί έξω. Οπότε οι γονείς ήταν ήσυχοι και αφήναν και εμάς στην ησυχία μας. Και εμένα αν γίνει κάτι με παίρνουν αμέσως τηλέφωνο και μου λένε μιλά με τον αδελφό σου. Βέβαια από μικρότερη έχω γίνει μεγαλύτερη, αλλά δε πειράζει. Αφού να φανταστείτε τώρα που χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του με έπαιρνε τηλέφωνο και στο τέλος έκλεινε το κινητό από μπαταριά από τις πολλές ώρες που μιλάγαμε.

εγω με τον αδελφο μου εχω 2 χρονια κ 2 μηνες,αλλα δεν εχουμε καμμια επαφη...κανενα κοινο,τιποτα..σαν να μη μεγαλωσαμε στο ιδιο σπιτι...εχει να κανει κ με το χαρακτηρα,διδυμος εγω,παρθενος αυτος (το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν εμαθα την πητ,ηταν "οχι ρε γμτ...κι αλλος παρθενος...").αγαπιομαστε φυσικα πολυ,αλλα αν βγουμε για καφε,το μονο που θα εχουμε να πουμε ειναι τα τυπικα....

τα παιδια μου δεν εχουν ζηλιες κλπ (κανενα απο τα τρια προς το παρον).εχουν ομως τρελλη εμονη με τα παιχνιδια τους,πχ,αν ο δημητρης παρει ενα αυτοκινητακι,το ιδιο θα θελει κ η βενετια,ακομα κι αν υπαρχουν 50 στο σπιτι (κ θα πεσει ξυλο για να το παρει...)

για το νυχτερινο ξυπνημα...το εχω συνιθισει τοσο πολυ που δε θα με πειραξει,ακομα κι αν τον εχω συνεχεια ξυπνιο,αρκει να θηλασω.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Εμείς πάλι περάσαμε μια χαρά εφηβεία, είχαμε κοινές παρέες και βγαίναμε μαζί έξω. Οπότε οι γονείς ήταν ήσυχοι και αφήναν και εμάς στην ησυχία μας. Και εμένα αν γίνει κάτι με παίρνουν αμέσως τηλέφωνο και μου λένε μιλά με τον αδελφό σου. Βέβαια από μικρότερη έχω γίνει μεγαλύτερη, αλλά δε πειράζει. Αφού να φανταστείτε τώρα που χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του με έπαιρνε τηλέφωνο και στο τέλος έκλεινε το κινητό από μπαταριά από τις πολλές ώρες που μιλάγαμε.

εμενα ομως το θεμα ηταν οτι εγω για παραδειγμα 18 και εκεινος 6...και ηθελα να παω για καφε με τις φιλες μου και μου ελεγε η μανα μου,παρε και τον αδερφο σου...λιγο κουλο δεν ηταν αυτο???

76IGp3.png

εγω την αυχενικη διαφανεια την εκανα στο δικο μου γιατρο...μονο για β επιπεδου πηγα σε αλλο γιατρο...τωρα για το ντοπλερ δεν μου εχει αναφερει κατι

76IGp3.png

εμενα ομως το θεμα ηταν οτι εγω για παραδειγμα 18 και εκεινος 6...και ηθελα να παω για καφε με τις φιλες μου και μου ελεγε η μανα μου,παρε και τον αδερφο σου...λιγο κουλο δεν ηταν αυτο???

βασικα αυτο ηταν ξενερωμα...σαν να κανεις μπειμπι σιτινγκ ενα πραμα...περασμενα ξεχασμενα μωρε....:wink:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας! Να είστε κ εσείς καλά να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Ο εορτάζον επεσε ξερος για υπνο, ειχα παει στο σχολειο τουρτα και κανανε παρτι. Απο τις φωτογραφιες που βγαλανε πρεπει να περασανε πολύ ωραια τα παιδάκια!

Δεν έχω κουραγιο να σχολιάσω...Το κεφαλι μου με έχει τσακισει. Πάω για ξαπλες!

Πίκρα πραγματικά. Άντε να πεις κανένα μυστικό με καμιά φίλη σου ή να παίξει κάτι με κανένα αγόρι. Αν σε εκβίαζε κι όλας , κάνε μου αυτό γιατί θα πω ποιος ήταν μαζί σου για καφέ , άστα να πάνε.

Πίκρα πραγματικά. Άντε να πεις κανένα μυστικό με καμιά φίλη σου ή να παίξει κάτι με κανένα αγόρι. Αν σε εκβίαζε κι όλας , κάνε μου αυτό γιατί θα πω ποιος ήταν μαζί σου για καφέ , άστα να πάνε.

δεν γινοτανε αυτο γιατι τελικα δεν πηγαινα πουθενα,αφου εριχνα και ενα τσακωμο με τους δικους μου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...