Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το Doppler αγγείων είναι υπερηχογράφημα που μετράει τη ροή αίματος στον ομφάλιο λώρο και στις δύο μητριαίες αρτηρίες, για να διαπιστωθεί εάν ο πλακούντας τροφοδοτείται επαρκώς. Το σημαντικό είναι ότι με το doppler μπορούμε να πιστοποιήσουμε ότι για τις επόμενες ημέρες το έμβρυο θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχει κίνδυνο.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κι από μένα, κοιλίτσες!

Χρόνια πολλά σε παιδάκια και μαμάδες! Δε σας διάβασα καθόλου το σκ, είχα πολύ χάλια διάθεση (μαζί σου, Λιάκι!), η μικρή ήταν πολύ νευρική και συνέχεια είχα στο μυαλό μου ότι κάτι θα συμβεί (ή συμβαίνει τώρα)... Σήμερα δουλειά, οπότε δεν έχω περιθώριο για μιζέριες! Καλημέρα σε όλες και με καλό κέφι (να μου στείλετε λίγο:))!

...το μονο που συμβαινει τωρα ειναι οτι η μπουμπου μεγαλωνει κι οτι η μεγαλη μερα πλησιαζει... (για δες ποια μιλαει κ δινει κ κουραγιο σε αλλες....).να τις βγαλεις τις κακιες σκεψεις απο το μυαλο σου...

ντιμ ρους,το ντοπλερ ειναι υπερηχογραφημα σαν το β επιπ,αλλα επιπλεον μετραει τη ροη του αιματος απο κ προς τον πλακουντα,απο κ προς την καρδια κ τον εγκεφαλο του μωρου.ειναι το υ/γ τριτου τριμηνου που λενε..εγω θα επρεπε να το κανω αυτη τη βδομαδα,λογω κ του πιθανου προβληματος του μωρου,αλλα δεν εχω βρει ακομα το χρονο...ουτε την καμπυλη εκανα ακομα.....

χαπινες,τα ξερω αυτα που λες,αλλα εγω την περιμενα πως κ πως για να ξεκουραστω,κι απ[ο τοτε που ηρθε (οχι οτι φταιει κανεις),κουραζομαι πιο πολυ...

ειχα κ συνιθισει μονη μου κ μου εχει χαλασει την ησυχια...εχει κ πολυυυ αγχος μη τυχον πχ πεσει το παιδι κ ειναι ολο "μηηηηηηη θα πεσει"," μηηηηη θα κρυωσει"," μηηηηηηηη θα πνιγει"

...........................

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

ούτε εμένα μου έχουν πει κάτι. Αύριο θα πάω στ γιατρό εδώ ο οποίος απο ότι καταλαβαίνω τα κάνει μόνος του χωρίς να παίρνω χαμπάρι. Την περασμένη φορά είχε βάλει και κάτι έβλεπε με τις αρτηρίες μου είπε και τον πλακούντα. Λέτε να ήταν αυτό;; Θα τον ρωτήσω αύριο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

απο την άλλη βδομάδα πάω διακοπές. Πάω Αθήνα, στη μανούλα μου, θα τα έχω όλα στο πιάτο και θα χορτάσω βόλτα. Περημένω πως και πως να πάω να τσακίσω τα μαγιαζά με μωρουδίστικα, βέβαια έχω κάνει τη λίστα μου και θα προσπαθήσω να μη ξεφυγω πολυ. Καλά οι γονείς μου το έχουν χάσει τελείως, η μάνα μου πήγε και ψώνισε για το μωρό σεντόνια, κουβέρτες τα πάντα, όταν ανεβαίνω αθήνα να τα έχει. Ο δε πατέρας μου απο τώρα πρώτα ρωτάει τι κάνει η εγγόνα του και μετά εγώ, βρήκε και την πιο κοντινη λαϊκη βιολογικών γιατι δεν γίνετε να τρώω ότι να 'ναι.

Διαφημίσεις

ούτε εμένα μου έχουν πει κάτι. Αύριο θα πάω στ γιατρό εδώ ο οποίος απο ότι καταλαβαίνω τα κάνει μόνος του χωρίς να παίρνω χαμπάρι. Την περασμένη φορά είχε βάλει και κάτι έβλεπε με τις αρτηρίες μου είπε και τον πλακούντα. Λέτε να ήταν αυτό;; Θα τον ρωτήσω αύριο.

ναι,αυτο ειναι ντοππλερ...προσεξες στην οθονη μπλε κ κοκκινο χρωμα???αυτη ειναι η ροη απο κ προς...πολλοι γιατροι το κανουν σε καθε επισκεψη (ο δικος μου που κανω τους υπερηχους το κανει σε καθε επισκεψη),αλλα επειδη εαν υπαρχει θεμα ανεπαρκειας του πλακουντα η υπολειπομενης αναπτυξης κλπ.αυτο φαινεται μετα τον 7ο μηνα,επικρατει να γινεται στην αρχη του τριτου τριμηνου.σε καποιες περιπτωσεις ισως να γινεται κ καθε βδομαδα (ετσι εκανα στο γιωργακη μου,κι ετσι θα κανω κ τωρα που φαινεται να υπαρχει θεμα....)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ναι,αυτο ειναι ντοππλερ...προσεξες στην οθονη μπλε κ κοκκινο χρωμα???αυτη ειναι η ροη απο κ προς...πολλοι γιατροι το κανουν σε καθε επισκεψη (ο δικος μου που κανω τους υπερηχους το κανει σε καθε επισκεψη),αλλα επειδη εαν υπαρχει θεμα ανεπαρκειας του πλακουντα η υπολειπομενης αναπτυξης κλπ.αυτο φαινεται μετα τον 7ο μηνα,επικρατει να γινεται στην αρχη του τριτου τριμηνου.σε καποιες περιπτωσεις ισως να γινεται κ καθε βδομαδα (ετσι εκανα στο γιωργακη μου,κι ετσι θα κανω κ τωρα που φαινεται να υπαρχει θεμα....)
αυτό με το κόκκινο και το μπλέ το κάνει κάθε φορά, αλλά την τελευταία μάλλον λόγο του διαβήτη έκανε πολλές μετρήσεις. Αχ αντε να δω το μικρουλάκι μου αύριο.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η δικιά μου κοιλιά εχει γίνει σαν καρπούζι! Στρογγυλη-στρογγυλη, σα να εχω καταπιεί μπάλα, έχει πολύ πλάκα! Θα πάρω τη μεζούρα το βράδυ, να δω πόσο είναι! Δεν κάνετε κι εσείς μια μετρηση κορίτσια να κάνουμε συγκρίσεις? :)

Ο μικρός μου βγάζει δοντάκι και ο βραδινός μας ύπνος ειναι ένα θέμα πονεμένο.

Νυστάζωωωωωωω.................

dJzIp2.png Fysmp3.png

Η δικιά μου κοιλιά εχει γίνει σαν καρπούζι! Στρογγυλη-στρογγυλη, σα να εχω καταπιεί μπάλα, έχει πολύ πλάκα! Θα πάρω τη μεζούρα το βράδυ, να δω πόσο είναι! Δεν κάνετε κι εσείς μια μετρηση κορίτσια να κάνουμε συγκρίσεις? :)

Ο μικρός μου βγάζει δοντάκι και ο βραδινός μας ύπνος ειναι ένα θέμα πονεμένο.

Νυστάζωωωωωωω.................

ζουζουνέλ μου τα παιδάκια σου θα έχουν την ίδια διαφορά ηλικίας που έχω και εγώ με τον αδελφό μου και με την ίδια σειρά. Αχ θα δεις τι δέσιμο θα έχουν επειδή θα είναι σε τόσο κοντινές ηλικίες και διαφορετικό φύλο, οπότε δεν θα υπάρχει ανταγωνιστικότητα μεταξύ τους. εγώ με το αδελφό μου σπάνια τσακωνόμασταν. ασε που στην εφηβεία πάντα προστάτευε ο ένας τον άλλον απο χαζομάρες.

ζουζουνελ,κι εμεις δοντακια...4 μαζεμενα κ καταλαβαινεις τι γινεται...εχω κ τη βενετια που ακομα αρνειται να κοιμηθει σερι το βραδυ......εκει να δεις νυστα...εχω γινει σαν ζομπι.χθες ο δημητρης κοιμηθηκε στο κρεβατι της βενετιας (τους εβαλε η μαμα μου,επειδη εγω ειχα το γιωργακη κ δεν το πηρα χαμπαρι).κατα τις δυο ακουσα τη βενετια να κλαψουριζει για γαλα (οπως παντα),πηγα τη σηκωσα,πηγαμε στο σαλονι κ της εδωσα το μπουκαλι (οχι,δεν το εχουμε κοψει ακομα...).εκει που επινε το γαλα κ παρακαλουσα να τελειωσει γρηγορα γιατι δεν εβλεπα μπροστα μου,ακουσα το κλαψουρισμα της μεσα απο το δωματιο...ειλικρινα μιλαω,δεν πηρα χαμπαρι ουτε οτι ειχα παρει το δημητρη αντι για τη βενετια,παρολο που εχουν ενα κεφαλι διαφορα στο υψος κ 4 κιλα στο βαρος...χαμπαρι...γελουσα για κανα μισαωρο μετα...

παντως,ντιμρους,τα δικα μου τα μεγαλα που εχουν 14,5 μηνες διαφορα,προς το παρον σκοτωνονται στο ξυλο.....πες μου οτι θ αλλαξει αυτο μεγαλωνοντας,γιατι εχω αγχωθει πολυυυυυυυυ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

ζουζουνελ,τωρα το ειδα...ο μικρος σου ειναι κοντα με το γιωργακη μου????????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

DimRous Μακάρι να είναι έτσι, γιατί εγώ εχω με τον αδελφό μου 15 χρόνια διαφορά (είναι μεγαλυτερος) και δε θα ελεγα ότι καλοπέρασα, όλο με πειραζε όταν ήμουν μικρή, τι πιπέρια στη μύτη, τι μου εκρυβε τις κουκλες... το έβρισκε αστείο, αλλά εγώ υπέφερα! Και πιο μετά δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις, απλά ήξερα ότι έχω έναν αδελφό. Ουσιαστικά μεγάλωσα σα μοναχοπαίδι, ο αδελφός μου παντρέυτηκε νωρίς, με τα ανήψια μου μεγάλωσα!

theolvas καλά πολύ γέλιο, ο δημητράκης δεν αρνήθηκε το μπιμπερό ε? εμ σου λεει το παιδί γαλατάκι εκεί που δεν το περίμενα, γιατί όχι ? χιχι

ο μικρούλης κοιμάται το βράδυ?

dJzIp2.png Fysmp3.png

δειτε κι εδω...http://parentscafe.gr/showthread.php?p=419167#post419167.

ζουζουνελ,αναλογα με τα κεφια του...εδω κ 2-3 μηνες ξυπναει καναδυο φορες τη βδομαδα (εγω το ματιαξα που ελεγα τι καλοβολο μωρο που ηταν,επειδη δεν ειχε ξυπνησει ουτε στο μαιευτηριο),απο την περασμενη πεμπτη δε,καθε μερα...κ δεν ειναι σαν τη βενετια που μολις πιει το γαλα ξανακοιμαται,θελει να παιξει κιολας...η βενετια το εχει κανει συνηθειο παντως (κ μαλλον φταιω εγω γι αυτο) κ μαλιστα εχει κ σταθερη ωρα,σαν να εχει καταπιει ξυπνητηρι.....ο δημητρης κοιμαται απο 18 ημερων που σταματησε να θηλαζει σερι (κ μονος του,τον εβαζα στο κρεβατι 9 η ωρα κ κοιμοταν χωρις δευτερη κουβεντα μεχρι τωρα)..πολυ καλοβολο παιδι (μη τον ματιαξω κι αυτον κ μου αρχισει τα κολπα).η βενετια.....αστα να πανε....γεννημενη γκρινιαρα,ακομα δεν κοιμαται αν δεν ξαπλωσω διπλα της (μαλλον πηρε οοολα τα ασχημα του χαρακτηρα της πεθερας-ευτυχως οχι κ την εμφανιση) ελπιζω ο τεταρτος να ειναι καπως βολικος,γιατι με βλεπω να βαζω οδοντογλυφιδες στα ματια,σαν το ντοναλντ...(εβλεπα χθες ενα επεισοδιο.......)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...