Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι μωρε μην σε απογοητευω... η μικρη μολις σαραντισε κοιμοταν σερι ολο το βραδυ...

βεβαια την μερα ελαχιστα αλλα ολο το βραδυ... αυτο κρατησε περιπου εως 6 μηνων τοτε αρχισε να ξυπναει... κατι τα δοντια(πιστευω ο κυριος λογος σε εμας) κατι που γυρισα στη δουλεια και της ελειπα τη μερα, κατι που καταλαβαινουν καλυτερα οτι εισαι διαθεσιμος, ε... αστα...

Ειναι και στο παιδι παντως εγω ειμαι η μονη που ειχα προβλημα ολα τα μικρα στον κυκλο μου κοιμονταν πολυ καλα...

παντως ναι κοιμησου τωρα που μπορεις!!! και αφου γεννησεις οποτε μπορεις μην χανεις ευκαιρια!!! (θυμαμαι που ξενυχτουσαμε με τον αντρα μου βλεπαμε ντιβιντι κλπ και χτυπιεμαι)

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα...μετα τα δυομιση στρωνει ο υπνος.να βγουν ολα τα δοντια...εμενα ολοι κοιμοντουσαν σερι απο 40 ημερον κ μετα μεχρι τους 6 μηνες (ο μικρος μεχρι τωρα).μετα αρχισαν τα ξυπνηματα.τωρα,ο δημητρης ξυπναει για τσισα μια φορα κατα τις δυομιση,κ ξανακοιμαται.η βενετια ξυπναει για γαλα,κ μετα αρνειται να ξανακοιμηθει.ο γιωργακης χθες ξυπνησε πρωτη φορα,μαλλον απο τα δοντια που βγαζει,εμεινε ξυπνιος μεχρι τις 4 με κλαααααμα,κ κοιμαται ακομα...εγω ειμαι στα προθυρα της διαλυσης...θελω καφε.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καπου ειχα διαβασει οτι 2 πρασινα μηλα δινουν την ιδια διεγερση με εναν καφε... δεν το πιστευω αλλα δοκιμασε! Καλα δεν κανει καθολου να πιεις εναν καφε? Δεν το ηξερα γιατι δεν πινω καφε γενικα..προς το παρον σε κερναω εναν διαδικτυακο με αγαπη...

coffe.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

λες ε?????νιωθω πολυυυ κουρασμενη,κι ειναι ακομα πρωι........δεν ξερω,μαλλον θα πω στο γιατρο μου να μου δωσει τιποτα βιταμινες....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

...το κακο ειναι οτι τα παιδια μου εχουν φουλ ενεργεια κ καποιες φορες δεν μπορω να τα ακολουθησω...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙ .ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΑΥΡΙΟ,ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΡΧΙΣΩ ΜΠΑΝΙΑ.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙ .ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΑΥΡΙΟ,ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΡΧΙΣΩ ΜΠΑΝΙΑ.......

με το καλο κοριτσακι μου!

ανυπομονω να ερθει η τριτη να κανουμε και εμεις την αυχενικη. απο τη μια χαιρομαι που θα δουμε το ζουζουνελι μας και απο την αλλη φοβαμαι για τα αποτελεσματα.... αντε να περασουν οι μερες...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο theolvas ... με το καλό... Ποδοσφαιρική ομάδα θα κάνεις εσύ παιδί μου... έτσι έτσι... να βγάλεις άντρακλες που τους έχουμε ανάκγη ;)

Φιλάκια κ στα μωρά σου κ στην κοιλίτσα σου ...

με το καλο κοριτσακι μου!

ανυπομονω να ερθει η τριτη να κανουμε και εμεις την αυχενικη. απο τη μια χαιρομαι που θα δουμε το ζουζουνελι μας και απο την αλλη φοβαμαι για τα αποτελεσματα.... αντε να περασουν οι μερες...

nano79 με το καλό να δεις κ εσύ το μπεμπάκι σου... Να μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά...

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες κοιλίτσες και μανούλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια! Εκανα κι εγώ την αυχενική...

Εμεινα πολυ ευχαρηστημενη απο την αυχενική στο Αττικο... με ειχαν μεσα 1 ωρα, εκτος της αυχενικης διαφανεις και του ρινικου οστου κοιταζουν παραμετρους που στο Ιασω δεν ειχαν κοιταξει στην κορη μου κοιτάζουν πχ ντοπλερ τριγλωχινας και γωνια προσωπου, κανουν και ντοπλερ, προσαρμοζουν τα αποτελεσματα του παπ Α αναλογα με την ηλικια το βαρος της εγκυου κλπ γενικά πολυ προχω... συμπληρωσα ερωτηματολογιο, και αναλυτικοτατο ιατρικο ιστορικο...και ηταν πολυ οργανωμενοι γενικα...

Ηταν 2 γιατροι μεσα, η Σούκα που ειχα ραντεβου και ενας άλλον εξαιρετικος και αυτος και πιστοποιημενος... ενθουσιαστηκα.... μου εκαναν εκτος απο κοιλιακο και κολπικο για να μετρησουν τη ροη του αιματος...

Η αυχενική όλα καλά ολα φυσιολογικά! Νομιζω 1,6μμ

Δεν μπορουσε να δει το φυλο ειχε κατσει στον πωπό του σαν να διαλογιζόταν... ΑΛΛΑ μου πεταξε ενα "μην πεταξεις τα μωρουδιακα σου" στο τελος ξεροντας οτι εχω ηδη μια κορη...αρα μάλλον κορίτσι!! Ειναι πολυ νωρις ακομα βεβαια και ειπε οτι δεν ειναι σιγουρη θα δουμε στην επομενη επισκεψη στον γιατρο μου...

Νανο καλη επιτυχια και σε σενα, εχουμε την ιδια ΠΗΤ!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωραία galat... Η άποψή σου ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να την δείξω στον μπαμπα που σήμερα "τσακωνόμασταν" για τέτοια θέματα, ιδιωτικών και δημοσίων νοσοκομείων... Με αφορμή το περιστατικό στο Έλενα.. που ίσως να ήταν κ από μέσα... τεσπα...

Μακάρι κ μένα ο γιατρός μου να ήταν στο Αττικό.. Έχω ακούσει τα καλύτερα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

τα ιδια μου μετρησε κι εμενα...πολλες παραμετρους κ μου εδωσε κ dvd.η αυχενικη μου ηταν 1,6 κ φυσικα ειχε ρινικο οστο κ οοολα τα υπολοιπα μου τα βρηκε κατα φυση,οπως κ τη ροη του αιματος κλπ.κι εγω εμεινα πολυυυ ευχαριστημενη,αν κ το χρυσοπληρωσα αλλα χαλαλι...

το φυλο του φανηκε ολοκαθαρα,προς μεγαλη μου εκπληξη,μιας κι ειχα δεσει κομπο οτι ειχα κοριτσακι...δεν πειραζει ομως,εχω μια κορη για παρηγορια.......

αρα προς το παρον γλυτωνω την αμνιο,μιας κ οι πιθανοτητες ειναι 1προς 4000 για τρισ 21,1 προς 14000 για την 13 κ 1 προς 23000 για την 18.βεβαια θα δουμε κ το β επιπεδου κ θ αποφασισουμεμας κι καποια χρονακια....

nano κι εσυ με το καλο...

νικολινα,...θα πηξω στο σωβρακο.......

galat πολυ χαρηκα.....ετσι,να μου κανετε νυφες.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

χαχαχα για να δουμε... νικολινα μου το πρωτο το γεννησα στο Ιασω... και μενα λοιπον ο γιατρος μου δεν ηταν στο αττικο... αλλα βρηκα αλλον...με στεναχωρουσε λιγο αυτο γιαι του εχω μεγαλη εμπιστοσυνη και ανεση και εμεινα υπερευχαριστημενη...μια τομουλα ουτε που φαινεται οτι εχω κανει καισαρικη...αλλα κι αυτος που βρηκα ειναι πολυ καλος και τον νιωθω σαν να τον ξερω χρονια...

Ολα εχουν τα υπερ και τα κατα...το αττικο πχ ειναι υπερσυγχρονο αλλα δεν εχουν καθολου προσωπικο...φανταζομαι θα κανεις ταμα να πετυχεις καμια νοσοκομα-μαια...

Τι ηταν κι αυτο με το Ελενα... και ο αντρας μου μου λεει "ειδες που ηθελες να πας στο Ελενα" λες και αυτα δεν μπορουν να συμβουν οπουδηποτε...η σε οποιοδηποτε μωρο...

Λια κι εμενα 1,6 ηταν και οι υπολοιπες πιθανοτητες 1;10205 για 21 ,1:24653για 18, και 1:77412 για 13.

Νομιζω καλα ειναι, της κορης ηταν λιγο καλυτερα αλλα ημουν 2 χρονια μικροτερη για αυτο... οι μετρησεις ηταν ακριβως στην ηλικια κυησης, ηενω η κορη μου ηταν 3 μερες μικροτερη...

Καλα εκανες και πηγες εξω με οσα εχεις περασει ειναι να το ρισκαρεις? ποσα εδωσες αν επιτρεπεται εμενα μαζι με την παππ Α μου βγηγε 118 ευρω οχι και λιγα για δημοσιο...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...