Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξερω μαιρουλα εμενα ριχνει μερικες το πρωι ή το μεσημερι αναλογα με την ορεξη του και μετα θα ριξει και λιγες το βραδυ και μετα τελος...με ανησυχει λιγο αυτο ...(βεβαια ειναι και καποιες μερες που ξεκιναει απο το πρωι και δεν σταματαει,αλλα αυτο ειναι σπανιο)φαντασου οτι απο το πρωι μου εχει δωσει μονο μια...μηπως κατι δεν παει καλα???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να ρωτησω κατι,εσας τα μωρακια σας κλωτσανε ολη μερα ή καποιες φορες μεσα στη μερα?

Εμένα από προχθές το βράδυ έχει ηρεμήσει αρκετά.

Μου δίνει το παρόν όταν κάθομαι και όταν ξαπλώνω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

λιακι μου ...νομιζω εισαι κουρασμενη αρκετα γι'αυτο εχει πεσει και η ψυχολογια σου....μηπως χρειαζεσαι αρκετη ξεκουραση?

κουραση???τι ειναι αυτο?????δεν εχω τη λεξη στο λεξικο μου......

παντως πρωτη φορα μετα απο 4 εγκυμοσυνες,θελω ενα τσιγαροοοοοοοοο(κ ενα ποτο μαζι)

αλλα θα το αντεξω...

το δικο μου μπουμπουκι,παντως δε με λυπαται καθολου...βαραει στα πλευρα ολη την ωρα που ειμαι ξυπνια (για οταν κοιμαμαι δεν ξερω γιατι πεφτω ξερη.....)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

κουραση???τι ειναι αυτο?????δεν εχω τη λεξη στο λεξικο μου......

παντως πρωτη φορα μετα απο 4 εγκυμοσυνες,θελω ενα τσιγαροοοοοοοοο(κ ενα ποτο μαζι)

αλλα θα το αντεξω...

το δικο μου μπουμπουκι,παντως δε με λυπαται καθολου...βαραει στα πλευρα ολη την ωρα που ειμαι ξυπνια (για οταν κοιμαμαι δεν ξερω γιατι πεφτω ξερη.....)

ελα δεν θελω τετοια τωρα ακου τσιγγαρο και ποτο...

δεν ειπες οτι θα ερχοτανε η μανουλα σου ,να σε βοηθησει????

76IGp3.png

ελα δεν θελω τετοια τωρα ακου τσιγγαρο και ποτο...

δεν ειπες οτι θα ερχοτανε η μανουλα σου ,να σε βοηθησει????

ναι,ναι,ηρθε η μανουλα κι εξαφανιστηκε ο συζυξ,βρηκε ευκαιρια να δουλεψει λιγο παραπανω να βγαλει κανα φραγκο παραπανω γιατι προβλεπονται εξοδα...οποτε,ποια βοηθεια???πιο πολυ κουραζομαι απο πριν...

ενταξει,ειναι κ το φεγγαρι κλπ που μ επηρεαζει,ορμονες απο 4 εγκυμοσυνες που εχουν γινει σαλατα,κι οοολα τ αλλα που γινονται...

θα μου περασει-ελπιζω συντομα...

ο γιωργακης μου ανακαλυψε πως ανοιγει η καταψυξη κ ολο εκει πηγαινει.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

ναι,ναι,ηρθε η μανουλα κι εξαφανιστηκε ο συζυξ,βρηκε ευκαιρια να δουλεψει λιγο παραπανω να βγαλει κανα φραγκο παραπανω γιατι προβλεπονται εξοδα...οποτε,ποια βοηθεια???πιο πολυ κουραζομαι απο πριν...

ενταξει,ειναι κ το φεγγαρι κλπ που μ επηρεαζει,ορμονες απο 4 εγκυμοσυνες που εχουν γινει σαλατα,κι οοολα τ αλλα που γινονται...

θα μου περασει-ελπιζω συντομα...

ο γιωργακης μου ανακαλυψε πως ανοιγει η καταψυξη κ ολο εκει πηγαινει.......

κανε υπομονη κουκλιτσα μου,οσο για τον αντρουλη σου απο τη μια καλα κανει γιατι χωρις λεφτακια,δεν μπορεις να κανεις τιποτα σημερα...

οσο για το γιωργακη σου βρηκε καινουριο παιχνιδι το παιδι....:D

76IGp3.png

καλημέρα κι από μένα, κοιλίτσες!

Χρόνια πολλά σε παιδάκια και μαμάδες! Δε σας διάβασα καθόλου το σκ, είχα πολύ χάλια διάθεση (μαζί σου, Λιάκι!), η μικρή ήταν πολύ νευρική και συνέχεια είχα στο μυαλό μου ότι κάτι θα συμβεί (ή συμβαίνει τώρα)... Σήμερα δουλειά, οπότε δεν έχω περιθώριο για μιζέριες! Καλημέρα σε όλες και με καλό κέφι (να μου στείλετε λίγο:))!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια!

κωνκων χρόνια πολλά στο πιτσιρίκι σου! να το χαίρεσαι, να είναι πάντα γερό!

galat πολύχρονη να είσαι, πάντα με υγεία!

ουφ εγώ θα είμαι στη δουλειά για 3 βδομάδες ακόμα, δε μου εγκρίνανε τις 2 εβδομάδες άδεια που είχα ζητήσει (μιλάμε για πολύ βλαμένο εργοδότη), να δούμε πώς θα περάσουν...

DimRous θυμάμαι κάτι έλεγες για τις μετρήσεις σου... Τσέκαρε τον μετρητή σου, να σιγουρευτείς ότι κάνει σωστές μετρήσεις, εγώ την πατησα με τον δικό μου, έλεγε άλλα αντί άλλων, πήρα καινούριο μετρητή και οι τιμές... καμία σχέση! Αυριο θα μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο, μπας και μειώσουμε λίγο την ινσουλίνη, για να δουμε!

Φιλιά στις κοιλίτσες!

Ζουζουνέλ μου το πήρα απόφαση,. Θα γειώσω τους πάντες και θα ακούω μόνο μια σύμβουλο θηλασμού η οποία έτυχε να είναι ζακυνθινιά και θα βρεθούμε τον Αύγουστο που θα έρθει στο νησί. Το βιβλίο της Πατσούρου το έχω πάρει και ήδη το τελειώνω, μετά έχει επανάληψη για καλύτερη εμπέδωση. Πριν από λίγο μίλαγα με τη πεθερά μου η οποία είναι σίγουρη ότι οι μαίες εδώ τα παίρνουν από καμία εταιρεία γάλατος.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ζουζουνέλ μου το πήρα απόφαση,. Θα γειώσω τους πάντες και θα ακούω μόνο μια σύμβουλο θηλασμού η οποία έτυχε να είναι ζακυνθινιά και θα βρεθούμε τον Αύγουστο που θα έρθει στο νησί. Το βιβλίο της Πατσούρου το έχω πάρει και ήδη το τελειώνω, μετά έχει επανάληψη για καλύτερη εμπέδωση. Πριν από λίγο μίλαγα με τη πεθερά μου η οποία είναι σίγουρη ότι οι μαίες εδώ τα παίρνουν από καμία εταιρεία γάλατος.

ολες οι μαιες και οι παιδιατροι εχουν συμβασοι με τις εταιρειες γαλακτος,μην σου φαινεται παραξενο

76IGp3.png

το doppler ειναι ενας υπερηχος αν δεν κανω λαθος που ελεγχουν την καρδια του εμβρυου...αν δεν κανω λαθος

Την κυκλοφορία του αίματος από την μητέρα στο έμβρυο.

Αν τρέφεται σωστά το έμβρυο.

Εμένα δεν θέλει να μου το κάνει τελικά η δικιά μου γιατρός, λέει αφου το μωρό μεγαλώνει ικανοποιητικά δεν χρειάζεται.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις πολύδυμης κύησης, ενδομήτριας καθυστέρησης της ανάπτυξης του εμβρύου, σακχαρώδους διαβήτη της κύησης και γενικά σε όλες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει επιπλοκή ή και υποψία επιπλοκής της εγκυμοσύνης.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημέρα κι από μένα, κοιλίτσες!

Χρόνια πολλά σε παιδάκια και μαμάδες! Δε σας διάβασα καθόλου το σκ, είχα πολύ χάλια διάθεση (μαζί σου, Λιάκι!), η μικρή ήταν πολύ νευρική και συνέχεια είχα στο μυαλό μου ότι κάτι θα συμβεί (ή συμβαίνει τώρα)... Σήμερα δουλειά, οπότε δεν έχω περιθώριο για μιζέριες! Καλημέρα σε όλες και με καλό κέφι (να μου στείλετε λίγο:))!

ρε κοριτσια γιατι σας παιρνει απο κατω ή εγκυμοσυνη ειναι οτι καλυτερο μπορει να υπαρχει στη ζωη μας ,ουτε λεφτα...ουτε ταξιδια την αναπληρωνουν...σκεφτειτε οτι μεσα σας εχετε ενα θαυμα,θαυμα ζωης...

ελα για σκεφτειτε και λιγο θετικα...σκεφτειτε οτι δινετε ζωη σε ενα πλασματακι που θα ερθει και δεν θα ξερει τι το περιμενει..και θα θελει εσεις να το στηριξετε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...