Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα! κωνκωνακι να πινεις πολυ νερο και παρε και κανα ντεπον...δεν διαβασα το τοπικ ακομα...

Να χαιρεσαι το κωνσταντινουλη σου!!!!!

Εγω ειχα χθες γενεθλια!!!! Θα δεις πως θα αλλαξει ξαφνικα απο εδω και περα...σε κανα μην δεν θα πιστευεις τα ματια και ατα αυτια σου!!!! χιχιχιχιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααααααααααααααα καλή εβδομαδα!!!!! κωνκωνακι μου να χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου γεροσ και καλοτυχοσ!!!!!!!!!!!!!!! κοιλιτσεσ υπολοιπες τι κανετε? εγω ημερολογιακα μπαινω στον 8ο σημερα!!!!!!!!!!! αντε και περναει ο καιροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Kαλημέρα κοριτσάκια!

κωνκων χρόνια πολλά στο πιτσιρίκι σου! να το χαίρεσαι, να είναι πάντα γερό!

galat πολύχρονη να είσαι, πάντα με υγεία!

ουφ εγώ θα είμαι στη δουλειά για 3 βδομάδες ακόμα, δε μου εγκρίνανε τις 2 εβδομάδες άδεια που είχα ζητήσει (μιλάμε για πολύ βλαμένο εργοδότη), να δούμε πώς θα περάσουν...

DimRous θυμάμαι κάτι έλεγες για τις μετρήσεις σου... Τσέκαρε τον μετρητή σου, να σιγουρευτείς ότι κάνει σωστές μετρήσεις, εγώ την πατησα με τον δικό μου, έλεγε άλλα αντί άλλων, πήρα καινούριο μετρητή και οι τιμές... καμία σχέση! Αυριο θα μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο, μπας και μειώσουμε λίγο την ινσουλίνη, για να δουμε!

Φιλιά στις κοιλίτσες!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλουμπες μου...χαθηκα λιγακι αλλα ημουνα στη σβουρα...

κωνκων μου να χαιρεσαι τον κωνσταντινο σου ..πολυχρονος και παντα υγιεστατος!!!

galat μου να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου!!!

μπου μπου και εσενα μια χαρα το μωρακι σου...εγω ανυπομονω να φτασει 18/6 να παω να δω το μουργο μου...

οι υπολοιπες τι κανετε????

76IGp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου...χαθηκα λιγακι αλλα ημουνα στη σβουρα...

κωνκων μου να χαιρεσαι τον κωνσταντινο σου ..πολυχρονος και παντα υγιεστατος!!!

galat μου να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου!!!

μπου μπου και εσενα μια χαρα το μωρακι σου...εγω ανυπομονω να φτασει 18/6 να παω να δω το μουργο μου...

οι υπολοιπες τι κανετε????

καλημερα κοριτσακι πως πασ? δουλεια ποτε σταματας? ο μπεμπουλης σου σου το δινει το παρον?

ttc72e7.aspx

Καλημέρα κοιλίτσες.

Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για τις ευχές σας.

Galat μου χρόνια πολλά να τα εκατοστίσεις, με το καλό να έρθει το νινάκι σου.

Κωνκων μου να τον χαίρεσαι, πάντα γερός και ευτυχισμένος να είναι.

1524028u8wxy444b5.gif

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα κοριτσακι πως πασ? δουλεια ποτε σταματας? ο μπεμπουλης σου σου το δινει το παρον?

καλα ειμαστε...ελπιζω και ο μπεμπουλης μου...ειναι σχετικα ησυχος και με ανυσηχει(ευτυχως ομως μου δινει το παρων καθε μερα,απλα μου φαινεται θα βγει πολυ υπναρας)...

νομιζω οτι 1/7 βγαινω σε αδεια...αυτες τις μερες θα κλεισω ραντεβου στο ικα να παω να μου την γραψουν,οποτε μετα θα ξερω σιγουρα...

εσυ τι κανεις???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες....

happy, στις 18/6 θα κάνεις το Doppler??

οχι τοτε εχω ραντεβου στο γιατρο...δεν ξερω ποτε θα μου πει για το ντοπλερ,αντε να το κανουμε και αυτο να τελειωνουμε με τις εξετασεις

76IGp3.png

να ρωτησω κατι,εσας τα μωρακια σας κλωτσανε ολοη μερα ή καποιες φορες μεσα στη μερα?

εμενα αγαπι μαλλον ποδοσφεριστισ τηα ωγει ολη μερα κατι κανει αλλα τα βραδυα δινει ρεστα!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα αλλα καποιεσ φορεσ εχω παρατηρησει αν κανω δουλειεσ και κουραζομαι ειναι πολυ ησυχοσ ενταξει μην ξεχνας οτι μεγαλωνουν και στενεβουν τα πραγματα εκει μεσα !!!!! χαχαχαχα

ttc72e7.aspx

καλημερα

κωνκων,να χαιρεσαι τον κωνσταντινο κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις..με το καλο κ το μωρακι...

galat,επισης πολυχρονη κι οτι επιθυμεις...

μαζευτηκαμε τα διδυμακια.εγω τα εχω την πεμπτη...

χαιρομαι που ειστε ολες καλα,εμεις εδω καλουτσικα εκτος απο την διαθεση μου που δεν εχει πιασει απλα πατο,αλλα κανει κ γεωτρηση...(ελπιζω τουλαχιστο να βρει κανα διαμαντι στο τελος,γιατι με βλεπω να μενω εκει κατω...

indie,σ'ευχαριστωωωωωωω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...