Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα wonderoos τα έχει ίδια τιμή με το monogiapaidakia... αλλά δεν έχει έξοδα αποστολής. Οι άλλες οι πάνες, ναι είναι λίγο τσιμπιμένες.... Αλλά σκέφτηκα κοντά στη παραγγελία με τα wonderoos παίρνεις και 3-4 ακόμα χωρίς έξοδα αποστολής....

να τις παραγγείλεις απο που;;; δε κατάλαβα sorry:roll:

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Από κάποιο ποσό και πάνω δεν χρεώνει μεταφορικά... είναι καλή περίπτωση... αν δεν αλλάξουν και οι ισοτιμίες λίρας - ευρώ, γιατί τη τελευταία εβδομάδα που τα βλέπω, δε πάμε καθόλου καλά.... μεγάλη κατρακύλα....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

ψάξτο όμως, έχει ωραία πραγματάκια και οικολογικά που τα ψάχνεις....

στα πράγματα που θέλω στο τελικό ποσό δεν έχει διαφορά με το ελληνικό, αλλά έχει εκείνες τις τρεντίαρικες σαλιάρες και μια κορυφαία κουβερτούλα αγκαλίας οπότε θα τα πάρω απο εκεί. Σε ρουχαλάκια δεν έχει ούτε καλές τιμές, ούτε ποικιλία.

Γειά σας κοριτσάρες! Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Μόλις κάθομαι στον υπολογιστή πέφτει πολύ κλωτσιά μάλλον τον ενοχλει αυτη η στάση. Εμένα σήμερα έχει εγκατασταθεί στο πλευρό μου καμια 10αρια πόντους κάτω από το στήθος πιάνω κάτι ποδαράκι ποπουδάκι δε ξέρω τι είναι!

Για τις αγορές που λέτε τον άλλο μου το γιο τον γέννησα 20 Ιουλίου και τα καλτσάκια τα φορούσαμε όλη μέρα. Τα μπουτάκια έξω αλλά μόλις του έβγαζα τις καλτούλες πάγωναν και ίδρωναν τα ποδαράκια του και η παιδίατρος μου έλεγε να του τα φοραώ. Από το νοσοκομείο βγήκαμε με αμάνικο μέσα έξω και σορτς με καλτσάκια και παπούτσια! Στο σπίτι όλη μέρα(όταν δεν είχαμε καλεσμένους!) φορούσε μόνο κοντομάνικο εσώρουχο!

Για την λίστα της μαμάς πάρτε αν θέλετε και σαγιονάρες για το μπάνιο εγώ γενικότερα σιχαινόμουν να πατάω κάτω και μόλις έμπαινα στην τουαλέτα άλλαζα σαγιονάρες παντόφλες. Και έκανα και μπάνιο με τις σαγιονάρες για να μην γλυστρήσω.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Γειά σας κοριτσάρες! Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Μόλις κάθομαι στον υπολογιστή πέφτει πολύ κλωτσιά μάλλον τον ενοχλει αυτη η στάση. Εμένα σήμερα έχει εγκατασταθεί στο πλευρό μου καμια 10αρια πόντους κάτω από το στήθος πιάνω κάτι ποδαράκι ποπουδάκι δε ξέρω τι είναι!

Για τις αγορές που λέτε τον άλλο μου το γιο τον γέννησα 20 Ιουλίου και τα καλτσάκια τα φορούσαμε όλη μέρα. Τα μπουτάκια έξω αλλά μόλις του έβγαζα τις καλτούλες πάγωναν και ίδρωναν τα ποδαράκια του και η παιδίατρος μου έλεγε να του τα φοραώ. Από το νοσοκομείο βγήκαμε με αμάνικο μέσα έξω και σορτς με καλτσάκια και παπούτσια! Στο σπίτι όλη μέρα(όταν δεν είχαμε καλεσμένους!) φορούσε μόνο κοντομάνικο εσώρουχο!

Για την λίστα της μαμάς πάρτε αν θέλετε και σαγιονάρες για το μπάνιο εγώ γενικότερα σιχαινόμουν να πατάω κάτω και μόλις έμπαινα στην τουαλέτα άλλαζα σαγιονάρες παντόφλες. Και έκανα και μπάνιο με τις σαγιονάρες για να μην γλυστρήσω.

εγώ έχω ΠΗΤ 30 Αυγούστου οπότε οι πιθανότητες να κάνει ψυχρούλα δεν είναι λίγες

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλάρες!!!!!!!!! Τι νέκρα είναι αυτή στο cafe καλέ;; Εγω καληνυχτίζω και εγω καλημερίζω;;;;; που πήγατε όλες;;;;;;;;;;;; Όσες δεν έχουν internet σπίτι τους πρεπει να βάλουν, τι θα γίνει τώρα που μία μία βγαίνει σε άδεια;;; Εεεεεεεεεεε;;; Μόνες μας θα μας αφήσετε;;;; Πως θα γίνει η ψυχολογική αλληλοϋποστηρίξει;;;; Εεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;

Καλημερα!

Ο πονοκέφαλος μου συνεχίζεται....προσπαθω να μη του δίνω σημασία αλλά με πεθαίνει. Θα δω πόσο μπορω να αντέξω ακόμα και θα πάω στον γιατρο να δω τί θα μου πει.

Σήμερα κλεινει τα 2 ο γλυκός μου Κωνσταντίνος! Είμαι πολυ συγκινημένη και σκέφτομαι τη στιγμη που ήρθε στον κοσμο και στην αγκαλιά μου! Απιστευτη, φοβερη, υπέροχη στιγμή! Να τα εκατοστησεις αγγελε μου, να είσαι γερός κ ευτυχισμένος και να μας χαρίζεις το χαμογελο σου!

αααα και το tip με την μουστάρδα στην φασολάδα δεν το ήξερα, δεν παίρνουν καθόλου την γεύση της μετά????

μπου μπου μου και το δικό σου νινι μια χαρα το βρισκω! Οσο για τη φασολαδα δεν μενει η γευση της μουσταρδας, αφου τη βάζεις στο 1ο νερό και μετα τη ξεπλένεις λιγάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...