Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Dim έχω μια απορία.... αυτές οι πάνες είναι αδιάβροχες απ'εξω?? Εννοώ εξωτερικά εχουν κάποιο άλλο ύφασμα, άλλη ποιότητα???
δεν ξέρω με σιγουριά αλλά νομίζω πως όχι. Τις ξέχασα τις πανες να τις παραγγείλω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

stiw Περισσοτερες πανες φορα απο πανω ενα βρακακι που ειναι αδιαβροχο. Οι πανες δεν ειανι αδιαβροχες, απλα αποροφφητικες,Το βρακακι προστατευει απο το να περασει η υγρασια στα ρουχα του μωρου. (απο οτι εχω ακουσει δεν τις εχω χρησιμοποιησει)

Το μακρυμανικο κι εγω θεωρω ειναι υπερβολη, ενα απλο κοντομακι φορμακι, ειναι οτι πρεπει σαν αυτο πχ... (tyxaia eikona)

11125.jpg

ta konta mpatzakia ua toyw ftanei mexri kai katv apo to gonato και το μανικι στον αγκωνα ειναι μια χαρουλα. (το απο μεσα αμανικο αναλογα κρινετε)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Μπηκα να πω τα νεα της μπεμπουλας μου!:D Ειναι αρκετα ζωηρουλα, εφτασε τα 1.401 γρ. και έχει βολευτει πλαγιως, γι αυτο και οι κλωτσιες στα πλευράκια μου.

Εχω πεσμενο σίδρο παρολο που πινω πρωι και βραδυ. Θα κάνω για 2 βδομαδες θεραπεια να παιρνω πρωι-μεσημερι-βραδυ για 2 βδομαδες. Να δω τι θα κάνω με τη δυσκοιλιοτητα...

Την επομενη βδομαδα πάω και για doppler.

Τα λεμε αργοτερα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!!!!!!!!!!!!

Indie sorry για χθες, αλλά μαγείρευα ταυτόχρονα, για αυτό δεν απάνταγα.

Κωνκων μια χαρούλα το μικρούλι σου. Όσο για το σίδηρο και εγώ μια απο τα ίδια. Μέσα σε ένα μήνα έπεσε 3 μονάδες ο αιματοκρίτης και ώρες ώρες ζαλίζομαι φοβερά. Υπομονή και χαμόγελο αλλιώς δε την παλεύουμε!!!!!!

Galat εκτός απο λίγα μεταφορικά έχει και χαμηλές τιμές για το είδος του.

Kaλημερα! Κι εμενα ο αιματοκριτης 31,3 εχει φτασει, αλλα τωρα ειναι που πιανει πατο, μην αγχωνεστε απο εδω και περα, σταθεροποιηειτε και ενιοτε ανεβαινει κιολας...

Κων κων θηριοα κι εσενα η μπουμπου ε? Μπραβο!!!!

εγω την αλλη Δευτερα θα παω να το δω το μωρακι μου.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσακια μου ο πονοκεφαλος μου συνεχιζεται...

Εχω ανοιξει θεματάκι και εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=63514

αν μπορεί να βοηθησει καμία περιμένω συμβουλές!

Λέτε να οφείλετε ο πονοκέφαλος στον πεσμένο αιματοκρίτη? Αλλα ξερω οτι τη ψυξη την επαθα απο το air condition και το παραθυρο του αυτοκινητου. Ουφ....εχω τρελλαθει...

Σήμερα είχα τη συνάντηση με τη μαία, μια συνάντηση που κράτησε 3 ώρες, της έβγαλα τη ψυχή της γυναίκας. Για τις πρωτάρες σας συμβουλεύω να το κάνετε. Μαθαίνεις τι σε περιμένει και κατανοείς κάποια πράγματα καλύτερα. Βέβαια αυτό είναι και θέμα χαρακτήρα, εγώ για παράδειγμα θέλω να ξέρω όσο το δυνατών περισσότερα, με βοηθάει να μη πανικοβάλλομαι. Όσο για τα ρούχα για το μαιευτήριο σας δίνω τη λίστα που μου έδωσε:

Για τη μαμά

· 1 νυχτικό βαμβακερό, ραντάκι όσο πιο λεπτό γίνεται για τη γέννα.

· 3 πιτζάμες ή νυχτικά με κουμπάκια για το θηλασμό .

· Αν πάρω νηκτικά χρειάζομαι και μία ρόμπα.

· Σερβιέτες λοχείας

· 6 εσώρουχα ¾ ελαστικά για να κάνει τη δουλειά του λαστέξ μιας και τις πρώτες μέρες δεν αντέχεις την πίεση του.

· Επιθέματα στήθους

· Παντόφλες

· Αντισηπτικό πλυσίματος για την ευαίσθητη περιοχή.

· Ένα νεσεσέρ με λίγα καλλυντικά για να είμαστε πάντα κομψές. (κάνει καλό στην ψυχολογία να ασχοληθείς λίγο με τον καλλωπισμό σου)

Για το μωρό (αυτές που γεννάνε σε ιδιωτική δεν τα χρειάζονται, είναι ενδεικτικά ρούχα για 3 μέρες και οι πρώτες ανάγκες του μωρού)

· 2 μπουκάλια μεγάλα των 100 ml (επειδή θα θηλάσω, διαφορετικά θες παραπάνω)

· 2 πιπίλες, μου είπε ότι καλό είναι οι πιπίλες να είναι αυτές οι καφέ οι μαλακές, αν και θα τις αποφύγουμε για να μη πάθει σύγχυση θηλής το μωρό.

· Αποστειρωτής

· Βραστήρας

· Θερμαντήρας για αυτές που δε θα θηλάσουν

· Καθαρό οινόπνευμα για τον αφαλό

· Βαμβάκι

· Για το μπανάκι του να πάρω αφρόλουτρο και σαμπουάν μαζί

· 3 πετσέτες προσώπου για το μπανάκι, είπε για αρχή να μη πάρω μπουρνούζι γιατί σου φέρνουν πολλά δώρο.

· Κρέμα για το μωρό

· Τα μωρομάντηλα και τα σφουγγαράκια για το πλύσιμο του ποπού απαγορεύονται.

· 6 εσωρουχάκια κοντομάνικα και 2 μακρυμάνικα μη τυχόν κάνει ψυχρούλα το βράδυ τέλος Αυγούστου

· 4 φορμάκια με κοντό μανίκι αλλά με μέσα τα ποδαράκια

· 4 ζευγάρια καλτσάκια

· Σκουφάκι για τη πρώτη μέρα μόνο της γέννησης

· Γαντάκια μη τυχόν έχει μακριά νυχάκια. Να μη πάρω ψαλιδάκι για μωρά δεν είναι καλό γιατι είναι χοντρό και δε βλέπεις με ακρίβεια τι κόβεις.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Να σας πω κατ' αρχήν τα νέα μας από τον υπέρυχο της Παρασκευής....

Όλα καλά με την ζουζουνίτσα μας, έχει γυρίσει με το κεφάλι προς τα κάτω (καλά το είχα καταλάβει wink.png ) και απο βάρος έχει φτάσει στα 1306γρ.!

Για τις εξετάσεις μου, μου είπε ότι είναι όλες πολύ καλές και ειδικά το σίδηρο και το ζάχαρο!

Για τις κράμπες ξεκίνησα και εγώ το μαγνήσιο, πρωί μεσημέρι βράδυ από ένα φακελάκι.

Αν δω ότι κατά διαστήματα είμαι καλύτερα μου είπε να το σταματάω.

Για την μέση και τον γοφό που με πιάνει παραπάνω ξεκούραση μου είπε. Εν το μεταξύ εγώ τελευταία με αυτό τον χάλια καιρό έχω όλη την ώρα υπνηλία, σέρνομαι.

Για τα ρουχάκια τα κοντομάνικα-αμάνικα με έξω τα μπουτάκια και καλτσάκια είναι ok. Την Έλλη μου που την γέννησα 19 Ιουλίου όλο τέτοια την φορούσα. Γενικά όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω σωστά η θερμοκρασία μας διαφέρει με τα νεογέννητα μωράκια μας. Η μαία μου, μου είχε πει ότι αν εμείς ζεστενόμαστε 1 αυτά 10 και αντίστοιχα αν εμείς κρυώνουμε 1 αυτά 10. Θα καταλάβαιτε αν το μωράκι σας κάποια στιγμή κρυώνει όταν το δερματάκι του κάνει σχεδιάκια σαν μωσαικό κάπως.

Στις ιδιωτικές κλινικές επειδή στον θάλαμο μέσα διατηρούν με air codiotion σταθερή χαμηλή θερμοκρασία τα φοράνε όλα μακρυμάνικα με μέσα ποδαράκια χωρίς καλτσάκια.

Από την κλινική την έβγαλα με φορεματάκι αμάνικο, βρακάκι πάνω από το πάμπερς, καλτσάκια και μπαντάνα στο κεφάλι :P Κάτι αντίστοιχο θα πάρω τώρα και για την νέα μπουμπού!!!

ΟΛΥΜΠΙΑ να σου ζήσει το αγοράκι σου, γερό και τυχερό πάντα!!!

κων κων περαστικά , δυστυχώς δεν ξέρω κάτι για να σε βοηθήσω. Ο πονοκέφαλος είναι φρικτό πράγμα:mad: Η μπουμπού σου πάντως μια χαρά.....μας ρίχτετε και 100γρ. χαχαχαχα αααα και το tip με την μουστάρδα στην φασολάδα δεν το ήξερα, δεν παίρνουν καθόλου την γεύση της μετά????

nano κοπελάρα και η δικιά σου!! να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και εύχομαι να πάνε και όλα καλά με το ζάχαρο και να μην μπλέκεις με μετρήσεις και διατροφές.

μάκια μούκια σε όλες σας!!!:P:p:p

M4B1p3.pngQIghp3.png

Άλλαξε και το tickerάκι μου!!!!

Άντε κορίτσια.... ουρά έμεινε!!!

τι κάνεις κουκλίτσα;;; αυτό το site που μου έστηλες χθές είναι του πανακρίβου. Αυτό www.monogiapaidakia.com έχει ποιο οικονομικά τα περισσότερα πράγματα, είναι ελληνικό και έχει και μηδέν έξοδα αποστολής ή 5 ευρώ αν βάλεις γρήγορη παράδοση.

Τα wonderoos τα έχει ίδια τιμή με το monogiapaidakia... αλλά δεν έχει έξοδα αποστολής. Οι άλλες οι πάνες, ναι είναι λίγο τσιμπιμένες.... Αλλά σκέφτηκα κοντά στη παραγγελία με τα wonderoos παίρνεις και 3-4 ακόμα χωρίς έξοδα αποστολής....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...