Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το καλό είναι ότι έχει και καλές τιμές.... Σήμερα μου είπαν ότι βγαίνοντας από το μαιευτήριο να του φορέσω μακρυμάνικο φορμάκι του φυστικιού... Μα δε θα βγάλει τη μπέμπελη???? Εσύ νομίζω ότι έλεγες ότικάτι του έχεις πάρει του μπεμπούλη σου...

εγω του εχω παρει κοντομανικο...και θα του βαλω και ενα αμανικο φανελακι απο μεσα...θα κραταω κι ενα σεντονακι μαζι μου και καλτσακια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα.... αλλά μου είπαν για μακρυμάνικο φορμάκι, γιατί τα νεογέννητα κρυώνουν περισσότερο μέχρι να εγκλιματιστούν... Αύγουστο όμως μήνα... ξέρω ΄γω.....??

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Γεια σας κορίτσια!!! κων κων να ήξερα ότι ξυπνάς τόσο πρωί θα σου έκανα παρέα σήμερα...

Dim, πες μας και εμας από που ψωνίζεις για το φυστίκι σου... Έχω καιρό να πάρω κάτι... να μου φτιάξει η διάθεση!!! Σήμερα θα παραγγείλω τα σουτιέν από το αγγλικό το site... σήμερα πήγα στα Mothercare Και μου είπαν ότι αρχίζουν εκπτώσεις με 40%!!!

Ξέρει καμιά πότε περίπου αρχίζουν οι εκπτώσεις τους?? Κάτιπήρε το αυτί μου ότι εκεί αρχίζουν λίγο νωρίτερα....

Θα είναι καμιά σήμερα εδώ να μου κάνει παρέα??

Μη παραπονιέσαι, εδώ είμαστε. Μόλις έφαγα το βραδινό μου και σε λίγο θα πάω να μαγειρέψω για αύριο γιατί το πρωί έχω μάθημα με τη μαία. Το site είναι www.naturalnursery.co.uk και μου έστειλαν και εκπτωτικό κωδικό 10% για την επόμενη παραγγελία.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα.... αλλά μου είπαν για μακρυμάνικο φορμάκι, γιατί τα νεογέννητα κρυώνουν περισσότερο μέχρι να εγκλιματιστούν... Αύγουστο όμως μήνα... ξέρω ΄γω.....??

εγω παλι ξερω οτι ζεσταινονται περισσοτερο γιατι εχουν πιο ανεβασμενη θερμοκρασια...αυτο για το μακρυμανικο ποια σου το ειπε...καμια μεγαλη γυναικα??

76IGp3.png

Καλά εντάξει, τελευταία γίνεται πάλη εκεί μέσα.... νομίζω ότι κάποιες φορές θα μου βγει από το στόμα!! χαχαχα

Που αλλού βρήκες φορμάκια για να παραγγήλεις??

εχω κοιταξει σε διαφορα...αλλα τα περισσοτερα ειναι αγγλικα site και μου τη δινει που πρεπει καθε φορα να υπολογιζω τη λιρα σε ευρω...

76IGp3.png

γεια σου ντιμ...τι κανεις κουκλιτσα...να μας πεις κι εμας τι θα σου πει η μαια...εμενα ο γιατρος μου δεν συνεργαζεται με καμια....οποια εχει βαρδια...αλλα οταν μιλησουμε για τη γεννα και ξεκαθαρισουμε θα του ζητησω αν εχει να μου συστησει καποια και αν μπορω να εχω αυτη την ωρα της γεννας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα στα mothercare... ε, και δεν ήτανε πιτσιρίκα....

συνηθως οι παλιοτερες γυναικες ντυνανε τα μωρακια πιο βαρια...αλλα και το φορμακι το μακρυμανικο μου φαινεται παρα πολυ για αυγουστο μηνα...νομιζω ομως υπαρχουν και καποια φορμακια με μακρυ μανικακι και ειναι πολυ λεπτοκαμωμενα...μηπως εννουσε κατι τετοιο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...