Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!! Nano 79 αντε κορίτσαρο θα βγάλεις. Κουκλάρα η δικία σου με δυο μέτρα πόδι θα είναι. Εγω χθές έκανα καποιες on line αγορές σε ρουχαλάκια για τη μικρή, όπου ευτυχώς μου έκοψε και κοιταξα τα μήκη στα φορμάκια γιατι πήγα να πάρω για νεογέννητα και είναι για ύψος 50 εκατοστά. Και έτσι του πήρα για 0- 3. Σήμερα έχει δουλειά και ποιός αντέχει να προσπαθεί να κάνει μυαλά εφήβων να μάθουν την γεωμετρία, αχ χριστέ μου τι θα περάσω και σήμερα.... Πρώτα θα τα μάθει η μπέμπα, η οποία παρεμπιπτόντος όποτε λέω θεώρημα σε παιδί ρίχνει και μία κλοτσιά!!!!!! Η οποία πως να την ερμηνεύσω, "σκάσε βαρέθηκα να ακούω μαθηματικά" ή "το έμαθα πάμε στο επόμενο";;;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα!!!

Nano 79 μπραβο κοπελα μου αυτα ειναι!!!

DimRous και εγω ολα 0-3 τα εχω παρει τιποτα και νεογεννητητο.. ετσι μου ειπανε μπορει να τισ ειναι λιγο μεγαλα στην αρχη, αλλα θα τα φορεσει πολυ περισσοτερο

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

nano μου θηρίο η μικρή! Κουκλάρα 2μετρη θα βγεί!:D Με το καλό και κουνια της!

η οποία παρεμπιπτόντος όποτε λέω θεώρημα σε παιδί ρίχνει και μία κλοτσιά!!!!!! Η οποία πως να την ερμηνεύσω, "σκάσε βαρέθηκα να ακούω μαθηματικά" ή "το έμαθα πάμε στο επόμενο";;;;;

DimRous μάλλον το δευτερο! χαχαχα θα τα έχει ακουσει τοσες φορες που τα έχει μάθει πια!:mrgreen:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια....μαλλον χαιρετε πρεπει να πω τετοια ωρα...

ξυπνησα 11 σημερα ,το ευχαριστηθηκα αλλα δεν μπηκα πιο νωρις γιατι φτιαχναμε με τον αντρα μου τα αυτοκολλητα στο δωματιο του μπεμπουλη μου....ωραιο γινεται..δεν το τελειωσαμε βεβαια γιατι επρεπε να φυγει ο συζυξ για δουλεια...και πρεπει να αγορασουμε και αλλα...

κων κωνακι μου πηγα σε κατι φιλους και μετα περασα και απο την πεθερα ...

νανο μου κουκλαρα θα ειναι η ζουζουνα σου ψηλη διμετρη!!!!!

ντιμ...μαλλον προσπαθει να σου πει η μπεμπουλα σου οτι δεν τις αρεσουν τα μαθηματικα..χαχαχαχα

76IGp3.png

Ντιμακι συναδελφος εισαι? Μαθηματικος εγω, σημερα ειχα ενα μαθημα κατευθυνση Β λυκειου και ακομα ενα Δευτερα και τελος.... καλα 1 ιδιαιτερο ειχα φετος μονο μη φανταστεις αλλα ακομα κι ετσι με την κοιλια κουραζομαι...

Εμενα παντως οποτε εχω μαθημα κοιμαααααααααααται....

Νανο μπραβο πολυ ωραια νεα!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

ολυμπια μου,να χαιρεσαι το μιχαλη σου κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις

εγω προχθες ειχα επι μιαμιση ωρα δυνατες συσπασεις με πονο,αυξηθηκε η δοση του μαγνησιου σε 5 τη μερα κ βλεπουμε...

απο τοτε δεν ειχα τιποτε αλλο,κ περιμενω απο βδομαδα να ξαναπαω στο γιατρο να δω την ποσοτητα του αμνιακου...

νανο,τελειες μετρησεις...με το καλο κ τα ψωνια.

εμενα μ εχουν πιασει νευρα κ αγχος,ειναι κι αυτος ο καιρος που με τρελαινει,αλλα πιστευω θα το ξεπερασω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Γεια σας κορίτσια!!! κων κων να ήξερα ότι ξυπνάς τόσο πρωί θα σου έκανα παρέα σήμερα...

Dim, πες μας και εμας από που ψωνίζεις για το φυστίκι σου... Έχω καιρό να πάρω κάτι... να μου φτιάξει η διάθεση!!! Σήμερα θα παραγγείλω τα σουτιέν από το αγγλικό το site... σήμερα πήγα στα Mothercare Και μου είπαν ότι αρχίζουν εκπτώσεις με 40%!!!

Ξέρει καμιά πότε περίπου αρχίζουν οι εκπτώσεις τους?? Κάτιπήρε το αυτί μου ότι εκεί αρχίζουν λίγο νωρίτερα....

Θα είναι καμιά σήμερα εδώ να μου κάνει παρέα??

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

indie...τους εστειλα μυν και τους ειπα οτι δεν εχω πιστωτικη αλλα οτι εχω μια paysafe καρτα ...μου ειπαν οτι να τους στειλω τα στοιχεια της καρτας και θα μου απαντησουν αν θα μπορω να αγορασω πραγματακια απο εκει...εγω ομως την καρτα θα την παρω απο την πειραιως τη δευτερα γιατι δεν προλαβα την παρασκευη....οποτε μετα θα τους στειλω τα στοιχεια και αν μου πουν οκ μια χαρα...αλλιως θα ψωνισω απο αλλο site,απλα εκει εχει αρκετα πραγματακια που μου αρεσουν

76IGp3.png

Το καλό είναι ότι έχει και καλές τιμές.... Σήμερα μου είπαν ότι βγαίνοντας από το μαιευτήριο να του φορέσω μακρυμάνικο φορμάκι του φυστικιού... Μα δε θα βγάλει τη μπέμπελη???? Εσύ νομίζω ότι έλεγες ότικάτι του έχεις πάρει του μπεμπούλη σου...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...