Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!

Χάθηκα χθες γιατί εδώ ήταν αργία, είχε πάρα πολύ κάλο καιρό και πήγαμε βολτούλα.

Σήμερα έχει γενέθλια το παλικάρι μου :P:p:p να βλέπατε τι χαρούμενος που ήταν το πρωί που σηκώθηκε να πάει σχολείο.

Εσείς τι νέα;

να τον χαίρεσαι το παλικαράκι σου!!!!!!!!!!!:D:D:D Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημερα!

Το κεφάλι μου σήμερα ευτυχώς είναι καλύτερα!

Εφτιαξε χθες το βραδυ ο άντρας μου ενα τσιζκέικ όνειρο! Ολη νυχτα έκοβα βολτες στο ψυγείο. Ευτυχώς το έκανε με Light υλικά και λίγη ζάχαρη.:mrgreen:

Ολυμπία μου μεγάλωσε το αντράκι σου! Να τα εκατοστησει με υγεία και πολλά χαμόγελα στη ζωή του!

352946q7iyg0qxmk.gif

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!

Χάθηκα χθες γιατί εδώ ήταν αργία, είχε πάρα πολύ κάλο καιρό και πήγαμε βολτούλα.

Σήμερα έχει γενέθλια το παλικάρι μου :P:p:p να βλέπατε τι χαρούμενος που ήταν το πρωί που σηκώθηκε να πάει σχολείο.

Εσείς τι νέα;

καλημερααααααααααααααααα να τον χαιρεσαι ολυμπια μου τον μπομπιρα!!!!!!!! να ειναι δυνατοσ γερος και οοοοοοοοοοοοοοοοτι επιθυμει το πουλακι μου ε βαιβαια θα ειναι χαρουμενο! να τον χαιρεσαι και παλι

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Διακοπες εμείς δεν θα πάμε ούτε φετος! Θα περιμένω να σαραντησουμε με το καλό και μετα παμε στο χωριο μας για κανα μήνα.

happiness κ εγω είχα παρει φορμακια μακρυμανικα, όμως δεν μου χρειάστηκαν. Εκανε πολύ ζέστη και τα βράδια και τον είχα με κοντο μανικι και σεντονάκι ή κουβερτάκι πικε. Τα μακρυμανικα τα χρειάστηκαν κοντα στον Οκτωβρη μήνα που πήγαμε στο χωριο και είχε ψυχρουλα τα βράδια. Παρε 2-3 δεν πειράζει ας υπάρχουν.

zouzounel μου τα καλτσάκια εγω του εβγαζα και το χειμωνα στον ύπνο. Η παιδίατρος μου το είχε πει κ μένα. Μου λέει "εσύ αντεχεις να κοιμάσαι με καλτσες? Πως να αντεξει το παιδί?" Και αφου ηταν σκεπασμενος τα ποδαράκια του ήταν πάντα ζεστά.

Καλα οσο για τις πεθερομαμαδογιαγιάδες το τί έχω ακούσει.... Ελεος! Ας έρθουν τωρα να μου πούνε κάτι...χιχιχιχι:twisted:

καλημερα κοριτσακια....

ολυμπια μου να χαιρεσαι το μικρουλη σου!!!!

κων κων μου μα δεν μιλαω για πολλα το πολυ 3 και αυτα θα τα παρω και μεγαλυτερο νουμερο...(αλλα δεν νομιζω να τα χρειαστω,εδω συνηθως μεχρι το τελος οκτωβρη σχεδον φοραμε καλοκαιρινα)

τα υπολιπα κοριτσακια τι κανετε???

76IGp3.png

Σήμερα εβαλα λιγα πραγματάκια στη βαλιτσούλα μου.

Ελπίζω να καταφερουμε να βάψουμε μεσα στον μηνα και να ξεκινησω απο τον επομενο να πλένω ρουχαλακια.

Ο μικρός κοιμήθηκε, πάω κ εγω για ξάπλες!

Διαφημίσεις

Ολυμπια να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και το αλλο!!!!

Εχω πολλα νευρα σημερα!!!Πηγα την κουρτινα του παιδικου να μου την κοντινη η μοδιστρα και μου την εκανε χαλια!!!!Ειναι 2 φυλλα η κουρτινα και μου το εκανε το ενα φυλλο κοντο και το αλλο μακρυ!!!Ελεεεεεος :twisted::twisted::twisted:

Εφαγα και φασολαδα σημερα και εχω πεθανει στην καουρα τωρα.....Και χαμομηλι ηπια και simeco πηρα αλλα τιποτα...

Απο αυριο λεει θα χαλασει ο καιρος!!!!Αχ τι ωραια να δροσισει λιγο...

Ευχομαι να ειστε ολες καλα...Πολλα Φιλια

Καλημερα!

2688564ussfrpkoyf.gif

Εγω πρωινη πρωινη, πινω το καφεδακι μου στην ησυχία μιας και τα αγόρια μου κοιμούνται!

Και ναιαιαιαι! Επιτέλους Σάββατο! Θα πάμε να δουμε το νινί μας!:D Ελπίζω να μη του τυχει καμια γέννα και μου το ακυρωσει...

Εφαγα και φασολαδα σημερα και εχω πεθανει στην καουρα τωρα.....Και χαμομηλι ηπια και simeco πηρα αλλα τιποτα...

bibicos tην επομενη φορα που θα φτιάξεις φασολάδα, στο 1ο νερό που θα την βρασεις βαλε μια κουταλια της σουπας μουσταρδα σκόνη. Μετα πετας το νερό, ξεπλενεις τα φασολια και την μαγειρευεις κανονικά. Ούτε φουσκωμα, ούτε άλλες παρενέργειες...;)

Οσο για την κουρτίνα να της την πάς πίσω και να την φτιάξει πάλι. Καλά τί μέτρημα έκανε κ αυτη?

happiness που γυρνούσες όλη μερα?

καλημερα σε ολες τις κοιλουμπιτσες!!!

χτες πηγαμε στη γιατρο... η μικρη μας εφτασε τα 1200γρ:shock::shock::shock: και ειναι με το κεφαλι κατω.... προσπαθει να παρει θεση μας ειπε η γιατρος απο τωρα... εχει τεραστια ποδια τα οποια τα εχει στο προσωπο της!!! απορω πως βολευεται εκει μεσα... η γιατρος μετρησε και τη πατουσα μας και εχει φτασει τα 6 εκ. ποσο θα γινει αυτο το παιδι???? η γιατρος λεει αν συνεχισει ετσι θα φτασει τα 4κιλα!!! (η μαμα μου μου ειπε οτι ο αδελφος μου ειχε γεννηθει 60 εκατοστα και 3700γρ...)

το κακο ειναι οτι η τελευταια μετρηση της καμπυλης ειναι υψηλη (με οριο 115 εχω 131)... μου ειπε απλα να προσεχω τι τρωω (το πολυ μια μεριδα αμυλο την ημερα και γλυκα τελος εκτος αν παθω τρελη λιγουρα) και σε 3 βδομαδες θα κανουμε μια εξεταση που θα δειξει αν η διατροφη κανει δουλεια. αν οχι, τοτε θα με στειλει σε αλλο γιατρο για να μου δωσει διατροφη ειδικη και μηχανακι για τρυπημα.... ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστει...

επισης ξεκινησα παλι τα yutopar... αυτα που νομιζα εγω για τεντωματα της μικρης τελικα ηταν συσπασεις:roll: θα παιρνω μισο ανα 12ωρο και βλεπουμε... νομιζα οτι η συσπαση συνοδευεται και απο πονο αλλα... μου ειπε οτι αν φτασω να ποναω θα παω για ενδοφλεβια χορηγηση...

μου ετοιμασε και το βιβλιαριο για την αδεια... 9/7 σταματαω. ηθελα να τη παρω πιο αργα αλλα μου ειπε καλυτερα οχι γιατι στο ΙΚΑ που ανηκω και θα παω για την αδεια ειναι ολιγον στριμμενοι οι γιατροι και θα μου ζητησουν υπερυχους και λοιπα (ασχετα αν η γιατρος μου ειναι και αυτη στο ΙΚΑ) και επισης αν κατι γινει και γεννησω νωριτερα και το παρουν χαμπαρι δεν θα δικαιουμαι τιποτα απο επιδοματα...

αυτα τα νεα μας! τη πεμπτη μπηκαμε και επισημα στον 7ο!!!

ZOrwp3.png

καλημερα σε ολες τις κοιλουμπιτσες!!!

χτες πηγαμε στη γιατρο... η μικρη μας εφτασε τα 1200γρ:shock::shock::shock: και ειναι με το κεφαλι κατω.... προσπαθει να παρει θεση μας ειπε η γιατρος απο τωρα... εχει τεραστια ποδια τα οποια τα εχει στο προσωπο της!!! απορω πως βολευεται εκει μεσα... η γιατρος μετρησε και τη πατουσα μας και εχει φτασει τα 6 εκ. ποσο θα γινει αυτο το παιδι???? η γιατρος λεει αν συνεχισει ετσι θα φτασει τα 4κιλα!!! (η μαμα μου μου ειπε οτι ο αδελφος μου ειχε γεννηθει 60 εκατοστα και 3700γρ...)

το κακο ειναι οτι η τελευταια μετρηση της καμπυλης ειναι υψηλη (με οριο 115 εχω 131)... μου ειπε απλα να προσεχω τι τρωω (το πολυ μια μεριδα αμυλο την ημερα και γλυκα τελος εκτος αν παθω τρελη λιγουρα) και σε 3 βδομαδες θα κανουμε μια εξεταση που θα δειξει αν η διατροφη κανει δουλεια. αν οχι, τοτε θα με στειλει σε αλλο γιατρο για να μου δωσει διατροφη ειδικη και μηχανακι για τρυπημα.... ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστει...

επισης ξεκινησα παλι τα yutopar... αυτα που νομιζα εγω για τεντωματα της μικρης τελικα ηταν συσπασεις:roll: θα παιρνω μισο ανα 12ωρο και βλεπουμε... νομιζα οτι η συσπαση συνοδευεται και απο πονο αλλα... μου ειπε οτι αν φτασω να ποναω θα παω για ενδοφλεβια χορηγηση...

μου ετοιμασε και το βιβλιαριο για την αδεια... 9/7 σταματαω. ηθελα να τη παρω πιο αργα αλλα μου ειπε καλυτερα οχι γιατι στο ΙΚΑ που ανηκω και θα παω για την αδεια ειναι ολιγον στριμμενοι οι γιατροι και θα μου ζητησουν υπερυχους και λοιπα (ασχετα αν η γιατρος μου ειναι και αυτη στο ΙΚΑ) και επισης αν κατι γινει και γεννησω νωριτερα και το παρουν χαμπαρι δεν θα δικαιουμαι τιποτα απο επιδοματα...

αυτα τα νεα μας! τη πεμπτη μπηκαμε και επισημα στον 7ο!!!

καλημερα τι ωραια νεα ειναι αυτα??????????? αντε με το καλο κοριτσι μου! μονο τετοια να ακουμε1 χαχαχαχαχαχα μεγαλο μπεμπακι και ψηλο!!!!!!!!! αυτη ειναι η νεα γενια το νεο αιμα!

καλημερα και στισ υπολοιπεσ υπναρουδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...