Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

στην αλλη κλινικη που ξεγενναει ο γιατρος μου,ενω ειναι ιδιωτικη πρεπει να εχεις παρει ολα τα πραγματακια απο σεντονακια μεχρι και φανελακια...και απορω γιατι πληρωνεις τοσα λεφτα σε αυτη την κλινικη

Αυτό είναι ένα θέμα.... γι'αυτό σκέφτομαι το νοσοκομείο...

happy, πόσα σου είπε για τη κλινική?

Εμένα αν θυμάμαι καλά μου είπε 2000 για φυστιολογικό και 2500 για καισαρική...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στην αλλη κλινικη που ξεγενναει ο γιατρος μου,ενω ειναι ιδιωτικη πρεπει να εχεις παρει ολα τα πραγματακια απο σεντονακια μεχρι και φανελακια...και απορω γιατι πληρωνεις τοσα λεφτα σε αυτη την κλινικη

ειναι κλινικες ή νοσοκομεια;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αυτό είναι ένα θέμα.... γι'αυτό σκέφτομαι το νοσοκομείο...

happy, πόσα σου είπε για τη κλινική?

Εμένα αν θυμάμαι καλά μου είπε 2000 για φυστιολογικό και 2500 για καισαρική...

για τι δωματιο...εγω αν ξεγεννησω στο μητερα σκεφτομαι για τρικλινο και ειναι 1550 για φυσιολογικο και 1900 νομιζω για καισαρικη...

αν ξεγεννησω στο ασκληπηειο θα παρω μονοκλινο και ειναι 1750 για φυσιολογικο αλλα δεν θυμαμαι για καισαρικη...εχω παει και εχω παρει τιμοκαταλογο και για τα δυο και κατα 99% θα ξεγενησω στο μητερα

76IGp3.png

ειναι κλινικες ή νοσοκομεια;;;

το 2ο ειναι ιδιωτικη κλινικη αλλα οχι μονο μαιευτικη...(ασκληπιειο κρητης)

το αλλο που θελω εγω να γεννησω ειναι αποκλειστικα μαιευτηριο...και εχει και κεντρο γονημοτητας (μητερα κρητης)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Με κοντομανικο φορμακι λιγο πιο μακρυ κατω(φουφουλιτσα) και ενα αμανικο κορμακι απο μεσα ειανι σουπερ καλυμενα. Αντε και καλα καλτσακι αν ειναι παγωμενα τα ποδαρακια. αυτο στην περιπτωη που κανει ψυχρα.

Γενικα με ενα κοντομανικο κορμακι πιστευω υθα την βγαζουν , και αν κρυωνουν ενα βαμβακερο ζακετακι, η τα σκεπαζεις.

Γενικα καμια 10αρια εσωρουχα ειναι απαραιτητα γιατι εχουν ατυχηματα καμια φορα και για να μην πλενεις συνεχεια, και εννοειται απο καθε νουμερο γιατι μεγαλωνουν γρηγορα.

Απο τα εξω φορμακια λιγο λιγοτερα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ναι αμε, ειναι αυτο

http://www.xe.com/ucc/convert.cgi?Amount=40&From=GBP&To=EUR&x=47&y=16

Καλο βραδυ ντιμ παω κι εγω σημερα νιωθω κομματια...

ευχαριστω...!!!

κι εγω δεν την παλευω καθολου...ουτε μπανιο δεν εχω κανει ακομα και δεν μαγειρεψα και για αυριο....

76IGp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!

Χάθηκα χθες γιατί εδώ ήταν αργία, είχε πάρα πολύ κάλο καιρό και πήγαμε βολτούλα.

Σήμερα έχει γενέθλια το παλικάρι μου :P:p:p να βλέπατε τι χαρούμενος που ήταν το πρωί που σηκώθηκε να πάει σχολείο.

Εσείς τι νέα;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Kαλημέρα κοιλίτσες!

Διαβαζα τη συζήτηση με τα ρουχαλάκια.

Κατ' αρχήν θα ρωτήσετε και τον παιδίατρό σας, θα σας δώσει και αυτός συμβουλές για το πώς θα τα ντύνετε.

Εχετε όμως υποψιν σας ότι τα νεογέννητα ζεσταίνονται πιο πολύ από εμάς! Εμείς έχουμε φυσιολογική θερμοκρασία γύρω στους 36.5 βαθμούς, τα μωράκια έχουν 37-37.3 (πρόβλημα θερμορύθμισης εχουν τα πρόωρα, ένα τελειόμηνο, υγειές μωράκι δεν εχει κανενα θέμα.) Αυτά μου είχε πει ο δικός μου παιδίατρος και για το ντύσιμο, μου είπε το εξής: για τον χειμώνα, όπως ντύνομαι εγώ, ετσι θα ντύνω και το μωρό, με κατιτίς παραπάνω (πχ ένα μακρυμάνικο φανελακι) ενώ το καλοκαίρι, όπως ντύνομαι εγώ και κάτι λιγοτερο. Τον μικρό μου περσυ το καλοκαίρι που ήταν 3 μηνών τον είχα με ένα αμανικο φορμάκι μόνο. Αλλά και τον χειμωνα, του φοραγα μακρυμάνικο εσωρουχάκι και βαμβακερό φορμάκι απ' εξω και υποψιν μενω σε σπίτι χωρίς θερμανση. Σας πληροφορώ ότι μέχρι σήμερα δεν εχει κρυολογήσει ούτε μια φορά, ενώ μιας ξαδέλφης μου τα μικρά που τα έχει όλη μερα με τα μάλλινα και τα καλοριφέρ στο φούλ ειναι συνέχεια κρυωμένα (εντάξει, εχει να κανει με το παιδί και τις ευαισθησίες του, αλλά ενω έχουμε τον ίδιο παιδίατρο, δεν ακολουθεί τις συμβουλές του στο θέμα αυτό, γιατί νομίζει ότι πρεπει να τα εχει πολύ ντυμένα για να μην κρυώνουν). Επίσης προσοχή στις πεθερομαμαδογιαγιάδες και στις συμβουλές τους, οι δικές μου είχαν φαγωθεί (με λύσσα μιλαμε!) ότι πρεπει σωνει και καλά να φοράω στο μωρό καλτσάκια, ντάλα καλοκαίρι, γιατί λεει "το μωρό παιρνει το κρύο από τα πόδια". Το ειπα στον παιδίατρο και γέλαγε βεβαίως-βεβαιως!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!

Χάθηκα χθες γιατί εδώ ήταν αργία, είχε πάρα πολύ κάλο καιρό και πήγαμε βολτούλα.

Σήμερα έχει γενέθλια το παλικάρι μου :P:p:p να βλέπατε τι χαρούμενος που ήταν το πρωί που σηκώθηκε να πάει σχολείο.

Εσείς τι νέα;

Χρόνια πολλά Ολυμπία, να το χαίρεσαι το αντράκι σου, να ειναι πάντα γερό!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...