Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευτυχως εχω παρεα και τον μπομπιρα μου που δινει καμια κλωτσια και μου θυμιζει οτι δεν ειμαι μοναχουλα....

Είμαστε από τις τυχερές που αυτό το καιρό έχουμε τέτοια παρέα!!! Σήμερα με βρήκε ο άντρας μου στο σπίτι να... μονολογώ..με το φυστίκι..χαχαχα

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

τι κανεις κουκλιτσα???εγω καθομαι στο μπαλκονακι ....ψαχνω να βρω και διαφορα site για να δω τι με συμφερει με τις αγορες...

στο babybutt που παραγγειλα τα πραγματακια δεν νομιζω οτι μπορω να κανω αγορες γιατι δεν εχω πιστωτικη...και περιμενω να μου απαντησουν αν μπορω να κανω τις αγορες με paysafe καρτα

Θα πας σε μια τράπεζα και θα ζητήσεις να βγάλεις μια prepaid, αυτή στα σάιτ αναγνωρίζετε σαν πιστοτικη, δε μπορείς να βάλεις δώσεις βέβαια, αλλά χαλας μόνο όσα έχεις βάλει εσύ μέσα. δεν έχει όριο στα χρήματα που θα βάλεις μπορείς να βάζεις απο 50 ευρώ μέχρι όσα θες. έτσι ούτε το άγχος έχεις και τη δουλεία σου κάνεις μια χαρα και μόλις σου τελειώσουν ξαναβάζεις.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Βρε happy, νωρίς δεν είναι ακόμα για τα μακρυμάνικα???

και εγώ δεν ξέρω αν είναι νωρίς ή όχι για μακρύ μανίκι;; Γιατί λέει οτι τα χερακια τους και τα πόδια τους κρυώνουν πιο πολύ. Ίσως με το μακρυμάνικο και το σεντόνι να είναι εντάξυ. Αχ δε ξέρω, ελπίζω τη Κυριακή που θα βρεθώ με τη μαία να με διαφωτίσει. Ε τι στο καλό αυτή θα ξέρει.

Θα πας σε μια τράπεζα και θα ζητήσεις να βγάλεις μια prepaid, αυτή στα σάιτ αναγνωρίζετε σαν πιστοτικη, δε μπορείς να βάλεις δώσεις βέβαια, αλλά χαλας μόνο όσα έχεις βάλει εσύ μέσα. δεν έχει όριο στα χρήματα που θα βάλεις μπορείς να βάζεις απο 50 ευρώ μέχρι όσα θες. έτσι ούτε το άγχος έχεις και τη δουλεία σου κάνεις μια χαρα και μόλις σου τελειώσουν ξαναβάζεις.

ναι αυτη εφτιαξα σημερα,αυτη εννουσα paysafe...απο τη πειραιως...λες αν δωσω τα στοιχεια αυτης της καρτας να την δεχτουν???

76IGp3.png

και εγώ δεν ξέρω αν είναι νωρίς ή όχι για μακρύ μανίκι;; Γιατί λέει οτι τα χερακια τους και τα πόδια τους κρυώνουν πιο πολύ. Ίσως με το μακρυμάνικο και το σεντόνι να είναι εντάξυ. Αχ δε ξέρω, ελπίζω τη Κυριακή που θα βρεθώ με τη μαία να με διαφωτίσει. Ε τι στο καλό αυτή θα ξέρει.

να σου πω ενταξει δεν λεω οτι θα του τα φοραω απο την αρχη,αλλα ας εχω εγω 2-3 κομματια κι ας μην τα φορεσουμε αμεσως ,γιατι να τα χρειαστω ποιος θα παει να μου τα παρει???

και πως λενε ,πριν πεινασουν μαγειρευουν αυτο κανω κι εγω

76IGp3.png

ναι αυτη εφτιαξα σημερα,αυτη εννουσα paysafe...απο τη πειραιως...λες αν δωσω τα στοιχεια αυτης της καρτας να την δεχτουν???

ναι την δέχονται, εγώ με αυτή ψωνίζω. Δε γράφει visa απάνω

Διαφημίσεις

να σου πω ενταξει δεν λεω οτι θα του τα φοραω απο την αρχη,αλλα ας εχω εγω 2-3 κομματια κι ας μην τα φορεσουμε αμεσως ,γιατι να τα χρειαστω ποιος θα παει να μου τα παρει???

και πως λενε ,πριν πεινασουν μαγειρευουν αυτο κανω κι εγω

εσύ που θα γεννήσεις σε ιδιωτικό δεν έχεις θέμα, θα του βάλουν αυτοί ρουχαλάκια. Εγώ θα πρέπει να παω τα πάντα δικά μου, απο το σεντονάκι μέχρι το μπεμπιλίνο. Εκεί δε ξέρω τι να πάρω που τις πρώτες μέρες έχουν θέμα με το να εξισορροπήσουν την θερμοκρασία τους.

εσύ που θα γεννήσεις σε ιδιωτικό δεν έχεις θέμα, θα του βάλουν αυτοί ρουχαλάκια. Εγώ θα πρέπει να παω τα πάντα δικά μου, απο το σεντονάκι μέχρι το μπεμπιλίνο. Εκεί δε ξέρω τι να πάρω που τις πρώτες μέρες έχουν θέμα με το να εξισορροπήσουν την θερμοκρασία τους.

ναι δεν χρειαζεται να τα εχω μαζι μου...μονο το φορμακι που θα βαλουμε οταν θα βγουμε....

76IGp3.png

στην αλλη κλινικη που ξεγενναει ο γιατρος μου,ενω ειναι ιδιωτικη πρεπει να εχεις παρει ολα τα πραγματακια απο σεντονακια μεχρι και φανελακια...και απορω γιατι πληρωνεις τοσα λεφτα σε αυτη την κλινικη

76IGp3.png

Dim διαφώτισέ και εμάς αν σου πει κάτι ενδιαφέρον η μαία...

αυτό δε το σκέστηκα... όταν βγούμε από το μαιευτήριο...

Οι παλιές, τα φώτα τους στις άσχετες που μπορεί να του βάλω και μάλλινη ζακέτα!!! χαχαχα

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...