Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχχχχχχ, θέλω κι εγώ νησίιιιιιιιιιι!

πλάκα μου κάνεις!!!!! Τί κείμενο είναι αυτό το τελευταίο κοπέλα μου;;;; κάτι οι ορμώνες, κάτι που είδα σκέψεις και συναισθήματα δικά μου διατυπωμένα απο σένα, πλάνταξα κοπελιά....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κων κων τουλάχιστον πέρασες καλά στον ύπνο σου :tongue:

Νησάκι , διακοπές......θέλω και εγώωωω! Τυχερή, καλά να περάσετε. Ο χώρος φαίνεται πολύ όμορφος.

Τι νύστα και βαρεμάρα έχω τώρα δεν λέγετε! Μου φαίνεται θα κοιμήσω την μικρή και θα την πέσω και εγώ :mrgreen:

M4B1p3.pngQIghp3.png

ωραια φαινετε ρε γιατι κιτσ ? μια χαρα ειναι εμεις φετοσ θα αρκεστουμε μεχρι τον πορο στην μαμα μου χαχαχα τι προτοτυπο! αλλα δεν πειραζει και κανα διλεσι στους γονεισ του αντρα μου για κανα μπανακι αυτα εξαλλου το μαγαζι το κλεινουμε αυγουστο και ετσι θα ειμαστε σε επιφυλακη θα παω μονη στον πορο τελοσ ιουνιου για καμια 10 μερες και βλεπουμε αυτα! εσεισ ποτε θα πατε αληθεια?

To jenodoxeio einai teleio, eixa Παει και περυσι στο διπλα, ομως...και τα ειχαμε βρει τυχαια με τον αντρα που απο τον google earth! λεμε τις εγκαταστασεις ειναι αυτες διπλα στο κυμα...

Κιτσ ειναι , μαλλον καλυτερα λιγο παραπανω φολκλορ το χωριο ο Αλυκανας ειανι ολα λιγο...σχεδιασμενα για τουριστες, αλλα μια χαρα ειναι ισα για μια περατζαδα... αλλα εμενα μου αρεσει πολυ κη πολυη της Ζακυνθου και τα περισσοτερα απογευματα πηγαιναμε εκει.

το σπίτι μου είναι 3 χιλιόμετρα απο Αλικανά. Έχει ωραία παραλία Αλικανά και Αλικές.Ευχαρίστως να σου δώσω οδηγίες για το νησί, ταβερνάκια και τέτοια, και γιατι όχι να βρεθούμε κι όλας. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε κκαι μπάνια στην ίδια παραλία

Ειχα παει και παρυσι και μας αρεσε...βολευει παρα πολυ, το ταξιδι ειναι σχτικα μικρο, 3 και κατι ωρες με αυτοκινητο και μολις 1 ωρα με καραβι και για παιδια η θαλασσα εκει ειναι τελεια(και για μενα που ειμαι κρυουλιαρα)

Αμε να βρεθουμε, να βρεθουμε να εχω συμπαρασταση στην κοιλουμπα!!! χιχιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

πλάκα μου κάνεις!!!!! Τί κείμενο είναι αυτό το τελευταίο κοπέλα μου;;;; κάτι οι ορμώνες, κάτι που είδα σκέψεις και συναισθήματα δικά μου διατυπωμένα απο σένα, πλάνταξα κοπελιά....

Αχ, άσε, εγώ έκλαιγα μόνη μου στις 4 τα ξημερώματα που έγραφα (και αυπνία και παράνοια:)). Σ' ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, ντιμ, τα διαβάζω πάντα με φοβερή χαρά (το φαντάστηκα ότι ήσουν εσύ αλλά δεν ήμουν σίγουρη-σίγουρη:))

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

καλησπέρα στις κοιλίτσες!!!

Δε θέλω συγκινήσεις και ζουμιά!!! Όχι τώρα.... εγώ χθες για λίγο αγχώθηκα και το φυστίκι τρελάθηκε στο χτύπημα!

Αυτό που κουνιέται στις κοιλίτσες μας είναι ότι πιο σημαντικό και ωραίο θα μπορούσαμε να έχουμε στις ζωές μας...

Φιλιά!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Η εμπειρία της ημέρας.

Σήμερα για πρώτη φορά ήρθα αντιμέτωπη με το ασφαλιστικό σύστημα που λέγετε ΙΚΑ. Έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο, για να μου γράψει τις ταινίες για τις μετρήσεις του ζάχαρου, γιατί 100 ευρώ το μήνα είναι πολλά. Έρχεται η σειρά μου, μπαίνω και του εξηγώ ότι παρουσίασα διαβήτη κύησης, του δείχνω εξετάσεις και το παραπεμπτικό του γιατρού. «Δεν έχετε διαβήτη κύησης», μου λέει «οι τιμές στην εγκυμοσύνη είναι πάντα πιο ανεβασμένες». Παίρνω το αθώο υφάκι και του απαντάω, διατεθειμένη να ζητήσω και έγγραφος τη γνωμάτευσή του αν τελικά δε μου τις έγραφε, «δηλαδή γιατρέ κακός με έχουν βάλει να κάνω αυστηρή διατροφή και να τρυπιέμαι 4 φορές την ημέρα;; Να τα σταματήσω;;» Ο τύπος κόβετε, γιατί εδώ βλέπεις ο κύκλος είναι μικρός για να αμφισβητήσει γνωμάτευση συναδέλφου και ιδίως νοσοκομειακού, «όχι δεν είπα αυτό, απλά δεν έχεις φτάσει ακόμα να έχεις διαβήτη. Εδώ έχουμε μια έντονη προδιάθεση για διαβήτη» Το βουλώνει και γράφει 200 ταινίες για το μήνα και όχι 120 που χρειάζομαι, μη τυχών και χρειαστεί να κάνω παραπάνω μετρήσεις και δεν έχω. Βέβαια μετά ξεκίνησε το κυνήγι των υπογραφών, σε κάποια φάση από τα πολλά πάνω κάτω και τα περίμενε στην ουρά άρχισα να ζαλίζομαι και μάλλον χλόμιασα, με λυπήθηκε μια υπάλληλος και έκανε τα τελευταία τρεξίματα αυτή. Γενικό συμπέρασμα: και ο άγιος ψιλοφοβέρα θέλει και ευτυχώς στην επαρχεία υπάρχει ακόμα ανθρωπιά. Αα τους τα πήρα τα 150 ευρώ.

καλησπέρα στις κοιλίτσες!!!

Δε θέλω συγκινήσεις και ζουμιά!!! Όχι τώρα.... εγώ χθες για λίγο αγχώθηκα και το φυστίκι τρελάθηκε στο χτύπημα!

Αυτό που κουνιέται στις κοιλίτσες μας είναι ότι πιο σημαντικό και ωραίο θα μπορούσαμε να έχουμε στις ζωές μας...

Φιλιά!

το διάβασες το κείμενό της;; τα ζουμιά είναι απο την συνειδητοποίηση της ύπαρξης της φασολιάς. Τουλάχιστον για μένα..

το διάβασες το κείμενό της;; τα ζουμιά είναι απο την συνειδητοποίηση της ύπαρξης της φασολιάς. Τουλάχιστον για μένα..

Είμαι τόσο ευσυγκίνητη τελευταία που πασχίζω να το κοντρολάρω... Με την εγκυμοσύνη μου έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα... και που είσαι ακόμα!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Είμαι τόσο ευσυγκίνητη τελευταία που πασχίζω να το κοντρολάρω... Με την εγκυμοσύνη μου έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα... και που είσαι ακόμα!!!

Και που να δεις τι θα πάθουμε όταν γεννηθούν τα μωρά. Κάτι οι ορμόνες, κάτι η κλεισούρα, κάτι το αίσθημα προστασίας που θα μας βγει. Άστα να πάνε πως θα γίνουμε...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Η νύφη μου είπε, επειδή γέννησε Ιουλιο, όλο το καλοκαίρι την είχε με το φανελάκι, γιατί τα μωρά ζεσταίνονται πιο πολύ...(??)

Λίααααα

Νομίζω ότι είσαι η ειδική για να μας απαντήσεις!!!!

το καλό είναι ότι θα προλάβουμε τις εκπτώσεις...!!!!

κοριτσακιααααααα...που εισαστε????

εγω εκανα μερικες δουλιτσες και ειπα τωρα να ξεκουραστω μιλωντας μαζι σας...

ευτυχως εχω παρεα και τον μπομπιρα μου που δινει καμια κλωτσια και μου θυμιζει οτι δεν ειμαι μοναχουλα....

76IGp3.png

κοριτσακιααααααα...που εισαστε????

εγω εκανα μερικες δουλιτσες και ειπα τωρα να ξεκουραστω μιλωντας μαζι σας...

ευτυχως εχω παρεα και τον μπομπιρα μου που δινει καμια κλωτσια και μου θυμιζει οτι δεν ειμαι μοναχουλα....

δεν είσαι μοναχούλα κούκλα μου. εγώ απο οτι έχεις καταλάβειείμαι συνέχεια on line

δεν είσαι μοναχούλα κούκλα μου. εγώ απο οτι έχεις καταλάβειείμαι συνέχεια on line

τι κανεις κουκλιτσα???εγω καθομαι στο μπαλκονακι ....ψαχνω να βρω και διαφορα site για να δω τι με συμφερει με τις αγορες...

στο babybutt που παραγγειλα τα πραγματακια δεν νομιζω οτι μπορω να κανω αγορες γιατι δεν εχω πιστωτικη...και περιμενω να μου απαντησουν αν μπορω να κανω τις αγορες με paysafe καρτα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...