Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΚ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΝΑΓΚΗ... ΟΣΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μη δινεις κοριτσακι μου σημασια στα ονειρα,εγω απο τοτε που εμεινα εγκυος εχω δει τα πιο τρελλα ονειρα...

καλη σου μερα!!!!!

Καλή σου μέρα και σένα :P Το όνειρο είχε να κάνει με δικιά μου γέννα που δεν κατάλαβα τελικά αν γέννησα και γενικώς ήταν πολύ μπεδεγουέι κατάσταση και ξύπνησα και δεν κατάλαβα τι μου έγινε ντόινγκκκκ και δεν ξαναείδα σε όλη την εγκυμοσύνη τέτοιο. Εντάξει δεν το παίρνω και κατάκαρδα αλλά μου άφησε περίεργη αίσθηση:confused:

M4B1p3.pngQIghp3.png

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ... ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚαΙ ΛΟΓΟ ΑΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ... ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ... ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚαΙ ΛΟΓΟ ΑΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ... ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Καλημέρα και σε εσένα! Καλέ μόνο που προσπάθησα να θυμηθώ τι είδα δεν έβγαλα καμιά άκρη που να το ερμηνεύσω κιόλας :tongue::tongue::tongue:

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλημερα ομορφεσ κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!! καλε τι λετε για ονειρα?????????? χαχαχαχα λιγες μερες μερες πριν ειχα δει και εγω μια υπερπαραγογη οτι ειχα τριδημα και οτι με ξεγεναγε ο αντρας μου χαχαχα και οχι μονο αυτο αλλα με καισαρικη παρακαλω βαιβαια για να λεω αληθεια πριν το ονειρο με ειχε πιασει να γω γεννεσ στο νετ και ενω ειδα τα παντα φυσιολογικα πως βγαινει και τετοια ειδα και καισαρικη χαχαχαχαχαχα και το συνδιασα μια χαρα! παντος κοριτσια αν θελετε να σας στειλω το λινγκ ειναι φανταστικο εγω ενθουσιαστικα!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγω πάλι ονειρευτικα οτι έκανα σεξ :oops: χιχιχι ο πεινασμένος λέει, καρβελια ονειρευεται. Τουλάχιστον πέρασα καλά:mrgreen:.

μπου μπου μου κ εγω συνηθως βλέπω εφιάλτες (μη βλεπεις το αποψινό...) αλλά δεν δίνω σημασία. Λεω "καλο η ευλογιμένο να είναι" και δεν το συνεχίζω προσπαθω να το ξεχνάω. Πιστευω οτι οφειλετε στο άγχος και στις ανυσηχίες που έχουμε.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΩΝΚΩΝ ΕΣΥ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕΣ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!! ΑΛΗΘΕΙ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΟΡΜΕΣ Ή ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ... ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΦΟΒΑΜΑΙ ΟΣΟ ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ...

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Καλημερα, βαλτε κι εμενα στο σκλαμπ των αυπνων...μετα τις 5 με πηρε ο υπνος...

Ντιμ ολο ξεχναω, φετος διακοπες εχει το μενου Ζακυνθο!!!

Θα παμε σε ενα πολυ φθηνο και καταπληκτικο ξενοδοχειο στον Αλυκανα, ντεξ λιγο κιτς μερςο λογω Αγγλων αλλα εμεις βολτερουμε στην Ζακυνθο στην πολυ που ειανι πανεμορφα...

το καλο ειναι οτι η θαλλασα ειναι κυριολεκτικα 2 βηματα, την βλεπεις και την ακους και βολευει με παιδι απιστυετα...

εδω θα παμε με 55 γιουρια τη βραδυα.

http://www.alykanas-beach.com/

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα σε όλες...

γύρισα πριν καμια ωρα από την καμπύλη κι ειμαι κάπως...το στομάχι μου κυρίως μ' ενοχλεί ,ανακατεύομαι, και λίγο μαστουρωμένη νιώθω... Είπα να τα αγνοήσω αυτά και να κάνω μικροδουλίτσες στο σπίτι αλλά...δεν μου βγαίνει. Πάω μάλλον να ξαπλώσω γιατί δεν την παλεύω.

Και Δευτέρα έπεται νέος γύρος εξετάσεων...αντισώματα, γεν.ούρων και καλλιέργεια κολπικού υγρού. Ποιός τη χαρη μου...

Συγνωμη για τη γκρίνια...

Φιλάκια σε όλες!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Θα παμε σε ενα πολυ φθηνο και καταπληκτικο ξενοδοχειο στον Αλυκανα, ντεξ λιγο κιτς μερςο λογω Αγγλων αλλα εμεις βολτερουμε στην Ζακυνθο στην πολυ που ειανι πανεμορφα...

το καλο ειναι οτι η θαλλασα ειναι κυριολεκτικα 2 βηματα, την βλεπεις και την ακους και βολευει με παιδι απιστυετα...

ωραια φαινετε ρε γιατι κιτσ ? μια χαρα ειναι εμεις φετοσ θα αρκεστουμε μεχρι τον πορο στην μαμα μου χαχαχα τι προτοτυπο! αλλα δεν πειραζει και κανα διλεσι στους γονεισ του αντρα μου για κανα μπανακι αυτα εξαλλου το μαγαζι το κλεινουμε αυγουστο και ετσι θα ειμαστε σε επιφυλακη θα παω μονη στον πορο τελοσ ιουνιου για καμια 10 μερες και βλεπουμε αυτα! εσεισ ποτε θα πατε αληθεια?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες...

γύρισα πριν καμια ωρα από την καμπύλη κι ειμαι κάπως...το στομάχι μου κυρίως μ' ενοχλεί ,ανακατεύομαι, και λίγο μαστουρωμένη νιώθω... Είπα να τα αγνοήσω αυτά και να κάνω μικροδουλίτσες στο σπίτι αλλά...δεν μου βγαίνει. Πάω μάλλον να ξαπλώσω γιατί δεν την παλεύω.

Και Δευτέρα έπεται νέος γύρος εξετάσεων...αντισώματα, γεν.ούρων και καλλιέργεια κολπικού υγρού. Ποιός τη χαρη μου...

Συγνωμη για τη γκρίνια...

Φιλάκια σε όλες!

πηγαινε να ξεκουραστεισ καρδουλα μου σε καταλαβαινω απολυτα πφφφφφφφφφφ αμαν αυτεσ οι εξετασεισ!

ttc72e7.aspx

το σπίτι μου είναι 3 χιλιόμετρα απο Αλικανά. Έχει ωραία παραλία Αλικανά και Αλικές.Ευχαρίστως να σου δώσω οδηγίες για το νησί, ταβερνάκια και τέτοια, και γιατι όχι να βρεθούμε κι όλας. Το πιθανότερο είναι να κάνουμε κκαι μπάνια στην ίδια παραλία

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

στην ίδια παραλία θα ήμαστε, είδα το ξενοδοχείο. Μου αρέσει πολύ εκεί, πάω στο καφέ δίπλα απο το ξενοδοχείο. Έχει πολύ ωραία νερά εκεί και καθαρά.

Αχχχχχχ, θέλω κι εγώ νησίιιιιιιιιιι!

Η αλήθεια είναι ότι γενικά αισθάνομαι τυχερή που έφυγα από Αθήνα. Με ήρεμη η εξοχή. Όσο για το νησί, είναι μια χαρά, με τα καλά του και τα κακά του βέβαια (βλέπε έχει αέρα και δεν περνάει καράβι). Εσύ πάς σπίτι σου και έρχεσαι αντιμέτωπη με την πορεία, εγώ πάω σπίτι και έρχομαι αντιμέτωπη με τη κατσίκα ή τη κότα. Άλλους τους φρικάρει, εγώ το γουστάρω. Άσχετο, σου έγραψα σχόλιο στο ημερολόγιο, στο μπέιμπι πλύνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...