Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαπακι, οχι να μην καθισεις παραπανω...Αν θες να δουλεψεις, παραπανω και εχει αναγκη και αυτος, να συζητησετε να σου δωσει παραπανω αδεια ΑΦΟΥ γεννησεις...

ποτε κανενας δεν αντεμειβει την καλοσυνη του υπαλληλου, αυτο το ξερω πολυ καλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χαπακι, οχι να μην καθισεις παραπανω...Αν θες να δουλεψεις, παραπανω και εχει αναγκη και αυτος, να συζητησετε να σου δωσει παραπανω αδεια ΑΦΟΥ γεννησεις...

ποτε κανενας δεν αντεμειβει την καλοσυνη του υπαλληλου, αυτο το ξερω πολυ καλα...

για μετα που θα γεννησω του ειπα οτι θα επιστρεψω οταν ο μπεμπης θα ειναι τουλαχιστον 9 μηνων...και συμφωνησε...τωρα θα δω τι θα γινει...

ο μονος λογος που θελω να δουλεψω λιγο παραπανω ειναι το οικονομικο,αλλα πραγματικα με κουραζει παρα πολυ...και ανυπομονω να σταματησω

76IGp3.png

Όπως καταλάβατε δεν μπορώ να κοιμηθώ.....δεν βολεύομαι με τίποτα, με πονάει η μέση μου, δεν ξέρω πως να βάλω την κοιλιά μου....και έχω και όλη την ώρα στο μυαλό μου μην κάνω καμιά κίνηση και πάθω καμιά καινούργια κράμπα dizzy.png νιώθω να πιέζονται όλα μέσα μου, έχω και κάτι ψιλοπονάκια ουφφφφ

Για την δουλειά χαρά στο κουράγιο σας βρε κορίτσια! Από την μια δυστυχώς δεν δουλεύω γιατί έχουμε στριμωχτεί πολύ οικονομικά και από την άλλη έτσι βαριά που νιώθω δεν ξέρω πως θα άντεχα. Στην αρχή της πρώτης μου εγκυμοσύνης που δούλευα ήτανε μαρτύριο, είχα τις υπνηλίες μου, ξερνούσα όλη την ώρα στην τουαλέτα και το αφεντικό μου στην κοσμάρα του (κοιτούσε μόνο πως θα διώξει :twisted: γιατί του έκατσε βαριά η εγκυμοσύνη μου). Συγχήστηκα πάλι που τα θυμήθηκα :mad:

Την Παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό να δω την ζουζούνα μου και ανυπομονώ.....πόσο βάρος να πήρε άραγε?

M4B1p3.pngQIghp3.png

Ούτ' εγώ δικαιούμαι την επιδότηση του ΟΑΕΔ (δημοσιογράφος), γι' αυτό λέω ότι δε με παίρνει οικονομικά το εξάμηνο. Επίσης ούτ' εγώ μπορώ να κοιμηθώ, όπως καταλάβατε, αλλά αυτό δεν είναι καινούριο:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημερα!

Εχω τρελο πονοκεφαλο. Μάλλον είναι κρυωμα στο κεφαλι απο προχθες που αδηγουσα με ανοιχτο το παράθυρο. Δεν μπορω να μιλησω απο τον πονο. Απαπαπα χάλια!

ηρθε ο ταλιμπαν κι εχει κρεμαστει απο το λαιμο μου για να του βαλω το μπαρνυ,οποτε δεν ξερω για ποση ωρα ακομα θα καταφερω να κατσω...........

Λία μου και εμείς φαν του Μπάρνι:D.

σε ναυτιλιακή δουλεύεις ή σε τράπεζα?

εγώ δουλευω σε ναυτιλιακή και περσυ που το έψαχνα ξερεις τι μου είπαν από τα κεντρικά του ΟΑΕΔ? Οτι το εξάμηνο σαν χρόνο το δικαιούμαι, ασχετα αν ο οαεδ θα με επιδοτήσει ή όχι. Αρκεί να κάνεις γραπτώς δήλωση στον εργοδότη σου ότι σκοπεύεις να κανεις χρήση του δικαιώματος αυτού. Εγώ περσυ έκατσα τους 5 από τους 6 μήνες (χωρίς αποδοχές βεβαια) και κανω χρήση και του μειωμένου ωραρίου. Ασε που υπάρχει και πόρισμα απ΄τον Συνήγορο του Πολίτη ότι η δικαιολογία που χρησιμοποιεί ο ΟΑΕΔ για να απορρίπτει τις εργαζόμενες στις τράπεζες και στις ναυτιλιακές εταιρίες (το μειωμένο ωράριο δλδ) δεν είναι νομιμη.

Για ψαξτο λίγο! ;)

Έχω βρει αυτό το πόρισμα του Συνηγόρου.... Θα το ψάξω... Απλώς μου είπαν από τη δουλειά ότι ίσως μέχρι να γεννήσω να το συζητήσουμε για να πάρω το μειωμένο σε ισόχρονη... βλέπουμε...

(τράπεζα)

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κοιμήθηκα χάλια και είδα και πολύ αλόκοτο όνειρο που δεν το θυμάμαι και όλο :?

μη δινεις κοριτσακι μου σημασια στα ονειρα,εγω απο τοτε που εμεινα εγκυος εχω δει τα πιο τρελλα ονειρα...

καλη σου μερα!!!!!

76IGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ..

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3Ο ΜΗΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ ΕΓΚΥΟ.. ΑΡΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ , ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΑΓΡΙΑ... ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

καλημερα λιενκα...να σου πω εγω θα ηθελα ενα διαλλειμα....νοιωθω οτι το χρειαζομαι ειδικα τωρα...αλλα για να καθομαι συνεχεια σπιτι και να μην δουλευω ,δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...