Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το κεφαλι στο ενα πλευρο,τα ποδια στο αλλο.....αστα να πανε...την εχει καταβρει ο σπορος κ δε λογαριαζει τιποτα.....δεν μπορω να ξαπλωσω ουτε δεξια,ουτε αριστερα,ουτε ανασκελα (κ φυσικα ουτε μπρουμυτα,οποτε κοιμαμαι καπως καθιστη.....

το καλο ειναι οτι ηρθε προχθες η μαμα μου κ σημερα εφαγα γεμιστα της μαμας,μου επλυνε πιατα,τοιχους κλπκλπκλπ...πολυ την αγαπαω τη μανουλα μου.....

μαλιστα,θα ζοριζεσαι αρκετα οταν κοιμασαι....

αχ αυτες οι μαμαδες καμια φορα χρειαζονται...

ρε κοριτσια μια γυναικα σημερα μου ειπε οτι πρεπει να αρχισω να φτιαχνω τη βαλιτσα ...γιατι δεν ξερουμε τι γινεται...και με αγχωσε.....εσεις ποτε θα αρχισετε να την ετοιμαζεται...εγω λεω μετα που θα μπω στον 8ο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν λετε σε θεση εγκαρσια τι εννοειτε???

γεία σου χαπάκι!!!!! Καλά τα γεμιστά;;;; Και για να αντισταθμίσω τη λιγούρα που πέρασα χθές με τα γεμιστά έφτιαξα σήμερα σπανακόπιτα που επίσης τρελαίνομαι. και βγήκε η άτιμη τέλεια. Πήγα και για περπάτημα σήμερα με τη πεθερούλα στη παραλία, αλλά έκανε κρύο να ρίξω και καμία βουτία. Εσύ πως τα πέρασες;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μαλιστα,θα ζοριζεσαι αρκετα οταν κοιμασαι....

αχ αυτες οι μαμαδες καμια φορα χρειαζονται...

ρε κοριτσια μια γυναικα σημερα μου ειπε οτι πρεπει να αρχισω να φτιαχνω τη βαλιτσα ...γιατι δεν ξερουμε τι γινεται...και με αγχωσε.....εσεις ποτε θα αρχισετε να την ετοιμαζεται...εγω λεω μετα που θα μπω στον 8ο

αυτή που σου το είπε να της πεις να φάει την γλώσσα της. Εγώ θα την φτιάξω την36 εβδομάδα πρώτα ο Θεός, εκτός και αν δούμε οτι κάτι δεν πάει καλά.

γεία σου χαπάκι!!!!! Καλά τα γεμιστά;;;; Και για να αντισταθμίσω τη λιγούρα που πέρασα χθές με τα γεμιστά έφτιαξα σήμερα σπανακόπιτα που επίσης τρελαίνομαι. και βγήκε η άτιμη τέλεια. Πήγα και για περπάτημα σήμερα με τη πεθερούλα στη παραλία, αλλά έκανε κρύο να ρίξω και καμία βουτία. Εσύ πως τα πέρασες;;

τελεια....τα τσακισα το μεσημερι...σπανακοπιτα..πω...πω τρελλαινομαι...εγω δεν μπορω να παω για περπατημα γιατι δεν εχω παρεουλα...καμια φορα παω με τη γειτονισσα οταν ερχεται σκ...

ασε σημερα που ημουνα στη δουλεια ειδα τα ποδαρακια μου να πρηζονται...κατι πρεπει να κανω...ειναι νωρις για πρηξιματα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αυτή που σου το είπε να της πεις να φάει την γλώσσα της. Εγώ θα την φτιάξω την36 εβδομάδα πρώτα ο Θεός, εκτός και αν δούμε οτι κάτι δεν πάει καλά.

κι εγω σκεφτομαι εκει γυρω...ευχομαι να ειναι ολα καλα για ολες μας μεχρι τελος....πλακα πλακα πλησιαζει ο καιρος...

76IGp3.png

τελεια....τα τσακισα το μεσημερι...σπανακοπιτα..πω...πω τρελλαινομαι...εγω δεν μπορω να παω για περπατημα γιατι δεν εχω παρεουλα...καμια φορα παω με τη γειτονισσα οταν ερχεται σκ...

ασε σημερα που ημουνα στη δουλεια ειδα τα ποδαρακια μου να πρηζονται...κατι πρεπει να κανω...ειναι νωρις για πρηξιματα...

Μόνο να περιορίζεις το αλάτι μπορείς, να πίνεις αρκετά νερά και να τρως διουρητικές τροφές.

Μόνο να περιορίζεις το αλάτι μπορείς, να πίνεις αρκετά νερά και να τρως διουρητικές τροφές.

αλατι τρωω κανονικα ,αλλα πινω και πολυ νερο,απλα επειδη καθομαι τοσες ωρες στις καρεκλα μαλλον γι'αυτο πρηζονται...γιατι μετα που ξαπλωσα ξαναηρθαν στα ισια τους!!

76IGp3.png

stellunak..δεν μπορεις να παρεις το εξαμηνο του οαεδ???

γιατι δεν το συζητας με τον εργοδοτη σου???

Δε με παίρνει οικονομικά, χαπάκι, σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον... Θα δούμε όμως, ας έρθει πρώτα η μπέμπα καλά και θα τα βρούμε όλα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Δε με παίρνει οικονομικά, χαπάκι, σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον... Θα δούμε όμως, ας έρθει πρώτα η μπέμπα καλά και θα τα βρούμε όλα!

ουτε εμας μας παιρνει οικονομικα...αλλα βεβαια αυτα που θα παιρνω απο τον οαεδ θα ειναι τα ιδια σχεδον με τα λεφτα της δουλειας οποτε δεν θα εχω μεγαλη απωλεια...αλλα δεν θελω και να αφησω το μωρακι μου τοσο νωρις...θα πρεπει να το παω παιδικο και ειναι λιγο νωρις...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ουτε εμας μας παιρνει οικονομικα...αλλα βεβαια αυτα που θα παιρνω απο τον οαεδ θα ειναι τα ιδια σχεδον με τα λεφτα της δουλειας οποτε δεν θα εχω μεγαλη απωλεια...αλλα δεν θελω και να αφησω το μωρακι μου τοσο νωρις...θα πρεπει να το παω παιδικο και ειναι λιγο νωρις...

Εγώ δεν το δικαιούμαι καν το 6μηνο... ανήκω στην προνομικά κατηγορία των ιδ υπαλλήλων που μετά θα έχω μειωμένο ωράριο για 2 χρόνια τα 2 πρώτα έτη και για τα επόμενα 2 1 ώρα μειωμένο... Ελπίζω μέχρι τότε να μπορέσουμε να συζητήσουμε για ισόχρονη άδεια, αλλά χλωμό το κόβω...

καλό βράδυ κορίτσια...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Εγώ δεν το δικαιούμαι καν το 6μηνο... ανήκω στην προνομικά κατηγορία των ιδ υπαλλήλων που μετά θα έχω μειωμένο ωράριο για 2 χρόνια τα 2 πρώτα έτη και για τα επόμενα 2 1 ώρα μειωμένο... Ελπίζω μέχρι τότε να μπορέσουμε να συζητήσουμε για ισόχρονη άδεια, αλλά χλωμό το κόβω...

καλό βράδυ κορίτσια...

γιατι δεν το δικαιουσαι???

καλη ξεκουραση κοριτσακι μου

76IGp3.png

καλό βράδυ κορίτσια...

σε ναυτιλιακή δουλεύεις ή σε τράπεζα?

εγώ δουλευω σε ναυτιλιακή και περσυ που το έψαχνα ξερεις τι μου είπαν από τα κεντρικά του ΟΑΕΔ? Οτι το εξάμηνο σαν χρόνο το δικαιούμαι, ασχετα αν ο οαεδ θα με επιδοτήσει ή όχι. Αρκεί να κάνεις γραπτώς δήλωση στον εργοδότη σου ότι σκοπεύεις να κανεις χρήση του δικαιώματος αυτού. Εγώ περσυ έκατσα τους 5 από τους 6 μήνες (χωρίς αποδοχές βεβαια) και κανω χρήση και του μειωμένου ωραρίου. Ασε που υπάρχει και πόρισμα απ΄τον Συνήγορο του Πολίτη ότι η δικαιολογία που χρησιμοποιεί ο ΟΑΕΔ για να απορρίπτει τις εργαζόμενες στις τράπεζες και στις ναυτιλιακές εταιρίες (το μειωμένο ωράριο δλδ) δεν είναι νομιμη.

Για ψαξτο λίγο! ;)

dJzIp2.png Fysmp3.png

εμενα το αφεντικο μου νομιζω οτι δεν εχει συνειδητοποιησει οτι σε λιγο καιρο βγαινω σε αδεια...δεν ξερω μεχρι ποτε περιμενει να δουλευω πριν γεννησω...νομιζω πρεπει να κατσω να μιλησω μαζι του...θα παρω την αδεια αλλα λεω να παω για λιγο καιρο παραπανω..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...