Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω στο 1ο παιδι ειχα την εξης χαζη απορια..."δε ζαλιζεται που ειναι τοσους μηνες με το κεφαλι αναποδα?"(κι ακομα κανεις δεν μου την εχει λυσει.....)

χαχαχα Λία μου δεν είσαι η μόνη με αυτη την απορία!:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!! Και η δικιά μου μέσα στη κολοτούμπα είναι. Με το που πάω για ύπνο και αρχίζω να γλαρώνω αρχίζει τις περατζάδες. Αν δεν πάρει θέση με τόσο περπάτημα που ρίχνω, τι να πω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μαιρηναι,ετσι ειναι οταν θα παρει θεση (ειδατε???εμαθα να τονιζω κ τις λεξεις...ευχαριστω οποια με διαφωτισε...) κ μαλλον δεν θα ξαναγυρισει,αλλα κ να ξαναγυρισει μην αγχωθεις...βρισκουν το δρομο τους,ειδικα αν ο γιατρος ειναι κατα της καισαρικης κ το παλεψει πριν σε στειλει για σφαγη...

κωνκων,ολυμπια,ευχαριστω που με κανατε να νιωθω μετα απο 4 χρονια οτι δεν εχω μονο εγω την απορια αυτη.....(γιατι τοσα χρονια νομιζα οτι δεν παω καλα...)

ηρθε ο ταλιμπαν κι εχει κρεμαστει απο το λαιμο μου για να του βαλω το μπαρνυ,οποτε δεν ξερω για ποση ωρα ακομα θα καταφερω να κατσω...........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

αν τον βάλεις στο δικό σου βιβλιάριο, θα πάρεις 10% παραπάνω σε όλα τα επιδόματα ;)

Καλημέρα κοριτσάκια! Ουφ επιτέλους σήμερα σηκώθηκα ξεκούραστη, κοιμηθηκαμε όλο το βράδυ μια χαρά. Βαλαμε και A/C γιατί κι εγώ δεν την αντέχω τη ζέστη και κοιμήθηκα σαν πουλάκι! :)

Το πρωί πήγα στο ΙΚΑ να εισπράξω τα χρήματα που μου εγκρίνανε για τη Β' Επιπέδου, το καταπληκτικό ποσό των 8,28 ευρώ, δεν ξέρω πού να τα πρωτοκαταθέσω! Έκανα ένσταση εννοείται... και βλέπουμε. Ακου 8,28! Από τα 150 που είχα δώσει!

αντε με τοσα πολλα που σου δωσανε θα παρεις ολα τα πραγματα του μωρου:D:D:D

76IGp3.png

Καλημέρα μαμάδες,μωράκια και κοιλίτσες! Τί κάνετε;

Πάω για καμπύλη ζαχάρου αύριο κι έχω λίγο άγχος...θα αηδιάσω; θα σκυλοβαρεθώ; τί αποτελέσματα θα βγούν; :roll:

Χθες η κοιλιά μου χόρευε μάμπο...τρελό γέλιο!!!

Σας φιλώ!

καλα αποτελεσματα...

76IGp3.png

Καλήμερα κοιλίτσες,

μόλις γύρισα από γυναικολόγο.

Ο μπέμπης μου είναι μια χαρά, υπερκινητικός όπως πάντα, με βάλανε στον καρδιοτοκογραφο και τον ψάχνανε μια ώρα, όλο τους έφευγε.

Είμαστε 37-38cm και 1420γρ.

Και το ανέκδοτο της ημέρας....έχει γυρίσει με το κεφάλι επάνω, το νούμερο.

Η γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, εχω ακομα καιρό μπροστά μου, θα ξαναγυρίσει.

Έτσι και αλλιώς είπαμε είναι κολοτουμπας.

μια χαρα ο μπεμπουλης σου...μπραβο κοριτσακι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

οταν λετε σε θεση εγκαρσια τι εννοειτε???

το κεφαλι στο ενα πλευρο,τα ποδια στο αλλο.....αστα να πανε...την εχει καταβρει ο σπορος κ δε λογαριαζει τιποτα.....δεν μπορω να ξαπλωσω ουτε δεξια,ουτε αριστερα,ουτε ανασκελα (κ φυσικα ουτε μπρουμυτα,οποτε κοιμαμαι καπως καθιστη.....

το καλο ειναι οτι ηρθε προχθες η μαμα μου κ σημερα εφαγα γεμιστα της μαμας,μου επλυνε πιατα,τοιχους κλπκλπκλπ...πολυ την αγαπαω τη μανουλα μου.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Kaλησπέρα κι από μένα, κοριτσάκια!

Είμαι στη δουλειά και σας διαβάζω και περιμένω να περάσει η ώρα γιατί έχω ραντεβού με τη μικρή μου σήμερα, με τελεκόνφερανς:) Για να γκρινιάξω λίγο, τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να πάρω ανάσα, συμπιέζονται όλα προς τα πάνω -ειδικά μόλις φάω γίνεται χαμός... Α, και άρχισαν και οι κράμπες, βέεεεβαια! Αλλά έχω καλό κέφι, δεν μπορώ να πω.

Περιμένω σήμερα να δω τι θα μου πει για την καμπύλη κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι για παιδίατρο. Θα ήθελα να βρω έναν που να είναι και ομοιοπαθητικός και μου έχουν πει για έναν στο Χαλάνδρι. Λέω να του κάνω καμιά επίσκεψη/τηλέφωνο σε κανένα μήνα. Όσο για τη θέση, εγώ δεν καταλαβαίνω ακόμα, είναι μικρούλα και όλο αλλάζει. Προχθές μου πέταξε ένα κεφαλάκι δεξιά κι είχε πολλή πλάκα, για να δούμε σήμερα σε τι στάση θα τη βρούμε...

Ζηλεύω πολύ όσες ξεκίνησαν άδεια, την περιμένω πώς και πως αλλά έχω δυο μήνες γεμάτους ακόμα (έχω μόνο 4 μήνες άδεια και θέλω να τους κρατήσω για μετά. Ευτυχώς που έχω και την καλοκαιρινή, αλλιώς θα δούλευα μέχρι να με πιάσουν οι πόνοι...)

Φιλιά πολλά σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλιτσα σε καταλαβαίνω, κι εγω τοση αδεια ειχα και πηρα 1,5 πριν, 2,5 μετα, κολλησα και τη κανονικη αδεια(τη μιση) και πηρα και γονικη 1 μηνα ανευ ποδοχων. Τελικα με ολα αυτα 4,5 μηνων ηταν η μικρουλα μου μονο οταν την αφησα....ουτε καν 6 μα πεις να αρχισει τισ στερεες...

Οσο για τον παιδιατρο, τον ιδιο μαλλον εχω υποψη κι εγω, για το μπεμπη, και την κορη μου καθυστερημενα αλλα ποτε δεν ειναι αργα. (αν και τωρα τα εφαγε ολα τα εμβολιακια της....μπουχουχουχου...στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα δε λενε?)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ, ωραία, θα βρισκόμαστε στην αίθουσα αναμονής:)

Όσο για την άδεια, το σκέφτομαι, να πάρει -το εξάμηνο τελικά κάνει διαφορά! Δεν πειράζει, θήλαστρο, θήλαστρο, εκεί θα τα χαλάσουμε;

Η μπουμπού μου είναι 780 γρ. -μικρούλα, αλλά ζωηρή! Την καμπύλη τη γλίτωσα όπως φαίνεται, γιατί στη γιατρό θα ξαναπάω μέσα Ιουλίου. Θα κάνω όμως μια καλλιέργεια κολπική μαζί με τις άλλες εξετάσεις, γιατί μου φαίνεται κάτι δεν πάει πολύ καλά εκεί κάτω...Αθηνά, εσένα τι σου είπε ο ντοκ για την καμπύλη;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...