Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μαμάδες,μωράκια και κοιλίτσες! Τί κάνετε;

Πάω για καμπύλη ζαχάρου αύριο κι έχω λίγο άγχος...θα αηδιάσω; θα σκυλοβαρεθώ; τί αποτελέσματα θα βγούν; :roll:

Χθες η κοιλιά μου χόρευε μάμπο...τρελό γέλιο!!!

Σας φιλώ!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όντως 8.28 στοιχίζει ο υπέρηχος.... δυστυχώς δε νομίζω να δικαιωθείς από την ένσταση... εγώ το β επιπέδου το έκανα 2 φορές... οπότε 150x2.... άστα να πάνε...

έχεις κάνει ενσταση και το ξερεις από πρωτο χερι δλδ?

γιατί περσυ που εκανα τα χαρτιά για την καισαρική, μου ενέκριναν αρχικά 280 ευρώ και μετά την ένσταση μου έδωσαν άλλα 500. έτσι σκέφτηκα και ειπα ότι δεν εχω να χάσω τίποτα!

edit

Υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ, δείτε εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31009

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα μαμάδες,μωράκια και κοιλίτσες! Τί κάνετε;

Πάω για καμπύλη ζαχάρου αύριο κι έχω λίγο άγχος...θα αηδιάσω; θα σκυλοβαρεθώ; τί αποτελέσματα θα βγούν; :roll:

Χθες η κοιλιά μου χόρευε μάμπο...τρελό γέλιο!!!

Σας φιλώ!

Ζαχαρόνερο ουσιαστικά θα πιείς, μπορεί να μην αηδιάσεις, εμένα πχ δε με ενοχλεί καθόλου.

Οτι θα βαρεθείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Ποια καμπύλη θα κάνεις (πόσα λεπτά?)

Δε θα πρεπει να περπατάς, θα καθεσαι σε μια καρεκλα και θα περιμένεις να περάσει η ώρα, οπότε παρε κανενα περιοδικό μαζί σου, κάτι ελαφρύ όμως, γιατί δεν πρέπει ούτε ο εγκέφαλος να κάψει γλυκόζη (οπότε άσε τη θεωρια της σχετικότητας για αργότερα ;):) )

Καλά αποτελέσματα!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα,ελπιζω να ειστε ολες καλα...εχω παρα πολυ τρεξιμο με τις εξετασεις των παιδιων κ τις δικες μου,γι αυτο χαθηκα (κ εχασα κ επεισοδια μαλλον...).δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα,διαβαζω σιγα σιγα...

εχω κουραστει παρα πολυ,αρχισαν κ οι αγαπημενες μου αιμορροιδες να κανουν την εμφανιση τους.....

ο μπεμπης κλωτσαει τρελλα,καποιες φορες ποναω πολυ,χθες μαλιστα θα μπορουσα να πω οτι γενναω κιολας...

καμπυλη πρεπει να κανω τη μεγαλη,τριωρη με μετρηση ανα 30'...

ευχομαι καλοριζικα τα επιπλακια σε οσες αγορασαν (οσο προλαβα να διαβασω,σχεδον ολες πηρατε κι απο κατι....με το καλο να τα γεμισουν τα μωρακια...

σας φιλω ολες.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλήμερα κοιλίτσες,

μόλις γύρισα από γυναικολόγο.

Ο μπέμπης μου είναι μια χαρά, υπερκινητικός όπως πάντα, με βάλανε στον καρδιοτοκογραφο και τον ψάχνανε μια ώρα, όλο τους έφευγε.

Είμαστε 37-38cm και 1420γρ.

Και το ανέκδοτο της ημέρας....έχει γυρίσει με το κεφάλι επάνω, το νούμερο.

Η γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, εχω ακομα καιρό μπροστά μου, θα ξαναγυρίσει.

Έτσι και αλλιώς είπαμε είναι κολοτουμπας.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα,ελπιζω να ειστε ολες καλα...εχω παρα πολυ τρεξιμο με τις εξετασεις των παιδιων κ τις δικες μου,γι αυτο χαθηκα (κ εχασα κ επεισοδια μαλλον...).δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα,διαβαζω σιγα σιγα...

εχω κουραστει παρα πολυ,αρχισαν κ οι αγαπημενες μου αιμορροιδες να κανουν την εμφανιση τους.....

ο μπεμπης κλωτσαει τρελλα,καποιες φορες ποναω πολυ,χθες μαλιστα θα μπορουσα να πω οτι γενναω κιολας...

καμπυλη πρεπει να κανω τη μεγαλη,τριωρη με μετρηση ανα 30'...

ευχομαι καλοριζικα τα επιπλακια σε οσες αγορασαν (οσο προλαβα να διαβασω,σχεδον ολες πηρατε κι απο κατι....με το καλο να τα γεμισουν τα μωρακια...

σας φιλω ολες.....

Καλημέρα κοριτσάκι, κι εγώ εχω πονάκια και κλωτσιές και με κουράζει πολύ που τρέχω όλη μερα πίσω απ' τον μικρό ή τον έχω αγκαλιά, φαντάζομαι εσενα με 3 πιτσιρίκια!!! Θαυμάζω το κουράγιο σου και που παρ' ότι ήδη τρεχεις, σκέφτεσαι και για 5ο παιδάκι!

Υπομονή, λίγο ακόμα μας εμεινε! (αν και αυτή η ουρά είναι που δεν κατεβαίνει με τίποτα κατω γμτ!)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλήμερα κοιλίτσες,

Ο μπέμπης μου είναι μια χαρά, υπερκινητικός όπως πάντα, με βάλανε στον καρδιοτοκογραφο και τον ψάχνανε μια ώρα, όλο τους έφευγε.

χαχα ωραία περιγραφή!

μια χαρά το βάρος του, του αρέσει να βολτάρει του κυρίου!

εχουμε χρονο ακομα, άστον να ευχαριστηθεί τις κολοτουμπες τώρα που ακόμα μπορεί! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα κοριτσάκι, κι εγώ εχω πονάκια και κλωτσιές και με κουράζει πολύ που τρέχω όλη μερα πίσω απ' τον μικρό ή τον έχω αγκαλιά, φαντάζομαι εσενα με 3 πιτσιρίκια!!! Θαυμάζω το κουράγιο σου και που παρ' ότι ήδη τρεχεις, σκέφτεσαι και για 5ο παιδάκι!

Υπομονή, λίγο ακόμα μας εμεινε! (αν και αυτή η ουρά είναι που δεν κατεβαίνει με τίποτα κατω γμτ!)

πιστεψε με,το ιδιο ειναι,ειτε με ενα,ειτε με τρια...κι εγω εννοειται αγκαλια κ τα τρια (ακομα κ το δημητρη για να μη νιωσει μειονεκτικα)...

οσο για το 5ο...μετα το δευτερο,ολο ελεγα "δεν κανω αλλο" κ παντα ημουν με μωρο στην κοιλια...οποτε δεν ξαναλεω τιποτα,μη γινομαι κ ρεζιλι οτι αλλα λεω κι αλλα κανω...

καλα θα ηταν να μην ερχοταν αλλο για καναδυο χρονια(μετα θα κοντευω να σαρανταρισω),να ξεκουραστω σωματικα λιγο.αλλα επειδη ξερω οτι δεν θα κανω ΤΙΠΟΤΑ για αντισυλληψη το αφηνω ανοιχτο...αν "καποιος" θελει να κανω κι αλλο παιδι,ευπροσδεκτο...

οσο για την ουρα,τι να πω κι εγω.....(κ ειμαι τοσο μαζοχα,που μολις κατεβει η ουρα θα θελω κι αλλο.........)

ολυμπια,μια χαρα ο ζουζουνος...μας ριχνετε καπου 300 γρ.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλήμερα κοιλίτσες,

χαχαχα α ρε ολυμπια πραγματι ωραια τα περιγραφεισ ρε κοριτσια να ρωτησω τα πιο εμπειρα εμενα ειναι με το κεφαλι προσ τα κατω και τι? δεν θα ξαναγυρισει? ετσι θα μεινει ? χαζη ερωτηση δεν ξερω αν ειναι αλλα το ειχα απορια!

ttc72e7.aspx

χαχαχα α ρε ολυμπια πραγματι ωραια τα περιγραφεισ ρε κοριτσια να ρωτησω τα πιο εμπειρα εμενα ειναι με το κεφαλι προσ τα κατω και τι? δεν θα ξαναγυρισει? ετσι θα μεινει ? χαζη ερωτηση δεν ξερω αν ειναι αλλα το ειχα απορια!

καλημερα

χαζη ερωτηση δεν ειναι καμια,ειδικα οταν ειναι το πρωτο σου...

γενικα ειναι καλο γυρω στον 7-8 να εχει παρει θεση με το κεφαλι προς τα κατω (συμφωνα με το γιατρο μου) γιατι μετα παραμεγαλωνει κ δεν μπορει να κουνηθει γιατι περιοριζεται ο χωρος που εχει.εχω ακουσει ομως κ για μωρακια που γυριζουν ακομα κ στη 39 εβδ.τυχερη που ειναι προς τα κατω...εμενα ειναι ακομα εγκαρσια κ μ εχει ταραξει στον πονο στα πλευρα...

εγω στο 1ο παιδι ειχα την εξης χαζη απορια..."δε ζαλιζεται που ειναι τοσους μηνες με το κεφαλι αναποδα?"(κι ακομα κανεις δεν μου την εχει λυσει.....)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

εγω στο 1ο παιδι ειχα την εξης χαζη απορια..."δε ζαλιζεται που ειναι τοσους μηνες με το κεφαλι αναποδα?"(κι ακομα κανεις δεν μου την εχει λυσει.....)

χαχαχαχαχα και εγώ την ίδια απορία είχα χαχαχα

ειδικά σε αυτόν όταν μου είπαν στον 4ο μηνά ότι είναι με το κεφάλι προς τα κάτω, είπα με καλά τόσο καιρό ανάποδα πως θα αντέξει;;;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

είναι το ιδανικό να είναι με το κεφάλι προς τα κάτω

όσο όμως εχει χωρο, μπορεί να αλλάζει θέσεις

έχω ακούσει περιπτωσεις που γυριζει προς τα κάτω ακόμα και την ωρα του τοκετού

dJzIp2.png Fysmp3.png

χαχαχαχα Ολυμπία μου θέλει να είναι όρθιο το παιδί απο τωρα!:D Μια χαρα και οι μετρησεις του!

γιατί περσυ που εκανα τα χαρτιά για την καισαρική, μου ενέκριναν αρχικά 280 ευρώ και μετά την ένσταση μου έδωσαν άλλα 500. έτσι σκέφτηκα και ειπα ότι δεν εχω να χάσω τίποτα!

Α ωραία κάτι είναι κ αυτό. Καλα εκανες που έκανες την ενσταση ίσως τα πάρεις όλα στο τέλος!

καλημερα

χαζη ερωτηση δεν ειναι καμια,ειδικα οταν ειναι το πρωτο σου...

γενικα ειναι καλο γυρω στον 7-8 να εχει παρει θεση με το κεφαλι προς τα κατω (συμφωνα με το γιατρο μου) γιατι μετα παραμεγαλωνει κ δεν μπορει να κουνηθει γιατι περιοριζεται ο χωρος που εχει.εχω ακουσει ομως κ για μωρακια που γυριζουν ακομα κ στη 39 εβδ.τυχερη που ειναι προς τα κατω...εμενα ειναι ακομα εγκαρσια κ μ εχει ταραξει στον πονο στα πλευρα...

εγω στο 1ο παιδι ειχα την εξης χαζη απορια..."δε ζαλιζεται που ειναι τοσους μηνες με το κεφαλι αναποδα?"(κι ακομα κανεις δεν μου την εχει λυσει.....)[/QUOσωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολυ σκαλη απορια! χαχαχαχα ευχαριστω αγαπη δηλαδη δεν θα ξαναγυρισει? ειναι που λεμε εχει παρει θεση??

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...