Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις εχουμε και οι δυο ικα,οποτε οπου και να τον βαλω το ιδιο ειναι,απλα σκεφτομαι για το βιβλιαριο του αντρα μου γιατι αυτος παιρνει ταμειο ανεργιας το χειμωνα και με το μωρο θα ειναι λιγο παραπανω το ποσο...

είναι 50 ευρώ το μήνα, όσο πάει δηλαδή ο παιδίατρος γιατί να το αφήσεις;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τί μαγειρευουμε σήμερα?

Τις τελευταιες νυχτες κοιμάμαι πολύ καλά. Αυτο με το χλιαρο χαμομηλι πραγματικά με έχει σωσει απο τις καουρες. DimRous σε μελετάω κάθε βραδυ:D, νά σαι καλα κοπέλα μου!

Περιμένω πως και πως να έρθει το Σάββατο να παω στον γιατρο να δουμε τη μπεμπουλα μας!:D Απο κλωτσιες χαμός και μου αρεσει πολύυυυ αυτη η αισθηση! Παραμορφωνεται όλη η κοιλιά.

εμεις εχουμε και οι δυο ικα,οποτε οπου και να τον βαλω το ιδιο ειναι,απλα σκεφτομαι για το βιβλιαριο του αντρα μου γιατι αυτος παιρνει ταμειο ανεργιας το χειμωνα και με το μωρο θα ειναι λιγο παραπανω το ποσο...

αν τον βάλεις στο δικό σου βιβλιάριο, θα πάρεις 10% παραπάνω σε όλα τα επιδόματα ;)

Καλημέρα κοριτσάκια! Ουφ επιτέλους σήμερα σηκώθηκα ξεκούραστη, κοιμηθηκαμε όλο το βράδυ μια χαρά. Βαλαμε και A/C γιατί κι εγώ δεν την αντέχω τη ζέστη και κοιμήθηκα σαν πουλάκι! :)

Το πρωί πήγα στο ΙΚΑ να εισπράξω τα χρήματα που μου εγκρίνανε για τη Β' Επιπέδου, το καταπληκτικό ποσό των 8,28 ευρώ, δεν ξέρω πού να τα πρωτοκαταθέσω! Έκανα ένσταση εννοείται... και βλέπουμε. Ακου 8,28! Από τα 150 που είχα δώσει!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα κοριτσια σε ολες..

δεν μπηκα χθες κα μεχρι να διαβασω τα νεα σας εφαγα και 30' το θετικο ειναι οτι ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας.. βρε κοριτσια εγω ξυπνησα σημερα με πονους κατω χαμηλα... και τωρα ξαπλωνω για να μην ποναω τοσο πολυ.. σας ετυχε εσας? να ανησυχησω?

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια σε ολες..

δεν μπηκα χθες κα μεχρι να διαβασω τα νεα σας εφαγα και 30' το θετικο ειναι οτι ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας.. βρε κοριτσια εγω ξυπνησα σημερα με πονους κατω χαμηλα... και τωρα ξαπλωνω για να μην ποναω τοσο πολυ.. σας ετυχε εσας? να ανησυχησω?

εγώ πονάω συνέχεια το τελευταίο καιρό. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει να κάνει και με το βάρος του μωρού που αυξάνεται και πιέζει προς τα κάτω....

Ατέλειωτες ξάααααπλες μου σύστησε!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

εγώ πονάω συνέχεια το τελευταίο καιρό. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει να κάνει και με το βάρος του μωρού που αυξάνεται και πιέζει προς τα κάτω....

Ατέλειωτες ξάααααπλες μου σύστησε!!![/quote

ευχαριστω indie!! ελπιζω να ειναι οπως τα λες , επειδη τρομαξα και λιγο..

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Το πρωί πήγα στο ΙΚΑ να εισπράξω τα χρήματα που μου εγκρίνανε για τη Β' Επιπέδου, το καταπληκτικό ποσό των 8,28 ευρώ, δεν ξέρω πού να τα πρωτοκαταθέσω! Έκανα ένσταση εννοείται... και βλέπουμε. Ακου 8,28! Από τα 150 που είχα δώσει!

Φοβερο ποσο! Αν κρατησεις τις αποδειξεις και τις βαλεις στη φορ.δηλωση του χρόνου θα εχεις πολύ μεγαλυτερη επιστροφη. Εγω πλέον ακομα και τις αποδειξεις της παιδιατρου δεν τις καταθετω στο ταμείο μου γιατι το ποσο που μου δίνουν είναι πολύ λίγο. Σου δωσαν εγγραφο με τη δαπάνη ωστε τη διαφορα να τη βάλεις στην εφορία?

καλημερες ομορφες κοιλιτσεσ τι μου κανετε σημερα!!!!!!!!!!! ζουζουνελ μπραβο ρε πολυ καλο ποσο σου δινει το ικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βαλτο στην ακρη για τα πρωτα εξοδα του μωρου!!!!!!!!!!!!!!! χψαχαχαχαχαχαχα τι αλλα νεα τι μου κανετε?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...