Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να υπηρχε και ενα site να περνουμε τα pampers στη μιση τιμη θα ηταν πολυ καλο

Να σου πω με το θέμα πάνας εγώ για αρχή θα πάρω μιας χρήσης και δοκιμαστικά 3 πάνες υφασμάτινες. Αν δω ότι είναι καλές και δεν έχουν διαρροές θα πάρω μόνιμα τις υφασμάτινες που είναι οικονομικότερες και πιο υγιεινές ( έτσι νομίζω δηλαδή).

Προς το παρών έχω 4 πακέτα πάνες libero δωρεαν απο διαφημηστικά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια εσύς ξέρετε σε ποιον παιδιατρο θα πάτε;;

Νομίζω ότι κατέληξα.... ίσως κάποια στιγμή τον επισκευτώ, γιατί αν πάω σε ιδιωτικό μαιευτήριο θα πρέπει να καλέσω και τον παιδίατρο για να εξετάσει το παιδί. Ίσως μπορέσει να μου δώσει και΄κάποιες συμβουλές εκ των προτέρων για θέματα θηλασμού...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Αν και έκανα εγγραφή σε pampers & libero, δεν μου έστειλαν κάτι.... τις υφασμάτινες θα τις χτυπήσω και εγώ.... και μπορείς να τις βάλεις και στο στεγνωτήριο...

Ούτε και εμένα μου έστειλαν κάτι από εκεί. Τα 2 μου τα έδωσαν στο Ιασώ όταν έκανα β επιπέδου. Το 1 στα Λητώ όταν πήγα να με ενημερώσουν για τα πράγματα που χρειαζόμουν και να πάρω τελικό ποσό που κάνουν τα πράγματα και άλλο 1 σε ένα επίσης κατάστημα με βρεφικά που πήρα προσφορά για τα πράγματα.

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι κατέληξα.... ίσως κάποια στιγμή τον επισκευτώ, γιατί αν πάω σε ιδιωτικό μαιευτήριο θα πρέπει να καλέσω και τον παιδίατρο για να εξετάσει το παιδί. Ίσως μπορέσει να μου δώσει και΄κάποιες συμβουλές εκ των προτέρων για θέματα θηλασμού...

πριν ρωτήσεις παιδίατρο για το θηλασμό δες αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21665 και ξανασκέψου το.

πριν ρωτήσεις παιδίατρο για το θηλασμό δες αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21665 και ξανασκέψου το.

Μια χαρά τα λένε....

Το βιβλίο της Πατσούρου το έχω ωσάν Ευαγγέλιο..., αλλά και ότι διαβάζω στο Internet. λίγη αυτοπεποίθηση θέλουμε κορίτσια και πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Εγώ για το θηλασμό πήρα κάποια βιβλία που μου πρότεινε σύμβουλος θηλασμού, μιας και στη Ζάκυνθο δεν υπάρχει, θα μου στείλουν και ενημερωτικά φυλλάδια και ελπίζω να είναι όλα οκ. Πάντως εγώ μόνο αυτές τις συμβούλους εμπιστεύομαι γιατί δεν έχουν κανένα όφελος, ενώ ο παιδίατρος μπορεί να τα παίρνει και από καμιά εταιρία με γάλατα.

Αν και έκανα εγγραφή σε pampers & libero, δεν μου έστειλαν κάτι.... τις υφασμάτινες θα τις χτυπήσω και εγώ.... και μπορείς να τις βάλεις και στο στεγνωτήριο...

ουτε εμενα μου εχουν στειλει τιποτα ακομα...

76IGp3.png

κορίτσια εσύς ξέρετε σε ποιον παιδιατρο θα πάτε;;

εγω ακομα δεν ξερω...οι περισσοτεροι εδω μου λενε ενα συγκεκριμενο,αλλα εμενα δεν μου αρεσει καθολου,δινει πολυ ευκολα κορτιζονη στα παιδια και μου χτυπαει ασχημα....τα εμβολια ομως σκεφτομαι μηπως πηγαινω να τα κανω στο ικα...δεν ξερω...θα δω εσεις τι λετε?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Για την ασφάλεια λέω να τη βάλω στου άντρα μου του ΟΠΑΔ, αλλά με αυτά που ακούγονται τελευταία, καλύτερο είναι το ΙΚΑ..... θα το αποφασίσω τελευταία στιγμή...

α... και σίγουρα θα κάνω κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Interamerican για Νοσοκομειακή περίθαλψη....

εγω πιστευω οτι οι παιδιατροι προωθουν τις σκονες γαλα γιατι εχουν συμφεροντα...αλλα κι εμεις δεν εχουμε υπομονη...εγω παντως θα το προσπαθησω οσο μπορω..θελω παρα πολυ να θηλασω...

ασχετο ειχα στειλει e-mail σε μια συμβουλο που ειναι εδω κρητη,αλλα δεν μου απαντησε...

76IGp3.png

εμεις εχουμε και οι δυο ικα,οποτε οπου και να τον βαλω το ιδιο ειναι,απλα σκεφτομαι για το βιβλιαριο του αντρα μου γιατι αυτος παιρνει ταμειο ανεργιας το χειμωνα και με το μωρο θα ειναι λιγο παραπανω το ποσο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...