Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοιλίτσες και καλό μήνα να έχουμε.

Άντε να μπει και εδώ σιγά σιγά το καλοκαίρι γιατί μας έχει ψοφήσει στο κρύο.

Λένε ότι από σήμερα φτιάχνει ο καιρός και το Σαββατοκύριακο θα κάνει μέχρι και 30 βαθμους

Καλε bibicos αυτός είναι ολόκληρος άντρας.

Μην αγχώνεσαι και εγώ έχω δυο γνωστές που γέννησαν παιδιά πάνω από 4 κιλά φυσιολογικά.

Για την διατροφή που σου είπε θα σε στεναχωρήσω λίγο γιατί είναι αρκετά τα πράγματα που πρέπει να προσεχεις.

Άμυλο περιέχουν οι πατάτες, το ρύζι, τα μακαρόνια, το ψωμί και τα μήλα.

Επίσης πρέπει να προσέχεις μπισκότα, κρουασάν και φρυγανιές εννοείτε.....και (ανανά, σταφύλια, μπανάνα, αχλάδι, φράουλες, ακτινίδιο, δαμάσκηνα, μάνγκο, σύκα, βερίκοκο) αυτα αν θελεις να φας μονο σε πολυ μικρες ποσοτητες.

Όταν είχα κάνει την καμπύλη, επειδή ήταν και μένα λίγο τσιμπημένη μου εδωσαν ενημερωτικά φυλλάδια με το τι τροφες πρεπει να προσεχω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat ο ενδοκρινολόγος μου λεει ότι είναι αλλες οι φυσιολογικές τιμές για τις εγκύους, γι' αυτό μην εφησυχάζεσαι με το ΦΤ 110 που σου δίνει το κέντρο. Είναι λίγο τσιμπημένο το νηστικό σου, ο γιατρός μου θεωρεί ΦΤ κάτω από 90. Θα σου πει ο ενδοκρινολόγος σου τι να κάνεις (προσεχε μην πας σε γυναικολόγο για το σάκχαρο, δεν ειναι αυτός ο ειδικός, αυτός μπορεί να σου πει ότι όλα ειναι καλά).

bibicos κι εγώ εχω ξαδέλφη που γέννησε ένα θηριάκi 5.100 με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς επισκληρίδιο! Πάντως κάνε έναν έλεγχο να είσαι σίγουρη ότι το σάκχαρό σου είναι στα φυσιολογικά.

indie μια χαρά το μπεμπάκι, πολύ καλό το βάρος του! εγώ εχω την αίσθηση ότι η δικιά μου είναι εγκάρσια, γιατι με χτυπάει αριστερά και δεξια, ξεχασα να ρωτήσω τον γιατρό... ε, την άλλη βδομάδα θα πάω πάλι, οπότε θα μάθω.

Για το μαξιλάρι θηλασμού που συζητάτε, κάπου είχα δωσει ενα λινκ από ένα κατάστημα που το δίνει δωρεάν σε όποια εγκυούλα πάει από εκει, ακομα και αν δεν ψωνίσει. Αν σας ενδιαφέρει να το βρω.

Από αυπνίες... μια απ' τα ίδια κι εγώ. Σήμερα ξύπνησα απ' τις 2 και κοιμήθηκα κανα 45λεπτο απ' τις 7 και μετά... μα τι μας συμβαίνει, εχουμε συντονιστεί? Μήπως φταίνε οι πλανήτες? :)

Καλημερούδια κοιλίτσες και καλό μήνα να έχουμε!

dJzIp2.png Fysmp3.png

thanks Ζουζου, συνηθως το νηστικο ηταν 76 η και 80 2 απλα που ειχα κανει... τωρα οντως ανεβασμενο, και νομιζω ακομα μια φορα ηταν 97, αλλα τοτε λιγο πριν την αιμοληψια ειχα φαει ενα ψιχουλο απο μπισκοτο της μικρης ποου πηγε να πεσει κατω απο συνηθεια και νομιζα οτι οφειλοταν σε αυτο...

Ουφφφ για να δουμε...θα κανω παντως ενα σακχαρο νηστειας ξανα να εχω αναφορα... και αρχιζω διατροφη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ki emena h jaderfh moy gennhse 4650 fysiologika... δεν φορεσε νο1 πανες και φορμακια ! χαχαχαχαχα να επιμεινεις, γιατι δεν μου αρεσει που απο τωρα σου λεει πωπω τθ μεγαλο που ειανι κλπκλπκλπ εκτος αν φοβαται για διαβητη κυησης που κανει τα μπεμπακια πιο μεγαλα... προσεχε, το ξερω οτι ειναιδυσκολο, κι εγω το ραβω απο εδω και περα, αντε κανα σπιτικο παγωτακι(μη βαρατε με γαλτακι το εφτιαξα) ετσι να δροσιστουμε κομενα τα αλλα....

Εξαλλου οι υπερησχοι εχουν και αποκλιση...αν εχει 10% προς τα κατωειανι 2000...

galat γελασα με το 10% αποκλιση!!!Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης!!!:mrgreen: Αλλα για σκεψου να εχει αποκλιση προς τα κατω και να ειναι 2400!!!Ωιμεεεεεεεεεεεε!!!!!

Δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος για καισαρικη μονη μου τα λεω απο αυτα που ακουω απο γνωστες...Αυτος μου ειπε μονο οπως ανεφερες και εσυ οτι φοβαται για διαβητη κυησης...Στο επομενο ραντβου θα τον ρωτησω για καισαρικη η φυσιολογικο αν και η αληθεια ειναι οτι λογο του προβληματος στην μεση μου τον ειχα ρωτησει στην αρχη αν θα παμε με καισαρικη και μου ειχε πει δεν εχεις κανεναν λογο να παμε για καισαρικη...Η καισαρικη γινεται σε εξαιρετικες περιπτωσεις μου ειχε πει....Αααχ και ποσο φοβαμαι το νυστερι δεν μπορεις να φανταστεις........

Καλησπέρα κοιλίτσες και καλό μήνα να έχουμε.

Άντε να μπει και εδώ σιγά σιγά το καλοκαίρι γιατί μας έχει ψοφήσει στο κρύο.

Λένε ότι από σήμερα φτιάχνει ο καιρός και το Σαββατοκύριακο θα κάνει μέχρι και 30 βαθμους

Καλε bibicos αυτός είναι ολόκληρος άντρας.

Μην αγχώνεσαι και εγώ έχω δυο γνωστές που γέννησαν παιδιά πάνω από 4 κιλά φυσιολογικά.

Για την διατροφή που σου είπε θα σε στεναχωρήσω λίγο γιατί είναι αρκετά τα πράγματα που πρέπει να προσεχεις.

Άμυλο περιέχουν οι πατάτες, το ρύζι, τα μακαρόνια, το ψωμί και τα μήλα.

Επίσης πρέπει να προσέχεις μπισκότα, κρουασάν και φρυγανιές εννοείτε.....και (ανανά, σταφύλια, μπανάνα, αχλάδι, φράουλες, ακτινίδιο, δαμάσκηνα, μάνγκο, σύκα, βερίκοκο) αυτα αν θελεις να φας μονο σε πολυ μικρες ποσοτητες.

Όταν είχα κάνει την καμπύλη, επειδή ήταν και μένα λίγο τσιμπημένη μου εδωσαν ενημερωτικά φυλλάδια με το τι τροφες πρεπει να προσεχω.

Να ερθω εγω Γερμανια που μου αρεσει το κρυο???Την μισω την ζεστη....Πολυ ζεστη ρε κοριτσια πολυ ζεστη!!!!

Πριν απο λιγο γυρισα απο σουπερ μαρκετ αγορασα σαλατικα και χορτα και απο φρουτα πηρα σταφυλια αχλαδια φραουλες ακτινιδια βερικοκα μηλα!!!!!Οτι δεν κανει να φαω δηλαδη :shock:!!!!!

bibicos κι εγώ εχω ξαδέλφη που γέννησε ένα θηριάκi 5.100 με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς επισκληρίδιο! Πάντως κάνε έναν έλεγχο να είσαι σίγουρη ότι το σάκχαρό σου είναι στα φυσιολογικά.

indie μια χαρά το μπεμπάκι, πολύ καλό το βάρος του! εγώ εχω την αίσθηση ότι η δικιά μου είναι εγκάρσια, γιατι με χτυπάει αριστερά και δεξια, ξεχασα να ρωτήσω τον γιατρό... ε, την άλλη βδομάδα θα πάω πάλι, οπότε θα μάθω.

Για το μαξιλάρι θηλασμού που συζητάτε, κάπου είχα δωσει ενα λινκ από ένα κατάστημα που το δίνει δωρεάν σε όποια εγκυούλα πάει από εκει, ακομα και αν δεν ψωνίσει. Αν σας ενδιαφέρει να το βρω.

Από αυπνίες... μια απ' τα ίδια κι εγώ. Σήμερα ξύπνησα απ' τις 2 και κοιμήθηκα κανα 45λεπτο απ' τις 7 και μετά... μα τι μας συμβαίνει, εχουμε συντονιστεί? Μήπως φταίνε οι πλανήτες? :)

Καλημερούδια κοιλίτσες και καλό μήνα να έχουμε!

5100 και χωρις επισκληριδιο :shock::shock::shock:!!!!Πω πω!!!Θα πρεπει να τα ειδε ολα η ξαδερφουλα σου!!!!Και εμεις βλεπω να το χτυπαμε το 5κιλο!!!!Το δικο μου το παιδι μολις γεννηθει θα περπατησει κατευθειαν και θα μου πει πιασε μια κοκα κολα ρε μανα!!!!Τοσο χοντρο που θα ειναι και τοσες μα τοσες κοκα κολες που ειχα πιει!!!!!

Το ειχα δει αυτο το λινκ με το μαξηλαρι θηλασμου που σου κανουν δωρο αμα πας αλλα λες να ειναι αληθεια???

Αυπνιες εχω και εγω πολλες κανενα μηνα τωρα.Βρικολακιαζω κατα τις 2 με 3 και ξανακοιμαμε μετα τις 8 το πρωι.Αφου καποια βραδια δεν αντεχα και σηκωνομουν και σιδερωνα εβαζα πλυντηρια ή εεεεεεεεεεε ετρωγα...:mrgreen: τις περισσοτερες φορες ετρωγα δηλαδη....

Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για το ενδιαφερον αλλα και για τις πολυτιμες πληροφοριες γιατι εγω το ζωων θα πλακωνομουν στις πατατες και στα φρουτα και μετα θα αναρωτιομουν μα αφου κανω διατροφη τι δεν παει καλα....:tongue:

Διαφημίσεις

bibicos και εγω που ειχα κανει πριν μια βδομαδα την καμπυλη τον 50γρ μου ειχαν βγει οι τιμες ιδιες με τις δικες σου και ο γιατρος ειπα να αποφευγω τα γλυκα...εγω μονο μια φορα τη βδομαδα θα τρωω ...ενα παγωτακι...

οσο για τα μακαρονια και το ψωμι νομιζω οτι μπορεις να τρως σικαλεως,αυτα δεν επηρεαζουν το ζακχαρο...ελπιζω να μην κανω λαθος ...ψαξε στο ιντερνετ σιγουρα θα βρεις κατι για τη διατροφη

76IGp3.png

Να ερθω εγω Γερμανια που μου αρεσει το κρυο???Την μισω την ζεστη....Πολυ ζεστη ρε κοριτσια πολυ ζεστη!!!!

Πριν απο λιγο γυρισα απο σουπερ μαρκετ αγορασα σαλατικα και χορτα και απο φρουτα πηρα σταφυλια αχλαδια φραουλες ακτινιδια βερικοκα μηλα!!!!!Οτι δεν κανει να φαω δηλαδη :shock:!!!!!

Ααααα ούτε και μένα μου αρέσει η ζέστη, κάθε φορά που κατεβαίνω Ελλάδα υποφέρω.

Φέτος εδώ έκανε πολύ βάρη χειμώνα και καθόλου άνοιξη.

Ο Μιχαλάκης μου έχει σκάσει μέσα στο σπίτι γι αυτό παρακαλάω να κάνει κάλο καιρό για να αρχίσουμε να τον πηγαίνουμε σε μεγάλα πάρκα τύπου Disneyland, για να ξεδώσει το πουλάκι μου.

Όσο για τα φρούτα που ψώνισες, είπαμε να τρως άλλα με μετρό.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

galat γελασα με το 10% αποκλιση!!!Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης!!!:mrgreen: Αλλα για σκεψου να εχει αποκλιση προς τα κατω και να ειναι 2400!!!Ωιμεεεεεεεεεεεε!!!!!

Δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος για καισαρικη μονη μου τα λεω απο αυτα που ακουω απο γνωστες...Αυτος μου ειπε μονο οπως ανεφερες και εσυ οτι φοβαται για διαβητη κυησης...Στο επομενο ραντβου θα τον ρωτησω για καισαρικη η φυσιολογικο αν και η αληθεια ειναι οτι λογο του προβληματος στην μεση μου τον ειχα ρωτησει στην αρχη αν θα παμε με καισαρικη και μου ειχε πει δεν εχεις κανεναν λογο να παμε για καισαρικη...Η καισαρικη γινεται σε εξαιρετικες περιπτωσεις μου ειχε πει....Αααχ και ποσο φοβαμαι το νυστερι δεν μπορεις να φανταστεις........

ε τοτε φαινεται ανθρωπος που υποστηριζει τον φ.τ δεν νομιζω να εχεις προβλημα...

Το δικο μου το παιδι μολις γεννηθει θα περπατησει κατευθειαν και θα μου πει πιασε μια κοκα κολα ρε μανα!!!!Τοσο χοντρο που θα ειναι και τοσες μα τοσες κοκα κολες που ειχα πιει!!!!!
:-D:-D:-D
Το ειχα δει αυτο το λινκ με το μαξηλαρι θηλασμου που σου κανουν δωρο αμα πας αλλα λες να ειναι αληθεια???

Nai, αληθεια ειναι αυτο ειχα, μου το ειχε φερει μια φιλη μου που ψωνισε 2 φορμακια απο εκει... αλλα μην φανταστεις δεν ειναι και καμια φοβερη ποιοτητα, αλλα αφου ειναι δωρεαν γιατI οχι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Bibicos σου γράφω τις αντιστοιχίες που μπορείς να τρώς σε φρούτα, τα οποία καλό είναι να τα καταναλώνεις ώς δεκατιανό και απογευματινό:

1 μήλο (120γρ)

1 μέτριο αχλάδι

1 μέτριο ροδάκινο

2 μέτρια βερίκοκα

8 μούσμουλα

1 ακτινίδιο

1 φέτα καρπούζι

1 μεγάλο μανταρίνι

10 μεγάλα κεράσια

½ μπανάνα

1 νεκταρίνι

3 δαμάσκηνα

1 φέτα πεπόνι 250γρ

1 μέτριο πορτοκάλι

1 φλ φράουλες

150γρ ανανά

το άμυλο μη το βγάζεις απο την διατροφή σου απλά περιορισέτο. Γενικά τίποτα δεν απαγορεύεται η ποσότητα είναι που παίζει ρόλο. Μην αγχώνεσαι δε θα πάρεις και βάρος.

Εγώ πήγα στον διαβητολόγο σήμερα. Όλα οκ, μια μέρα ήταν ανεβασμένες οι τιμές του πρωινου μετά το γεύμα η οποία λέει δεν τον ανησυχή. Μπορώ να τρώω και λίγο παγωτό βανίλια μια φορά την εβδομάδα στη θέση του απογευματινού φρούτου!!!!!!!!!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

παραγγειλα απο το babybutt μερικα φορμακια ,σε πολυ καλες τιμες....ξερει καμια αν εχουν καλη ποιοτητα..

indie εσυ εχεις ψωνισει απο εκει...δεν νομιζω να εχω προβλημα...διαλεξα να βαλω τα λεφτα σε λογαριασμο τραπεζας και να μου τα στειλουν...

με το iban που μου εστειλαν μπορω να παω σε οποια τραπεζα θελω να βαλω τα λεφτα...????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

παραγγειλα απο το babybutt μερικα φορμακια ,σε πολυ καλες τιμες....ξερει καμια αν εχουν καλη ποιοτητα..

indie εσυ εχεις ψωνισει απο εκει...δεν νομιζω να εχω προβλημα...διαλεξα να βαλω τα λεφτα σε λογαριασμο τραπεζας και να μου τα στειλουν...

με το iban που μου εστειλαν μπορω να παω σε οποια τραπεζα θελω να βαλω τα λεφτα...????

Χαπάκι, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!!! Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη μαζί τους!! Απλώς είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσεις κάρτα, επειδή για τη κατάθεση στο λογαριασμό σου θα πληρώσεις γύρω στα 15€ έξοδα εμβάσματος (μπορεί και λιγότερα...). Ρώτα στη τράπεζα που θα πας να καταθέσεις τα χρήματα, τί έξοδα θα σου χρεώσουν...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

ευχαριστώ indie. Μήπως έχεις ψωνίσει αε κανένα απο τα παρακάτω σάιτ www.olivers-care.co.uk ή στο www.pramworld.co.uk έχω βρει ένα μπανάκι αλλαξιέρα σε αυτά τα δύο που δεν την έχω βρει αλλού και είναι τέλεια

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Χαπάκι, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!!! Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη μαζί τους!! Απλώς είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσεις κάρτα, επειδή για τη κατάθεση στο λογαριασμό σου θα πληρώσεις γύρω στα 15? έξοδα εμβάσματος (μπορεί και λιγότερα...). Ρώτα στη τράπεζα που θα πας να καταθέσεις τα χρήματα, τί έξοδα θα σου χρεώσουν...

θα ρωτησω ...αλλα τωρα εχω διαλεξει να τα πληρωσω ετσι μπορω να τα αλλαξω,αν μου ζητησουν πολλα για να καταθεσω τα χρηματα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...