Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρηγορα καλησπερα!

Δεν σας εχω διαβασει, ελπιζω να είστε όλες καλά!

Είδα τα νέα της Μαρουλιτας μόνο. Μπραβο στα ζουζουνια σου μια χαρα είναι! Με το καλό να γεμίσεις το καροτσάκι! Οντως θα θες και διπλωμα οδηγησης!:D

Απο σήμερα βγηκα επισήμως σε άδεια κυησεως!:D Τωρα του χρόνου πάλι!

Με το καλο κων κωνακι καλη ξεκουραση...

Να ρωτησω ντιμ, και ζουζου, εκανα την καμπυλη με 50 γρ γλυκοζη των 60 λεπτων. η πρωτη μετρηση ηταν 97 και η δευτερη 124. ειναι καλη? εχω αγωνια μεχρι να τη δει ο ντοκ...

Καληνυχτα σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

Με γεια τις αγορές σας! Σιγά σιγά οργνώνεστε, ωραία :P :p :P

κων κων καλή άδεια τώρα!!!!

Εχθές το πρωί στον ύπνο μου έπαθα και την πρώτη μου κράμπα στην γάμπα και ακόμα το νιώθω το τράβηγμα :mad: :mad: Είναι πολύ ζόρι, θυμάμαι και από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που από αυτό τον μήνα πάθαινα συνέχεια και κρατούσανε μέρες. Δεν μπορούσα ούτε στον ύπνο να ησυχάσω............αχ δεν θέλω πάλι έτσι :( και έπινα και μαγνήσιο από το οποίο δεν έβλεπα και καμιά διαφορά :confused:

Την Παρασκευή έχω ραντεβού με τον γιατρό να δω την κουκλίτσα μου που έχω να την δω από την 24η εβδομάδα.....πόσο βάρος να πήρε άραγε?

Για τα μαξιλάρια θηλασμού που λέτε εγώ έχω από την πρώτη μου αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090202&itmid=13168 σε άλλο σχέδιο. Για ύπνο καλό είναι. Για το θηλασμό όμως δεν το πολυβολεύτηκα. Είχα πάει στο ιατρείο της Πατσούρου και είχε ένα άλλο πιο μικρό και σταθερό (πιο συμαγές), που αγκαλιάζει εμάς μόνο από μπροστά στην κοιλιά και στα πλαινά της λεκάνης και το παιδί ήταν σε πολύ καλή στάση και τα δικά μου χέρια είχαν πολύ καλή στήριξη. Νομίζω ότι είναι αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1531&ct=1090202&itmid=2974590 . Αν έπαιρνα τώρα άλλο αυτό θα διάλεγα. Είναι βέβαια τσουχτερό στην τιμή.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Καλό μήνα να έχουμε!!!!!!

Happiness χθες δεν ήταν να πάς στο γιατρό;;

Μπου μπου το μεγάλο για τον ύπνο το πήρα και εγώ δε νομίζω να βολέψει για τον θηλασμό.

Galat η τιμή μετά τη γλυκόζη είναι σούπερ, η πρώτη είναι λίγο τσιμπημένη. Αλλά πολύ πολύ να σε βάλει σε καμιά ψιλοδιατροφή. Περιμένουμε νέα σου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και καλο μηνα!!!!

με το καλο να δεχτουμε τα μωρακια μας ....!!!!

ντιμ,οχι κοπελα μου εγω ειχα παει την προηγουμενη βδομαδα στο γιατρο ....θα ξαναπαω στις 18/6...

λοιπον τα νεα μου...εχουν αρχισει παλι οι αυπνιες μου...χθες ο υπνος μου ηταν απο τις 3:30 μεχρι τις 5:20 οπου ξυπνησα παλι και ξανακοιμηθηκα κατα τις 6:00...

επισης ο μπεμπης ειναι σχετικα ησυχος ...κλωτσαει καθε μερα αλλα πολυ λιγο και εχω αρχισει να αγχωνομαι μηπως κατι δεν παει καλα....

χθες εκανα δουλιτσες στο σπιτι και πραγματικα με ενα σκουπισμα και ενα σφουγγαρισμα ημουνα off...

εσεις τι κανετε κοιλουμπες μου???

76IGp3.png

Εχθές το πρωί στον ύπνο μου έπαθα και την πρώτη μου κράμπα στην γάμπα και ακόμα το νιώθω το τράβηγμα :mad: :mad: Είναι πολύ ζόρι, θυμάμαι και από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που από αυτό τον μήνα πάθαινα συνέχεια και κρατούσανε μέρες. Δεν μπορούσα ούτε στον ύπνο να ησυχάσω............αχ δεν θέλω πάλι έτσι :( και έπινα και μαγνήσιο από το οποίο δεν έβλεπα και καμιά διαφορά :confused:

Ωχ απο τωρα μπου μπου μου? Είχα κ εγω κραμπες στη 1η εγκυμοσύνη όλον τον 8ο μήνα και τις περιμένω οπου νά 'ναι. Ολη νυχτα φωναζα στον άντρα μου για να μου τρίβει τα πόδια.

καλημεραααααααααααααα και καλο μηνα !!!!!!!!!!!!!!!!! αντε κοριτσια περναει ο καιρος και επισημα καλοκαιρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε πως ειναι τα μπεμπουδια σας???????? κοριτσια εμενα το μαξιλαρι δεν με εχει βολεψει καθολου με ζεσταινει αφανταστα! δεν ανεχομαι τιποτα στον υπνο πφφφφφφφφφφφφ

ttc72e7.aspx

Καλο μηνααααααααααααααααα

Καλο καλοκαιρι!!!!!

Galat η τιμή μετά τη γλυκόζη είναι σούπερ, η πρώτη είναι λίγο τσιμπημένη. Αλλά πολύ πολύ να σε βάλει σε καμιά ψιλοδιατροφή. Περιμένουμε νέα σου.

Nai κι εμενα μου φανηκε για νηστικη λιγο τσιμπημενη, αλλα ενταξει σαν φυσιολογικες εδιναν εως 110, για την αλλη δεν εδιναν γι ααυτο ρωταω...

Παντως τρωω πολλα γλυκα, ειναι αληθεια και θα τα περιορισω...

Σε ευχαριστω ντιμακι!

Μπουπου κι εγω το επαθα πριν λιγες μερες και με πονουσε ολο το 24ωρο μετα, και το προλαβα κιολας.... αλλα ευτυχως ακομα δεν ειχα αλλο κρουσμα...

Το μαξιλαρι θηλασμου κι εγω δεν το βολευτηκα καθολου, παντα μεα αλλα μαξιλαρια του καναπε μικρα την εκανα τη δουλεια.

Ειτε εβαζα κατω απο τους αγκωνες, ειτε οταν ηταν νεογεννητο ενα μεγαλο μαξιλαρι μπροστα στη κοιλια οπως το μαξιλαρι της Πατσουρου...

λοιπον τα νεα μου...εχουν αρχισει παλι οι αυπνιες μου...χθες ο υπνος μου ηταν απο τις 3:30 μεχρι τις 5:20 οπου ξυπνησα παλι και ξανακοιμηθηκα κατα τις 6:00...

Κι εγω τα ιδια 4 γαριδα το ματι...πρεπει να κοιμηθηκα παλι στις 7...ευτυχως ηρθε η μικρη στο κρεβατι μου και μας πηρε ο υπνος εως τις 11...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα και Καλό μήνα να έχουμε!!!!!:D

Εισαστε καλά???Εγω όχι και τοσο!!!!Πηγαμε γιατρό χτες και ο μπέμπης μου ποσα κιλά λέτε ήταν??????2200!!!!!!Μου ειπε ο γιατρός ότι ειναι πολυ μεγαλο παιδι επρεπε να ηταν κανονικα γυρω στα 1700 με 1800 και ειναι 2200!!!!Που θα φτασει αυτο το παιδι μεχρι την γεννα δηλαδη????:rolleyes:Και επισης αγχωνομαι μηπως επειδη ο μικρος ειναι πολυ μεγαλος μου κανουν καισαρικη.....Δεν θελω γμτ....:(

Σε 2 βδομαδες θα με ξαναδει και με εβαλε να ξανακανω καμπυλη ζαχαρου που ειχα κανει τον προηγουμενο μηνα και ηταν οριακη!!!!galat καλες μου φανηκαν οι τιμες σου!!!Και εγω των 50γρ ειχα κανει και οι τιμες ηταν 81 νηστικη και 143 μετα απο 60 λεπτα.Τοτε μου ειχε πει οτι ηταν οριακη η τιμη να προσεχω τα γλυκα κλπ αλλα εγω η μουλαρα δεν προσεχα....Και νιωθω τυψεις τωρα.....:(

Αααα επισης με εβαλε σε αυστηρη διατροφη....Μου ειπε γλυκο να μην το διανοηθω και να μην τρωω οτιδηποτε περιεχει αμυλο...Βρε κοριτσια τα μακαρονια και το ψωμι περιεχουν αμυλο αλλα και τι αλλο????Ειμαι και ασχετη τρομαρα μου....

Διαφημίσεις

Εισαστε καλά???Εγω όχι και τοσο!!!!Πηγαμε γιατρό χτες και ο μπέμπης μου ποσα κιλά λέτε ήταν??????2200!!!!!!Μου ειπε ο γιατρός ότι ειναι πολυ μεγαλο παιδι επρεπε να ηταν κανονικα γυρω στα 1700 με 1800 και ειναι 2200!!!!Που θα φτασει αυτο το παιδι μεχρι την γεννα δηλαδη????:rolleyes:Και επισης αγχωνομαι μηπως επειδη ο μικρος ειναι πολυ μεγαλος μου κανουν καισαρικη.....Δεν θελω γμτ....:(

Σε 2 βδομαδες θα με ξαναδει και με εβαλε να ξανακανω καμπυλη ζαχαρου που ειχα κανει τον προηγουμενο μηνα και ηταν οριακη!!!!galat καλες μου φανηκαν οι τιμες σου!!!Και εγω των 50γρ ειχα κανει και οι τιμες ηταν 81 νηστικη και 143 μετα απο 60 λεπτα.Τοτε μου ειχε πει οτι ηταν οριακη η τιμη να προσεχω τα γλυκα κλπ αλλα εγω η μουλαρα δεν προσεχα....Και νιωθω τυψεις τωρα.....:(

Αααα επισης με εβαλε σε αυστηρη διατροφη....Μου ειπε γλυκο να μην το διανοηθω και να μην τρωω οτιδηποτε περιεχει αμυλο...Βρε κοριτσια τα μακαρονια και το ψωμι περιεχουν αμυλο αλλα και τι αλλο????Ειμαι και ασχετη τρομαρα μου....

οι πατατες αγαπη απο οσο ξερω πατατες μακαρονια εχουν το πιο πολυ αμυλο! μην στεναχωριεσαι απλα να προσεχεις μωρε τι παιδι θα βγαλεις μπραβο κοριτσαρα μου !!!!!!!! οσο για την καισαρικη μην το σκεφτεσαι καλε! μια ξαδελφη μου γεννησε τα χριστουγεννα μια μπεμπα 4400!!!!! φυσιολογικοτατα αντε και κοντεβουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

mairy13 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!Ναι μωρε και οι πατατες εχουν αμυλο!!!Και ελεγα σημερα να μου εφτιαχνα να φαω πατατες και κολοκυθακια στον ατμο!!!

Εχει να πεσει πολυυυυυυ πεινα!!!Τι να κανουμε ας προσεχα!!!!

Καλημέρα!!!! καλό μήνα σε όλες!!!

Το φυστίκι μεγάλωσε!!!! 1425γρ!

Πήρε και θέση μάλιστα.... είναι κάτω το κεφαλάκι της και μάλλον γύρισε χθες... γιατί κάποια στιγμή πολύ με πόνεσε και αισθάνθηκα το σβούρηγμα.....

Πω, πω... σε 1 μήνα βρε κορίτσια 2πλασιάστηκε το βάρος της....

Αλλά μου είπενα προσέχω και το δικό μου το βάρος γιατί την "20άρα την έχω χαλαρά..." έτσι μου είπε!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Ki emena h jaderfh moy gennhse 4650 fysiologika... δεν φορεσε νο1 πανες και φορμακια ! χαχαχαχαχα να επιμεινεις, γιατι δεν μου αρεσει που απο τωρα σου λεει πωπω τθ μεγαλο που ειανι κλπκλπκλπ εκτος αν φοβαται για διαβητη κυησης που κανει τα μπεμπακια πιο μεγαλα... προσεχε, το ξερω οτι ειναιδυσκολο, κι εγω το ραβω απο εδω και περα, αντε κανα σπιτικο παγωτακι(μη βαρατε με γαλτακι το εφτιαξα) ετσι να δροσιστουμε κομενα τα αλλα....

Εξαλλου οι υπερησχοι εχουν και αποκλιση...αν εχει 10% προς τα κατωειανι 2000...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...