Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ καλα αποτελεσματα...συμφωνα με το γιατρο μου,η ληψη τροφοβλαστη ειναι πιο επικινδυνη εξεταση απο την αμνιο,γι αυτο κ δεν την προτεινει...εγω παλι,θα αποφυγω οσο γινεται οποιαδηποτε παρεμβαση,οσο αυτο ειναι απιτρεπτο.μακαρι να καταφερω να γλιτωσω τετοιου ειδους εξετασεις.θα δειξει την αλλη τεταρτη.σημερα θα εβγαιναν τα αποτελεσματα του παππ-α,αλλα δεν θα παρω τηλ να μαθω,αφου δεν θα μπορω να κανω τιποτα μεχρι να κανω κ το υπερηχο.στην αναμονη λοιπον...

για το λουκουμακι αναρωτιεμαι κι εγω....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κωνκων μου, εδωσα αιμα, κατευθεια το βαλανε μεσα σε ενα ψυγειακι και το στειλανε καπου αλλου.

Μεσα σε μια ωρα ηρθανε τα αποτελεσματα, εκανα και τη αυχενικη και μας ειπε αμεσως τα αποτελεσματα και απο τα δυο.

Α τέλεια! Η papp-a η δική μου βγήκε σε 4 μέρες. Αστα...

Το λουκουμακι είχε πει οτι θα έκανε άμνιο αλλά απο τότε δεν ξαναμπήκε. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε σύντομα ευχαριστα νέα.

μπου μπου μου υπομονη ακόμα 2μιση ωρίτσες, ευχομαι να είναι όλα καλά!

nano μου συνήθως δεν επιλέγουν οι γιατροί κατευθείαν την αμνιοπαρακέντηση εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος. Βέβαια σίγουρα το άμνιο είναι πιο έγκυρο. Είσαι μεγάλη σε ηλικία? Εχει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο κάτι σοβαρό? Δεν γνωρίζω πολλά για να σε βοηθήσω... Η γιατρός σου τί προτείνει?

η γιατρος λεει να κανουμε αυχενικη και βλεπουμε γιατι ολα πανε πολυ καλα. απο την αλλη ομως το αφηνει πανω μου... και εδω μπερδευτηκα!

:roll::roll::roll::?:?:?:?:? στις 5 περιμένω τα αποτελέσματα.........

κωνκων, nikolina, galat, happines, nikijo :P:p:p:p:p

Olympia99 τέλεια τα αποτελέσματα σας, μπράβο!!! δεν χορταίνεις να βλέπεις το DVD είμαι σίγουρη! έτσι είμουν και στην κόρη μου όταν κάναμε τρισδιάστατο στο β'επιπέδου και μας έδωσαν το DVD :lol:

nano79 για αγοράκι πάτε απ' ότι κατάλαβα? σούπερ κινητικός! ποια είναι η γνώμη της γιατρού σου για κατευθείαν αμνιοπαρακέντηση? εμένα ήταν αντίθετος προς αυτό, μου πρότεινε να μην ρισκάρουμε αν έχουμε καλά αποτελέσματα. Και αν πάλι θέλεις να το κάνεις γιατί να περιμένεις μέχρι τον 5ο μήνα και δεν κάνεις τώρα λήψη τροφοβλάστη?

theolvas τα ίδια θα ρωτήσω και εσένα, αν είναι να το κάνεις γιατί να μην το κάνεις νωρίτερα? βέβαια αν δεν συντρέχει λόγος όπως σου είπε και ο γεννετιστής γιατί να μπεις στην διαδικασία? τα δικά μου αποτελέσματα θα εξηγούνταν αν είμουν σε ηλικία 41 ετών παρακαλώ....δεν μπορούσα να αποφύγω να το κάνω!

loukoumaki μου πως είσαι :?: σε σκέφτομαι :rolleyes:

εγω πιστευω οτι ειναι αγορακι αλλα ακομα δεν ξερουμε τιποτα. η γιατρος θεωρει οτι το ρισκο ειναι "ιδιο": πιθανοτητα λαθους στην αυχενικη και πιθανοτητα αποβολης στην αμνιο....

απο τη στιγμη που φυτρωνουν τα σκατουλια πρεπει να παιρνεις αποφασεις που καθοριζουν τις ζωες τους....

ZOrwp3.png

:P :p :P :p :P :p :P :p :P :p :P :p :P :p :P :p :P

Βγήκαν τα αποτελέσματα και το μωρούλι μου είναι καλά, έχει φυσιολογικό αριθμό χρωμοσωμάτων (υπάρχουν οι φυσιολογικές δισωμίες και ελέγθηκε το 98% για χρωμοσωμικά σύνδρομα, τα υπόλοιπα σε 20 μέρες). Και λένε ότι αφού μέχρι τώρα είναι ok δεν αλλάζει κάτι και στα επόμενα!

Επίσης έχω να σας πω επισήμως και σίγουρα ότι είναι ΚΟΡΙΤΣΙ!!!

Και όπως καταλαβαίνετε είχα και την αγωνία μου μετά από την "επέμβαση" αν το μπεμπάκι μου είναι καλά και το βράδυ έτρεξα στον γιατρό μου για υπέρυχο να το δώ και να το ακούσω για να ησυχάσω πλήρως!:lol:

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες!!! Η στήριξη σας είναι σημαντική!

Καλημέρα σας είπα..........:tongue:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο,μπραβο...πολυ χαρηκα,οχι οτι ειχα αμφιβολιες δηλαδη....χαλαρωσε τωρα,ξεκουρασου ακομα λιγακι,κι αρχισε τα...ροζ ψωνια.......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Kαλημέρα!!! Μπράβο μπουμπου!!!

Μπα δεν νομίζω να ψωνίσει και πολλά ανα εχεις κρατησει της κορης σου μια χαρα σου εκατσε!!!:P:p:p

Η αμνιοπαρακεντηση και η ληψη τροφοβλάστη, Νανο, περα απο τις πιθανοτητες ειναι παρεμβατικες εξετάσεις. Δεν τις κανεις αν δεν υπαρχει λόγος. Δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα, για μενα δεν τιθεται διλλημα, παρα μονο μετα τα αποτελεσμτα της αυχενικής αν δεν ειναι καλά κλπ κλπ κλπ...

Απο οτι θυμαμαι απο ενα βιβλιο που διάβαζα η ληψη τροφοβλαστη ειναι μεν πιο επικινδυνη αλλα παρεχει περισσοτερες πληροφορίες...επισης γινεται και νωριτερα απο την αμνιο και δεν χρειαζεται ενδεχομένως να προχωρησει πολυ μια εγκμοσυνη αν πρεπει να τερματιστεί. δεν ξερω με ποιο κριτηριο επιλεγουν τη μια απο την άλλη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ θα κάνω 2 εβδομάδες ακόμα υπομονή γιατί στην αυχενική είχε γυρισμένο τον ποπό του, και μέχρι να έρθει στη σωστή θέση για την αυχενική, είδε και έπαθε ο γιατρός.... πολύ τούμπα όμως το άτιμο!!! μας δούλευε ψιλό γαζί....!!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

....ευτυχως που εχω τα σοκολατακια που εδωσαν απο τον παιδικο της βενετιας.........

καλημερα κ απο εδω.......ολα καλα???

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

κ χρονια πολλα σε ολες τις ερωτευμενες.........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Γεια σας!

galat μου τί μας κάνεις με τα σοκολατάκια! Στείλε μου κανα δυό να δω αν τα πέτυχες:tongue::tongue::tongue:.

indie μου ζόρικο το έμβρυο ε? Αντε υπομονη σε 2 βδομαδες θα το δεις!

μπου μπου μου χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Χαίρομαι που όλα είναι καλά με την μπεμπουλα σου!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...