Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΄Ή ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ...!!!
Γιατί ζηλεύεις καλέ!!!!!! Ακόμα και καλή να ήταν πίστεψέ με θέλει δουλειά και υπομονή αυτή η σχέση. Και αν σου κάτσει κανένα στραβόξυλο δε μπορείς να φανταστεις τι θα πέρναγες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί ζηλεύεις καλέ!!!!!! Ακόμα και καλή να ήταν πίστεψέ με θέλει δουλειά και υπομονή αυτή η σχέση. Και αν σου κάτσει κανένα στραβόξυλο δε μπορείς να φανταστεις τι θα πέρναγες.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ 1 ΓΙΑΓΙΑ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΣΤΡΑΒΕΣ ΛΕΩ ΕΥΤΥΧΩΣ!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΑΥΤΟ

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

όπως και να έχει είναι λεπτές οι ισορροπίες..... μπλέκεται και ο οιδοίποδας στη μέση με το γιο, οπότε καταλαβαίνετε.... κάπου στο βιβλίο της Πατσούρου διάβασα ότι, ότι λένε μαμάδες και πεθερές, μπαινάκης και βγαινάκης.... Δε ξέρω αν τα νεύρα σας το αντέχουν, ειδικά όταν μόλις έχεις γεννήσει, είσαι κάπως, ειδικά συναισθηματικά και θα πρέπει να τα υποστείς όλα αυτά!!!

Γενικά είμαι άνρθωπος της υπομονής και δεν φέρνω αντιρρήσεις, δεν αντιμιλάω ΄κλπ... όταν όμως φουσκώσω, ξαναφουσκώσω, θα κάνω μεγάλο θόρυβο όταν ξεφουσκώσω... και τότε όποιον πάρει η μπάλα!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

όπως και να έχει είναι λεπτές οι ισορροπίες..... μπλέκεται και ο οιδοίποδας στη μέση με το γιο, οπότε καταλαβαίνετε.... κάπου στο βιβλίο της Πατσούρου διάβασα ότι, ότι λένε μαμάδες και πεθερές, μπαινάκης και βγαινάκης.... Δε ξέρω αν τα νεύρα σας το αντέχουν, ειδικά όταν μόλις έχεις γεννήσει, είσαι κάπως, ειδικά συναισθηματικά και θα πρέπει να τα υποστείς όλα αυτά!!!

Γενικά είμαι άνρθωπος της υπομονής και δεν φέρνω αντιρρήσεις, δεν αντιμιλάω ΄κλπ... όταν όμως φουσκώσω, ξαναφουσκώσω, θα κάνω μεγάλο θόρυβο όταν ξεφουσκώσω... και τότε όποιον πάρει η μπάλα!!!

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ, ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ.. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

εγώ έχω εξοικειωθεί πάρα πολύ με τη διαδικασία μπενάκης, βγαινάκης που πλέον μπαίνει μόνη της σε λειτουργία. Αφού κάποια φορά πήγαινα την πεθερά μου κάπου με το αυτοκίνητο κάτι έλεγε σε όλη τη διαδρομή, δεν έδινα σημασία, ώσπου κάποια στιγμή μου λέει καλά κάνεις και με γράφεις αν μου έδινες σημασία θα σε τρέλαινα, ευτυχώς που το κατάλαβες της λέω και το έκοψε.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

εγώ έχω εξοικειωθεί πάρα πολύ με τη διαδικασία μπενάκης, βγαινάκης που πλέον μπαίνει μόνη της σε λειτουργία. Αφού κάποια φορά πήγαινα την πεθερά μου κάπου με το αυτοκίνητο κάτι έλεγε σε όλη τη διαδρομή, δεν έδινα σημασία, ώσπου κάποια στιγμή μου λέει καλά κάνεις και με γράφεις αν μου έδινες σημασία θα σε τρέλαινα, ευτυχώς που το κατάλαβες της λέω και το έκοψε.

Καλόοοοοο....

Διακριτικά, όμορφα και ωραία....

Ούτε που χρειάστηκε να ανοίξεις το στόμα σου!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

βλέπω ετοιμάζεστε όλες για ψώνια... Εγώ ακόμα δεν έχω ψωνίσει τίποτα, ούτε καν έχω δει... Λέω να πάω μέχρι τέλος του μήνα... γιατί σας βλέπω όλες να ψάχνετε κ εγώ μου φαίνεται αργώ πολύ...

Είστε όλες καλά? Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

νικολινα θα ξεκινησεις κι εσυ σιγα -σιγα...μη φανταστεις κι εγω δεν εχω παρει και παρα πολλα...ελαχιστα φανελακια (συνολο 6 ) και ενα συνολακι για την εξοδο μας απο το μιαιευτηριο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Πωπω βλέπω πήρατε φόρα πιάσατε και κουβέντα για πεθερές;;

Εγώ ευτυχώς δεν έχω καμιά επαφή με την πεθερά μου, μόνο σε φώτο την έχω δει.

Ζει πολύ μακριά και δεν κάνει τον κόπο να έρθει να μας γνωρίσει...καλύτερα...χαχαχα

Επίσης τον πεθερό μου τον είχα δει πριν 10 χρονιά 2 φόρες και τώρα που ήρθε εδώ.

Με την αδερφή του άντρα μου έχω πολύ καλές σχέσεις, είναι και γ..μω τα άτομα.

Έρχεται συχνά πυκνά εδώ, πάμε κάνουμε τα ψώνια μας, περνάμε καλά και φεύγει.

Κορίτσια όσες δεν το έχετε πάρει ακόμα να το πάρετε...για το μαξιλάρι θηλασμού μιλάω.

Την έχω καταβρει, ακόμα και ο Μιχάλης έχει ενθουσιαστεί, πάει και ρίχνει κάτι ξαπλες επάνω του.

Καθαρίζοντας την αποθήκη, ανακάλυψα ότι έχω κρατήσει κάτι κουβερτούλες και σεντονακια του Μιχάλη.

Σίγουρα όμως πρέπει να πάρω και άλλα, καινούρια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ενα συνολακι για την εξοδο μας απο το μιαιευτηριο

Αυτό το είχα ξεχάσει εντελώς....πρέπει να του πάρω και εγώ ένα σύνολο.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα πάω Ολλανδία να του πάρω κάτι καλό...χεχεχε

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Αυτό το είχα ξεχάσει εντελώς....πρέπει να του πάρω και εγώ ένα σύνολο.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα πάω Ολλανδία να του πάρω κάτι καλό...χεχεχε

που θα πας λεει???

εκδρομουλα το κοβω..ναι να του παρεις κατι...εγω του το ειχα παρει οταν τον ακουσα πρωτη φορα...ετσι για το καλο...μαζι με 2 πιπιλακια...:D:D:D:D

76IGp3.png

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε??εγω ειμαι μια χαρα το ιδιο και τα μικρα μου με εχουν τρελανει στις κλωτσιες καναμε και β επιπεδου και ειμαστε τελεια ειναι γυρω στα 500γρμ και τα 3και ο γιατρος μου ειπε οτι αναπτυσονται παρα πολυ καλα...και αν συνεχισουν να μεγαλωνουν ετσι θα χτυπησουν σιγουρα τα 2700το καθενα στην γεννα οποτε εχω ησυχασει απο εκει...το δωματιο ειναι ετοιμο παραλαβαμε και το καροτσι και να δω πως θα τα βγαζω με αυτο βολτα,σαν λεωφορειο ειναι:roll::D:Dμε το καλο σε ολες μας ευχομαι..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

που θα πας λεει???

εκδρομουλα το κοβω..ναι να του παρεις κατι...εγω του το ειχα παρει οταν τον ακουσα πρωτη φορα...ετσι για το καλο...μαζι με 2 πιπιλακια...:D:D:D:D

Όχι εκδρομή κάλε.

Ειμαστε κοντα στην Ολλανδια και παμε πολυ συχνα σε ενα outlet για ψωνια, εχει πολλες καλες μαρκες εκει, να εδω http://www.designer-outlet-roermond.com/index.php?tid=〈=en&langswitch=1

θα παω να του παρω απο εκει κατι καλο για την μεγαλη εξοδο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...