Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαπάκι μου.... οι νύφες είναι οι στραβές..... !!!!! Έτσι πάει....!!!!

Αλλά και οι μαμάδες δεν πάνε πίσω.... Ομηρικούς καυγάδες κάνουμε για το αν θα δώσω πιπίλα στο φυστίκι (εγώ επιμένω ότι δε θα δώσω).... και επειδή έχει αποθημένα από το πρώτο της εγγόνι, δε το χάρηκε, θα βγάλει σε μένα όλα τα σπασμένα, κατάλαβες??? Αλλά στη μαμά, όντας αερόσακος, μπορείς να της πεις και μια κουβέντα παραπάνω χωρίς να θυμώσει.... στην πεθερίξ όμως??? θα βάλω τα μεγάλα μέσα μου φαίνεται..... τον αντρούλη!!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα galat αυτο το στρωματακι που λες θα το βρω εκει που πουλανε βρεφικα..κουνιες και τετοια...αυτο θα κανω κι εγω ετσι κι αλλιως θα τον εχω εκει μονο για τις 40 μερες....

76IGp3.png

Δε ξέρω για εσάς εγώ την πεθερούλα μου την λατρέυω. Στην αρχή μου έκανε κάτι ζαβά αλλά είναι άνθρωπος που ακούει και έτσι τα έκοψε. Αν ήμουν κόρη της περισσότερο θα με έπρηζε, όπως κάνει η μάνα μου. Σε θέμα πεθερικών έχω βαρέσει φλέβα χρυσού. Αλλά αν δεν ήταν καλή δεν θα παράταγα τα πάντα στην Αθήνα να έρθω Ζάκυνθο, που δεν ξέρω κανέναν, και να μου βγάζει και την ψυχή από πάνω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Χαπάκι μου.... οι νύφες είναι οι στραβές..... !!!!! Έτσι πάει....!!!!

Αλλά και οι μαμάδες δεν πάνε πίσω.... Ομηρικούς καυγάδες κάνουμε για το αν θα δώσω πιπίλα στο φυστίκι (εγώ επιμένω ότι δε θα δώσω).... και επειδή έχει αποθημένα από το πρώτο της εγγόνι, δε το χάρηκε, θα βγάλει σε μένα όλα τα σπασμένα, κατάλαβες??? Αλλά στη μαμά, όντας αερόσακος, μπορείς να της πεις και μια κουβέντα παραπάνω χωρίς να θυμώσει.... στην πεθερίξ όμως??? θα βάλω τα μεγάλα μέσα μου φαίνεται..... τον αντρούλη!!!!!

ναι αυτο ειναι αληθεια...μπα η μανα μου ευτυχως μεχρι τωρα δεν μου λεει τιποτα...(παραξενο βεβαια)πιο πολυ τη νοιαζει να πινω χυμους,να μην τρωω γλυκα,να μην παρω κιλα και τετοια λες και αμα μου τα λεει εμενα θα ιδρωσει το αυτι μου...για το θεμα μωρο δεν μου εχει πει τιποτα...

αλλα ειναι αληθεια με αλλο αερα μιλας στη μανα παρα στην πεθερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Δε ξέρω για εσάς εγώ την πεθερούλα μου την λατρέυω. Στην αρχή μου έκανε κάτι ζαβά αλλά είναι άνθρωπος που ακούει και έτσι τα έκοψε. Αν ήμουν κόρη της περισσότερο θα με έπρηζε, όπως κάνει η μάνα μου. Σε θέμα πεθερικών έχω βαρέσει φλέβα χρυσού. Αλλά αν δεν ήταν καλή δεν θα παράταγα τα πάντα στην Αθήνα να έρθω Ζάκυνθο, που δεν ξέρω κανέναν, και να μου βγάζει και την ψυχή από πάνω.

Είσαι ΠΟΛΥ τυχερή!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

ντιμ κι εμενα η πεθερα μου δεν πολυμιλαει,ουτε ανακατευεται αλλα αμα της κατσει στο κεφαλι κατι πρεπει να το κανει...απο την αρχη της λεω οτι δεν τα θελω τα ζακετακια εεε,δεν το καταλαβαινει...και να σου πω δεν με νοιαζει θα του τα φορουσα αλλα με αγχωνει το γεγονος του σκυλου....αφου αμα δεις τα ρουχα της αδερφη (και οικογενειας) ειναι γεματα τριχες...εσεις θα τους τα φοραγατε...εγω και απο κλιβανο να τα περασω φοβαμαι να τα βαλω στο μωρο....μπορει να ειμαι και παρανοϊκη

76IGp3.png

ντιμ κι εμενα η πεθερα μου δεν πολυμιλαει,ουτε ανακατευεται αλλα αμα της κατσει στο κεφαλι κατι πρεπει να το κανει...απο την αρχη της λεω οτι δεν τα θελω τα ζακετακια εεε,δεν το καταλαβαινει...και να σου πω δεν με νοιαζει θα του τα φορουσα αλλα με αγχωνει το γεγονος του σκυλου....αφου αμα δεις τα ρουχα της αδερφη (και οικογενειας) ειναι γεματα τριχες...εσεις θα τους τα φοραγατε...εγω και απο κλιβανο να τα περασω φοβαμαι να τα βαλω στο μωρο....μπορει να ειμαι και παρανοϊκη

Αν έπαιρνες κι εσύ ένα σκύλο να τα φάει;;;;;; Θα είχες κι εσύ το τέλειο φιλοζωικό άλλοθι!!!:tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

Αν έπαιρνες κι εσύ ένα σκύλο να τα φάει;;;;;; Θα είχες κι εσύ το τέλειο φιλοζωικό άλλοθι!!!:tongue:

:D:D:D:D:D:D...

να σου πω κι εγω παλιοτερα ειχα σκυλο αλλα οχι μεσα στο σπιτι...(ουτε δευτερολεπτο μεσα ...)βεβαια δεν αντεξα πολυ ενα χρονο μετα επεισα τον αντρα μου και τον δωσαμε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω απο θεμα παθερας πολυ τυχερη... πολυ φδιακριτικη γυναιακ και ακουει...σχεδον οτι της λεω το θαυμαζει σχεδον! χαχχαχα

Ομως πχ δεν ειναι και πολυ της βοηθειας, δη΄οταν ερχεται(μενει γερμανια αλλα συντομα θα ερθει Ελλαδα) δεν τα πολυκαταφερνει με το μωρο, δεν μαγειρευει ιδιαιτερα δεν.... κανει καμια δουλιτσα, αλλα εγω δεν αισθανομαι ανετα, προτιμω να απασχολει τη μικρη...

ειανι γενικως τα ζα μου αργα, αλλα πολυ καλη ψυχη, οποτε δεν εχω παραπονο...

Ναι το μαδερ τις ξεκιναει κανα δεκαημερο νωριτερα τις εκπτωσεις....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Jumbo δαγκωτό!!!! Σελτεδάκια, πανούλες κλπ, τα έχω ήδη πάρει!!!

Με 200 euroς΄σήκωσα το μισό μαγαζί!!!

Ααα,,,

και τα φανελάκια είναι πολύ καλά!!!!

συμφωνω και εγω απο εκει θα παρω πολλα πραγματα

οσο για την καλαθουνα μου την εδωσε η αδελφη μου και ειναι ολοκαινουρια αλλιως δεν αξιζει τον κοπο ειναι για πολυ λιγο

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...