Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Jumbo δαγκωτό!!!! Σελτεδάκια, πανούλες κλπ, τα έχω ήδη πάρει!!!

Με 200 euroς΄σήκωσα το μισό μαγαζί!!!

Ααα,,,

και τα φανελάκια είναι πολύ καλά!!!!

κι εγω εχω παρει κατι φανελακια απο jumbo...μια χαρα μου φαινονται...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ερωτηση τις πρωτες μερες αντι να παρω καλαθουνα λετε να μπορω να βαζω το μωρο να κοιμαται στο πορτ-μπεμπε...ή μηπως δεν κανει τι λετε???

το παρτ - μπεμεπε είναι το ίδιο ευρύχωρο με την καλαθούνα. Το λίκνο είναι πιο μεγάλο, χωράει μέχρι 6 μηνών περίπου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Χαπάκι, εγώ πήρα λίκνο με ροδάκια, για να πηγαίνει παντού, ακόμα και στη αυλή, στο μπαλκόνι....

Εκεί θα την έχω τον πρώτο καιρό, και βλέπουμε....

δεν μας παιρνει τωρα να αγορασουμε και λικνο....απλα επειδη θα εχω το πορτ μπεμπε του καροτσιου ελεγα να το βαζω εκει τα βραδια για τις πρωτες 40 μερες μετα στη κουνια του...

76IGp3.png

εδω δεν εχει Ηρα αλλα διαθετει καποια κομματια το μαγαζι που θα παρουμε την κουνια και το καροτσι...οποτε μαλλον κι εγω σε αυτα λεω να καταληξω...

οσο για τα jumbo εγω εχω ξεχωρισει καποια πραγματακια που θα τα παρω απο εκει...σελτεδακια,πανακια για ρεξιμο,σφουγγαρακι για το μπανακι να μην γλυστραει,ψαλιδακι,πετσετουλες,θερμομετρο για το μπανιο κτλ...κτλ...

της Ήρας είναι πολύ ωραία αλλά πολύ χάλια ύφασμα. Δεν θα τα έπερνα ούτε για τον εσυτό μου. βέβαια Όπως καταλαβαίνετε για μένα η ποιότητα του υφάσματος είναι το Α και το Ω.

indie πολύ ωραία είναι, εγώ συγκρατούμαι να μην της τα κάνω όλα ροζ happiness και η δικιά μου ήθελε να μου κεντήσει σεντονάκια αλλά δεν την άφησα, ευτυχώς με ακούει, την κουβερτούλα την πλεκτή για το καρότσι της είπα να την κάνει. Ασε με αυτά που έχουν κρατήσει απο όταν είμασταν εμείς μωρά και η μάνα μου και η πεθερά μου τα ίδια. Τους είπα κρατήστετα να τα βάζετε εσείς στο μωρό όταν θα το κρατάτε.

εμενα κολλαει το μυαλο της...τι να της κανω...απλα λεω ασε να τα φτιαξει και μετα θα τα βαλω στη ντουλαπα ψηλα....:):):)

κουβερτουλα πλεκτη για το καροτσι εφτιαξε η γιαγια μου και ειναι τελεια...(εκεινη ομως δεν εχει σκυλο οποτε μπορω ανετα να σκεπαζω το μωρο)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

indie πολύ ωραία είναι, εγώ συγκρατούμαι να μην της τα κάνω όλα ροζ happiness και η δικιά μου ήθελε να μου κεντήσει σεντονάκια αλλά δεν την άφησα, ευτυχώς με ακούει, την κουβερτούλα την πλεκτή για το καρότσι της είπα να την κάνει. Ασε με αυτά που έχουν κρατήσει απο όταν είμασταν εμείς μωρά και η μάνα μου και η πεθερά μου τα ίδια. Τους είπα κρατήστετα να τα βάζετε εσείς στο μωρό όταν θα το κρατάτε.

Για συναισθηματικούς λόγους θέλω να βάλω στο μαιευτήριο τα δικά μου μωρουδιάκά σεντονάκια..... Η πεθερίξ όμως (όπως λέει και η Λία καλή της ώρα) έχει αντίθετη άποψη...!!!! Έφτιαξε ΦΟΥΞ σεντόνια με κεντήματα κλπ, κλπ... χωρίς να με ρωτήσει φυσικά και το καλό είναι ότι ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ (άκου να δεις) ότι θα τα στολίσει στο κρεβάτι του μωρού μόλις γεννηθεί!!!!

Αυτό είναι ένα θέμα που δεν το έχω διευθετήσει ακόμα....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

το παρτ - μπεμεπε είναι το ίδιο ευρύχωρο με την καλαθούνα. Το λίκνο είναι πιο μεγάλο, χωράει μέχρι 6 μηνών περίπου.

αρα δεν θα εχω προβλημα για αρχη....θα μπορω ανετα να τον βαζω μεσα...

76IGp3.png

ερωτηση τις πρωτες μερες αντι να παρω καλαθουνα λετε να μπορω να βαζω το μωρο να κοιμαται στο πορτ-μπεμπε...ή μηπως δεν κανει τι λετε???

kai bebaia mporeis, Kai εξαλλου ειναι για 2-3 μηνες το πολυ... μην παρεις καλαθουνα. Κι εγω πηρα ενα στρωματακι και το κοιμιζα στο πορτ μπεμπε.

Οσο για τις προικες. παπλωμα απαγορευεται κατω του ετους. Αφηστε το να δειτε κιολας, εμενα ητνα αχρηστο ανα και πολυ ελφρυ και τελειο ποιοτικα piere cardin, giati ζεσταινοταν παααααρα πολυ.

Παρτε καμια πικε κουβερτουλα και μπορειτε να τρωνεται 2 κουβερτουλες.

Σεντονακι να παρετε 2σετ τα μικρουλια( για πορτ μπεμπε κλπ βολευουν παρα πολυ, οταν θελετε πχ να στρωσετε ενα στον καναπε, ενα στο καρεκλακι αυτοκινητου αν ζεσταινονται, καποιο να δωσετε για αγκαλια κλπκλπκλπ

Απο τα αλλα για την κουνια οσα και να παρετε χαμενα δεν πανε, απλα θα σας φερουν και δωρακια οποτε 2 καλα ειανι για αρχη...

εγω ειχα αυτη την προικα πανακριβη αλλα οντωςε πολυ ποιοτικη, ειχα ομως λιστα γαμεου στα νοτος και την πηρα απο εκει, δεν ειχε πολλες επιλογες ολα ακριβα ηταν...

kala tvra poy janauymamai poso stoixisan pauainv!

to παπλωμα ειναι φανταστικο, πολυ ελαφρυ, αναπνευει και ειναι με φυτικη ινα lyocell.

εκανε 90 ευρω νομια, η παντα αλλα 80, η κουνουπιερα παλι ενα τρελο ποσο(δεν τη χρησιμοποιησα ποτε (καλα γενικως την προικα αφου δεν κοιμηθηκε στην κουνια σχεδον καθολου, και τωρα μεγαλη την εχω κανει κρεβατι δεν ταιριαζει η κουνουπιερα, και εξαλλου θα την τρα βουσε, να ξερετε ειναι για πολυ λιγο θα ελεγα μην την παρετε)

η κουβερτα πικε πηρα αλλα τοσα...τα σεντονια 50 κατι τετοιο... ενταξει δεν υπαρχει η ποιοτητα, καταλβα τι ειναι βαμβακι...αλλα και πλαι τωρα θα αγοραζα απο ΙΚΕΑ...

Α! απο ικεα εχει πολυ ωραια σεντονακι και παπλωματοθηκες...πολυ οικονομικα...η παντα ειναι λιγο λεπτη απο ο,τι θυμαμαι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γενικά έχω πόλυ αισθητο δέρμα απο όταν γεννήθηκα και αρκετές αλλεργίες. Έτσι φοβάμαι και για τη μικρή, γιατι αν μου μιάσει θα πρέπει να τα πετάω όλα και να πσίρνω υποαλλεργικά. Οπότε τα παίρνω απο τώρα, να είμαι ήσυχη .

Για συναισθηματικούς λόγους θέλω να βάλω στο μαιευτήριο τα δικά μου μωρουδιάκά σεντονάκια..... Η πεθερίξ όμως (όπως λέει και η Λία καλή της ώρα) έχει αντίθετη άποψη...!!!! Έφτιαξε ΦΟΥΞ σεντόνια με κεντήματα κλπ, κλπ... χωρίς να με ρωτήσει φυσικά και το καλό είναι ότι ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ (άκου να δεις) ότι θα τα στολίσει στο κρεβάτι του μωρού μόλις γεννηθεί!!!!

Αυτό είναι ένα θέμα που δεν το έχω διευθετήσει ακόμα....

αχ αυτες οι πεθερες....αχ και οταν τους μιλας και δεν καταλαβαινουν ειναι το χειροτερο ...γκρρρρρρρρρ....

76IGp3.png

Γενικά έχω πόλυ αισθητο δέρμα απο όταν γεννήθηκα και αρκετές αλλεργίες. Έτσι φοβάμαι και για τη μικρή, γιατι αν μου μιάσει θα πρέπει να τα πετάω όλα και να πσίρνω υποαλλεργικά. Οπότε τα παίρνω απο τώρα, να είμαι ήσυχη .

αφου παιζει τετοιο θεμα...τοτε καλα κανεις....

76IGp3.png

και τζαμπο φυσικα δικιο εχετε!

ιδιως κατι σεντονακια μικρα μια χαρα ειναι. (φανελενια που ειχα παρει ητνα απιτσυετη η ποιοτητα, πολυυ μαλακαουλια)

και πικε κουβερτουλες εχει φερει μαλακες, το ξεχωριζεις το ρουχο αν θα ειναι επιφοβο για αλλεργιες, τα περισσοτερα κανουν μπαμ απο συνθετιλα αλλα εχει και καποια αν ψαξεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ για την σχεση ποιοτητας -τιμης.'

Κια εννοειται πετσετακια για ρεψιμο αλλαγματα , σαλιαρε κλπ παρτε απο εκει, η ΙΚΕΑ.

Και Modercare στις εκπτωσεις!!!!!! αφηστε τα αυτα για τις εκπτωσεις απο αρχες Ιουλιου βαζει το μαδερ....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...