Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγω για αρχη ελεγα να παρω μονο την πικε....και μετα να δω και τι θα μου φερουν και να παω να παρω και τα υπολοιπα....

ποσα σετ σεντονακια θα παρετε???εγω λεω δυο για αρχη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σχετικα καλη τιμη ...γιατι εχω ακουσει και κατι 250αρια...και τι ακριβως περιεχει...το παπλωματακι,την παντα και τι αλλο???

κουνουπιερα και καραμελα μαξιλαρακι ναι και εγω ακουγα κατι τρελα ποσα και πηρα ασορτι σεντονακια 35 ευρο

ttc72e7.aspx

κι εγω για αρχη ελεγα να παρω μονο την πικε....και μετα να δω και τι θα μου φερουν και να παω να παρω και τα υπολοιπα....

ποσα σετ σεντονακια θα παρετε???εγω λεω δυο για αρχη...

κοιτα το προτο διμηνο τριμινο θα το εχω στην καλαθουνα οποτε θα παρω σεντονακια για καλαθουνα μετα οπως λες και εσυ θα περιμενω να σω τι θα μου φερουν και μην μας πιανει πανικος δεν θα κλεισουν τα μαγαζια τα περνουμε αργοτερα

ttc72e7.aspx

εγώ θα πάρω αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110231&itmid=2982923# δεν με ενθουσιάζει το σχέδιο αλλά η ποιότητα απλά δεν υπάρχει. Για την ακρίβεια θα την πάρει η πεθερά μου μαζί με οτι κουβερτούλες χρειάζεται.

μια χαρα σε βρισκω ντιμ....εμενα η πεθερα εβαλε την αδερφη της να πλεξει 2 ζακετακια (κοκκινο...μπλιαχ...και λαχανι-πρασινο) με κορδονι...σαν αυτα που φορουσαν στα παιδακια πριν 30 χρονια...τα οποια δεν προκειται να φορεσει ποτε το παιδι μου αφου η αδερφη της θα τα φτιαχνει αγκαλια με το σκυλο που εχουνε μεσα στο σπιτι και που αφηνει παντου τις τριχες του γκρρρρρρ...τις ειπα δεν τα θελω αλλα δεν το καταλαβαινει...θα μου δωσει ακι κατι πραγματακια του αντρα μου που τα ειχε φυλαγμενα...αααα και μαλλον θα μας παρουν το καροτσι...ο κουνιαδος μου και τα πεθερικα μου μαζι....(το ελπιζω)

76IGp3.png

Εγώ αυτό πήρα (πάντα, κουνουπιέρα, πάπλωμα, σετ σεντόνια κουβέρτα πικέ αγκαλιάς και κρεβατιού) http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080409&itmid=893923

εν καιρώ, θα πάρω και τη κουβερτούλα

Καλημέρα σε όλες!!!! καλή εβδομάδα!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! Σας κάλυψα;;;

DimRous,πήρα την κουνια κρεβατάκι sweet room χωρίς ζωγραφιά και μια αλλαξιέρα στο ίδιο χρώμα...http://www.ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=43&theid=43&open1=11&open2=43λέω να καλλιτεχνησω στο υπόλοιπο δωμάτιο και να κρατήσω απλά τα επιπλάκια. Θα βάλω φωτο οταν αξιωθώ να φτιάξω όλα αυτά που θέλω...

Hapiness, προίκα εννοείς αυτό που πάει μαζί με το κρεβατάκι (πάντα,κουνουπιέρα,κουβερλί); Αν ναι, στα ΗΡΑ κυμαινεται από 60-150 ευρώ.

Αν εννοείς γενικά ο,τι λευκά είδη θέλεις για το μωρό... απ' ο,τι κατάλαβα οι τιμές κυμαινονται πολύ... από 10 ευρώ το σετ 2 σεντονάκια (θέλουμε κι άπειρα...)μέχρι Guy Laroche σεντονια των 100 ευρώ. Αύριο θα βγω για τέτοια ψώνια αν δεν πέσω κάτω απ' τη ζέστη,θα σου πω νεότερα.

Παρεμπιπτόντως! Οι πιο παλιές τί γνώμη έχετε για τα Jumbo? 'Ελεγα μήπως έπαιρνα απο κει τα σελτεδάκια, τα πανάκια ώμου, καμιά πάνα αγκαλιάς... ειναι καλά τα πράγματά τους;

UslQp3.png

UOZVp3.png

κοιτα το προτο διμηνο τριμινο θα το εχω στην καλαθουνα οποτε θα παρω σεντονακια για καλαθουνα μετα οπως λες και εσυ θα περιμενω να σω τι θα μου φερουν και μην μας πιανει πανικος δεν θα κλεισουν τα μαγαζια τα περνουμε αργοτερα

ερωτηση τις πρωτες μερες αντι να παρω καλαθουνα λετε να μπορω να βαζω το μωρο να κοιμαται στο πορτ-μπεμπε...ή μηπως δεν κανει τι λετε???

76IGp3.png

Εγώ αυτό πήρα (πάντα, κουνουπιέρα, πάπλωμα, σετ σεντόνια κουβέρτα πικέ αγκαλιάς και κρεβατιού) http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080409&itmid=893923

εν καιρώ, θα πάρω και τη κουβερτούλα

Καλημέρα σε όλες!!!! καλή εβδομάδα!!!

πολυ ωραιο...τα πηρες ολα αυτα στη τιμη που γραφει??????????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο...τα πηρες ολα αυτα στη τιμη που γραφει??????????

Άστο καλύτερα..... :roll: με μια μικρή έκπτωση...

εδώ την πάτησα γιατί βαρέθηκα να ψάχνω και πήρα ότι βρήκα μπροστά μου!!! και να φανταστείς, το σιχαίνομαι το φουξ!!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

ερωτηση τις πρωτες μερες αντι να παρω καλαθουνα λετε να μπορω να βαζω το μωρο να κοιμαται στο πορτ-μπεμπε...ή μηπως δεν κανει τι λετε???

Χαπάκι, εγώ πήρα λίκνο με ροδάκια, για να πηγαίνει παντού, ακόμα και στη αυλή, στο μπαλκόνι....

Εκεί θα την έχω τον πρώτο καιρό, και βλέπουμε....

indie πολύ ωραία είναι, εγώ συγκρατούμαι να μην της τα κάνω όλα ροζ happiness και η δικιά μου ήθελε να μου κεντήσει σεντονάκια αλλά δεν την άφησα, ευτυχώς με ακούει, την κουβερτούλα την πλεκτή για το καρότσι της είπα να την κάνει. Ασε με αυτά που έχουν κρατήσει απο όταν είμασταν εμείς μωρά και η μάνα μου και η πεθερά μου τα ίδια. Τους είπα κρατήστετα να τα βάζετε εσείς στο μωρό όταν θα το κρατάτε.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! Σας κάλυψα;;;

DimRous,πήρα την κουνια κρεβατάκι sweet room χωρίς ζωγραφιά και μια αλλαξιέρα στο ίδιο χρώμα...λέω να καλλιτεχνησω στο υπόλοιπο δωμάτιο και να κρατήσω απλά τα επιπλάκια. Θα βάλω φωτο οταν αξιωθώ να φτιάξω όλα αυτά που θέλω...

Hapiness, προίκα εννοείς αυτό που πάει μαζί με το κρεβατάκι (πάντα,κουνουπιέρα,κουβερλί); Αν ναι, στα ΗΡΑ κυμαινεται από 60-150 ευρώ.

Αν εννοείς γενικά ο,τι λευκά είδη θέλεις για το μωρό... απ' ο,τι κατάλαβα οι τιμές κυμαινονται πολύ... από 10 ευρώ το σετ 2 σεντονάκια (θέλουμε κι άπειρα...)μέχρι Guy Laroche σεντονια των 100 ευρώ. Αύριο θα βγω για τέτοια ψώνια αν δεν πέσω κάτω απ' τη ζέστη,θα σου πω νεότερα.

Παρεμπιπτόντως! Οι πιο παλιές τί γνώμη έχετε για τα Jumbo? 'Ελεγα μήπως έπαιρνα απο κει τα σελτεδάκια, τα πανάκια ώμου, καμιά πάνα αγκαλιάς... ειναι καλά τα πράγματά τους;

εδω δεν εχει Ηρα αλλα διαθετει καποια κομματια το μαγαζι που θα παρουμε την κουνια και το καροτσι...οποτε μαλλον κι εγω σε αυτα λεω να καταληξω...

οσο για τα jumbo εγω εχω ξεχωρισει καποια πραγματακια που θα τα παρω απο εκει...σελτεδακια,πανακια για ρεξιμο,σφουγγαρακι για το μπανακι να μην γλυστραει,ψαλιδακι,πετσετουλες,θερμομετρο για το μπανιο κτλ...κτλ...

76IGp3.png

Jumbo δαγκωτό!!!! Σελτεδάκια, πανούλες κλπ, τα έχω ήδη πάρει!!!

Με 200 euroς΄σήκωσα το μισό μαγαζί!!!

Ααα,,,

και τα φανελάκια είναι πολύ καλά!!!!

Αχ,ευχαριστώ! Αναθάρρησα τώρα! Θα σηκώσω εγώ τώρα το άλλο μισό!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...