Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα στις ομορφες κοιλιτσες! καλη εβδομαδα και καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν γιατρο! και εγω ειπα του γιατρου οτι οσον αφορα την επισκληριδιο να μην μου κανει μεχρι τελευταια στιγμη αλλα αν δουμε τα σκουρα θα ειναι μεσα ο αναισθησιολογος τωρα δεν ξερω εγω παντος θελω να προσπαθησω και αν δω τα σκουρα ας την κανει ποσος πονος να ειναι μωρε πια? τι να πω? ας το παιξω ηρωιδα οσο αντεξω ! χαχαχα εσεις κοριτσαρες τι νεα?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mary13 συμφωνώ μαζί σου για το θέμα της επισκληριδίου. Έτσι λέω κι εγώ να κανω, κι ευτύχώς ο γιατρός δεν με έχει πιέσει για τίποτα, ήταν πολύ υποστηρικτικός στο θέμα του φυσικού τοκετού. Θα δείξει βέβαια...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Mary13 συμφωνώ μαζί σου για το θέμα της επισκληριδίου. Έτσι λέω κι εγώ να κανω, κι ευτύχώς ο γιατρός δεν με έχει πιέσει για τίποτα, ήταν πολύ υποστηρικτικός στο θέμα του φυσικού τοκετού. Θα δείξει βέβαια...

ε ναι μωρε ποσεσ γυναικες την φαγαν τζαμπα και μετα απο λιγο γεννησαν? μακαρι να μας πανε ολα καλα και να γεννησουμε στο φτερο χαχαχαχαχα αντε να περναει ο καιροσ ανυπομωνω να τον παρω αγκαλιτσα! τελοσ του μηνα θα παμε να παρουμε και τα ρουχαλακια του σεντονακια κτλ να αρχισω να πλαινω να σιδερωνω να περασει ο καιρος χαχαχα τα επιπλα τα περιμενω 29 του μηνα πως και πως! αχχχχχχχχχχχ αντε κοντεβουμε!

ttc72e7.aspx

ε ναι μωρε ποσεσ γυναικες την φαγαν τζαμπα και μετα απο λιγο γεννησαν? μακαρι να μας πανε ολα καλα και να γεννησουμε στο φτερο χαχαχαχαχα αντε να περναει ο καιροσ ανυπομωνω να τον παρω αγκαλιτσα! τελοσ του μηνα θα παμε να παρουμε και τα ρουχαλακια του σεντονακια κτλ να αρχισω να πλαινω να σιδερωνω να περασει ο καιρος χαχαχα τα επιπλα τα περιμενω 29 του μηνα πως και πως! αχχχχχχχχχχχ αντε κοντεβουμε![/quote

Μακάρι...μας το εύχομαι!

Επιπλάκια στις 30 περιμένω εγώ. Από ΗΡΑ. Εσύ;

Αυτήν την εβδομάδα θα βγώ για βασικά ρουχαλάκια,λευκά ειδη κλπ για να τα ετοιμάσω μετά με την ησυχία μου. Στον Ιούλιο δεν προγραμματίζω πολλά γιατί λέω μήπως λόγω ζέστης και...τελικής ευθείας δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρες! Καλημέρες!

hapiness,είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και έτσι μπορεσα κι έδωσα αδεια στον εαυτό μου...:tongue: Το οικονομικό είναι ένα θέμα, αλλά κι η φύση της δουλειας είναι τέτοια που δεν θα άντεχα πολύ παραπάνω. Οπότε...

bibicos, ναι, ωραία θα είναι χωρίς δουλεια...να περιμένουμε τα μωράκια μας...

ναι μου το ειχες ξαναπει αλλα μου ειχε διαφυγει....το οικονομικο ειναι για ολους...αλλα θα την βρουμε την ακρη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω μαλλον το Σαββατο λεω να παω για μερικα ψωνια...θα δουμε τωρα ...απο επιπλα εχουμε κλεισει μονο την κουνια που ειναι μαζι με αλλαξιερα...αλλα προς το τελος Ιουλιου λεω να τους πω να μου τα φερουν...θελω κι εγω να τελειωνω με ενα ενα...και μετα να κατσω με την ησυχια μου να τα ετοιμασω...

ρε κοριτσια με τη ζεστη πως τα πατε???εγω υποφερω στεγνωνει και η μυτη μου και δεν μπορω να ανασανω

76IGp3.png

ε ναι μωρε ποσεσ γυναικες την φαγαν τζαμπα και μετα απο λιγο γεννησαν? μακαρι να μας πανε ολα καλα και να γεννησουμε στο φτερο χαχαχαχαχα αντε να περναει ο καιροσ ανυπομωνω να τον παρω αγκαλιτσα! τελοσ του μηνα θα παμε να παρουμε και τα ρουχαλακια του σεντονακια κτλ να αρχισω να πλαινω να σιδερωνω να περασει ο καιρος χαχαχα τα επιπλα τα περιμενω 29 του μηνα πως και πως! αχχχχχχχχχχχ αντε κοντεβουμε![/quote

Μακάρι...μας το εύχομαι!

Επιπλάκια στις 30 περιμένω εγώ. Από ΗΡΑ. Εσύ;

Αυτήν την εβδομάδα θα βγώ για βασικά ρουχαλάκια,λευκά ειδη κλπ για να τα ετοιμάσω μετά με την ησυχία μου. Στον Ιούλιο δεν προγραμματίζω πολλά γιατί λέω μήπως λόγω ζέστης και...τελικής ευθείας δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

εγω motherbaby τα πηρα καλα κανεισ να τα εχεις να μην τρεχεις αλλα εγω θελω να παρω την μαμα μου μαζι για τα βασικα τουλαχιστον ξερεισ να μου πει ποσοτητεσ κτλ και ειναι πορο οποτε θα κανω υπομονη μεχρι τελος του μηνα ! χαπακι καλημερααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

κι εγω μαλλον το Σαββατο λεω να παω για μερικα ψωνια...θα δουμε τωρα ...απο επιπλα εχουμε κλεισει μονο την κουνια που ειναι μαζι με αλλαξιερα...αλλα προς το τελος Ιουλιου λεω να τους πω να μου τα φερουν...θελω κι εγω να τελειωνω με ενα ενα...και μετα να κατσω με την ησυχια μου να τα ετοιμασω...

ρε κοριτσια με τη ζεστη πως τα πατε???εγω υποφερω στεγνωνει και η μυτη μου και δεν μπορω να ανασανω

αστα να πανε χαπακι και εμενα με εχει πιασει η ζεστη και ακομα ειμαστε στην αρχη! τι θα δινει σε ενα μηνα! παναγια μου με ανεμιστηρα στο κεφαλι θα κυκλοφορουμε!χαχαχα

ttc72e7.aspx

εχετε διαλεξει προικα....ξερετε ποσο περιπου πανε οι τιμες???

θα τους παρετε απο τωρα παπλωματακια και κουβερτακια για το χειμωνα ή θα τα παρετε αργοτερα???

εγω την προικα την πληρωσα 130 εουρα και υποτιθετε ηταν η πιο οικονομικη μαζι και παπλωματακι με κρστσ να βγαινει να το πλενεις κουβερτακια αν παρω κανενα πικε για το φθινοπορο τα αλλα αργοτερα

ttc72e7.aspx

αστα να πανε χαπακι και εμενα με εχει πιασει η ζεστη και ακομα ειμαστε στην αρχη! τι θα δινει σε ενα μηνα! παναγια μου με ανεμιστηρα στο κεφαλι θα κυκλοφορουμε!χαχαχα

:D:D:D:D...πες το ψεμματα ....χθες ολη μερα αγκαλια με τον ανεμιστηρα ημουνα....

76IGp3.png

εγω την προικα την πληρωσα 130 εουρα και υποτιθετε ηταν η πιο οικονομικη μαζι και παπλωματακι με κρστσ να βγαινει να το πλενεις κουβερτακια αν παρω κανενα πικε για το φθινοπορο τα αλλα αργοτερα

σχετικα καλη τιμη ...γιατι εχω ακουσει και κατι 250αρια...και τι ακριβως περιεχει...το παπλωματακι,την παντα και τι αλλο???

76IGp3.png

εχετε διαλεξει προικα....ξερετε ποσο περιπου πανε οι τιμες???

θα τους παρετε απο τωρα παπλωματακια και κουβερτακια για το χειμωνα ή θα τα παρετε αργοτερα???

εγώ θα πάρω αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110231&itmid=2982923# δεν με ενθουσιάζει το σχέδιο αλλά η ποιότητα απλά δεν υπάρχει. Για την ακρίβεια θα την πάρει η πεθερά μου μαζί με οτι κουβερτούλες χρειάζεται.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...