Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν και εκτός απροόπτου με βλέπω να γεννάω Ζάκυνθο. Ο κουνιάδος μου έγινε υποδιευθυντής στο Δ.Σ του νοσοκομείου, οπότε θα με έχουν όλοι στα όπα όπα. Ας έχω και εγώ μια φορά μπάρμπα στη Κορώνη που λένε.

σωστηηηηηηηηη...

εσυ με ποιον πιστευεις οτι θα σε ξεγεννησει???εγω εννουσα εκεινον στη ζακυνθο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν υπάρχει ιδιωτική κλινική εδώ. Τον ρώτησα για επισκληρίδιο και μου είπε να το ξεχάσω εδώ γιατί δεν έχουν ειδικευτεί πολύ οι αναισθησιολόγοι. Μαία θα έχω αυτή που θα κάνω τα μαθήματα, μαζί με το γιατρό ειδοποιώ και αυτή ότι γεννάω. Εξάλλου αυτή τραβάει όλο το λούκι. Προς το παρών δεν υπάρχει κάποιος λόγος για καισαρική, μέχρι και καρδιογράφημα έχω κάνει. Για χρήματα δεν τον ρώτησα γιατί είναι φίλος του πεθερού μου και θα αρχίσει τα τίποτα, τίποτα άλλα στο τέλος θα τα βάλει στη τσέπη ότι του δώσω. Τουλάχιστον είμαι σίγουρη πως αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το αν θα πρέπει να φύγω για Αθήνα θα μου το πει και δε θα σκεφτεί λεφτά. Γενικά είναι πολύ εντάξει τύπος.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Δεν υπάρχει ιδιωτική κλινική εδώ. Τον ρώτησα για επισκληρίδιο και μου είπε να το ξεχάσω εδώ γιατί δεν έχουν ειδικευτεί πολύ οι αναισθησιολόγοι. Μαία θα έχω αυτή που θα κάνω τα μαθήματα, μαζί με το γιατρό ειδοποιώ και αυτή ότι γεννάω. Εξάλλου αυτή τραβάει όλο το λούκι. Προς το παρών δεν υπάρχει κάποιος λόγος για καισαρική, μέχρι και καρδιογράφημα έχω κάνει. Για χρήματα δεν τον ρώτησα γιατί είναι φίλος του πεθερού μου και θα αρχίσει τα τίποτα, τίποτα άλλα στο τέλος θα τα βάλει στη τσέπη ότι του δώσω. Τουλάχιστον είμαι σίγουρη πως αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το αν θα πρέπει να φύγω για Αθήνα θα μου το πει και δε θα σκεφτεί λεφτά. Γενικά είναι πολύ εντάξει τύπος.

καλο αυτο..οσο για την επισκληριδιο ,εγω δεν ειμαι πολυ φαν...να σου πω αν δεν υπαρχει λογος γιατι να πας Αθηνα αφου ειναι γνωστος,δεν νομιζω να σου κανει καμια...οσο για τα λεφτα ολο και κατι θα του δωσεις...

76IGp3.png

εμενα ειναι ιδιωτικος..οποτε εχει ταριφα το θεμα,αλλα ο δικος μου δεν θελει να μου πει τιποτα ακομα...θελει λεει να κλεισω και τον 7ο και μετα...ελπιζω να μην αρχισει να μου λεει ιστοριες και καλα για καισαρικη και τετοια γιατι αν δεν υπαρχει λογος θα τσακωθω μαζ του ασχημα...οταν πηγα τελευταια φορα τον ρωτησα για αν συνεργαζεται με καποια συγκεκριμενη μαια και μου λεει τι θελεις τη μαια αφου θα κανεις επισκληριδιο και οταν του ελεγα δεν θελω να κανω δεν το πιστευε....και μου απανταει..θα πονας καμια ωρα θα κανουμε την επισκληριδιο και μετα δεν θα πονας ...κι εγω του λεω εγω γιατρε σε 1 ωρα μεσα θα εχω γεννησει...δεν θα χρειαστει...και μετα αρχισε περιμενε να κλεισεις τον 7ο και μετα θα τα συζητησουμε αυτα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλο αυτο..οσο για την επισκληριδιο ,εγω δεν ειμαι πολυ φαν...να σου πω αν δεν υπαρχει λογος γιατι να πας Αθηνα αφου ειναι γνωστος,δεν νομιζω να σου κανει καμια...οσο για τα λεφτα ολο και κατι θα του δωσεις...

Δε θέλω να πάω Αθήνα και να ταλαιπωρώ ένα νεογέννητο με 5 ώρες ταξίδι. Εδώ υπάρχει ένα πολύ ασφαλή περιβάλλον. Ο γιατρός είναι παιδικός φίλος του πεθερού μου όπως σου είπα, μέσα στην αίθουσα η μία νοσοκόμα θα είναι μια πρώτη ξαδέλφη του άντρα μου και η μαμή είναι γνωστή της πεθεράς μου. Γενικά η οικογένεια του άντρα μου είναι πολύ γνωστή και φέρουν αρκετής εκτίμησης στο νησί και έτσι όπου και να πάω με προσέχουν. Βέβαια δε θα με χάλαγαν και οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες των ιδιωτικών της Αθήνας. Αλλά δε με πειράζει. Όσο για την επισκληρίδιο ούτε εγώ τη θέλω, είναι κάτι πάνω στη σπονδυλική στήλη και τη φοβάμαι. Εδώ για να γεννήσεις πιο γρήγορα και να μη παιδεύεσαι 12 και 14 ώρες σου βάζουν και τεχνικούς πόνους και στο τρίωρο έχεις ξεμπερδέψει.

Δε θέλω να πάω Αθήνα και να ταλαιπωρώ ένα νεογέννητο με 5 ώρες ταξίδι. Εδώ υπάρχει ένα πολύ ασφαλή περιβάλλον. Ο γιατρός είναι παιδικός φίλος του πεθερού μου όπως σου είπα, μέσα στην αίθουσα η μία νοσοκόμα θα είναι μια πρώτη ξαδέλφη του άντρα μου και η μαμή είναι γνωστή της πεθεράς μου. Γενικά η οικογένεια του άντρα μου είναι πολύ γνωστή και φέρουν αρκετής εκτίμησης στο νησί και έτσι όπου και να πάω με προσέχουν. Βέβαια δε θα με χάλαγαν και οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες των ιδιωτικών της Αθήνας. Αλλά δε με πειράζει. Όσο για την επισκληρίδιο ούτε εγώ τη θέλω, είναι κάτι πάνω στη σπονδυλική στήλη και τη φοβάμαι. Εδώ για να γεννήσεις πιο γρήγορα και να μη παιδεύεσαι 12 και 14 ώρες σου βάζουν και τεχνικούς πόνους και στο τρίωρο έχεις ξεμπερδέψει.

αφου υπαρχουν τοσοι γνωστοι κατσε εκει που καθεσαι γιατι θα ειναι ταλαιπωρεια και για σενα και για το μωρακι σου...

76IGp3.png

εμενα ειναι ιδιωτικος..οποτε εχει ταριφα το θεμα,αλλα ο δικος μου δεν θελει να μου πει τιποτα ακομα...θελει λεει να κλεισω και τον 7ο και μετα...ελπιζω να μην αρχισει να μου λεει ιστοριες και καλα για καισαρικη και τετοια γιατι αν δεν υπαρχει λογος θα τσακωθω μαζ του ασχημα...οταν πηγα τελευταια φορα τον ρωτησα για αν συνεργαζεται με καποια συγκεκριμενη μαια και μου λεει τι θελεις τη μαια αφου θα κανεις επισκληριδιο και οταν του ελεγα δεν θελω να κανω δεν το πιστευε....και μου απανταει..θα πονας καμια ωρα θα κανουμε την επισκληριδιο και μετα δεν θα πονας ...κι εγω του λεω εγω γιατρε σε 1 ωρα μεσα θα εχω γεννησει...δεν θα χρειαστει...και μετα αρχισε περιμενε να κλεισεις τον 7ο και μετα θα τα συζητησουμε αυτα...

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τις ίδιες αντιδράσεις είχε αυτός της Αθήνας που είναι σε ιδιωτικό. Αν θέλει να σου κάνει καισαρική στο λέω από τώρα δεν την γλυτώνεις, θα σε βάλει μέσα και το κλασικό που λένε σε όλες και δε μπορείς να το ελέγξεις είναι ότι το παιδί είναι μεγάλο για να χωρέσει από τη λεκάνη σου και θα στη κάνει. Σιγά μη στο πει από τώρα για να φύγεις. Όσο για την επισκληρίδιο άστον να πιστεύει ότι θα την κάνεις και όταν με το καλό έρθει η ώρα να του τη φέρεις εσύ. Φτιάχνεις και ένα χαρτί που του απαγορεύεις να κάνει επισκληρίδιο και δε μπορεί να σου κάνει τίποτα.

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τις ίδιες αντιδράσεις είχε αυτός της Αθήνας που είναι σε ιδιωτικό. Αν θέλει να σου κάνει καισαρική στο λέω από τώρα δεν την γλυτώνεις, θα σε βάλει μέσα και το κλασικό που λένε σε όλες και δε μπορείς να το ελέγξεις είναι ότι το παιδί είναι μεγάλο για να χωρέσει από τη λεκάνη σου και θα στη κάνει. Σιγά μη στο πει από τώρα για να φύγεις. Όσο για την επισκληρίδιο άστον να πιστεύει ότι θα την κάνεις και όταν με το καλό έρθει η ώρα να του τη φέρεις εσύ. Φτιάχνεις και ένα χαρτί που του απαγορεύεις να κάνει επισκληρίδιο και δε μπορεί να σου κάνει τίποτα.

για το βαρος τουλαχιστον μεχρι τωρα ο μπεμπουλης μου εινια λιγο πιο πισω (αρα και πιο λιγα γρ),και για τη θεση ειναι ηδη με το κεφαλι κατω και μου ειπε οτι κατα 99% δεν θα αλλαξει θεση μεχρι το τελος...οσο για τη επισκληριδιο δεν με νοιαζει τι λεει,απλα το μονο που με φοβησει ειναι να μην θελει χωρις λογο να μου κανει καισαρικη...την αλλη φορα σιγουρα θα μου πει κατι θα ειμαι κοντα στο τελος του 7ου οποτε θα εχει και καλα σχηματισει γνωμη...περιμενω να δω τι θα μου πει...πραγματικα δεν θελω αν μου κανει τετοια τον εχω σε μεγαλη υποληψη ελπιζω να μην μου τα χαλασει τωρα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

δε το καταλαβαίνω αυτό με τους γιατρούς. Ρε φίλε θέλω να πονέσω, να καταλάβω οτι γεννάω παιδί. Δικό μου είναι το σώμα ότι θέλω το κάνω. Έλεος πια!!!!!!

κι εγω αυτο του ειπα,θελω να το νοιωσω...

ασε που φοβαμαι και την επισκληριδιο...

76IGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ Σ/Κ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΛΕΩ... ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ@@@

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Καλημέρες! Καλημέρες!

hapiness,είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και έτσι μπορεσα κι έδωσα αδεια στον εαυτό μου...:tongue: Το οικονομικό είναι ένα θέμα, αλλά κι η φύση της δουλειας είναι τέτοια που δεν θα άντεχα πολύ παραπάνω. Οπότε...

bibicos, ναι, ωραία θα είναι χωρίς δουλεια...να περιμένουμε τα μωράκια μας...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...