Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nano79 εχουμε βαλει ακριβως την ιδια μπορντουρα!!!!jumbo bebe βεβαιως βεβαιως!!!Απο βδομαδα θα κρεμασω και την κουρτινα και θα βαλω και εγω φωτο να δεις πως φαινεται και στον δικο μας τοιχο που ειναι πρασινος!!!

δεν ειναι πολυ ομορφη?? περιμενω φωτο να παρω ιδεες...

ZOrwp3.png

Ααα ειχε και ρομπες με 18 ευρω αλλα δεν πηρα...Οι ηδη μανουλες ειχαν παρει ρομπα στο μαιευτηριο???Βολευει η τζαμπα τα λεφτα και δεν θα την βαλω λετε???

Οχι, καλε καλοκαιριατικα τι να την κανεις....

Παω κι εγω να συνεχισω το μαζεμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

γιατι πας σε 2 γιατρους????

μεγάλωσα στην Αθήνα είχα λοιπόν τον γυναικολόγο μου τον οποίο και δεν άλλαξα όταν ήρθα στη Ζάκυνθο. Οπότε τώρα στην εγκυμοσύνη δεν μπορούσα να έχω μόνο αυτόν στην Αθήνα (δε γίνετε να πηγαίνω κάθε μήνα Αθήνα και για τα απορόοπτα), αλλά ούτε στα ξαφνικά να εμπιστεφτώ έναν γιατρό που δεν τον ξέρω εδώ στη Ζάκυνθο. Έτσι λοιπόν το έχω δίπορτο. Επίσης είναι και θέμα ασφάλειας γιατι εδώ στη Ζάκυνθο δε έχουν θερμοκιτίδα, οπότε αν δω οτι κάτι δε πάει καλά θα παώ Αθήνα για τη γέννα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

μεγάλωσα στην Αθήνα είχα λοιπόν τον γυναικολόγο μου τον οποίο και δεν άλλαξα όταν ήρθα στη Ζάκυνθο. Οπότε τώρα στην εγκυμοσύνη δεν μπορούσα να έχω μόνο αυτόν στην Αθήνα (δε γίνετε να πηγαίνω κάθε μήνα Αθήνα και για τα απορόοπτα), αλλά ούτε στα ξαφνικά να εμπιστεφτώ έναν γιατρό που δεν τον ξέρω εδώ στη Ζάκυνθο. Έτσι λοιπόν το έχω δίπορτο. Επίσης είναι και θέμα ασφάλειας γιατι εδώ στη Ζάκυνθο δε έχουν θερμοκιτίδα, οπότε αν δω οτι κάτι δε πάει καλά θα παώ Αθήνα για τη γέννα

μαλιστα...εχεις δικιο σε αυτο....

76IGp3.png

τί κάνεις happiness;; Πως πήγε η μέρα;; Βολτάραμε βολτάραμε;;

τιποτα το ιδιαιτερο,το πρωι πηγαμε για ενα καφεδακι με τον αντρα μου...και ολο το απογευμα καθομουνα εξω με τη γειτονισσα...τωρα σε λιγο μαγειρεμα..και μετα να περιμενω τον αντρα μου να ερθει...εσυ???

76IGp3.png

Παρήγγειλα τα βιβλία της Πατσούρου για τον θηλασμό μαζί με ένα για την φροντίδα του μωρού, μπας και ξεστραβωθώ καθόλου. Ευτυχώς δε μου χρέωσαν μεταφορικά και αντικαταβολή.

Διαφημίσεις

Παρήγγειλα τα βιβλία της Πατσούρου για τον θηλασμό μαζί με ένα για την φροντίδα του μωρού, μπας και ξεστραβωθώ καθόλου. Ευτυχώς δε μου χρέωσαν μεταφορικά και αντικαταβολή.

εγω εχω δυο βιβλια που μου εδωσε μια φιλη μου και λεει καποια πραγματα και για τη φροντιδα και για το θηλασμο...αυτα εχω διαβασει....

εγω εστειλα μυν.σε μια κοπελα που βρηκα το e-mail της και ειναι απο την ομαδα υποστηστιξης για το θηλασμο αλλα δεν μου απαντησε...

θα φτιαξω κιμα για α φαμε αυριο μακαρονακια με κιμα(τα μακαρονια θα τα κανει ο αντρας μου αυριο) και θα κανω και μια μικρη ζαμπονοτυροπιτα να φαει ο αντρας μου αποψε...

76IGp3.png

αν και εκτός απροόπτου με βλέπω να γεννάω Ζάκυνθο. Ο κουνιάδος μου έγινε υποδιευθυντής στο Δ.Σ του νοσοκομείου, οπότε θα με έχουν όλοι στα όπα όπα. Ας έχω και εγώ μια φορά μπάρμπα στη Κορώνη που λένε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...