Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και μένα σήμερα είναι υπερβολικά πολύ ήσυχος άλλα μόλις κατάφερα και τον ξεσήκωσα....έφαγα πεπόνι!!!

Καλημέρα σε όλες!

Κι εμένα έχει τρελη αδυναμία στο πεπόνι!!!

ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Εσείς;

Κι έλεγα από εβδομάδα που δεν θα δουλευω πια να βγω για ψωνάκια αλλά αν το πάει ετσι...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κανετε???Μολις εκανα ενα διαλλειμα απο το σιδερωμα και ειπα να σας διαβασω!!!Πολυ ζεστη βρε κοριτσια και με επιασε και εμενα η προκομαρα μεσα στο μεσημερι να σιδερωσω!!!!

Το απογευμα θα παω βολτα ομως και για ανταμοιβη θα χτυπησω ενα παγωτακι!!!:mrgreen:

galat καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!!!

nano79 εχουμε βαλει ακριβως την ιδια μπορντουρα!!!!jumbo bebe βεβαιως βεβαιως!!!Απο βδομαδα θα κρεμασω και την κουρτινα και θα βαλω και εγω φωτο να δεις πως φαινεται και στον δικο μας τοιχο που ειναι πρασινος!!!

indie μονο 15 και παραπονιεσαι????Αστα υπαρχουν και πολυ χειροτερα!!!!

DimRous μην ακους κανεναν!!!Εγω λογω σοβαρου προβληματος στην μεση μου μου ελεγαν ολοι αχ καψερουλα τι εχεις να τραβηξεις στην εγκυμοσυνη δεν θα μπορεις να κουνηθεις,θα την περασεις τεζα στο κρεβατι απο τους πονους στην μεση, δεν θα μπορεις να σκυψεις με τιποτα και πολλα τετοια!!!Δοξασει ο Θεος μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.Τις δουλειες τις κανω ολες μονη μου οπως και πριν μιας και ποτε δεν ειχα γυναικα για το σπιτι και δεν μπορω να πω οτι κουραζομαι και τετοια.Καμμια σχεση!!!Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη και δεν σημαινει οτι επειδη σε καποιες κοπελες ετυχαν 5 στραβα θα τυχουν σε μας!!!!Εγω ας πουμε εχω ακομα και τωρα εμετους!!!Αν δεν πιω το πρωι primperan τελος τα βγαζω ολα!!!Δεν ξερω ομως πολλες κοπελες να ειναι στον 8ο και να εχουν εμετους!!!

Εγω ξεκινησα σιγα σιγα να μαζευω και τα πραγματα για την βαλιτσα του μαιευτηριου...Βρηκα μια βιοτεχνια και πηρα 2 νυχτικακια εγκυμοσυνης 15 ευρω το ενα και εσωρουχα εγκυμοσυνης 3 ευρω το ενα!!!Με 2 νυχτικακια και μια πυζαμα οκ δεν θα ειμαι για το μαιευτηριο ρε κοριτσια??Ααα ειχε και ρομπες με 18 ευρω αλλα δεν πηρα...Οι ηδη μανουλες ειχαν παρει ρομπα στο μαιευτηριο???Βολευει η τζαμπα τα λεφτα και δεν θα την βαλω λετε???

Σχετικα με τις υφασματινες πανες το σκεφτομαι και εγω πολυυυυυ σοβαρα αλλα δεν εχω καθολου αποψη επι του θεματος...Οποια πληροφορια καλοδεχουμενη!!!

Σε καποια προηγουμενα σας ποστ διαβασα που γραφατε για τον θηλασμο και το βιβλιο της Πατσουρου.Εχω τα εχω παρει και τα 2 τα βιβλια απο την αρχη της εγκυμοσυνης.Ειναι πραγματι πολυ καλα και σου λυνουν πολλες αποριες!!!Στην πραξη να δουμε πως θα ειναι!!!!

Σχετικα με το πρωτογαλα που γραφατε εμενα δεν τρεχει το στηθος μου γαλα και ουτε λερωνω μπλουζες και σουτιεν απλα καθε βραδυ που ξεντινομαι για να κανω το ντουζακι μου και παρατηρω τις θηλες μου βλεπω οτι εχουν καποιες σταγονες!!!Το εχω εδω και κανενα μηνα αυτο το πραμα αλλα δεν εχω ιδεα αν ειναι το πρωτογαλα η οχι!!!

Αααα κοριτσια στον τοκετο θα εχετε και μαια μαζι σας???Εμενα εχει ο γιατρος μου δικη του αλλα ακομα δεν την εχω συναντησει και θελω να κανω αυτα τα μαθηματα ανωδυνου (ας γελασω) τοκετου!!!

Αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω να δω το ζουζουνι μου!!!!

tettamar μαζι απο αυριο δεν θα ξαναπαμε στην δουλεια!!!Επιτελους πηρα και εγω την αδεια κυησεως!!!!Ωραιο πραμα να μην πηγαινεις στην δουλεια και να μην στα πρηζουν κοριτσια!!!Πολυ ωραιο πραμα!!!!

Παω να τελειωσω το σιδερο!!!!:(

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!!!!!!!! Τι νέκρα είναι αυτή στο cafe τα σαββατοκύριακα. Και εγώ πήγα βολτούλα σήμερα, περπάτημα στη παραλία και μετά ταβερνούλα. Οι άλλοι γύρω μου να τρώνε τον άμπακο και εγώ ψητό ψάρι με σαλάτα και αυτή χωρίς πολύ λάδι. Η διατροφή μου λέει ο γιατρός είναι 2200 θερμίδες χαριστικά, θα έπρεπε να είναι 2000. Αλλά εγώ το πρωί ζυγίστηκα και έχω χάσει 1,5 κιλό σε δύο βδομάδες και να φανταστείτε ότι όλο και κάτι παραπάνω τρώω. Του λέω ότι πεινάω και αυτός με λέει υπερβολική. Σας ζαλίζω και εσάς, αλλά που να πω τον πόνο μου και να με καταλάβουν. Δεν πειράζει μου λένε, ε βέβαια δε πειράζει εσείς υποφέρεται;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Dim έχω την αίσθηση ότι τελευταία πεινάω περισσότερο.... προσπα΄θώ βέβαια να τρώω μικρότερες ποσότητες..... Εσείς πεινατε περισσότερο ή είναι μόνο δικό μου

"προνόμιο"??

Και εγώ πεινάω περισσότερο , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΑΩ. Πες μου ότι το μωράκι στο τικεράκι είναι το δικό σου.

Γεια σας κι από μένα, κούκλες!

Εγώ έτρωγα πάντα αρκετά και φοβόμουν ότι στην εγκυμοσύνη θα ξεφύγει τελείως η κατάσταση, αλλά μπορώ να πω ότι τελικά κάνω λιγότερες γουρουνιές από πριν -δε με πιάνει λύσσα τόσο συχνά, ίσως επειδή έχω άλλα στο μυαλό μου:) Εννοείται ότι έχει ανοίξει η όρεξη τελευταία, αλλά επειδή κινούμαι αρκετά και κάνω τη γυμναστικούλα μου, δε μου έχει φανεί πολύ. Το αστείο είναι το πρωί, που παίρνω το σίδηρο, αλλά από την πείνα μου είναι αδύνατον να περιμένω μισή ώρα, όπως λένε οι οδηγίες, πριν φάω!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Και εγώ πεινάω περισσότερο , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΑΩ. Πες μου ότι το μωράκι στο τικεράκι είναι το δικό σου.

Όχι δεν είναι το δικό μου, αλλά αν πας στις πληροφορίες μέλους, θα δεις το δικό μου!!!! Είναι από την τελευταία επίσκεψη στο γιατρ΄πριν από 1 μήνα!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Γεια σας κι από μένα, κούκλες!

Εγώ έτρωγα πάντα αρκετά και φοβόμουν ότι στην εγκυμοσύνη θα ξεφύγει τελείως η κατάσταση, αλλά μπορώ να πω ότι τελικά κάνω λιγότερες γουρουνιές από πριν -δε με πιάνει λύσσα τόσο συχνά, ίσως επειδή έχω άλλα στο μυαλό μου:) Εννοείται ότι έχει ανοίξει η όρεξη τελευταία, αλλά επειδή κινούμαι αρκετά και κάνω τη γυμναστικούλα μου, δε μου έχει φανεί πολύ. Το αστείο είναι το πρωί, που παίρνω το σίδηρο, αλλά από την πείνα μου είναι αδύνατον να περιμένω μισή ώρα, όπως λένε οι οδηγίες, πριν φάω!

Και εγώ μια από τα ίδια ήμουν μέχρι που παρουσιάστηκε ο διαβήτης και έκοψα και τις μικρογουρουνιές.

Διαφημίσεις

Όχι δεν είναι το δικό μου, αλλά αν πας στις πληροφορίες μέλους, θα δεις το δικό μου!!!! Είναι από την τελευταία επίσκεψη στο γιατρ΄πριν από 1 μήνα!

το δικό σου είναι πιο όμορφο.:P:p:p:p

Ευχαριστώ!!!!

Ανυπομονώ για την Τρίτη που θα πάμε στο γιατρό.... Δε περνάνε και οι μέρες γμτ!!!!

εγω θα πάω σε δυο βδομαδες:( . Αλλά σκέφτομαι οτι στο καπάκι θα πάω Αθήνα και θα το ξαναδω στη επίσκεψη του αθηναίου γιατρού.

μη βάζετε ιδέες για για φαγητά και πεπόνια βρε κορίτσια..... έχω παχύνει επικίνδυνα!!!! 15 κιλά ++ μετράωωωωωω happiness ακούυυυυυςςςςς???

γεια σας κοιλιτσες μου!!!!

τι κανετε???

indie μου εγω ευτυχως ειμαι σταθερη τον τελευταιο καιρο...δεν εχω παρει γραμμαριο...ευτυχως!!!!!!!!!και συμφωνα με τη ζυγαρια του γιατρου ειμαι στα +10...τωρα που μου ειπε ο γιατρος να μην τρωω σχεδον καθολου γλυκα,εκοψα και τα παγωτακια οποτε...ελπιζω να μην παρω πολλα ακομα..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...